תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
http://fs3.filehippo.com/9613/6ec79036ff494afb8fd71fa6d0e3bdd9/installspeedfan439%20.exe Speed Fan 4.39 שוחרר
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
כאשר אני מנגן קבצי WMV בתוכנת Windows Media Player גירסא 9 אני רואה את הדבר הבא (קובץ מצורף): כיצד ניתן לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
ישלי נגן קריאטיב וברצוני לחבר אותו למחשב התקנתי את הדרייבר אני מחבר את הנגן אבל המחשב מסרב לראות אותו\לזהות אותו חשבתי שהבעייה ב USB התקנתי את הדרייבר של המצלמה והכל בסדר.. אז חשבתי שאולי הבעייה בנגן אז הלכתי לחבר והתקנתי את הדרייבר באותה צורה שהתקנתי אותו בבית ואצלו עבד הכל מצויין מה יכולה להיות הבעייה במחשב שלי??
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול להדביק כתוביות לסרט עם סיומת avi או משהו אחר בשביל שאני אוכל לצפות בהם ב-DVD.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
-
היי! מצאתי איך לשלוח הודעת דוא"ל חוזרת באאוטלוק. אבל, אני לא מצליח להבין איך אוכל לשנות את התאריכים בגוף ההודעה אוטומטית כל שבוע (במשלוח ההודעה). אני לא מעוניין להשתמש בקובץ אקסל למטרה זו, אלא רק ב-VBA עצמו. הרעיון הוא לשלוח הודעה חוזרת לאותם נמענים עם אותו נושא כל שבוע, ובגוף ההודעה יש תאריכים בין לבין. את התאריכים האלה אני רוצה לקדם בשבוע כל פעם. אשמח לעזרה בנושא. זה הקוד בו השתמשתי: Private Sub Application_Reminder(ByVal Item As Object) Dim objPeriodicalMail As MailItem If Item.Class = olTask Then If InStr(LCase(Item.Subject), "send an email periodically") Then Set objPeriodicalMail = Outlook.Application.CreateI…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברה. אני צריך תוכנה שמנטרת טמפרטורות (לפחות) וכל מידע נוסף יהיה תוספת טובה. התוכנה צריכה לתת לי איתות במחשב המרכזי כאשר מחשב ספציפי מתחמם או נכבה וכו. הרשת היא רשת סגורה בתוך עסק, והתוכנה תותקן על כל מחשב והמידע צריך לזרום על מחשב המרכזי
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום עברתי אחרי השלבים האלו שקיבלתי בדיון קודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349686.new#new ומשום מה בXP זה עובד לי אבל בוויסטה לא ??? המפרט נמצא במשתמש שלי ואני משתמש בגירסא 8.9 של הדריוור וב POWER DVD 8 ULTRA ובנגן MPC 4.1.7 איזה דברים לשנות כדי שזה יעבוד ומה לבדוק? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
דבר ראשון.. האינטרנט לא מהיר כמו לפני שהתקנתי את הווינודס הזה. דבר שני .. אני מנסה להיכנס לכל מיני אתרים ואני לא פשוט לא יכול אני למשל מנסה להיכנס לwaerz-bb והוא פותח לי דף לבן מעורבב כזה שדומה לwarez-bb אם אני מנסה להיכנס דרך הgoogle chrome הוא מכניס אותי אל האתר אבל גם מעורבב ולא טוב. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
אחר צהריים טובים לכולם, אני מעוניין לדעת אם מישהו נתקל בתופעה העצבנת בוינדוס 7 64BIT שלא מזהה דרייברים לשמיעה היקפית לדונגל גריסה 2.0 . גם לאחר חיפושים נרחבים באינטרנט נוכחתי לגלות כי מיקרוסופט פשוט תלשו את האופציה הזאת ממערכת ההפעלה. בעבר הייתי מסוגל לחבר את מצלמת הפלאפון שלי דרך תוכנה במערכת XP 64 BIT ואילו עכשיו אין לי אפילו תמיכה בA2DP אם למישהו יש פיתרון ואפילו יצירתי אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני משנה את ברירת המחדל של האימייל ב FIRE FOX ? למשל שאני רואה לינק אם שליחת איימיל זה פותח לי ברירת מחדל של outlook אני רוצה שיפתח לי לGMAIL . תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני מרבה לצרוב סרטים ל - VCD. לכן אני צריך להמיר את הסרטים לפורמט המתאים. כיום אני משתמש בתוכנת TMPGEnc שעושה את העבודה בצורה טובה מאוד, אבל הדבר לוקח המון זמן! אני יודע שהחלק העיקרי בזמן ההמרה הוא מהירות המערכת של המחשב, אבל גם התוכנה שאיתה עובדים. האם אתם מכירים תוכנה מהירה יותר? הבנתי שאפשר לצרוב ל VCD גם קבצים בפורמט MOV. האם נכון הדבר? איזה פורמט עדיף?
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שאני מוריד משהו ופתאום הוא מפסיק אבל הוא לא סיים והוא נותן לי אפשרות לפתוח את התקייה של מה שהורדתי אבל הקובץ כמובן דפוק כי זה הוריד נגיד 200 מגה מה-700. איך עושים שזה לא יפסיק באמצע או להמשיך את זה? והוא רושם שיש לי אפשרות רסיום אבל אין לי מושג איך לממש אותה..
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שממירה קבצים כמו אם פי 4 או אם פי 3 לנוקיה כלומר כיווץ שתהיה תוכנה קלה לשימוש ואם אפשר הסבר כיצד להשתמש בתוכנה תודה
-
- 1 תגובה
- 6k צפיות
-
-
אני נסה להוריד סרטון מאתר אבל הריל פלייר לא מזהה את סרטון למה תוכנת הריל פלייר לא מזהה את הסרטון ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זה התחיל אתמול שהמחשב לא פותח חלק מהחולונות של internet explorer. המחשב לא נותן לבצע עדכון לתוכנה registry booster/ אני אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי, לצערי זה נופל לי בתקופת מבחנים סוף סימסטר ואני חייב את המחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה על FIREWALL טוב כזה שיתן הגנה טובה וביחד עם זאת יהיה קל לשימוש ולא יעמיס כלכך על המחשב, תודה.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום, התקנתי בסוף השבוע האחרון את Zonealarm אצלי במחשב. שאלה קטנה, האם יש דרך לשנות את מראה התוכנה ? אני יודע שזה דבר ממש מינורי אבל הגרפיקה בתוך התוכנה נראית כמו של 256 צבעים.. זה רק אצלי או שזו הגדרה של התוכנה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה המיקוד של העיר תל אביב (לא מיקוד פרטי של הבית שלכם, אלא מיקוד של העיר....) תודה ענקית למי שיודע!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
פעם ידעתי אבל משום מה זה לא עובד לי...... יש לי הרבה קבצים ב rar ואני רוצה לפתוח אותם לקובץ אחד... ניסיתי לסמן את כולם בתוכנה winrar וללחוץ על extract אבל זה נראה כאילו כל הקבצים נותנים בסוף את אותו הקובץ... ונוצר לי קובץ bin. מה אני עושה איתו? אשמח אם למישהו יש תשובה או עוד שאלות כדי לעזור.... תודה@!@!!!#
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום... נתקלתי עם בעיה שאני מנסה להתקין את התוכנה של הסינון אתרים שקיבלתי מנטוויזין.. ואני לא מצליח להתקין אותה אני מקבל את ההודעה הזאת? מה זה אומר? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
הורדתי מהמחשב קבצי שמע בפורמט WMA. ניסיתי להמיר אותם ל-MP3 ולא הצלחתי. מכיוון שבהתחלה לא קלטתי שהם מוגנים ניסיתי תוכנות שונות להמרת הקבצים אך ללא הצלחה. רק כאשר ראיתי שאף תוכנה לא מצליחה להמיר את הקבצים הבנתי שמשהו בקבצים לא תקין. פקטי הקובץ נראים כך: http://www.zix.co.il/images/z-1139845347.JPG בחיפוש באינטרנט ראיתי שהמליצו על תוכנת AnyDVD כתוכנה שיודעת לעקוף הגנות כאלו אולם התוכנה דורשת את המידע על דיסק ולא הצלחתי לצרוב את הקבצים מכיוון שהם מוגנים.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-