עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. פתאום במקום להראות לי חלון שמירה כזה: הוא מראה לי חלון כזה: זה קורה רק בקבצים מסויימים כמו exe וrar. איך אני מחזיר שזה יראה לי בכל סוגי סיומות הקבצים, את החלון שמירה מהסוג הראשון

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  2. שלום, יש לי בעיה עם קבצי וידאו כשאני מפעיל אותם יש רק קול אין תמונה ואין כל קשר לקודקים או לנגני מדיה הורדתי את כל מה שדרוש בתודה, מאור. עריכה: משהו יודע מה לעשות בבקשה?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by moo2004,

היי, יש לי דיסק התקנה של Office 2003 ודיסק התקנה של MUI לאותה חבילה של Office. האם אפשר ליצור מהשניים דיסק אחד שתוך כדי התתקנה של Office 2003 יתקין גם את ה- MUI.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  4. Started by xTz,

היה לי דיסק קשיח אחד אותו הוא קורא הכל טוב ויפה לאחרונה הוספתי עוד דיסק והוא לא מצליח לתמוך בו, הוא מראה נתונים של הדיסק הראשו בטאב של הדיסק השנין ולא מראה את הטמפרטורה..מה אפשר לעשות? אני מצרף תמונות: הדיסק הראשון: http://img403.imageshack.us/img403/8929/18638135hd8.gif הדיסק השני: http://img509.imageshack.us/img509/7500/72654257pi0.gif

5. זה חשובל י מאוד אני וחברים עושים סרט מכל מיני דברים בקיצר כמעט כל פעם שאנחנו מוסיפים מוזיקה לסרט אז יש את הsend no send המעצבן הזה ואני ממש מתשגע מזה!!!! גם לפעמים כשסתם רואים את הסרט בינתיים או כשמוסיפים מוזיקה! בסבקשה עזרה ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול וזה לא עזר!

6. Started by rk666,

מסיבה מסויימת כל השמות רשומים לי לפתע בסינית מקום שיהיו באנגלית בתוכנה GOOGLE EARTH שיחקתי עם הפונטים והכי טוב שהגעתי זה לריבועים במקום. שיניתי שפות שינית אפילו SCRIPT של שפה, ובנוסף אפילו שזה לא קשור אפילו את הרינדור. שום דבר לא עוזר ואני משתגע. זה קרה פתאום לפני איזה שבועיים ומאז רק סינית... תמונה: למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  7. מבקש המלצה על תוכנה חינמית לשיחזור קבצי mp3 שנימחקו לי בטעות מהמחשב. (היו על מחיצה D בדיסק הקשיח) תודה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by carbon1,

מישהו יכול לתת לי פה הורדה לאנטי וירוס חינמי טוב וחזק שיגן לי על המחשב בבקשה אבל שתהיה כל הזמן במחשב ולא לניסיון בבקשה תעזרו חוץ מ-AVG תודה.

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  9. כשאני צורב דיוידי data בנרו כמה סרטיםבאותו סדר שאני רוצה לאחר הצריבה אני לא רואה את הסרטים באותו סדר שרציתי ( בנגן הדיוידי) איך ניתן לתקן זאת כך שסדר הופעת הסרטים או הרצועות מתוך אותו סרט ינוגנו בסדר שאני קובע??

10. שלום קניתי לוח של גיגהבייט ואיתו מגיע דיסק שעליו נמצאת התקנה ל נורטון אנטי וירוס. אחרי ההתקנה הוא כמובן מבקש סיריאל,רציתי לדעת האם יש את הסיריאל איפה שהוא וזו למעשה תוכנת מתנה עם הלוח או מדובר בגירסאת ניסיון ל 90 יום בלבד

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by orninyo,

שלום לפני כמה ימים נדבק לי לאקספלורר סרגל כלים בשם netadv נסתי להסיר אותו עם ad-aware spyware doctor spybot search and destrooy חיפשתי בהסרה התקנה חיפשתי קבצים בשם netadv עשיתי את כל אלה ^ והוא עדיין שם מישהו יודע איך נפתרים מזה ?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  12. יש לי סרט DVD-R במחשב בפורמט של קבצי VIDEO_TS ואני מעוניין לצרוב אותו בנרו בצורה כזו שאוכל לראות אותו עם תפריט וכו"....כמו שצריך במכשיר ה- DVD ....איך אני עושה זאת בנרו....ואם אפשר את הדרך המלאה כי זה נראה לי מסובך......תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  13. Started by hagay21,

