תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא קישור לקאזה הכי טובה ובלי ספאמים בבקשה!!!! תודה לכולם!!!
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
עשיתי יצוא באקספרס וקיבלתי קובץ אקסל עם סיומת csv כשאני מנסה ליבא את הקובץ לoutlook 2003 אני מקבל הודעת טעות ופשוט אי אפשר לבצע את הפעולה. הoutlook 2003 נמצא על מחשב אחר מהאקספרסס אם זה משנה משהו. בקיצור מה הדרך הכי פשוטה להעביר את הכתובות ?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
http://www.benchmarkhq.ru/english.html תהנו
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלא יהיה ההורדה של הברירת מחדל. אני מעדיף בברירת מחדל להוריד על ידי האקספלורר flashget 1.60a ואיך מגדירים לו שבתום ההורדה האחרונה הוא ייסגר מבלי להודיע לי על כך
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בכותרת. למספרה גדולה ורצינית, צריך תוכנה לתסרוקות נשים\גברים. ומה צריך חוץ (ממחשב כמובן) איך בעצם זה עובד מצלמים תמונה או שזה ע"י מצלמת רשת ב-"LIVE"? אם מישהו מכיר.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני רוצה להוריד מהשיר דקה מהסוף איך אני עושה את זה בלי לפגוע באיכות ומהר ובחינם תודה
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כאן בסטיקי יש אתרי דרייברים ואני מצטט: 3) אתר עם דרייברים כללים: Drivers-Guide *לא צריך להירשם , סיסמא: all שם משתמש: drivers השם משתמש והסיסמה לא תקפים. אפשר לעדכנם??
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בקשה של נובים, אבל פוטושופ הפסיקה לעבוד אצלי משום מה, ואני לא מצליח לעשות את חיתוך התמונה בצייר :-X. אז אם אפשר, תחתכו בבקשה את התמונה שמסומנת, שתהיה לבד בדף ולא עם שאר הציורים שלידה . תסבירו לי גם בבקשה איך אני עושה את החיתוך (עם הצייר או פוטושופ שאתקן אותה), כי יש לי עוד כמה תמונות ולא רוצה לחזור לפורום בשביל זה כל פעם.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מסמן עברית וזה נשאר על אנגלית... מה לעשות? מצטער שכתבתי פה, טעות שלי, תעבירו בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
זה עיצוב חדש לאתר של מעצבת תכשיטים שעיצבתי דעות בבקשה..? דרך אגב סקיצה סופית באתר של הרדיו בתארד הזה כנסו תראו תגובה 6 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170740.0 http://img234.imageshack.us/my.php?image=ofrikleincopy7kx.jpg
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סתם משהוא נחמד שהכנתי... אם יש לכם הצעות מה להכין, תזרקו... התמונה הזאת , הרינדור שלה הרג לי את המחשב. אני עם מחשב ישן פנטיום 3 .... איזה 5-6 דקות רינדור ככה... הייתי חייב לשנות את המטיריאל...
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום! אני צריך להכין עבודה לבית הספר... בעבודה בחרתי לעשות טריוויה. הכנתי את 12 השאלות שלי ועכשיו הגיע הזמן להדפסה. הבעיה שנוצרה היא איך להכניס שאלות באורכים שונים לתוך מסגרת של 9X4.5 כולל מסגרת קטנה שצריך להשאיר... השאלה בעיקרון היא איך אני עושה את זה ועם איזה תוכנה?? ניסיתי עם הוורד/פוורפוינט ולא ממש הצלחתי... אני לא ממש מבין בכל מיני תוכנות עריכה וגם לא ממש יש לי כאלה :s05: **אני צריך את זה עד ליום שישי(יום חמישי בלילה).** תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם למה משמש הכלי Slice Select Tool? (האות K בפוטושופ). תודה
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ניסיתי עכשיו להתחבר לאיסיקיו עם הסיסמא שלי, ופתאום אני לא מצליח, כאילו מישהו שינה לי את הסיסמא. אולי יש איזו בעיה בשרתים של החברה עכשיו בDATABASE שלהם? מישהו נתקל במשהו דומה בשעות האחרונות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
סתם פרספקט נחמד... ברז חרב אש חרבות גלקסים פרצוף קובייה נו איך יצא? אוקיי עכשיו הבקשה... אם יש למישהוא אתרים, מדריכים, פלאגים.. הכל.. לתוכנה הזאת CINEMA 4. שיביא פה. כמה שיותר יותר טוב.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הוינדוס הותקן בהצלחה על הארד דיסק חדש. אבל בהארד דיסק הישן (איפה שהיה מותקן הווינדוס הקודם) היו לי קבצים חשובים על שולחן העבודה עכשיו אני מנסה להכנס לתיקיה F:\Documents and Settings\Administrator אבל הוא לא נותן לי... איך אני מגיע לקבצים שהיו לי על השולחן עבודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
הקאזה שלי לא מתחבר אני חושב שניסיתי כמעט כל קאזה כולל את הכחול לבן ואת ה6.1.4 וכלום לא עבד לי אה וגם את הK++
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אז מופיעה טבלה עם דברים שחיפשתי....אני רוצה למחוק אותם ניסיתי למחוק cookies וכמעט הכול ושום דבר לא עוזר מישהו יודע איך?
