עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ariel007,

שלום חברים, אני מחפש תוכנה חינמית להעתקה של תקליטורי DVD למחשב ולדיסק און קי, כך שאפשר יהיה לצפות בהם ישירות במחשב, רצוי בקובץ AVI או מה שלא יהיה שנגן כמו המדיה פלייר של וינדוס XP יוכל להפעיל. חיפוש כללי בגוגל לפי Free DVD Ripper נותן הרבה תוצאות, אבל אני אשמח להמלצה ממישהו שמכיר תוכנה טובה שהתנסה בה במקום שאני אוריד סתם משהו לא ידוע.

2. הי , ברשותי וינדוס 10 מלא בעברית . התקנתי את הגרסה האחרונה של bsplayer:2.69 - בחרתי התקנה בעברית. הגדרתי את שפת ברירת המחדל בעברית ובדקתי שהגופן הוא Arial ווידאתי שהוא מוגדר כ-Hebrew . התפריט מוצג בעברית תקינה אך כאשר נמצאים למשל על כפתור ה-play או stop הם מוצגים כג'יבריש . אותו הדבר גם לגבי הכתוביות , הורדתי כתוביות בעברית והם מוצגות כג'יבריש . כתוביות באנגלית מוצגות בצורה תקינה . חפשתי במדריכים באנטרנט פתרון לבעיה וקיםי מדריך שמסביר שצריך לשמור את השפה עברית בפורמט utf8 , עשיתי גם את זה אך זה לא עזר . למישהו יש פתרון לבעיה ?

• 1 תגובה
    • 4.2k צפיות
  3. מישהו מכיר תוכנות לבדיקת תקינות ויציבות במאמץ של מערכות מחשב שבהם משתמשות חנויות מחשבים לפני מסירה של מחשבים חדשים ללקוחות? אולי יש תוכנות טובות יותר לביקת כ. מסך, מעבד, זיכרונות, קשיחים ועוד... לא מתכוון למשל ל OCCTPT או Crystaldisk.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  4. שלום, לא ברור לי על מה לחצתי, אבל ה FF נפתח לי על כל המסך ואני רואה את הטאבים רק כאשר אני מזיז את הסמן לקצה העליון של המסך. איך מחזירים את המצב לקדמותו? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם יש לי קיפאס על המחשב וקובץ הDB נמצא בתוך תקייה הגוגל דרייב ומסונכרן לענן. יש לי באייפון מיני קיפאס אני יכול לפתוח את הDB שם. הקטע הוא ככה: אם אני מוסיף ערך חדש במחשב ושומר את הDB, השינויים מסונכרנים לענן ואז אני צריך להכנס לגוגל דרייב באייפון ולפתוח את הDB עם המיני קיפאס ושם אני גם רואה את השינוי שעשיתי במחשב. אבל אם אני מוסיף ערך חדש לDB דרך האייפון, אין לי אופציה לשמור את הDB חזרה לענן כדי שאני יוכל לראות את השינוי גם במחשב... מה אני מפספס?? מודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ANTONIO,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד עם ווינדוס 10. במחשב זה אני מוגדר כמנהל והילדה שלי כמשתמש רגיל. לאחר הרבה ניסיונות לא ניתן לשנות את החשבון שלה לילד כדל לפקח ולהגביל אותו. אני מחפש תוכנה אשר תוכל להגביל ( רק אצלה ) את זמני השימוש באינטרנט. מישהו מכיר משהו ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  7. Started by maoritsius,

שלום לכולם, השנה בפעם ה-17 מתקיימת תחרות קודגורו במחשבים, המיועדת לתלמידים (עד י"ב כולל). התחרות מורכבת משני שלבים, כאשר השלב הראשון הוא אינטרנטי, והשלב השני, אליו יוזמנו המתמודדים הטובים ביותר מהשלב הראשון, יתקיים במרכז הבינתחומי הרצליה. שאלון שלב א' עלה, וניתן למצוא אותו באתר התחרות: codeguru.co.il. אנו מזמינים את כולכם (התלמידים שבכם) להשתתף, לשאלות/הערות: roey@codeguru.co.il חג שמח

