תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מה התוכנה המומלצת לדעתכם לניגון פשוט של DVD במחשב עם מסך widescreen, היא לא צריכה להיות חינמית תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש באאוטלוק אקספרס לצורך קבלת מיילים. ישנם קבצים רבים שבמקורם הם קבצי וורד, פאוור פוינט, pdf וכו' שמתקבלים אצלי בפורמט dat. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה או לפחות לדעת מה הסיומת המקורית של הקובץ שלשלח אלי? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום משום מה לפני כמה ימים התוכנה התחילה לרשום לי שהחיבור נכשל אבל זה מראה כיאילו הכל תקין ממה יכולה להיגרם הבעיה הזאת ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מתי משחקים יוציאו תמיכה בdirectx 12 ? אני זוכר שבאחת הכתבות ציינו ששני מהנדסים עשו טרנספר למשחק (king of משהו) מ11 ל12 תוך שלוש שבועות בסרטון גם הראו שיהיה אפשר להוסיף יותר דמויות למשחק בזמן אמת . נראה לכם זה יגרום למשחקים כמו gta להגדיל את הצפיפות של האנשים וליצור סביבות יותר מפורטות בהרבה? ( ללא השפעה על הביצועים?) אמרו שיהיה אפשר לשלב כרטיסים ירוקים עם אדומים . למה לא מנסים את זה ? האם שיתוף זיכרון במערך מרובה כרטיסים עובד או שזה סתם שמועה? - - - תגובה אוחדה: - - - אישית לא אכפת לי מוינדואס 10 . רק הdirectx 12 חשוב לי . יהיה אפשר להתקין אותו על וינדואס 8.1 /7 ?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה קרה לאתר ההורדות הגדול www.torrentleech.org 2. יש תוכנה שנותנת הרשמה לאתר www.torrentbyte.net?... אם יש תנו שם או קישור 3. אילו דרכים יש עוד לזייוף ratio יחס כלומר העלאה?..................... אני מזייף עם ratio maker אבל קצת כדי שלא יעלו עלי אבל אני הכי צריך אני לא מוצא את המוד של אזוארס שמזייף רטיו איך קוראים לו וקישור
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להריץ קובץ exe אז זה פותח לי את זה בווינדוס מדיה פלייר...|: אפילו ישומים של לוח הבקרה אני לא יכול לפתוח, כי הם exe.. בבקשה עזרה, אולי יש איזו תוכנה שמריצה exe, או אולי דרך לעשות ברירת מחדל לפתיחת הקבצים...בבקשה עזרה. אני מתחיל להתייאש.. :'(
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם,נתנו לי עבודה קטנה באסמבלי ואני דיי חדש ואני לא מצליח להבין את כל הקטע של הדגלים ואת הפקודה לא חוקית של הMOV. מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם הדגלים?תודה רבה מראש לכולם!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש כבר זמן רב בתוכנה סבבה DC, והרבה זמן שאני לא יכול לראות תמונות מאתר וואלה, כאשר אני נכנס לדף הבית, ויש את הכותרות של הכתבות, אני לא רואה את התמונות, במקום זה אני רואה ריבוע לבן עם X אדום בתוכו (חבל שאת הפרסומת אני עדיין רואה טוב מאוד), כנ"ל גם בתוך האתר, כשאני קורא כתבות וכו' - לר רואים תמונות. לאחרונה התקנתי את התוכנה לחבר, וגם הוא נתקל באותה בעיה בדיוק! למישהו יש מושג מה הבעיה? (אני אציין שעוד משותף לשנינו שאנחנו מחוברים לראוטר של אדימקס ופתחנו את הפורטים המתאימים לתוכנה)
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם: ברצוני לברר מהי החברה המפתחת את תוכנת UPSMON Pro, ומה האתר שלה, על מנת שאוכל להוריד גרסה מעודכנת של התוכנה בשביל מכשיר האל פסק שלי (Advice PRD650), למקרה ויש גרסה חדשה יותר של התוכנה מזו שיש באתר של אדוויס. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הנה רשימה לא קטנה של עצות לטוויק שפורסם בפורום של "מאדוניון" הרוב פה לא מובן לי, אנא עיזרו לי ולשאר חברי הפורום לנתח את הדברים... בתודה גבי - Get RivaTuner, go into the power user section and set the LODBias Range to 15. Then go into the DirectX tweak section and use these for benches: Car Chase - 10.0 Dragothic - 12.0 Lobby - 4.0 Nature - 3.1 - Turn off your monitor b4 running the bench (from Gibbo) - this should be your last trick, IMO Take away the best bit: watching the FPS increase in 3DMark _________________________________________________ Well here are a few tricks I've found for 3DMARKs increase. The first thing I always do before I run. Defrag your hard drive t…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי מחשב חדש והתקנתי בו את המשחקים באים: H.A.W.K HITMAN BLOOD MONEY CRYSIS כשאני בא להפעיל את היטמן אני מקבל הודעה על קובץ msvcr71.dll לא נמצא וזה אומר לי לנסות להתקין שוב. בשני המשחקים האחרים אני מקבל את אותה השגיאה אבל עם הקובץ d3dx9_39.dll . *הדרייברים כמובן מותקנים. חסר לי DX10. ואת DX 9C התקנתי ממה שהיה בתוך הדיסק של היטמן. אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי עד עכשיו לא הרצתי שום משחק תודה מראש וחג שמח
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
סטודנט להנדסת תוכנה מחפש גרפיקאי ליצירת אפליקציות פשוטות בדו מימד לאנדרויד \ iOS העיקר הוא לצבור ניסיון ביחד, לא נדרש ניסיון רב - למשל כרגע הרעיון הוא לעבוד על אפליקציה שיש בה צורות פרימיטיביות פשוטות אבל צריך אותן בכמה רזולוציות ועם alpha channel וכו'... לכן דרוש גרפיקאי כמו כן אם יש לכם גרפיקה מוכנה ורעיון למשחק \ אפליקציה פשוט אני פתוח (אפשר גם לעבוד על רעיונות בתורות).
