תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אוקי ככה.. ראיתי פה כמה נושאים ולאחרונה עם המחשב החדש גם הגיע לי הכ.קול הזה .. אז אמרתי בוא נעזור לאנשים שיש להם בעיות עם זה.. אוקי למדריך. א.אם התקנתם פעם וזה עושה בעיות תסירו את הדרייבר גם מההסרה ואז עם התוכנה driver sweeper תעשו ריסט למחשב ותתחילו את המדריך! 1.הורידו את הדרייברים הכי חדשים מהאתר שלהם(כרגע wdm_206). 2.תפתחו את מה שהורדם ולכו ל-MSHDQFE ושם לווינדוס xp ויש לכם שם כל אחד לפי הsp שלו.. תבחרו בשלכם והתקינו. לאחר מכן המחשב תזהה את הכ.קול שלכם אבל בינתיים אל תתקינו.. תעשו ריסט למחשב ואז תתקינו את הדרייבר שהורדתם. לאחר מכן אם המחשב לא יציב או משהו(קרה לי)הורידו את העדכון הבא ממיקרוסופ.. https://www.microsoft.com.nsatc.net/downloads/details.aspx?FamilyID=8c2e44a…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
התקנתי עכשיו לפי הNFO (התנתקתי ועשיתי הכל באישור). אבל אני לא מצליח לעשות עידכון (LIVE UPDATE). הוא אומר לי שהאינטרנט לא מחובר, אבל האינטרנט כן עוד (יש לי אינטרנט ברשת). בבקשה תעזו לי
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש תוכנה שנותנת לי הגנה לתקיות שבמחשב בישביל להיכנס אליה צריך סיסמה.. כמו כן, שגם ברשת תעבוד זאת אומרת שאם לדוגמה יש לי עוד מחשב ברשת שלא יוכל להיכנס תודה, משה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
פרצו לי תאיסי בקשה תעזרו לייי
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיש בבתי ספר שמאפשרת שליטה במחשבים ברשת??
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אפשר עם המקודדים של KLITE לראות HIGH DEFNITION?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
אני צריך וינדוס xp 64 bit משהו יכול להביא חי לינק של הוינדוס הזה הפרוץ עם סריאלים עם הכול ואם תוכלו להגיד לי מה היתרונות והחסרונות שלו ואם שווה להתקין אותו במקום ה 32 bit תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! ברצוני לשאול אתכם האם אתם מכירים תוכנות כלשהן רצוי שכמה שיותר פשוטות ונוחות לעריכת פרטים לקבצי MP3 כמו התוכנה שבאה עם הנגן CREATIVE למשל,שבה אפשר לבחור ישר כמה קבצים,לקבוע להם סגנון ביחד,או כל דבר אחר כגון שם של אלבום,שנה,אמן וכו'...(רק שהתוכנה הזאת עורכת את הקבצים רק לנגן,במחשב הם נשארים אותו הדבר...) בקיצור אני מניח שהבנתם למה הכוונה,אפשר לעשות זאת גם בווינדוס או בווינאמפ רק בנפרד כל קובץ וזה מאוד מעצבן,אני בטוח שיש תוכנה כלשהי שאפשר לנהל איתה את נתוני ה-MP3.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום , הייתי רוצה לדעת באיזו תוספות אתם משתמשים לתוכנת ה XBMC עבור ה WINDWOS וכן שוחררה גרסה למערכת ההפעלה... לינקים, שמות לתוספות יתקבלו בברכה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא Intel bad axe 2 d975xbx2 עכשיו אני צריך עזרה מפורטת.. ועכשיו רשום לי בביוס עצמו למעלה pheonix .. נכנסתי לאתר אינטל והורדתי את הדרייבר הנכון נראה לי.. BX2838P.BIO ואת BX2507P.BIO עכשיו מה אני אמור לעשות עם הקבצים האלה.. איך אני פותח אותם.. ד"א אני רוצה לעדכן את הביוס בשביל לעשות usb boot.. ועשיתי בדיקה באינטרנט לביוס והוא רשם לי שהוא טוב ב94% שהוא מעודכן.. אבל אין את האופציה לusb בוט..
