עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עשיתי UNINSTALL וכל כמה דק' זה מודיע לי שהתקופת נסיון נסתיימה אבל אני הסרתי אותו ולא מוצא אותו בהוספה והסרה של תוכנות איפה אני מחפש את הערך שלו ברגג'יסטרי ?? או מה לעשות בכלל ?

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  2. Started by moshiko69,

יש לי Kaspersky Internet Security 6.0 ורציתי לדעת מה משמעות ההודעה המצורפת. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  3. Started by zabal12,

שלום בזמן האחרון כל שאני מפעיל משחקים של ווינדוס במחשב (סוליטר עכביש וכל שאר השטויות ) מופיע לי הודעה שאומרת "המשחק פועל במצב עיבוד תוכנה האצת חומרה אינה זמינה או שמנהל ההתקן של כרטיס המסך שלך אינו תומך בה,וכתוצאה מכך עשויה להיות האטה בביצועי המשחק ודא כי מותקן אצלך מנהל ההתקן העדכני ביותר של כרטיס המסך ושהאצת חומרה מופעלת" החלפתי כרטיס מסך וההודעה לא השתנתה חלק מהמשחקים עולים אבל עובדים נורא לאט מישהו יודע מה הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. בזמן האחרון ב-liveupdate הוא עושה לי X אדום על Virus Definitions.. כשאני לוחץ על השורה הזאת הוא רושם לי למטה: LiveUpdate could not determine if there is an update for this product because the update list for this product is corrupted. מישהו יודע כיצד לפתור תבעיה? ניסיתי להתקין את אותה גירסא שוב ושוב והוא לא נותן עדיין לעדכן.. תודה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  5. בכל דפדפן שהוא, יוטוב מצליח כל מה שפלאש... כשאני נכנס ללינק עם קישור לכתבת ווידאו הדפדפן קורס ומקבל הודעת שגיאה לסגור אותו. מה זה יכול להיות? ד"א בכל הדפדפנים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. היי, יש לי ICQ LITE ושאני מנסה להתחבר למספר ICQ שלי התוכנה פשוט יוצאת החוצה... לכל מספר אחר היא מצליחה להתחבר אבל לשלי לא.... ב-ICQ PRO זה גם לא מצליח להתחבר אבל התוכנה נשארת פתוחה... אין לי בעיה להעביר את כל המספרים שיש שם למספר חדש אבל כבר התרגלתי למספר הזה {אני איתו כבר איזה שנתיים...} וכולם יודעים שאני במספר הזה ולהתחיל לשלוח הודעות לכולם שאני במספר חדש זו בעיה... אז תודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. Started by Lior10,

אני מחפש תוכנות אבטחה למחשב (אנטי וירוס, חומת אש, אנטי רוגלה) וכן תוכנות תחזוקה למחשב (ניקוי קבצים זמניים, ניקוי רג'יסטרי, איחוי וכו'). קצת קשה לעקוב אחר הסטיקי של תוכנות האבטחה. בסה"כ אחרי חיפושים וקריאה בכל מיני פורומים, עלו קספרסקי ונורטון כאנטי וירוסים המדוברים והמומלצים ביותר (מה ההבדלים ביניהם? אם שניהם שווים מבחינת אבטחה מי יותר קלילה על המחשב?). נוכחתי לדעת שCOMODO מומלצת כחומת אש ועדיפה על המובנית בInternet Securities למיניהן. (יש אלטרנטיבות אחרות?) לגבי אנטי רוגלה, Super Antispyware וMalwarebytes' AntiMalware זכו גם כן לביקורות טובות. (תוכנות נוספות מומלצות?) לגבי תחזוקה הבנתי ש TuneUp Utilities עושה את העבודה. (גם כאן, האם יש אלטרנטיבות מוצלחות יותר?) כל תגובה …

8. Started by kobibo,

מותקן לי XP עם SP2 + סרגל ה-Google ב IE ,כאשר אני מנסה לפתןח לינק כלשהו להורדת קובץ פשוט לא קורה כלום . נסיתי להוריד את ה popup של ה IE וכמו כן אשרתי קבלת POPUP ב Google וכלום לא עוזר לי. אנא עזרתכם . נ.ב. לא קשור לשאלתי הראשונה אך אודה לתוכנה שיודעת להסיר קבצים לא בשימוש מהדיסק הקשיח, לא רק קבצי Temp ו log's אלא ממש קבצים שכבר לא בשימוש כמו שאריות של תוכנות לאחר הסרה ,שאריות של דרייברים וכו'. אודה לתוכנה טובה שלא פוגעת במע' ההפעלה, גם תוכנה בתשלום .

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  9. Started by SAAM007,

אני מחפש תוכנה טובה לייצירת RAM Drive הדרישה שלי היא די פשוטה: ליצור כונן בזיכרון שלא מכיל כלום כל פעם שמפעילים את המחשב. אין צורך לשמור/לטעון מקובץ או משהו כזה. בנתיים ניסיתי את FarStone Ram Drive Pro - עובד אבל טוען את הכונן מתוך image (לא מצאתי איך לבטל את זה) וגם מראה תמיד עוד כונן של DVD. SuperSpeed RamDisk - עושה לי המון בעיות. הממשק לא תמיד נפתח, לפעמים הכונן לא עולה. בקיצור כל מני בעיות. יש עוד תוכנות מומלצות ? מדובר במערכת הפעלה Windows XP Pro