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אחרי התקנה של וינדוס 8.1 המחשב מזהה את הכרטיס קול רק בתור יציאת S/PDIF לוח אם של P5VD2-MX SE כרטיס קול לא הבנתי כל כך באתר של אסוס רשום Azalia ALC660, 6 -Channel CODEC אבל הדרייבר הוא של REALTEK
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז כך יש לי מסנג'ר על אימייל של הוטמייל CO.IL האם אני יכול להחליף אותו ב COM ושהחשבון מסנג'ר יעבוד רגיל בלי בעיות? ניסיתי להחליף לאימייל של גוגל וזה עשה לי בעיות כאילו כל האנשים שהיו אצלי ברשימה אני לא מאושר אצליהם. וכששיניתי חזרה אני עכשיו צריך לאשר את האימייל הזה שוב אבל הוא לא עובד. ניסיתי גם לעשות כשאני יקבל את ההודעות מהאימייל הזה לגוגל אבל הוא לא מזהה את ה POP
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לפרמט דיסק קשיח כך שמחיקת המידע עליו תהיה מוחלטת, ללא יכולת שיחזור. על גביו אני מעוניין להתקין עמדת אובונטו.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי WORD STARTER חוקי הוא שומר את הקובץ ב DOCX איך משנים את זה ל DOC ?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם הקובץ הנ"ל מידי פעם הNAV מודיע לי שהקובץ נגוע בווירוס אז אני מוחק אותו ואז פתאום הWIN מודיע לי שהוא לא מוצא את הקובץ(כלומר הוא מורץ בSTARTUP) אז אני מוחק אותו בעזרת MSCONFIG וגם את כול הרישומים מהREG אבל עדיין כל פעם שאני מפעיל את המחשבהוא מודיע לי שהקובץ לא נמצא עד שאיכשהו הוא מצליח לשחזר אותו והסיפור חוזר על עצמו... בדקתי כבר את כל הHD עם NAV ועם הTHE CLEANER ושניהם לא גילו שום דבר... רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתדביק לי כמה טקסטים שונים. שאני לא יצטרך ללכת לטסקט מסויים, להעתיק, להדביק ואז ללכת לטקסט הבא... אלא שהיא תדביק כמה טקסטים שונים בלחיצות מקלדת. למישהו יש אחת כזאת? תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן אני מעצב בפוטשופ כבר 4 שנים והבנתי את הרעיון שמה כאילו ברור לי שאני ממש לא בשיא אבל אני רוצה להרחיב את הידע שלי בתחום העיצוב חשבתי על 2 תוכנות 1. סינמה 4D 2. פלאש מצד אחד אני רוצה סינימה אבל המחשב שלי גרוע אין לי כרטיס מסך פעם הרצתי סינימה שהתחלתי ללמוד והוא הריץ לי דווקא את התוכנה למרות שחלק אמרו לי שאני אפילו לא יצליח להתקין אותה על המחשב.. אבל בכל זאת היא דיי איטית על המחשב מצד שני יש את פלאש שזה גם יפה והכל וגם רץ לי על המחשב חלק אבל היום לאט לאט כבר הביקוש לפלאש הולך ויורד למה כל הקטע של הקידום אתרים היום חזק ופלאש זה פוגע בקידום.. וגם אפשר לעשות כל מיני אנימציות וסינימה ככה שזה לא כזה קריטי או שבכלל ללמוד תוכנות כמו אילוסטרייטור או firework אני רוצה בס…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי מה המצב?? רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית שאפשר לעשות איתה את אותם הדברים שעושים עם מאיה -> maya תודה לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הורדתי הרבה סרטים אבל אף אחד מהם לא היה עם תרגום אז איך אני מוצא סרטים כאלה?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחר שוירוס ככל הנראה קטלני(עוד לא לקחתי לתיקון) שלא נותן לי אפילו להעלות את הווינדוס השתלט לי על המחשב (בפעם השנייה )החלטתי שנמאס לי ועכשיו אני קונה אנטי וירוס מקורי לא משנה כמה זה יעלה.. אז ככה , רציתי לדעת מה האנטי וירוס הטוב ביותר כיום בשוק לא משנה כמה הוא שוקל ומבחינתי הוא יכול להאט טיפה את המחשב יש לי מחשב חזק, העיקר לא להגיע בפעם השלישית לעוגמת נפש הזאת שיש מצב שכל ההארד דיסק שלי נמחק כליל(יש לי שם המון המון דברים שאני צריך)... לאחר שאבירה הארורה לא עצרה את הוירוס הבנתי שאלו התוכנות המובילות כיום: NOD32 KASPERSKY . BitDefender G data Mcafee הייתי שמח לקבל את המלצותיכם ואיזו תוכנה הכי כדאי לרכוש והאם בכלל אפשר לרכוש את כולן בארץ... תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה דכאון.... הורדתי מלא משחקים ותוכנות לאחרונה. הרצתי סריקה של AVG (אנטי וירוס) והוא מחק לי את כל המשחקים והתוכנות! איזה עצבים, עם כל השמירות והכל. יש סיכוי איכשהוא לשחזר את זה דרך ה-AVG ? מה צריך לעשות בכדי שזה לא יקרה שוב?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-