עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן יש לי כרטיס כזה שמתחבר ב-USB עם כניסות S-VIDEO וקומופוזיסט ללכידת וידאו ממצלמות וכל מקור וידאו אחר. זה הגיע עם תוכנה מיוחדת שמאפשרת צפייה על מסך המחשב אבל אני שואל אם יש תוכנה אחרת שעושה פעולה רק של צפיה על המחשב ובאיכות טובה. אם יש- אשמח לקבל שמות. תודה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  2. זאת כבר הודעה שניה שאני פותח בנושא, כי אף אחד לא מצא פתרון. הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע סאונד מהאינטרנט, לא ממשחקי רשת, כמו למשל Counter strike למי שמכיר, Youtube וכו' . מישהו שבאמת מבין יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  3. Started by alonpartuk,

נכנסתי לאתר של creative ולא מצאתי הכרטיס קול שלי הוא : creative sb pci 128 (ensoniq es1371 ) sound card תודה

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  4. אני יודע שכדי למנוע עליית תוכנה מסויימת יש שני אפשרויות: אפשרות ראשונה ללכת להתחל--->הפעלה--->msconfig --->איתחול ואז להוריד שם את הוי מיאהו מסנג'ר אבל הבעיה שאין לי שם ברשימה את שם התוכנה. אולי זה מופיע תחת שם אחר? ממש אין לי מושג.נכון שיש לי שם אופציה לחסום מכל התוכנות לעלות עם הדלקת המחשב אבל יש תוכנות שאני כן מעוניין שיעלו עם הדלקת המחשב אפשרות שניה היא להיכנס להגדרות התוכנה אבל כשנכנסתי ל-preferences לא מצאתי את האופציה הזו. בינתיים התוכנה הזו מציקה לי כל פעם שאני מדליק את המחשב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by taotao,

כול כמה זמן לפעמיים דקות לפעמיים שעות אני מקבל תהודעה הזאת זה רק מזהיר אותי ואומר לי שאני מוגן או שיש דרך לטפל בזה או משהו? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  6. Started by AmitDanan,

שלום לכולם אני עובד לפי המדריך כאן: http://www.fresh.co.il/dcforum/AVEditing/3470.html אני נתקע בשלב השני שאני צריך לטעון את ה VDR שאני מנסה לטעון אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה לא תומכת בפורמט, איפה טעיתי?

7. Started by ophir555,

איזו תוכנה חינמית אפשר יעלה לחסימת דואר זבל.??? אני משתמש באווטלוק אקספרס והדואר שלי מוצף בזבל האם יש אפשרות לחסום דואר זבל גם באווטלוק אקספרס? תודה

8. וכיצד ניתן לשלוט עם GAMEPAD על מחשב הבנתי ע"י GIRDER אך איזה דרייבר צריך לבחור?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה לערוך מספר רב של תמונות (אני רוצה להגדיל מספר רב של תמונות לגודל זהה) בו זמנית בלי לערוך אותן אחת אחת. בתודה איתי

10. Started by Saliman,

כל מי שיכול לעזור למצוא את הדבר הארור הזה בבקשה שיעזור. חיפשתי בכל גוגל ולא מצאתי....

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  11. Started by orendia,

שלום, האם ישנו MUI לאופיס 2007 ואם כן האם עולה כסף?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  12. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי כרגע אופיס 2007 וכרגע הוא באנגלית רציתי לדעת איך אני מוסיף לו עברית (הכוונה היא בממשק של התוכנה) אשמח אם מישהו יכול להביא לי לינק להורדה של שפה העברית לתוכנה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by wow,

שלום לכולם. עד עכשיו הייתה לי את הגירסה של ליאון אבל עכשיו שחסמו אותה עברתי לגירסה 0.42e. האם אני יכול לשמור את הקרדיט שלי (מהגירסה של ליאון שהשתמשתי בה) או שלא כדאי כי אני עדיין יהיה חסום? ואם כן אז איזה קבצים אני אמור להעביר לתיקיה CONFIG החדשה שלי ממה שיש לי פה מהקרדיט הישן? ואגב איך הגירסה הנוכחית שלי? אה,ועוד משהו,איך אני מעדכן\מוסיף שרתים חדשים לאימיול?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  14. Started by good__one,

אתמול עברתי מ-IE ל-FF (מזל טוב לעצמי ). התרגלתי שב-IE כשיש לי חלון פתוח ואני רוצה לפתוח חלון חדש (CTRL+N) נפתח לי חלון זהה לקודם. ב-FF נפתח לי החלון של דף הבית ולא של החלון הפעיל. אפשר לשנות את זה? פשוט יש כמה אתרים שפותחים חלונות בגודל קבוע וללא שורת הכתובת (לדוגמה: http://www.fullgaz.co.il/index.php), ועל ידי לחיצה CTRL+N נפתח לי חלון מלא עם כל האפשרויות. תודה.

