תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
משום מה, כל התפריטים של הכלים -- ה"תת כלים" שלהם, לא נפתחים. אבל אם אני משתמש בקיצור של אותו כלי, למשל U מחליף לי בין הכלים של הצורות.. ריבוע/אקליפס וכו'.. אז זה פועל.. אבל לא לכל הכלים יש קיצורים כאלו, אני חייב לפתור את הבעיה הלא ברורה הזאת.. יש כאן 2 תמונות לדוגמא רק כדי לוודא שהבנתם אותי.. הראשונה היא מ fireworks, אפשר לראות שכל החצים הקטנטנים שמסמלים על תת תפריט, אפורים במקום שחורים, בתמונה שלאחריה, נתתי דוגמא מ photoshop שם הכל תקין, וכל זה צריך להראות.. וכך זה צריך להיראות, בלחצן ימני / דאבל.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתהיה שם אפשרות ל איחוי הדיסק,מציאת קבצים דומים,תיקונים,מחיקת קבצים מיותרים כאלה דברים.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
לפני כשנה סידרתי את המייל שלי בגימייל שייכנס רק לאאוטלוק במקום העבודה שלי, כך שאם אני פותחת אותו דרך גוגל אני לא יכולה לראות שום דואר!!!. כעת אני בחופשה ולא מעונינת שהדואר שלי ייכנס לאאוטלוק בכלל, אני רוצה חזרה לראות את המיילים רק בגימייל וזהו. איך אני עושה את זה? איך אני מחזירה את המיילים לגימייל בלי לפגוע במה שהיה עד היום? האם אוכל לראות את המיילים הישנים שנמצאים באאוטלוק??
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעו אני פיתאום רואה נNOD שעלה לי מסך של ווירוס http://img175.imageshack.us/my.php?image=223d2bt3.png בחיית איך מוחקים תווירוס הזה מי האפשרויות כי אין לי מוסג בתוכנה וגם התוכנה ניראה לי בשפה אחרת ..
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
בעיקר עם ICQ LITE אני לא יכול לכתוב בערבית לאנשים שמתמשים באיסיקיו לייט אני יודע ששאלו כבר על הבעיה הזאת פה בפורום ואז לא היה לה ממש פתרון, אבל נכון לעכשיו, כבר מצאו לזה איזה פתרון??)
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לי GHOST גרסה 10 השאלה שלי אם יש אפשרות לגבות את הכונן הקשיח לתמונה ב DVD? ואני רק צריך לגבות את המערכת הבסיסית בלי כל התוספת שהתקנתי ,רק WIN XP +דרביירים. ואם יש אפשרות ליצור דיסק אתחול עם הGHOST החדש? כמו שהיה אפשר בגרסאות יותר ישנות. תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנודע לDISKEEPER2007 : 1. כמה זמן לוקח ללכם לעשות איחוי? כי אצלי 24 שעות לא מספיק לעשות איחוי לכונן C שיש לו 30 גיגה ו 10 מהם פנויים. 2. הוא עושה איחוי אוטומטי אפילו כשלא דולק , אבל מסיבה כלשהיא הוא כל הזמן גונב לי מקום מהכונן C היה לי 10גיגה פנויים תוך יממה זה ירד ל7.5 גיגה, כשאני עושה CHKDSK אז המקום חוזר ואז תוך יממה נוספת התופעה שוב חוזרת על עצמה. ה DISKEEPER הזה ממש מוזר מישהו יכול להסביר לי את ההתנהגות הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום יש לי אימיול שבמקביל אליו פועלת התוכנה KASPERSKY INTERNET SECURITY 7 הבעיה שהפיירוול כנראה חוסם את הפורטים שהאימיול עובד איתם. האם מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתוח את הפורטים בקספרסקי? דרך אגב יש לי גם מודם שפועל על כרטיס רשת . בנוסף בכל הפעלה של האימיול אני מקבל LOWID.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הורדתי B&W 2 ויש לי כרטיס מסך שלא תומך בפיקסל שאדר[ג'יפורס 4 MX ] עכשיו שמעתי שיש תוכנה שכאילו "מערימה" על המחשב וגורמת לו לחשוב שיש לי את זה למישהו יש מושג מה שם התוכנה ואיך משתמשים בה? \ תודה מראש יואב
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
כרגע זו הבעיה היחידה שבגללה אני נשאר עדיין עם 2.0.0.16 ,כל התחליפים שהוצאו פה בפורום נמצאו לא נוחים לי. עם מישהו יודע על עידכון או דרך כלשהי לגרום להם להפסיק להיות ברוגז אשמח עם ישתף את כל הכתה....
