עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי בעיה בתוכנה הזאת החיפוש לא מוצא לי שום דבר וזה גם לא מוריד לי שום דבר(בפעם הראשונה שחיפשתי זה מצא) תודה

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  2. Started by Verjil,

שלום רב. קבלתי מצלמת רשת כזאת למחשב לא מזמן מקרוב משחה שלי, בכל אופן היא לא מחברה מוכרת כל כך. שם החברה הוא: Quantum. יש למשהו מושג איפה אני יכול להשיג דרייברים למצלמה? *למנהל הפורום* בבקשה אל תנהל את ההודעה אם אסור לבקש דרייברים אני משתמש חדש ועוד לא התעקלמתי כל כך כאן. בתודה מראש. VerJil

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  3. Started by vinipyx,

מישהוא יכול להגיד לי איפה אני מוצא את האתרים שעובדים אם התוכנה זאת כי איבנתי שזאת תוכנה מצוינת,כמו bitorent ואפילו יותר טובה

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  4. Started by vinipyx,

רשום לי בlog דבר כזה:Failed to save creditfile - A sharing violation occurred while accessing D:\emule\config\clients.met.SUQWTv2.me אני לא יודעה מה זה אומר אבל זה מפחית לי את המהירות

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  5. Started by Street-Fighter,

מישהו יכול להביא לי בבקשה את האיי פי של הסרבר של ליונטוורק לאי מיול ועוד משהו כל פעם שאני נכנס לאי מיול (החדש של ליונטוורק) הוא מודיע שיש בעייה כלשהיא בקובצ:adress.dat ולכן הוא לא יכול לעדכן את הרשימה של השרתים. אז אם למישהו יש פתרון אז תודה... בתודה street-fighter

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  6. Started by xtract1,

יש לי סבבה לייט מי שמכיר שזה כמו קאזה רק אחת מהגרסאות הקימות של קאזה. בכל מקרה שאני לוחץ על האיקון לפתוח נפתח לי חלון כמו בתמונה. לפי מה שהבנתי זה קשור ברג'סטרי אז בקשתי היא רק מי שיודע מה לעשות שיהיה בטוח כי רג'סטרי זה לא משחק. תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  7. Started by Spirit Crusher,

בזמן האחרון היתי אמור לקבל כמה אימיילים ומשומה לא קיבלתי חלק... היום מישהו אמר שהוא שלח לי אימייל ונכנסתי ולא היה כלום בINBOX , שמתי לב שיש בSPAM 1. נכנסתי וראיתי שהאימייל שהיתי אמור לקבל נזרק היישר לספאם (שמתרוקן בסוף כל יום ובטח כל האימיילים שקיבלתי נזרקו לספאם ולא שמתי לב) איך אני יכול לסדר את זה? תודה !

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  8. כמו שיש את התוכנה SCREEN PRINT שעושה תמונות של הדסקטופ? אז אני מחפש תוכנה שתקליט חלון בסרטון... (לדוגמא אם אני מדבר במצלמה, אז שתקליט מה שרואים מישהו יכול לעזור? (שתהיה חינמית) איזו תוכנה ואם אפשר לינק להורדה. תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  9. או פשוט אפשרות בmedia player...

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  10. Started by IG,

מה הגירסה הכי מומלצת ואם אפשר (וחוקי), אז תצרפו בבקשה לינק להורדה... תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  11. ובבקשה אל תגידו לי קפרסקי , אני מתכוון לתוכנה ייעודית שמתעסקת רק בזה.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  12. Started by kikkler,

איך גורמים לטריליאן להפסיק לתת לי הודעות מטומטמות בסיגנון של - *** NOTE: This user is offline. Your messages will be received when he/she logs into ICQ. מדובר בגרסה 3.0 פרו

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  13. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

קבלו תוכנה! VoIP. מבית Free World Dialup התוכנה מאפשרת להתקשר דרך המחשב, לבזק בארץ לחו"ל ולכל מקום, מהמחשב!!!!!!! והכל בחינם! הנה גירסת הבטא של התוכנה: http://communicator.pulver.com/download/count.php?page=pC_944_050120.exe

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  14. Started by ysar,

נניח שיש לי תכנה שמותקנת על המחשב ורצה והכל טוב ויפה. אבל אין לי את הדיסק המקורי שם יש איזה קובץ INSTALL שעושה את העבודה. אני רוצה ליצור עותק שאני אוכל להעביר למחשב אחר ולהתקין שם(אין בעיה של הגנות וכו' ,זה מקרה פשוט), ברור שזה לה copy-paste איך עושים את זה? באותו נושא אם יש לי תכנה שהיתה מותקנת ובגלל בלאגן בשידרוג ווינדוס כרגע לא מותקנת ( זה קרה לחבר שלי באמת , לא המצאה). איך אני "מחזיר אותה לחיים"? כלומר כל הקבצים קיימים על ההרד דיסק רק זה לא מותקן באמת (הקבצים שקיימים הם בתצורה שלאחר ההתקנה, אין INSTALL או משהו ידידותי כזה...)

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  15. Started by urich,

שמעתי מחברים שהמליצו בחום על התוכנה מהי בדיוק והאם היא יותרטובה מקאזאא אימיול ואזורוס

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  16. ניסיתי לעשות חיפוש על pink floyd (להקה מוכרת - בכל שאר תוכנות השיתוף יש מלא תוצאות) רק פה אין אפילו תוצאה אחת וגם בכל מיני להקות אחרות מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  17. Started by blackthought,

שלום ! מחפש תוכנה להקלטת הדסקטופ שלי אני מכין איזה מצגת ואני רוצה להראות מה אני עושה בדיוק בשולחן העבודה שלי...

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  18. Started by evy,

שלום התקנתי אימיול 5.1 ,ולאחר שעה שעתיים הוא רושם לי את שגיאת send/dont send למה זה קורה? יש פיתרון לזה?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  19. זה פילטר שמעתיק את הסרט אחד לאחד... :s05: ??? :s05:

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  20. Started by hatzhaik,

נגיד שאני ממיר סרט בפורמט DIVX שדיחסת הווידאו (ביטרייט) שלו 0.9mbs לקובץ MPG 2 (פורמט DVD ) אז לכמה אניח יכול להוריד את הביטרייט בפורמט הDVD כדי שהאיכות לא תיפגע (או כמה שווה דיחסה של 0.9mbs ב divx בקובץ MPG)

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  21. Started by superginiman,

כל הדברים כן עובדים (המחשב עצמו ה I EXPLORER ועוד הרבה שטויות) אבל רק בFIREFOX שאני לוחץ על קדימה ואחורה בעכבר(MX 1000) לא מגיב... זה ממש מציק... HELP?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  22. Started by yanushka,

האם ישנה אפשרות לקבל הודעות ב-Outlook כשהתמונות יוצגו בגוף ההודעה, כמו ב-Outlook Express, ולא שאני אצטרך לפתוח כל תמונה בנפרד? תודה לעוזרים :biggthumpup:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. כשאני לוחץ על Invite 4 friends to Gmail או Invite *name* to Gmail אז פשוט לא קורה כלום כיאילו לא לחצתי בכלל. וגם כשאני מנסה לשלוח מכתב אז או שקורה המקרה הנ"ל או שקופצת לי הודעה שאומרת שהאינטנרט אקפלורר או ה פייר פוקס לא מחוברים לאינטנט. יכול להיות בעיה בחשבון שלי? אם כן אז בבקשה אם אפשר לשלוח לי הזמנה נוספת לאימייל הבא slim_shady10@walla.com למישהו אחר זה קרה? אם כן אז מה לעשות? בתודה slim_shady.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  24. Started by nore0,

פתחתי את האלכוהול 120% ב-main על מה אני צריך ללחוץ בשביל לצרוב משחק image making wizard image burning wizard copy wizard image finder cd/dvd manager erase wizard

• 1 תגובה
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.