שאני מגבה מחיצה שלמה לקובץ הוא יוצר לי שני קבצים קובץ אחד image וקובץ אחד spanned מה זה הקובץ השני הוא פשוט לא מאפשר לי לעשות restore כאשר יש שני קבצים מה ניתן לעשות או אם מישהוא יודע לעשות restore דרך שני הקבצים?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  14. רבותיי מי שיצליח לעזור לי כאן אני מוריד לפניו את הכובע! אני עותב עבודה לאוניברסיטה וככזאת אני צריך להכניס באמצע משפטי העברית שלי שמות באנגלית. הבעיה שהוורד המדהים הזה מסרב לרשום את האנגלית אחרי העברית במקום זה הוא פשוט כותב את האנגלית בתחילת השורה או המילה. עזרה עזרה עזרה!!! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  15. שאני מנסה לנגן כל מיני קבצי וידאו שונים במחשב זה נותן לי אותה הערה, ואז אני רק רואה את התמונה בלי הסאונד.. למישהו יש רעיון איך אני יכול לפתור את זה.. תמונה מצורפת של השגיאה.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by EviLeader,

מה יותר עדיף, לקנות מחשב נורמלי שנועד לוידאו (משהו כמו המפרט הזה): מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257 לוח אם: ASUS P5W DH DELUXE / WIFI - AP ¤1179 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤1881 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 500GB 16MB 7200 RPM SATA2 - RAID EDITION - ST3500630NS ¤917 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤245 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-2GBHK ¤739 מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 - SILVER - GZ-FA1CAASS ¤749 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤7339 או…

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by bariko,

שלום רב, אני מעוניין לעדכן את הדרייברים שלי. כרטיס המסך הוא: Sapphire ATI Radeon 2600XT האם זה הדרייבר שאני צריך?- http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/common-vista32 כמו כן, חשוב לי לדעת, האם בכל עדכון של דרייבר, חייבים להסיר את הגרסה הקיימת, או שהגרסה החדשה פשוט "מתלבשת" על הגרסה הקודמת, ולכן אין צורך להסירה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  18. חברים שלום, מדי פעם כשאני גולש ב NRG יש לי בחלק מהכתבות בעיית קידוד, משהו יודע אולי איך אפשר לפתור את זה? חשוב לציין שלא נגעתי בהגדרות הקידוד של הדפדפן, לא התקנתי תוספים חדשים ושזה קורה אך ורק באתר של NRG וגם זה רק בחלק מהכתבות (וגם שם רק בחלק מהטקסט).. מצ"ב תמונה + קישור לאתר (אולי זאת בכלל בעיה בדף).. תודה לעוזרים. http://www.nrg.co.il/online/55/ART1/869/883.html [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by I.Robot,

איך אני יכול להוריד קבצים בIRC (עם MIRC)? כלומר נגיד נכנסתי לערוץ מסויים שמשתפים בו קבצים, איך אני מוריד אותם?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by amitey,

ברשותי מספר סרטים XVID וסרטי HD . אני רוצה לצרוב אותם עם תרגום לילדים. מה עלי לעשות ? האם יש הבדל בצריבה בין שני סוגי הסרטים? תודה מראש לכל המגיבים

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by DAVIDD,

מחקתי תיקייה בערך בגודל של מאה מגה(די חשובה) התקנתי את הNorton GoBack והתוכנה לא מוצאת לי האם התוכנה מוצאת רק דברים שנמחקים אחרי שהיא מותקנת? או שאולי אני לא משתמש בה נכון?? [attachment deleted by admin]

22. רציתי להוריד את נרו, אבל ראיתי שיש 2 גרסאות: Nero 7 Premium Reloaded - Trial Version ו- Nero 7 Premium Reloaded - Full Installer. מה ההבדל בניהם?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by pro,

תוכנת DIVX שלי פותחת חלון ERROR וכתוב ככה: SAXParseExcepsion: Fatal Error at line 1, char 1 ולפני יומיים הוא עבד חלק עזרו לי בבקשה (תודה)

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  24. זאת תוכנה שמבצעת כל מיני ניתוחים על המיילים שמקבלים. ניתוח לפי שעות שולח , זמן תגובה ועוד.... כל מי שעובד באירגון ודי מוצף זאת תוכנה אדירה בשבילו לדעתי http://www.xobni.com/ תנסו

25. Started by tubuleli,

שלום לכולם . יש לי בעיה עם ההגדרות של catalyst ואני לא מצליח לשנותם אשמח לכל עזרה ממכם . הבעיה היא כזו שפתחתי בטעות בהגדרת ה-ati overdrive את המנעול ומעכשיו אני לא מצליח לסגור אותו בכדי שלא ישחקו עם ההגדרות שם, איך אני סוגר אותו ?. אשמח לכל עזרה ממכם אלי נ.ב לא יודע עם זה חשוב יש לי כרטיס מסך x1950pro(agp

• 3 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים