עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by blackorder,

שלום יש לי משחק ששוקל בערך 8gb כקובץ iso האם יש דרך שבה אוכל לפצל אותו ל2 דיסקים כך שההתקנה תתחיל מהדיסק הראשון ובהמשך תבקש את הדיסק השני (לא כwinrar)

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  2. היי צילמתי וידאו HD 720P ארוך מאוד, כ50 דקות, פתאום הפלפון הפסיק את ההסרטה , בפלפון אני רואה את הוידאו, אבל ברגע שאני מוריד למחשב ,או לסטרימר , זה כותב קובץ שגויי, יש תוכנה לתקן זאת?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  3. Started by charles24,

שלום רב לכם. אני חדש כאן ונרשמתי רק היום. (קצתת קשהש היה לי להיתחבר וגם לאיכן להיכנס) אני מקווה למצא את עזרה מצדכם ומודה לכם מראש. שאשר אני עושה טבלה באקסל : למשל מפרעות על משכורות שלקחו עובדים. היתי רוצה לסכם כמה כל אחד לקח. למשל: דוד 500 שח שלמה 1000 שי רינה 600 שי דוד 400 שלמה 700 דוד 500 הרשימה יכול להיות הרבה יותר ארוכה ועם שמות של עובדים שחוזרים על עצמם (דוגמא דוד) אני רוצה שבסוף אקבל : שלמה 1700 רינה 600 דוד 1400 מאחר והשמות נמצאים ב טבלה היתי רוצה שהסיכום יהה בשם האחרון של אותו עובד שלקח המפרעה . ניסיתי לעבוד עם הפונקמציה של sumif אך לא קיבלתי תוצאות שרציתי תודה. שרל בוזגו טלפון 0546777008

4. Started by shahar001,

שלום לכולם, כבר למעלה משבוע אני מנסה לפתור תבעיה הזו.... ניסיתי להתקין בערך את כל הגירסאות הקיימות של התוכנה הזו, כולל הוורקסטיישין ובכל פעם ניתקעת ההתקנה איך שאני פותח אותה במצב הזה: http://imageshack.us/photo/my-images/254/errorkig.jpg/ מי שיפתור לי תבעיה- גאון! תודה ושבוע טוב, שחר.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by menahem2009,

יש לי תקיעות קטנות ב need for speed the run עשיתי עדכון לדריייבר של הכרטיס מסך וזה לא עזר מפרט מחשב: CPU:I7 2600K כרטיס מסך GTX 580 ASUS 16 גיגה רם לוח P8P67 ASUS DELUXE ספק 850W call of duty modern warfare 3 ובאטלפילד עובד חלק על הגרפיקה הכי גבוהה

6. מישהו יודע על פילטר ביוטיוב שיכול לסנן סרטונים שבאים ממשתמשים מסויימים (RayWilliamJohnson DuduAharonOfficial OmerAdamOfficial) אפילו plugin לFirefox יהיה נחמד.

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  7. Started by sapartil,

איך מסובבים את הדף ב WORD 2003 ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. החלפתי מחשב והתקנתי windows xp pro. מאז נעלמים לי השמות שמתחת לאייקונים בשולחן העבודה.(רק בחלק מהם). אם אני עושה "רענן" כל השמות חוזרים כרגיל. מה עושים? בתודה רש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by Joli,

קניתי לפטופ של DELL סדרה VOSTRO V131 והתקנתי עליו WIN7 תמיד שהתקנתי WIN7 על מחשב הוא מעדכן לי את כל החומרה באפדייט, אבל הפעם משום מה זה לא קורה. בכל מקרה ניסתי להוריד ידנית מהאתר שלהם דרייבר לכרטיס רשת אלחוטית והוא אומר שזה לא דרייבר מתאים.. יש איזשהו פיתרון לנושא??? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by arik_bulldog,

אני ממש מתוסכל, המסנג'ר לא עובד לי כבר כמה חודשים, ניסיתי כבר ה-כ-ו-ל, כל מה שמצאתי באינטרנט, חומת אש, מחיקת קבצים, הסרה והתקנה ומה לא. החשבון שלי תקין בוודאות, אני מצליח להתחבר עם מסנגר של הווינדוס XP, גירסה 4.7. כרגע התקנתי, אני עושה התחברות ואחרי כמה שניות הוא פשוא מפסיק להתחבר בלי להגיד כלום. לפעמים הוא עושה לי error, send report or don't send, ולעיתים רחוקות הוא נותן לי מספר error, כרגע למשל המספר הוא 80072efd. ממש מתוסכל, כל פיסת אפשרות תתקבל בברכה.

