תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כבר כמה ימים אני נלחם עם הזוועה הזו בשביל שהוא יחזור להתריע לי על מיילים חדשים. אין אייקון של מייל חדש במגש המערכת, אין אייקון מייל חדש על הסמלון של אאוטלוק בשורת המשימות () אין התראת צליל, ואפילו לא את הפופאפ הקטן בצד ימין למטה. כמובן שכל ההגדרות האלו מאופשרות בהגדרות של אאוטלוק. למישהו יש מושג מה נשבר בו ואיך לתקן את זה? --- עדכון קטן, אם אני מריץ את אאוטלוק ב"מצב בטוח" ההתראות עובדות כרגיל...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע אופיס 2007 וכרגע הוא באנגלית רציתי לדעת איך אני מוסיף לו עברית (הכוונה היא בממשק של התוכנה) אשמח אם מישהו יכול להביא לי לינק להורדה של שפה העברית לתוכנה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מצליח לגלוש רק דרך אקספלורר, ניסיתי בפיירפוקס וכל דף זה כותב לא מתחבר.איפסתי הגדרות וזה לא עזר. כרום אני לא מצליח להוריד דרך האקספלורר, וכמו כן גם פלאש. מחשב נייד עם ווינדוס 7... תודה.
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
היה לי רישיון של תוכנת אופיס ומחקתי את התוכנה. החלפתי אותה באופיס אחר עם רישיון שונה, כשהפעלתי תוכנה לבדיקת סיריאל של המוצרים הופיעו לי 2 המוצרים... גם האופיס שנמחק וגם החדש איך אני מוחק את הסיריאל של הישן מהרגיסטרי?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום,ברשותי קובץ וידאו בפורמט: vob. אורך הסרטון: כשעתיים. ברצוני לחלקו לסרטונים קצרים, לחתוך ממנו חלקים ולהוסיף חלקים לסרטונים.זה מה שעושה "עורך וידאו" כמדומני.מישהו יכול להמליץ לי על עורך מעין זה? גם קישורים יתקבלו בברכה.ותודה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מחבר את ההארדיסק החיצוני[של היטא'צי] ועוד אחד של WD זה עושה לי את את הבעיה הזאת,עכשיו שאני מסדר הכל ושוב פעם מנתק ואז מחבר זה שוב חוזר זה עושה לי קיצור דרך לתקיות אך אי אפשר ישר להיכנס לתקייה לפי דעתי זה קשור משהו לשפות מפני שזה קורה רק לתיקיות באנגלית
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה המשלבת בין מצגת PPT לבין סרט כך שכאשר אני עובר לשקף מסוים הסרט הסבר יקפוץ בהתאם. השאיפה שאני יראה חצי מסך סרט והחצי השני מצגת תודה.
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכרום, שכל 2 שניות הוא מחליט על דעת עצמו לעבור לאתר של גוגל, וגם כשהוא כבר שם, הוא מרענן את העמוד כל 2 שניות אפילו לעמוד הגדרות הוא לא נותן לי להיכנס. רק כאשר אני מנתק את האינטרנט הוא מפסיק את זה. השבתתי את כל ההרחבות, וזה עדיין קורה רק כשאני משתמש במצב לא מזוהה הוא לא עושה את זה (ככה אני כותב כאן) הקישור שהוא טוען כל פעם הוא: https://www.google.co.il/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1CHEU_iwIL496IL496&ion=1&ie=UTF-8 האם זה וירוס כלשהו או סתם באג מעצבן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, האמת היא שגם הגרסה הקודמת, התחילה לקרוס לפני כשבוע, למרות ששידרגתי לנוכחית, הקריסות ממשיכות, באתרים מסויימים ( גלובס למשל ) הגלישה בעייתית, גלגול הדפים לא חלק, והכל איטי, מה שלא קרה עד לפני כשבוע. דבר נוסף שאני לא יודע אם קשור, אבל התבצע במהלך מסגרת הזמן שבה החלו הקריסות- התקנתי גם כרום לניסיון, אבל הקריסות מתרחשות שכרום בכלל לא מופעל אצלי- יש מצב להתנגשות? או איזה תרגיל מלוכלך של גוגל? ;D ודבר אחרון- בהנחה שלא יימצא פיתרון- מה התהליך המדוייק להסרת השועל, והתקנתו מחדש? חשוב לי שכל המידע ( ססמאות, קוקיז וכדומה ) יישמרו, ואני מעדיף שגם כל התוספים, בקיצור- את מה צריך לשמור, איפה זה נמצא, והאם זה לא ישפיע לרעה על ההתקנה מחדש,קרי, היא לא באמת תהיה חדשה? תודה מראש לעוזרים…
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום רב, כיצד אפשר בוורד 2010 לשמור את סוג הפונט וגודלו, ככה שכל פעם שאני פותח מסמך חדש הוא יתחיל לי עם הפונט והגודל שאני רוצה כברירת מחדל? תודה, עידו.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום אני פונה אליכם נואשות לעזרה. אני עבדתי עד היום עם WMP ובעזרת הlyrics plugin שמראה מילים של השיר בתוך הנגן פתאום הפסיק לעבוד.. לצערי אני צריך לעבור לWINAMP. משתמש בוינדוס 8 , עברית... אשמח לכל עזרה שהיא. תודה תום.