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, לפני מספר ימים נמחקו לי מספר תמונות וסרטונים מהמחשב, חיפשתי באינטרנט כל מיני תוכנות לשחזור קבצים ונתקלתי בתוכנה EaseUS Data Recovery. התוכנה ניתנת להורדה בחינם מהאתר הרשמי של החברה והיא הצליחה לשחזר לי את רוב התמונות והסרטונים שנמחקו. חלק מהתמונות והסרטונים לא שוחזרו באיכות גבוהה אבל עדיין זה עדיף מכלום. התוכנה מציעה עוד מספר פיצ'רים כמו שחזור קבצים לאחר פירמוט, שחזור קבצים לאחר שמחקתם אותם מסל המחזור, שחזור קבצים אחרי נזק לדיסק הקשיח או מאיזו שהיא נוזקה שהייתה למחשב. בחירת כונן לשחזור התוכנה מצאה קבצים ותיקיות שניתן לשחזר אני בדקתי את התוכנה רק עם תמונות וסרטונים אך לפי האתר של החברה היא יודעת לשחזר גם מסמכים מסוג DOC/DOCX, XLS, PDF א…
-
- 5 תגובות
- 17.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ל2 תוכנות או אולי אחת כזו: 1. תוכנה איכותית לצפייה בתמונות - יש לי מספר תמונות של אותו מוצג ואני רוצה לבחור את האיכותית ביותר ולא להשאיר את כולם. 2. תוכנה לעריכת תמונות - יש לי הרבה תמונות שיצאו חשוכות ואני רוצה להעלות את הבהירות בצורה חכמה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בAD-aware 6 ודואג לעדכן אותה כל הזמן,וגם לסרוק. אבל יש הגורסים שהיא לא הכי טובה,ויש טובות ממנה. יש המלצות??? (מה שכן התוכנה הנ"ל דווקא לדעתי לא משהו,כי כל מה שאני מסיר חוזר תוך Reset אחד...לרוב...מוזר)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה, עדיפות לחינמית לעיצוב תמונות עם אודיו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
חברים שלי שלחו לי טורנט של איזה קטע מהמשפחה שלהם, בגלל שזה הועבר ישר מהמצלמה, זה שקל 4.17 ג'יגה. אני ישתמשתי בביטקומט, כי לפי מה שהם אומרים, זה התוכנה הכי מהירה. אמול בלילה הייתי ממש-ממש קרוב לסיים את זה, והיום, כשקמתי בבוקר, אני רואה את זה על 1.1%! ניווטתי לתיקייה של זה, וראיתי שזהכל התחיל להוריד מחדש. יש צרך לשחזר את הקבצים? איך אני אדאג שזה לא יקרה יותר?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי אני מנסה לעשות UNINSTALL למשחק SPLINTER CELL-CHAOS THEORY ומקבל הודעת שגיאה, כל מה שניסיתי לא עובד ואין אפשרות להתקין את המשחק שוב ואז לנסות כפי שמופיע בצילום מסך: *דיסק מקורי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
הכל התחיל בזה שפתאום המחשב שלי לפני שבוע התחיל לעשות בעיות, פתחתי את המחשב פתאום קבלתי מסך כחול כזה שסופר איזה 90 שניות משהו כזה... ואם אני לוחץ enter אז זה מדלג על זה אם אני לא לוחץ enter אני צריך לחכות את כל הזמן הזה... בכל מקרה משומה אתמול-שלשום זה הפסיק אבל עכשיו שאני רוצה לסגור את המחשב אני יכול רק מהכפתור על הכונן מכיוון שדרך ההתחל -> כיבוי זה פשוט עושה לו ריסט לא יודע מה נסגר עם המחשב... תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
התקנתי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני לוחץ קליק ימני על סל המיחזור מופיעה לי האופיצה הזאת:" Empty Norton Protected Files" מה זה אומר בדיוק? איזה קבצים מוגנים אני מוחק בדיוק והאם זה יכול ליפגוע במשהו המערכת שלי? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
לאחרונה כאשר אני פותח סרטונים עם סיומת wmp ע"י המדיה פלייר קלאסיק שאני משתמש בו, הצבעים לא נכונים(ורוד,כחול,ירוק) במקום הצבעים הטבעיים. עם ה-wmp של חלונות הם נראים בסדר. נדמה לי שפעם זה קרה לי ושיניתי אחת ההגדרות בפלייר וזה עזר. איני זוכר מה זה היה, כל מה שניסיתי כעת לא עזר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני מתקין הירוז והוא נותן לי את הארור הרגיל של הווינדוס. אני כמעט ובטוח שזה בגלל הדיירקט אקס אני לא מבין מה הבעיה שלו. יש סיכוי שהוא לא תומך במשחק כי הוא ישן? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שאני מפעיל ת EMULE יש מסך כחול אחרי כמה דקות זה הקוד שלו 0x0000008e(oxcoooooo5,0x8181a0ec,0xedba1920,0x00000000) 1 לא לתת יחס לספרה 1 זה כדי לישר תסוגריים תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-