תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בנושא סינכרון יומן גוגל בין הנייד למחשב. הארועים שאני יוצר באפליקציית יומן גוגל שבנייד(אנדרואיד) אינם מופיעים ביומן גוגל שבמחשב הנייח. אודה לעזרתכם האדיבה בברכה צביקה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל זה נראה לי הכי קרוב. אני שם לב שבצפיה בסרטונים הרבה פעמים ההורדה מופסקת כאשר הסרטון מושהה. אני מניח שזה נועד לחסוך ברוחב פס אם מישהו לא צופה בכל הסרטון. זה מפריע לי כי לפעמים אני רוצה לשים את הסרטון בהשהיה, אם למשל אני מעדיף לצפות ברזולוציה גבוהה ורוצה לצפות בהכל רצוף. אבל כשאני חוזר לטאב אני מגלה שירדו רק עוד כמה שניות קדימה. האם יש פתרון פשוט לזה? אני מעדיף שזה יהיה משהו לדפדפן כרום. פשוט שסרטון שלם ירד ללא הפסקה כאשר מס\פסיקים לצפות בסרטון. אגב, אם זה רלוונטי זה רלוונטי גם לסרטונים בקורסרה יודימי ופלורלסייט.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים מסמך טקסט .TXT שנוצר עם כתבן בWIN7 במחשב אחד, משולב עברית, אנגלית וספרות, הועתק לDISKONKEY ומשם הועבר למחשב שני. המסמך נפתח כשכל הטקסט העברי הפך לגי'בריש. האנגלית והספרות לא השתנו. מבקש פיתרון לבעיה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לכתוב קוד באדרואינו אונו אין לי שום רקע בעיניין
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח מסמך חדש בפוטושופ, ומשום מה נפתח לי מסמך עם קווי אורך ורוחב כמו דף חשבון איך אני מצליחה להחזיר את המסמך לצורתו המקורית ללא קווים אלא מסמך חלק?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
- 1 follower
-
-
המרתי קובץ פרימייר .prproj לסיומת aff כדי שיוכלו לעבוד עליו בגירסה יותר נמוכה ובטעות גם שיניתי לו שם עכשיו הוא לא נפתח לי ניסיתי לשנות את הסיומת ולא עוזר מה אפשר לעשות????
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, הזמנתי לפטופ חדש lenovo ideapad gaming 3 ואני מחפש המלצות של must have לתוכנות תחזוקה, אנטי וירוס, ניקוי וכו'. לא חייבות להיות חינמיות וכאלה שאפשר להגדיר תזמון לפעולה שלהם יהיה טוב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
מחפש דרך לחסום את כל האתרים באקספלורר ו Edge חוץ מארבעה אתרים ספציפים, מישהו יודע איך עושים? בגוגל כרום אני יודע שיש תוסף לזה. השאלה מה לגבי באקספלורר ו Edge
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן , ברשותי מחשב נייח בו מותקן windows10 גירסה 2004 . מחשב משמש אותי להקלטות מוזיקאליות , עריכת וידאו ,עניינים משרדיים ,ענייני הפרטיים .רוצה לקנות nod32 מebay ואינני יודעת איזה יתאים כי יש כול כך הרבה אפשרויות. מישהו פה מבין בזה ויכול בבקשה ליעץ לי? חשוב לציין שזה צריך להיות nod שניתן להפעיל בארץ. בנוסף יש כאלו שאומרים שהאנטיוירוס של מיקרוסופט (זה שכבר מותקן במחשב) מספיק לצרכים אלו ואשמח לשמוע מה אתם אומרים בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני עובד על מצגת כלשהי בממדים של דף A4. אני אנסה להסביר מה הבעיה בתקווה שאצליח - מכיוון שלאחר שאני עושה ZOOM IN אני לא רואה את כל הדף, אז אני גולל עם העכבר למעלה/למטה לחלקים התחתונים/העליוניים. ברגע שאני גולל יותר מדי זה מעביר אותי לשקף הבא/הקודם. אם הצלחתי להסביר את עצמי ולמישהו יש פתרון - אני ממש אודה! תודה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
מה עדיף לתוכנה להורדת טורנטים - דיסק מכני או SSD ? יש קשר ל CAHE בדיסק ? איזה אפיונים חשוב לדיסק שעובד בתוכנות הורדה ?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני לא יודע כמה שעות במשך השנים שרפתי על הסוגייה הזאת, אין ספור מדריכים, חיפוש בגוגל וכל פעם מחדש שאני מוריד סדרה יש בעיה אחרת. פעם הכתוביות מסרבות להיות מתחת לתמונה, פעם זה ג'יבריש, פעם הפונט בגודל לא מתאים, פעם הכתוביות יוצאות מסנכרון, כל פעם משהו אחר וכן אני יודע שאפשר לנגן ב BSPLAYER הענתיקה והכל עובד פיקס, אבל האיכות תמונה בתוכנה הזאת פחות טובה. הבנתי שזה קשור לאם הכתוביות מובנות בתוך הקובץ או שזה קובץ חיצוני ואני כבר אובד עצות יש פתרון אחד שהוא ממש ערוך ומסובך שעובד אבל הוא ממש מסורבל. אני מבין ש VLC לעולם לא יפתרו את העניין הזה ולעצרי הנגנים האחרים פשוט פחות זורמים. אולי יש פה מישהו במקרה שהצליח לפתור את הסוגיה?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
