תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה לבנות מתאם למאוורר 120 מ"מ ככה שיתאים בדיוק על הפינים של ה SLK-947U, לא כמו בתמונה הזאת שבצדדים המאוורר לא מוציא אוויר על הפינים: אני מחפש תוכנה שאני אוכל להכניס בקלות את המידות (במ"מ) של החרוט, של הבסיס שלו (כמו בתמונה למטה), של הפינים, לסדר את הצורות ושיצא לי דגם מדוייק של התוצאה הסופית. ניסיתי לעשות בRhino3D וזה יצא בערך אבל קשה לי לעבוד שם עם מידות מדוייקות (וזה לא מה שהתוכנה הזאת בשביל ואני לא מומחה גדול בתלת ממד). [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי עכבר של TEAC אלחוטי עם 10 מקשם עליו דגם M43WC, אני מחפש תוכנה שתיתן לי לשלוט בכל מקש, להגדיר אותם. התוכנה שבאה עם העכבר איכשהו מפילה לי את המחשב.... (מסך כחול...) וגם היא לא משהו בכלל... (יש בה איזה 15 אופציות קבועות מראש) אם זה שייך לפורום תוכנה אז בבקשה להעביר. בראל.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אם עוד חלון אחד קופץ לי מול העניים אני משתגע. אני חייב POPUP KILLER שפשוט יסגור לי כל כל חלון שעומד לקפוץ. פעם הייתה לי תוכנה כזאת טובה אבל שכחתי את השם שלה. יש המלצות ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לעקוב אחריי פעילות המחשב ולדווח מתי שיש reset אוטומטית שקורה לפעמים אחריי עידכונים למשל של ווינדוס ? ויכולה להגיד מה עשו במחשב ?
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ז"א תוכנה שתוכל לחתוך קטעים מהשיר.. תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולםאני מחפש תוכנה לעריכת אודיו.אני צריך לחתוך קטעים וכו/,אשמח מאוד אם מישהו יביא לי שם של תוכנה כזו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מדובר על עריכה בסיסית של ניגודיות ובהירות(בהיר מדי אחרי סריקה). ב-acdsee ו-infranview ניתן לעשות זאת רק לכל עמוד בנפרד, כלי העריכה של OFFICE2007 פותח רק את העמוד הראשון של הקובץ, והכלי של VISTA לא מאפשר עריכה. מחפש תוכנה שתאפשר משהו בסגנון auto contrast לכל העמודים בו זמנית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מחפש משהו בין Magix music studio ל Frooty loops אם יש דבר כזה. תודה לעזורים.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
השאלה כפי הכותרת.. הייתה לי פעם תוכנה כזאת, שבעזרתה אם לא הייתי מוצא תרגום מסונכרן כמו שצריך לאיזה סרט, הייתי יכול לקחת תרגום לא מתאים ולסנכרן אותו כמו שצריך בשביל הגרסא שלי. כמו כן לשנות לו את הטקסט וכל מיני כאלה אחרים. אבל אז פירמטתי ואני לא זוכר את השם של התוכנה.. מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בד"כ מפורמט mpg ל- avi. בעיקר לצורך דחיסה (איכותית) של סרטים המוקלטים דרך כרטיס טלויזיה. עדיפות לתוכנות חינמיות וידידותיות למשתמש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לעריכה PDF אבל משהו בסגנון של האתר של ACE עם מישהו מכיר: http://www.ace.co.il/book2.aspx?f=gan תוכנה קלה ונוחה למשתמש. עם אפשרות לעשות תוכן וקיצורים. תודה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לבצע את בפעולות הבאות בקבצי MKV: א. שינוי רזולוציה. ב. קידוד פס קול מ-DTS ל-AC3 חשוב שהתוכנה תהיה פשוטה לשימוש. ישר ולעניין.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אפשר עם sony vegas ? אם כן איזה גירסה ?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלומות , אני מכין איזה דיסק עם כמה סרטונים אישיים ואני מחפש תוכנה שתיתן לי ליצור תפריטים לדיוידי , אפילו משהו פשוט יספיק, ברוב התוכנות שניסיתי להשתמש קיימת רק אפשרות לקידוד וידאו ... אם מישהו מכיר שם של תוכנה , רצוי אפילו חינמית זה יעזור תודות ..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שאני אוכל לערוך קבצי MIDI, כל מה שאני רוצה זה להקטין קבצי MIDI(להגדיר לו איפה ההתחלה ואיפה הסוף וזהו). אני כבר מחפש שעות ולא מוצא כלום, בתקווה שמישהו פה יעזור. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שיודעת לטפל בקבצי MKV כמו הוספת כתוביות לשנות פונט גודל שתוצג הכתובית, אם היא יודעת לעשות דברים נוספים זה פלוס.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני למשל רוצה להוסיף קצת את הבאסים באיזה שהוא שיר להגביר אותם ליותר חזקים מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות זאת?<
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להוריד תחום תדרים מסויים. כלומר, להשאיר רק גיטרה חשמלית ולא תופים למשל... תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
אני צריך לערוך את הקול בדיסק DVD שיצא קצת פגום (שומעים בחלק רק בצד אחד) ולכן אני מחפש תוכנה שיודעת לשמור לי את הקול מתוך קבצי הסרטים ושאני אערוך אותו ואחרי זה שאוכל לשמור שוב את הקול לתוך קבצי הסרטים. אם יש תוכנה כזו אשמח לשמוע עלייה. ועדיף תוכנה שיודעת לחלץ ולהחזיר את האודיו מבלי לקודד מחדש את הווידאו.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני צריך משהו ברמה פשוטה מאוד. אני צריך שתהיה בו אפשרות להוריד איכות sound ולחתוך את השיר בשתי נקודות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
לשינוי הגודל שלהם, גזירה של המימדים וכו, כמובן תוך כדי שמירה על תזוזת האנימציה... תודה (:
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע על תוכנה שאפשר לסרוק תוכנית של בית ולהעביר אותה לתוכנה שתהיה בעלת קנה מידה ? ניסיתי לעשות זאת עם 3D Home Architect אבל זה לא הצליח מישהו מקיר במקרה תוכנה אחרת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לערוך את הזיכרון של המכשיר ולהוסיף לו צלצולים מהמחשב. יש לי SAMSUNG S179, יש לו אפשרות לחיבור למחשב אבל אני לא יכול לעשות שהצלצול יהיה קובץ MP3. אז חשבתי להשיג תוכנה שממירה MP3 לMMF (הפורמט של הקבצים שהו שם כצלצול) ואז להחדיר לו את זה לזיכרון... זה אפשרי? (את התוכנה שממירה לMMF כבר יש לי)
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-