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה מוזרה ומטרידה. אני במחשב WIN7 עם FF19. היום בבוקר שקמתי ראיתי שבפיירפוקס פתוחים לי הרבה טאבים של כל מיני כתובות מוזרות, בכל כתובת נפתח לי דף לבן. סגרתי הכל, הרצתי בדיקה מלאה עם Microsoft Security Essentials ועם Malwarebytes שלא גילו דבר. בצהריים עזבתי את המחשב לשעה, שוב חזרתי, ושוב אותו עניין. אלו הטאבים שהיו פתוחים - https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-prn1/test-favela.html?524156744 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/test-favela.html?524156744 https://fbcdn-photos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/test-favela.html?524156744 https://photos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/test-favela.html?524156744 https://fbcdn-profile-a.akama…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם קניתי לא מזמן מחשב נייד אסוס ולאחרונה הגאדג'טים לא עובדים- למשל אם אני מעלה את השעון אז הוא נראה בצבע שחור והמחוגים לא זזים. בנוסף כשאני מנסה להעלות את האנטיווירוס, הוא מעלה לי ריבוע לבן, ככה שאני לא יכול לגשת לתוכנה. בקיצור יש למחשב בעיה עם הגדרות של גרפיקה נראה לי. מה עושים??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן אחרון שמתי לב שכאשר אני מפעיל MP3 או סרט כלשהו דרך WMP 12 התוכנה ישר מתחילה לתחון את המעבד ומגיע ל100%. מחקתי את כל הקודקים שהיו לי והתקנתי שוב את KLITE האחרון אבל הבעיה עדיין לא נפתרה. אני משתמש ב WIN 8 64 BIT ומחשב כמו שרשום במפרט. אשמח להמלצות תודה.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
-
-
כשפרמטתי את המחשב הגדרתי את כונן C ככונן מערכת בעל 50GB ואת כונן D ככונן לכל שאר השטויות,הורדות,סרטים,התקנות למיניהן וכו' מה שקורה עכשיו זה שבכונן C נשארו לי 2GB בקושי ואפילו פחות. אני רוצה להעביר קצת נפח מD לC כדי שהמחשב ירוץ יותר בקלות כי הוא קצת מקרטע.. משום מה זכורה לי בראש תוכנה בשם PARTITION MAGIC שאיתה אפשר להעביר נפח מכונן אחד לשני. יש תוכנות יותר פשוטות ומומלצות? אולי משהו עם מדריך (כי זה פעם ראשונה שאני עושה את זה) יש דרישות מסויימות שצריכות להיות? (אולי מקום פנוי בכונן שממנו אני לוקח?) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר תוכנת TEXT 2 SPEECH שתומכת בעיברית ? יש אינסוף תוכנות ואפילו אתרים שמבצעים זאת אונליין באנגלית אבל בעברית חיפוש בגוגל הביא אותי רק לאתרים שניסו להפנות ללינקים שבורים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שהיא כמו דפדפן ואני יזין אתר אינטרנט חברתי מסויים שמכוון לעמוד LIVE FEED ששם תכנים חדשים מתעדכנים כל כמה שניות בודדות כרגע אני רואה את האתר בצורה רגילה הייתי רוצה לראות את האתר בצורה של מידע ו DIRECT LINKS לקבצי תמונות וכו שמפיעים באותו LIVE FEED ואם ניתן גם לשמור ישירות לינקים ספציפיים לתקייה והכל במקום לעשות את הדבר ידנית איזה תוכנות קיימות באזור הזה
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה vlite. כולל windows aik הורדתי את הדריוורים -הדדריוורים באים עם קובץ zip האם עליי לפתוח את הקבצים ואז להקנות בתוכנה vlite מעוניין ליצור מערכת עם הפעלה עם האופיס כולל דריוורים . האם לאחר הצריבה האם הדרוורים מותקנים אוטמטית או שעליי להתקין אותם מעלה את התמונה איפה האופציה להעלאת הקבצים . תודה
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבכל פעם שאני יבצע ריסטרט למחשב, המחשב חוזר למצב הראשוני אותו אקבע לו מלכתחילה. משהו בסגנון EWF של WINDOWS.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
היי , אני משתמש בגוגל כרום לפני יום התחיל בעיה בפייסבוק כאשר אני מפעיל סרטונים שהעלו לוול אני לא יכול יותר לשלוט בהם לא לעשות pause play לא לשלוט בעוצמת ווליום , בעצם עד שאני לא עושה ריפרש לדף אי אפשר להפסיק את הניגון .. הבעיה מתרחשת רק בכרום .. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות? אני לא מצליח למצוא את הדיסק קשיח אותו אני מעוניין לסרוק. אני נואש.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבוס שלי בעבודה רוצה למנוע מהפקידות לגלוש באינטרנט חוץ מלמספר אתרים שקשורים בעבודה.. ממה שאני זוכר מלימודי הMCITP שלי ניתן לעשות את זה באמצעות שרת פרוקסי שישב בין המחשבים של הפקידות לראוטר - רק שאני לא בדיוק זוכר איך.. יש לנו שרת WINDOWS SBS 2003 בעבודה אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש אודה לו.. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לצילום מסך ( הקלטת סטרימינג ) ש: מקליטה באיכות גבוהה - איכות המקור . מקליטה לקובץ קל משקל ( בניגוד לתוכנות שמקליטות 10 דקות לקובץ של כחצי גיגה ) . מאפשרת בחירה של קטע המסך המצולם כלומר סימון שלו . בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-