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by bennybid,

שלום לכולם, לפני יומיים bluestacks עבד לי מצוין ואילו היום אני פותח אותו והוא יש נסגר. ניסיתי פעמים רבות לתקן את הבעיה אבל היא לא הסתדרה. אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי שיהיה לכם יום מוצלח ותודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  9. היכן הכי כדאי לעשות קורס לאנימציה ותל מימד? באיזור המרכז מכל הרשימות ברשת , טיפה מורכב להסיק מסקנות בלי עדויות תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. Started by jeffo,

dsfgsdfg

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  11. Started by Designer,

שלום לכולם, אתמול קניתי לפטופ חדש Lenovo Yoga 700 14, וכמובן שיש לי הרבה מאוד Bloatware. אני מתכוון להסיר כמה שיותר תוכנות, אבל אני קצת מפחד שיש תוכנה טובה/חיונית שאני "אפספס" אם אסיר אותה. רשימת התוכנות שהגיעו לי במחשב: Lenovo Photo Master Conexant HD Audio Dolby Audio X2 Windows API SDK Dolby Audio X2 Windows APP Intel(R) Dynamic Platform and Thermal Framework Intel(R) Wireless Bluetooth Intel(R) Graphics Driver Intel(R) Management Engine Components Intel(R) PROSet/Wireless Software Intel(R) Rapid Storage Technology Intel(R) Serial IO Lenovo Accelerator Lenovo BatteryGauge Lenovo EasyCamera Lenovo Experience Improvement Lenovo Fu…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  12. Started by bati6,

אהלן, יש לי מחשב I7-דור 6 1 טרה ארדיסק 12 ג'יגה ראם וכרטיס מסך nvidia gforce 940m 2giga האם זה מספיק כדי לעמוד בדרישות של התוכנה של 2016 והעדכונים שיבואו אחריה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by chaim_f,

היי יש מצב למצוא עבור המחשב הבא - Lenovo IdeaPad 100-15 80QQ002NIV דרייברים לווינדוס 7?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום רב: יש בעייה בסקייפ שבמחשב של אבא שלי: היא דורשת ממני כל הזמן שם משתמש וסיסמה בעת ההפעלה, ולא מאפשרת לי לשמור אותם. איך נפתרים מזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Knopix,

שלום, יש לי מחשב נייד של טושיבה עם כרטיס רשם intel 3160 (שאר המפרט i7-4510 6gb ram) הבלוטות' פשוט הפסיק לעבוד באופן פתאומי... הורדתי את הדרייברים האחרונים לכרטיס הרשת מאתר של אינטל....וידאתי ששירותי הבלוטות' מופעלים. במנהל התקנים הכל תקין (אין סימן צהוב או אדום) אך בכלל לא מופיעה לי שם בלוטות' (אני יודע שהוא בא יחד עם 3160) ולא בשום מקום במחשב (שמחפשים bluetoth בחיפוש וינדוס) מה עוד אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  16. Started by iveco,

המעבד שלי כל הזמן מתאמץ YNET - 25% מינימום ועוד כל מיני אתרים ... אז מה עשיתי ? ביטלתי את ה JAVASCRIPT והפלא ופלא המעבד " על 0 " מאמץ ... משמע ה JAVASCRIPT זאת הסיבה שהמעבד שלי ממש מתאמץ בכל אתר , השאלה אם זה וירוס ? כי הוא עובד מצויין רק מתאמץ בפלאשים ... אבל מצד שני אני לא יכול לבטל את ה JAVASCRIPT זה דופק לי מלא אתרים אפילו פה באתר HWZONE אני לוחץ על תפריטים וזה לא מגיב , מה עושים ? ולמה ה JAVASCRIPT הורג לי את המעבד ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. עדכנתי ל-WIN10. כחלק מהתהליך של הפיכת המחשב לשמיש שוב, גיליתי שהתרגומים פתאום בג'יבריש. זה כי אני על הגרסה האחרונה של MPC-HC? לא מצאתי יוניקוד בשום מקום