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  10. Started by menyd1,

שמתם לב IE9 בטא החדש יש חיסרון מאד מאד גדול זה בהורדות לא מראה מהירות הורדה למשל אם רוצים לבדוק מהירות הורדה\מהירות אינטרנט זה לא מראה מהירות הורדה ועוד רציתי לדעת אם זה משתמש בהאצה גרפית אוטומטית? יש לי כרטיס מסך עם דיירקטס 10 HD4870 בלי לשנות משהו בהגדרות כי לא נגעתי והאם יש מצב שזה מאט את מהירות טעינה של טכנים ב HD? למשל בצפייה ישירה שזה ניהיה איטי יותר

11. תגידיו אחים אתה מכירים סימולטור או תוכנה שכאילו מדמה נהיגה? יעני עם כל הדברים שיש בכביש ודברים כאלה? תודה

12. Started by asafsee,

שלום אני מחפש את ה"סטרינג" שמכניסים ל"רגיסטרי" המאפשר יותר מ-2 הורדות בו"ז מאותו המקור תודה רבה ויום טוב אסף

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  13. Started by p-o-i,

אני זקוק תוכנת קיבוץ לויסטה 64 וינראר פשוט עובד על 32 אז האם יש תוכנה כל שהיא שעובדת עם 64?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  14. Started by djvibe,

היי אני מוריד מהאימיול בעיקר שירים פעם ברזורבק 3 זה היה מוצא לי הכל ומוריד בלי בעיה... היום אני לא יודע לאיזה סרבר של שירים טוב להיתחבר וזה גם לא מוצא לי כלום כמו פעם השאלה עם איזה סרבר אני אשתמש שיהיה ברמה כמו ה RAZORBACK 3.0 כמו פעם והכל יזוז... ניסיתי גם תוכנות אחרות כמו סבבה.סולסיק.ביר SHARE. אי מש . ואין כמו האמימיול בקטע של שירים אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח תודה רבה....

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  15. Started by omnius,

אני מחפש תוכנה שתמספר לי קבצים אוטומטית לפי התיקיות שהם נמצאים בתוכה. כלומר: אם יש לי 3 תיקיות: Chopped Body Parts In Alphabetical Order, Nuclear Love ו-Elders of Sobriety ובתוך התיקיה Chopped Body Parts In Alphabetical Order יש שתי תיקיות: Killers of the 4th Dimension ו-Nihilistic Overdose אז כל הקבצים בתוך Killers of the 4th Dimension יקבלו את הקידומת 01, כל הקבצים בNihilistic Overdoseיקבלו 02 ואז כולם בNuclear Love יקבלו את הקידומת 03 וכו' או לחילופין, Killers of the 4th Dimension יקבל את הקידומת 011 (יעני התת-תיקיה הראשונה בתיקיה הראשונה), Nihilistic Overdose יקבל 012, ואז Nuclear Love יקבל קידומת 02 תודה לכל המעוניינים

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  16. כמו שאתם רואים בכותרת שאני מנסה להכנס לאתרים זה פשוט עושה לי שמירת יעד בשם ולא נכנס לאתר וזה לא קשור לאקפלורר כי נסיתי גם FIREFOX ואותה בעיה

17. Started by gshhar,

תבניות של SVCD או דומה שאוכל להכניס 120 דק' על דיסק של 80 דק',מכירים משהו (איכות כמה שיותר טובה).

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  18. Started by iyehuda,

תוכנה פשוטה שמחברת בין תירגום לסרט ( כמו BS PLAYER ) הבעיה ש BS PLAYER לא עובד לי עם ויסטה

19. לא מבין למה זה, אם אני סוגר אותו כולם נעלמים אבל אפילו כשכמה טאבים בודדים פתוחים המון פרוססים נפתחים ותופסים המון זיכרון http://imageshack.us/photo/my-images/849/unledqnw.png/

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  20. Started by manticore,

התקנתי Registry Mechanic 7.0 וכשאני מנסה להפעיל הוא כותב לי unicode systems currntley not supported מה אפשר לעשות?

21. בבקשה אתם חייבים לקרון עכשיו אני יודע למה המחשב שלי קירטע בווינדוס מילניום, ישר מחקתי את התוכנה הזאת ושמתי 98 SE בעוד כמה ימים אני שם XP PRO אז לא נורא בכל מקרה הבא לא ניגלוש מהנושא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1866050,00.html

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  22. שלום לכולם, לאבא שלי יש מערכת הפעלה WIN98 (גרסה ראשונה) ואני זקוק לאנטי וירוס שידע להתעדכן ויגן טוב על המחשב שלו יש לו פנטיום 3 1000MHZ עם 256MB הם משתמש במערכת הפעלה זו כי הוא משתמש בתוכנת ניהול חשבונות שעובדת רק על DOS

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  23. Started by psycho killer,

יש לי כרגע את התוכנה moblie edit 1.97 התוכנה היתה מעלה קבצים לפלאפון בלי בעיה עד שיום אחד היא לא רוצה יותר להעלות קבצים הכל עובד חוץ מהאפשרות הזאת יש לי כרגע מוטורולה C380 אם מישהו יודע איך לסדר את זה או שיש תוכנה טובה יותר שמתאימה לפלאפון שלי שלא יתבייש לספר לי תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  24. Started by kobiatti,

חבר שלי הכין רשימה של מאות מספרי טלפון באקסל. הוא רוצה להוסיף 0 בתחילת כל מספר ובנוסף להוסיף מקף אחרי שלושת הספרות הראשונות. כיצד ניתן לעשות זאת ?

25. כאמור מעוניין להקליט סרטון טיסה של flight simulator 2004 ב- full screen יש לי במחשב walk & follow בשימוש active camera לא בשימוש כרגע ulead video studio 8 se ulead dvd movie factory 3 se כיצד ניתן בעזרתם להפיק סרטון ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.