עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nimrods,

שלום לכולם.! יש לי את התוכנה בזאת zip-7 ואני רוצה לפתוח קובץ אז מופע לי הודעה כזאת..? מה אני צריך לעשות.? תודה לעוזרים...!

2. Started by nore0,

איך עושים כזה דבר ?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. שלום התקנתי מחשב חדש : מפרט : 6600Q , לוח P5KR ASUS , כרטיס מסך 8800 512 זכרון 2G . לאחר התקנה הפעלתי את המחשב ללא מסך והכל עובד בפנים (ליכאורה) . מה השלב הבא איך אני מתחיל האם עם הדיסק של אסוס . ואח"כ מערכת הפעלה ויסטה . לפי מה שראתי בחוברת של הלוח יש תוכנה כזו האם היא תופעל ישר, אני מבין שהיום כבר לא משתמשים בפלופי ככה שאין לי פלופי . אני ישמח לקבל כיוון . תודה

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by vinipyx,

יש לי בעיה בימיול,הוא רושם לי כזה דבר: Failed to save creditfile - A sharing violation occurred while accessing D:\emule\config\clients.met.SUQWTv2.met. מה זה אומר, ואם זה קשור למהירות?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by ^GunX^,

היי לכולם, יש לי אופיס 2000 ורציתי להדפיס פוסטר (4 דפים של A4 מודבקים ביחד) עכשיו אני לא מצליח לעשות את זה... מישהו יודע איך להדפיס ככה פוסטר באופיס?? כי אני כבר ממש לא ידוע מה לעשות

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  6. אני מחפש דרך להפריד קובץ פלאש מהתמונות נראות במצגת. האם יש תוכנה כזו או שאולי אפשר לבצע זאת ידנית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  7. הייתה לי תוכנה כזאת פעם שנקראה MULTICQ (משהו כזה... ) אבל כנראה שזה לא השם המדוייק כי אני לא מוצא אותה אחרי שחיפשתי די הרבה... מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  8. Started by dddd01,

שלום לכולם, לפני כמספר חודשים פתחתי אשכול שבו סיפרתי על בעיה עם ה מדייה פלייר שאיני יכול לראות סרטים אני לא זוכר מי אבל אמר לי לעשות ככה : מדייה פלייר>כלים>אפשרויות>ביצועים>האצת וידאו>מתקדם>ולבטל את כל ה V שיש שם . וזה אכן פתר לי את הבעיה ומאז אני יכול לראות קבצי מדייה במחשב במדייה פלייר תודות לאותו אחד שעזר לי אך התעוררה לאחרונה בעיה נוספת הקשורה לנושא, איני יכול לצפות בסרטים ב powerdvd (כשאני מעונין לצפות בסרטי dvd ) והבנתי שצריך לעשות את אותו דבר שעשיתי במדייה פלייר אבל בפאוור דיוידי עכשיו אני לא מבין בpowerdvd כלכך האם תוכלו בבקשה לעזור לי כיצד לעשות את אותה פעולה שעשיתי שעבר למדייה פלייר בעזרתכם אבל הפעם ב powerdvd ...? תודה מראש לעוזרים (ה…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  9. שלום לכולם אז כככה הורדתי תוכנה אם סיומת של gif וחשבתי שצריך לשנות את הסיומת של הקובץ לexe אז כך עשיתי וזה לא עבד ומאז אני לא יכול למחוק את הקובץ הוא תקוע לי איפה שהוא בזיכרון ואין כול מה שניסיתי לא הצלחתי בבקשה HELP

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by gargoil,

שלום לכולם! המחשב השני שלי כנראה נדבק בוירוס שניקרא pagefile.exe. המצב הוא כזה: לא רואים את כונן C בסייר. רק אם נכנסים ל system\manage\ משם רואים את C. או דרך command prompt. הוא מנסה לגשת כל הזמן לכונן A. חלק גדול מהאפשרויות אינו פעילות למשל: אין גרך לראות hidden files כי folder options לא קיים. לאחר חקר ברשת גיליתי שכנראה חטפתי את הוירוס הזה אבל לא מצאתי את הדרך להיפטר ממנו. אני מריץ אנטיוירוס של mcafee. תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך אני מגיע להיסטוריה באקספלורר כי לא מצאתי דרך להגיע להיסטוריה של הדפדפן תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  12. Started by Mario14,

שלום, לפני המון זמן קראתי איפשהו, שישנה תוכנה שמקום האיקסים בסיסמאות היא מציגה את המספרים. כלומר: שאתה מתחבר לפורום, תוכנה, אימייל וכד' אז אתה מכניס username וסיסמא, שמוצגת באיקסים או נקודות. אז התוכנה ההיא מציגה את המספרים של הסיסמא עצמה במקום את האיקסים\כוכביות\נקודות. חיפשתי ולא מצאתי אבל אני בטוח במאה אחוז שהיא קיימת, אני זוכר שהיה אותה למישוה אבל זה היה עוד ב- windows 98. בבקשה תעזרו לי זה מאוד חשוב לי אני לא סתם צריך את זה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  13. שלום לכולם, קניתי UPS של EverPower והתוכנה שבאה על הדיסקט לא עובדת.. הדיסקט דפוק. תוכלו בבקשה לתת לי את השם של התוכנה על מנת שאני אוכל לישון בשקט בחורף? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  14. בתמונה המצ"ב צולם ארור שכל פעם כשאני מפעיל את hwzone עולה לי.... יש לי אקספלורר 6.... plz help!!!