-
רכשתי מחשב חדש ה-BIOS לא מזהה את ה-HardDisk, בדקתי את החיבורים והכל נראה תקין, יש זיהוי של כונן ה-DVD בלבד מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להדביק כתוביות ואז ליצרוב לדיסק! תודה.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
התקנתי אמיול במחשבי החדש אשר מותקן בו ווינדוס XP SP2 ולאחר כשעה עבודה נופל המחשב וכשעולה יש הודעת שגיאה של "ווינדוס שחזר המערכת לאחר שגיאה חמורה"! לפי דעתי יש קשר לרכיב חומרה כלשהו אך לא נראה לי סביר כי המחשב חדש ונקנה לפני כשבועיים.. אנא עזרה בבקשה חברה הנתונים שלי הם ככה: PENTIUM D 3.0 2*2MB ASUS P5ND2-SLI DELUXE 2*512 SAMSUNG DDRII 667 W.D 150 GB HEC 400W LG DVD-ROM מארז THERMAL-TAKE VIKING בעל שתי מאורררים 120 מ"מ קדימה/אחורה עם שליטה (מכוונים על 70%-כ2000RPM מתוך 3000 אפשריים). גוף קירור למעבד-THERMAL-TAKE BIG TYPOON 120 mm כרטיס מסך HIS ATI READON X700 ICEQ II המעבד פועל על 35 באיידילי ועד 42 במאמץ תחת כמה אפליקציות כרטיס המסך פועל ב 32 מעלות באיידיל ועד 44 במאמ…
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
-
הייייי בנתיים זה רק הגוף למה ניראה לי לא יאהבו את זה פה ממש אם אני יפרסם תמונות שלה ערומה... שיהיו בגדים יהיה גם תמונות של הגוף תהנו וכרגיל תגיבוו חג שמח היייי אז ככה סיימתי אותה אבל לא הייתי מרוצה מהיד אז עשיתי יד חדשה ואז מהרגע שבאתי לחבר אותה הכול התחיל ליפול בגלל בעיות של אי התאמת פולינומים אחד לשני עכשיו אפשר לסדר את זה אבל זה יקח לפחות 3-4 שעות ולפחות גיגה של ראם ואת שינהם יש לי מה גם שהמטרה הייתה ללמוד לעצב גוף אנושי כמו שצריך ואני בהחלט יכול להגיד שאני יודע לעשות את זה עכשיו... בכול מיקרה אז ככה אין לה עיניים כי שוב המטרה הייתה למדל גוף אין לה שיער כי זה דורש המון ראם אז אין לי כוח לעשות את זה בסתם עבודה כדי ללמוד ויש לה חתך באמצע שוב בגלל חוסר זמן…
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי כמה ימים שחברים שלי שואלים אותי למה אני מקלל אותם בלי שום סיבה נוכחתי לגלות שפרצו לי שינו לי את הסיסמה של האי מייל(של hot mail) ושינו לי את הסיסמה של המסנג'ר! איך אני יכול להשיב לעצמי את החשבון? תודה רבה לכל המשיבים :-[ עריכה חבר שלי שינה לי את הסיסמה ולפי מה שהוא אומר אפשר לאפס סיסמה לכל אחד שעדיין לא איפס סיסמה פעם אחת ולא שם כתובת אי מייל חלופית
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-