11. שלום אני צריך בבקשה המלצה לתוכנה טובה שממירה קבצי אודיו מפורמט m4a לפורמט mp3,אשמח אם תתנו לי שם של תוכנה מוכרת וטובה תודה לעוזרים

12. Started by moshen1169,

1.יש לי idm 6.07 והורדות מ FILESONIC נתקעות המון פעמים באמצע ההורדה כנ"ל בגירסה 6.08 beta v האם זאת בעיה בשרת או באג בתוכנה? 2.מתי שאני גורר כתובת ל IDM הקובץ מופיע לי כ RAR ולאחר כמה שניות הוא הופך HTML שאני לוחץ עליו נפתח רק דף אינטרנט? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי נוד 32 5 והוא מבקש ממני להתקין את העידכונים של הווינדוס איך אפשר לבטל עידכונים של הווינדוס בנוד 32 5

14. Started by A.Iniesta,

דרישות - יעיל, מהיר, קל, ושלא צריך להתעסק עם ההגדרות יותר מפעם אחת. חינמי עדיף, אך גם בתשלום יבוא בחשבון - אם שווה את זה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  15. Started by AiXC,

שאלה בכותרת.

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  16. Started by menahem2009,

יש לי בעיה אני עושה העתק בגוגל וכשאני עושה הדבק על אתר אחר הוא לא מדביק לי במחשב עצמו אין את הבעיה הזאת אני משתמש בie8 וגוגל כרום

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Cynicoren,

ואם כן, ע"י איזו תוכנה ? (אני מעוניין "לחתוך" ולשמור מספר עמודים מתוך PDF) תודה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  18. Started by thebenjamin,

שלום.. יש לי כרטיס USB עם אנטנה ואני רוצה לצפות באמצעותו בטלוויזיה.. התקנתי אותו.. במנהל התקנים הוא נקרא af9015 bda הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום לו לעבוד כמו שצריך.. המדיה סנטר מצא ערוצים אבל כשאני מפעיל ערוץ יש לי אודיו ל3 שניות בערך עם מסך שחור ואז הכל נתקע.. עם blaze hdtv player הוא לא מוצא לי ערוצים ובתוכנה של arcsoft הוא מצא ערוצים אבל הם היו קטועים וללא אודיו (למרות שבתוכנה סומנה הקליטה הכי גבוהה) מישהו מכיר תוכנה שעובדת כמו שצריך או דרך לפתור ולראות באחת מהתוכנות הנ"ל כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. כל פעם שאני מנסה לגבות את פיירפוקס, בסיום הגיבוי, התוכנה רושמת שקובץ הגיבוי פגום וקורסת. כל פעם שאני מסנה לשחזר את הגיבויים של פיירפוקס (ביצעתי התקנה נקייה כרגע של פיירפוקס) היא רושמת לי שאיננו מסוגל לגשת לאף אחד מקבצי הגיבויים וקורסת. הסרה והתקנה מחדש לא הועילו. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  20. שלום אם לא ברורה הכותרת יש אתר שאני בונה ואת הכותרת הראשית אני רוצה לחלק לכמה לינקים שונים. יש תוכנה שמחלקת תמונה לכמה תמונות, או שמאפשרת לחלק תמונה לכמה לינקים שונים? תודה למי שיוכל להסביר את הנושא קצת עמית

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. אורח רועי1986
    Started by אורח רועי1986,

מה אתם חושבים כדאי לקנות איך המחיר? http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=150

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  22. Started by roeesnir,

אני צריך לפרמט מחשב עם Office 2003. העניין הוא שאני רוצה לגבות את המקרואים. איך עושים את זה?

23. שלום: כאשר אני פותח את פיירפוקס 9.0.1 זמן קצר לאחר סגירתו אני מקבל את המסך הבא: ראו תמונה מצורפת. לאחר שאני סוגר את המסך הזה, התהליך של פיירפוקס נשאר תקוע בזיכרון, ואני צריך לסגור אותו ידנית. אני יכול להמשיך להשתמש בפיירפוקס גם ללא סגירת התהליך, אולם הוא יישאר עד שאני אסגור אותו ידנית או אפעיל מחדש את המחשב. מה הסיבה לבעייה? עריכה: התופעה הזאת התחילה אצלי מהגרסה הראשונה של פיירפוקס שיצאה בעת שמוזילה החלה לשחרר במהירות גרסאות חדשות, ואינני זוכר את מספרה (גרסה 4(?)). [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  24. Started by matizami,

האנטי וירוס נוד גילה את הוירוס הנ"ל אך לא הצליח להסירו, גם לאחר הרצה במצב בטוח. הוא גילה עוד שני וירוסים נופסים שכן הצליח להסיר. מישהו יודע איך אפשר להסיר את הוירוס?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי מחשב נייד ישן ואני רוצה להשתמש במסך שלו אני מחפש תוכנה כמו מקסיויסטה רק חינמית

• 1 תגובה
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.