לפני שפניתי לכאן קראתי כבר את כל ההצעות לפתרון הבעיה. שום דבר לצערי לא עבד. זה התחיל לקרות אחרי ששיניתי ססמא בגוגל, אבל הסיסמה עובדת כשאני נכנס לגוגל ואותה ססמה לא עובדת כשאני מכניס אותה באאוטלוק. ניסיתי להכניס להגדרו האאוטלוק את סיסמת המייקרוסופט שלי, גם לא עבד. בנוסף כשאני מסמן בגימייל Enable POP ועושה שמור שינויים, הוא לא שומר את זה. ספק האינטרנט טוען שלא נותן תמיכה לחיבור האאוטלוק עם גימייל. אני כבר אובד עצות. בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הכונן מערכת הפעלה הישן SSD עדיין מחובר אבל שאני מנסה לגשת לתיקייה של ה extensions לפי מה שרשום בגוגל C:\Users\[login_name]\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions folder הדבר היחיד שיש שם זה קובץ 1 של קוקיז התוסף הזה כבר לא קיים נמחק מהחנות של גוגל ושאני מנסה במקומות אחרים להוריד אותו הוא פשוט לא עובד. הגרסא שהייתה לי בכונן הישן עבדה והכל טוב פשוט שכחתי לעשות לו PACK ולשמור אותו לפני המעבר לכונן האחר NVME. לטעמי אם אני מחבר את המחשב הישן לכונן אני אצליח לגשת לתוסף ולייצא אותו אבל זה ממש הרבה עבודה. האם יש עוד מקומות שהתוספים יכולים להסתתר?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
החודש קיבלתי הודעה מגוגל שאני צריך לעדכן את תוכנת הדרייב שאיתה אני משתמש. יש לי 3 חשבונות שאני משתמש בהם במקביל ומגבה דרכם. (לימודים, עבודה ואישי) לא מצאתי איך להוסיף חשבון נוסף שיגובה בו זמנית עם חשבונות נוספים. (התוכנה דורשת התנתקות מחשבון קיים על מנת להוסיף חדש) האם מישהו מצא פתרון לעניין? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום, כמה שווה למכור microsoft office home & student 2007?
-
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
היי, אז במסגרת פרויקט בעבודה שלי עלתה הדרישה הבאה: במשרד הראשי של החברה יש תוכנה שניגשת למסד נתונים ראשי שנמצא על מחשב מקומי (תוכנה ישנה, אין חיבור מרחוק\ על גבי אינטרנט לתוכנה). כעת מקימים משרד נוסף עם מחשב אחד בלבד, ורוצים שלמחשב הזה תהיה גישה לתוכנת מסד הנתונים במשרד הראשי. למיטב הבנתי דרך טובה לפתור את זה תהיה לאפשר למחשב במשרד הנוסף להשתלט על מחשב שנמצא במשרד הקיים ומחובר לתוכנה, ולשלוט בו מרחוק כך שיהיה אפשר לעבוד עם התוכנה מרחוק. האם הדרך שחשבתי עליה נכונה? במידה וכן אשמח אם יש עצות לתוכנות מומלצות לעבוד איתן שבנויות בשביל זה. בנוסף חשבתי שכדי שיהיה אפשר לעבוד מרחוק על מחשב במשרד הראשי (זה שמשתלטים עליו) להתקין מחשב חדש בלי מק…
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
היי, כמו שיש את Google Translate שעושה עבודה מצויינת בתרגום בכל שפה אני מחפש משהו דומה לווינדוס שאני אוכל לסמן נגיד משפט באנגלית ואז יקפוץ לי חלון עם התרגום של המשפט כמו שהתוסף של גוגל טרנסלייט לדפדנים עושה כאשר מסמנים מילה או משפט הוא ישר מקפיץ חלון עם תרגום יש תוכנה כזאת לווינדוס או שצריך לחיות עם הקטע של לעשות העתק הדבק מהמחשב ל Google Translate? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך תוכנה שאני ממלא בה פרטים של שק דוגמה נקנה באושר עד תשלום 1022.32 תאריך פירעון 20/03/2022 ותציג לי הודעה כשאני פותח את התוכנה על כל השקים שאמורים להיגבות ביום הבא יום לפני תאריך הפירעון
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ואני מקווה שזהו הפורום הנכון עבור דיון זה. התחלתי להשתמש ב- OneDrive כפתרון נוח עבור אחסון המוזיקה שלי ויכולת הגישה מכל נקודה, היה לי חשוב שאוכל להשמיע את המוזיקה כשאני ברכב או בכל נקודה בעולם, אני משתמש בתוכנה CloudBeats ע"מ להזרים את המוזיקה בצורה מייטבית. השאלה היא כזו, חלק מהקבצים ל ניתנים להשמעה ע"י התוכנה, וגם לא ע"י האפליקציה של OneDrive עצמה... רק דרך ווינדוס/מחשב... יש למישהו רעיון למה ומדוע זה קורה ואיך ניתן לפתור את הבעיה? ואם יש מחשבות לשיפור השימוש ע"י המלצה לתוכנות/פלטפורומות אחרות, אני יותר מאשמח לשמוע... תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין שיהיה לי במחשב את אותה תיקייה ב 2 מיקומים שונים (כל אחת בכונן אחר לצורך גיבוי) וכל פעולה אשר אבצע באחד מהמיקומים יקרה אוטומטית במיקום השני גם. לדוגמה, הוספתי לתיקייה במיקום א' תמונה מסויימת, אז שהתמונה תופיע גם בתיקייה במיקום ב'. חיפשתי קצת ברשת ונתקלתי בתוכנה של מייקרוסופט שעושה את זה (synctoy). הבעיה שהיא לא עושה את זה אוטומטית, אלא אני צריך להפעיל אותה ורק אז הסנכרון מתבצע. השאלה שלי היא האם יש תוכנה אחרת שיודעת לעשות את זה ללא התערבות שלי?
-
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
- 2 followers
-
-
-