15. Started by urielka,

התקנתי את helix server plus על windows xp pro אבל איך אני מגדיר לו מה להזרים ואיך אני יודע את הכתובת של השרת החדש שלי ? תודה לכול העונים

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  16. Started by zvkel,

לאחר שימוש דיי ממושך (ונטול בעיות כלשהן) נשברתי והחלטתי לעבור לoutlook2007 (תאימות ...אין מה לעשות) איך אני מעביר את כל החשבון שלי (דואר , רשימת אנשי קשר , כל התקיות ..) מת'אנדרבירד לoutlook?

17. Started by oded6188,

אם אני עכשיו הופך את המערכת קבצים מ FAT32 ל NTFS זה יכול לפגוע לי בפעולה התקינה של מערכת ההפעלה באיזשהו צורה? תודה

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  18. Started by amirya,

סיימתי להרכיב מחשב חדש, עכשיו אני רוצה לבדוק את יציבות המערכת אם זה מעבד זיכרון, כרטיס מסך וכדומה (כולל טמפרטורה, מאמץ המעבד וכו) באיזה תוכנות אני יכול לבצע זאת? תודה רבה מראש עמיר

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  19. Started by huber,

שלום. אני זקוק לתוסף ל FF או אם אין איזשהו כלי אחר אפילו ל IE שיוכל לשמור לי מקומית בקובץ את הסרטונים מהאתר הבא: http://www.tnt-tv.ru/programs/ComedyClub/video/

20. Started by איש הדחפור,

שלום! אני מחפש מאיפה להוריד את k-lite codec pack. אז ככה, חיפשתי בגוגל ומצאתי את האתר שהכי הגיוני שזה הוא: http://www.k-litecodecpack.com אבל מה, לא יכול להיות שזה האתר של התוכנה הזאת משתי סיבות. אחת, ככה הוא לא נראה בפעם האחרונה שאני הייתי בו (ואני יודע שאתרים משתנים אבל: שתיים, האתר הזה נראה כאילו הוא אתר של שיתוף קבצים שמשולב עם קיי לייט קודק והם רוצים כסף עליו. אז מישהו יודע ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ביז'ו המוס,

אני צריך תוכנה שמוצאת כפילויות של קבצים שנמצאים פעמיים אצלי על המחשב. בעיקר שירים. אם תוכלו לתת לי לינק לתוכנה שעושה את זה הכי טוב אני הודה לכם מאוד.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  22. Started by solo53,

שלום מחפש אתר שבו אוכל להוריד קובץ גדול לצורך בדיקת הורדה.

23. Started by orendia,

כאשר אני גולש ורוצה לשמור קובץ החלון שצריך לקפוץ ולשאול האם לשמור או לפתוח לא נפתח. זאת לאחר שסימנתי V בשורה בחר לצמיתות בתחתית החלון הקופץ. למישהו יש פתרון איך להחזיר את הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  24. Started by Asafalfa,

היי אנשים יש לי שאלה אני צריך לעשות איזה עבודה מסוימת הבעיה היא שאני ללא ממש יודע איך לבצע זאת ... אני צריך ליצור לוח כפל של 10 X 10 שניתן לכוונון. בפינה השמאלית העליונה צריך לרשום אחוז גידול של ערכי העמודות והשורות. לדוגמא, אם בתא יהיה רשום הערך 30% אזי השורה הראשונה תציג ערכים כדלקמן: 1, 1.3, 1.69 וכן הלאה. אותם ערכים יופיעו בעמודה הראשונה. עכשיו מותר לי להשתמש רק בנוסחא אחת $ שתיהיה בכל התאים כך שיווצר לוח כפל... כמו כן יש להמחיש זאת בצורה כזו שהגליון יציג ערכים עד 10 באדום ,11 עד 20 בצהוב ומעל 20 בירוק :s05: רוצים ממני גם ליצור סוג של תא מחוץ ללוח שמראה סכום כל התאים בלוח... ואת האמת שניסיתי כמה פעמים לבצע זאת אבל זה פשוט לא יוצא :\ ... למי יש נסיון עם זה ?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.