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אהלן. אתחיל בזה שלא ידעתי ממש איפה אני ממקם את הטופיק הזה, אם יש צורך בהזזתו - בהצלחה ומצטער על הטרחה.. חח שבוע שעבר הייתי במצב שרציתי לכבות את המחשב שלי אך הוא היה ללא מסך מחובר (המסך של המחשב שלי ושל ההורים שלי משותף והוא היה אצלהם). כאשר ניסיתי ללחוץ לחיצה מהירה וקיוויתי שיתכבה לאחר כמה שניות בכיבוי מסודר לא קרה כלום. גם כאשר לחצתי לחיצה ממושכת לא קרה דבר. איך מגדירים את הדבר הזה? דרך הווינדוס? דרך הביוס? אפשר בכלל להגדיר את זה? חח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לתוכנת הקלטה במחשב,רצוי שהיו בה כמה שיותר ערוצי הקלטה ושתיהיה כמה שיותר קצועית. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
הי. אני קניתי HDD קטנצ'יק לגיבוים. עכשיו הגיע זמן לתוכנה טובה. אני מבקש המלצות לתוכנה טובה (לדעתכם) לגיבוי. פרטו בבקשה למה היא, מה היתרונות שלה וכו'. תודה לכל עונה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את הלוח אם הזה שילשום נתתי לטכנאי שלי להתקין את הכול וזה.. יש לאחי הקטן כמה משחקי רשת שהוא אוהב לשחק לפני שסמתי את הלוח הזה הכול עבד לאחי! אחרי שקיבלתי את המחשב חלק לא עבדו שקראתי מה שרשום על הדיסק התקנה של הלוח אם ראיתי שיש שם איזה משהו שקשור Norton ולפי מה שאני יודע המשחק ניחסם על ידי נורטון אבל אני לא מוצא שם דבר שקשור לנורטון במחשב יש לי אנטי וירוס NOD32 ראיתי בהסרת תוכניות אתל ההתקנה של GIGABYTE יעני של הלוח השאלה אם אני יסיר אותו יכול ליקרות משהו ? אינה מה שרשום על הדיסק AMD 7 -series Utility DVD chipsets/serial-ata=RAID Network-Audio Drivers Norton internet Secuity
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתרשום לי את הטמפ' שיא שהכרטיס מסך הגיעה אלה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
לפעמים בכלל לא. איפה נעלמו השרתים וכל הבלגן? יש כאלה שרתים מוזרים בקושי מתחבר אליהם ובקושי מוריד. אבל כשזה מגיע לשלב של החיפוש הוא לא מוצא כלום, רק כל מיני קבצים מזוייפים. ?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
הורדתי גרסה מהאתר שלהם בחינם ועשיתי סריקה- ומשום מה זה לא מוחק את אותם הקבצים והSPYWARS למיניהם. רק בגרסה המלאה אפשר למחוק ספייוורים?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני מתכוון שיהיו אחד בצד ימין ואחד בשמאל,ז"א מחולק לשניים. מישהו יכול לעשות לי את זה ? http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/21/437731.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/21/561969.jpg
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מכם עזרה במציאת דריבר לכרטיס מסך למחשב של אחותי. הכרטיס מסך הוא radeon 9250pro . חיפשתי נואשות ולא מצאתי.. :s05: ווינדוס XP פרו אם זה עקרוני.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שתמיר גם שירים שהשם שלהם בעברית ושאני אוכל לשים כמה שירים להמרה שאני רוצה בלי הגבלה של איזה 50 שירים כל פעם
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
-
-
א. באופיס הרגיל יש אפשרות שכותבים באנגלית אז זה עושה אוטומטית שהמילה תתחיל עם אות גדולה או קטנה, איך עושים זאת באופן אופיס? ב. יש אפשרות לכתוב מעל מילה? (לדוגמה אני כותב משהו באנגלית ואני רוצה מעל המילה שאני לא מבין לכתוב פרוש בעיברית-בפונט מוקטן).
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני עושה העתק בגוגל וכשאני עושה הדבק על אתר אחר הוא לא מדביק לי במחשב עצמו אין את הבעיה הזאת אני משתמש בie8 וגוגל כרום
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-