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  18. ביצעתי ייצוא של טבלה מתוכנה של הנהלת חשבונות עם מספר עמודות. אחת מהם עמודה של תאריך בתבנית מותאמת אישית. שימו לב כפי שניתן לראות בתא כתוב תאריך ולמעלה בפס פקודות (מסומן באדום) התאריך מופיע הפוך. בסופו של דבר התאריך הנכון שמופיע הוא בתא עצמו. מדובר בתבנית מתואמת אישית קובץ להורדה http://www.upfile.co.il/file/707454308.html ניסיתי בעזרת פקודות של replace ללא הצלחה. אין אפשרות לייצא את זה מהתוכנה בדרך אחרת. יש למישהו פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות אנטי וירוס למחשב אני מתלבט בין אנטי וירוס רגיל לבין אנטי וירוס סיקיוריטי נגד מלוור , אנטי וירוס הרגיל יותר קליל על המחשב יש לי אפשרות לקחת או קספרסקי או ESET הבעיה ש ESET מקבל ציונים דיי מביכים בבנצמרקים , יש גם אפשרות לקנות מקאפי אבל גם הוא לא להיט , מה מומלץ ? או שעדיף ללכת על הקספרסקי סיקיוריטי אני חושש שהוא יהיה כבד לי על המערכת ,מה לקנות ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

שלום רב, רקע... יש לי סרט ומצאתי לו כתובית בעל סיומת SRT. כשאני טוען אותו ב-BS Player הכל טוב ונפלא ועוד מצויין, הבעיה היא שאני טוען אותו בטלויזיה שלי (מדובר בטלויזיה 4K של LG). אני מכניס את הכבל USB לכונן ולטלויזיה ומריץ את הסרט אך הכתובית לא פעילה משום מה... (והכתובית נמצאת באותה תיקייה שבה נמצא הסרט). אשמח לתשובה איך אני פותר את העניין.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. ניסיתי כמה תוכנות קטנות, וזה לא עבד. אני לא רוצה שהדפדפן יהיה פתוח. אני צריך לקבל התראה מייד כשמגיעה הודעה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. היי. יש לי VS2013 ואני מקבל את השגיאה הבאה, למרות שהפרויקט כן רץ. (אותו המלל מופיע גם בx86 למעטה אז אני מניח שזה לא בגלל 64 ביט). איך אני בודק איזו גרסת Visual Studio להתקין? אני מניח שזה דורש Premium או משהו אחר, לא? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. איזה נגן מומלץ היום לניגון סרטים במחשב? הייתה לי תקופה עם bsplayer ואז עם vlc. מה הנגן המומלץ היום בשוק לסרטים? תודה מראש ושבת שלום hagayben

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. הי , הורדתי סדרה בפורמט mkv וה-bsplayer לא מצליח לנגן אותו אלא שומעים רק את האודיו . הקובץ תקין מאחר ובנגן אחר הוא עובד תקין . הסיבה שאני מנגן דרך bsplayer היא מאחר והוא מוצא כתוביות בעברית אוטומטית באינטרנט ולא מצאתי את כתובית הסדרה ידנית באינטרנט . האם אתם יודעים מה צריך לעשות כדי שבפורמט mkv ינוגן בצורה תקינה ב-bsplayer ? תודה .

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. Started by אנדי,

התקנתי גרסת נסיון של פרמייר פרו לצורך לימוד. כאשר ניסיתי לגרור קבצי אודיו לציר הזמן (נבדק על קבצי AIFF ועל MP3), בין אם זה היה מחלון ה- source, ובין אם זה היה בגרירה ישירה מחלון הפרוייקט לציר הזמן, פרמייר הפסיקה להגיב לעכבר, בין אם זה בחלונות השונים של ממשק המשתמש או בשורת התפריטים. נאדה. העכבר פשוט לא היה קיים יותר עבורה. הדבר היחיד שהצליח לגרום לפרמייר לעשות משהו היה כמה קיצורי מקלדת, אבל עם זה אי אפשר לעשות הרבה. אני מניח שאני לא הראשון שנתקל בתקלה כזו, אלא שלא ממש הצלחתי לאתר פתרון ברשת. למי יש הצעות לפתרון הבעיה? תודה מראש ושבוע טוב. הערה - התוכנה מותקנת על מחשב בעל המפרט שלהלן: מעבד - core i7 3770 זכרון - …

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.