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by snir_the_king,

יש לי כונן קשיח אחד של 80 ג'יגה ובתוכו 2 מחיצות אחד C ..... עם 15 ג'יגה והשני D ..... עם 60 ג'יגה אני רוצה להעביר מ D ל C שש ג'יגה ..... אני עושה בתוכנה RESIZE ואח"כ APLLY כשהוא מפעיל מחדש את המחשב הוא טוען משהו ואז אומר ERORR מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by ns,

אני צריך סידיקי לאופיס 2000 פרופשנן !!!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by free fraek,

כשאני מכניס לו סרט לגזירה באיכות של 720P הוא מתעקש להוציא לי אותו ב640X480... איך אני שומר על הרזולוציה המקורית?

• 10 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by omnius,

כל תמונה הוא עושה לי איזה סמלונצ'יק של תמונה, ואני צריך לעשות עליו מקש ימני=>show picture. למישהו יש מושג? עכשיו זה קרה גם לאקספלורר! פתרתי את זה! כלים=>אפשרויות אינטרנט=>מתקדם סימנתי כל מה שקשור במולטימדיה וזה עבד...

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by groul,

אז ככה, יש לי כרטיס קול ac97 שבא יחד עם הלוח אם (Ic7), ובערך לפני שבוע כל הקולות במחשב שלי נהיו פתאם עבים, עמוקים וכבדים, אני ינסה להסביר את זה יותר טוב - קול של בנות בשירים נשמע כמו קול של גבר. אז הורדתי דרייבר חדש לכרטיס קול (3.73), התקנתי אותו, ומאז אין לי קול בכלל, שום דבר, יש לי רק צפצופים מעצבנים וחזקים במקום קול. ניסיתי לחזור לדרייבר הישן שבא בדיסק עם הלוח אם אבל גם זה לא עוזר. בינתיים אני בלי קול וזה מאוד מתסכל, אני מאוד יודה לאדם הנחמד שיפתור את הבעיה :-*

• 10 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by shaithebest,

שלום חברים אני מנסה להוריד מאינספור לינקים את daemon tool ולא מתקין לי על ויסטה בהתקנה נתקע ואומר שטויות שלcompability למישהו יש אולי לינק שיודע שזה עובד על ויסטה?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  21. יש לי ספיי מוזר במחשב, שכל התוכנות גילו אותו והסירו אותו והוא עדיין חוזר ! 1. קופץ לי כל הזמן הודעת שגיאה כזו משורת ההתחל, וזו הודעת אזהרה שכזו.. בסריקה גיליתי שזה משו מהמסנג'ר.. 2. סרקתי אפילו בhijacjthis וזה הסיר הכל והכל שוב חוזר.. 3. סרקתי ב giant anty spyware וב spy sweeper.. כרגיל: מותא הכל, מוחק, והכל חוזר.. 4. יש לי במנהל המשימות תהליכים בשם: intmonp.exe popuper.exe msole32.exe, כל אלו, הופיעו לי שוב פעם לאחר הסריקה ! אני רוצה להדגיש שניסיתי גם סריקה של אתרים, ועוד תוכנות שהיו פה בסטיקי של הפורום ! שוב דבר לא עוזר.. עוד משהו: הסריקות בוצעו גם במצב בטוח וזה עדיין לא עזר כלום. 5. אי אפשר לסגור את התוכנות האלו שנמצאות במנהל במשימות, מכייוון שהם בשימוש, ואם סוגרים אות…

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by Headspin,

התקנתי את הדרייברים החדשים של ATI וה CC מסרב לעלות בכל תוקף... בשני היה מופיע לי ERROR עכשיו בזה לא מופיע כלום אבל אני מסרב לעלות מה עלי לעשות ?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by dodoboy,

יש אתרים שממש לא עולים זה עולה דף ריק ניסיתי עם פיירפוקס לעלות את הדף וזה עולה...............

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  24. היי, אני לא יודע אם זה בגלל ווינדוס 7 או בגלל IE8 אבל לאחר התקנת WIN7 אני לא מצליח להוריד קבצים ברשת. לפני כן עבדתי עם ויסטה ו-IE7 והכל תקתק. עכשיו אחרי חמש דקות של המתנה להורדת הקובץ אני מקבל הודעת שגיאה כמצורף בתמונה. וזה קורה בכל אתר שאני רוצה להוריד. מה זה לעזאזל? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  25. שלום אני מנסה לראות קובץ *.MOV עם הQUICK TIME וחלק מהסרטים הוא מזהה וחלק אני רק יכול לשמוע, למה ?!? אני משתמש עם הגירסא האחרונה (נראה לי שזה 7) מאוד אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.