תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה ישר להצטער על פתיחת הת'ראד הנ"ל מכייוון שאני יודע שיש מגוון ת'ראדים קימים אבל אני צריך משהוא יותר ספציפי ממה שיש בהם. אני מתכנן לפרמט את המחשב בקרוב (התחיל להיות יותר מדי איטי) ורציתי להעזר בכם בכדי לעזור לי וליעץ לי מה להתקין עליו. הנה חלק מהבחירות שלי מדיה- WINAMP 5 , DIVX 5 , MVP2PLAYER אנטי וירוס - אני מתלבט בין KAV5 ל NOD32 (עד עכשיו הייתי מעריץ של נורטון , אבל נוכחתי לדעת שיש תוכנות טובות יותר) פיירוול - עד עכשיו השתמשתי ב נורטון , ואני לא יודע למה להחליף. SPY - AD-AWARE,HijackThis מסמכים - אופיס של מיקרוסופט , OPENOFFICE (אני פשוט מעדיף כל דבר שהוא לא מיקרוסופט) , Acrobat Reader דפדפנים - FIREFOX (אולי הוא לא עובד חלק מכיוון שיש אתרים "מיוחדים" שחושבי…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא: foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l ניסתי דרך גוגל ולא הצלחתי למצא
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה קורה ב 2 מחשבים שונים. שניהם עם 4GB זיכרון ומעבדי i3. המחשבים מגיבים בצורה מהירה וטובה בכל שאר התוכנות, וגם במסמכי וורד. הבעיה היא רק עם אקסל, וגם זה, רק בפתיחת מסמכים קיימים. גם קלים מאוד. כשפותחים מסמך חדש הוא נפתח בשנייה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה....לפני הכול דבר ראשון תודה על העזרה לכולם. אני חדש בפורום ומקווה שתתנו לי יד ואני אקבל מענה לשאלות... אז ככה: אני משתמש באימיול TLN 0.49B עד היום האימיול היה מחובר באינטרנט חוטי+מזהה גבוה מה שתרצו. עד שקניתי לאפטופ ואיתו גם ראוטר אלחוטי של אדימקס מדגם BR-6228NS מאז שהתקנתי את האימיול על המחשב החדש והגדרתי את הראוטר האלחוטי אני פשוט לא מצליח להתחבר לשום שרת ואני מקבל את הודעת השגיאה: 23/03/2011 01:44:14: אזהרה **Poon*Platoon** (38.107.160.229:4661) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config. לא משנה לאיזה פורט אני מנסה להתחבר 4662/4672 או 7009/7019 וגם 6662/6672 זה פשוט אותו הדבר כל הזמן. עשיתי פתיחת פורטים לכל פורט אפשרי בערך -- ראו תמונה…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום קיבלתי דיסק התקנה הבעיה שאין לי CD במחשב איזו תוכנה יכולה להעביר את דיסק ההתקנה לדיסק און קי וממנו להתקין במחשב ?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב , ברשותי טיימר המתחבר בחיבור USB למחשב , כשאני מנסה להפעיל את התוכנה ששולטת עליו אני מקבל את ההודעה הבאה: cannot retrieve HID devices list [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] מערכת הפעלה win 7 64 bit במחשב אחר התוכנה עובדת מעולה בלי בעיה ... השאלה היא מה חוסם את הגישה לרשימת ה HID... ניסיתי למחוק את האנטי וירוס והפייר וול ולא עזר , ניסיתי להתחיל לנטרל יישומים אחד אחד וגם לא עזר , התקנתי ומחקתי את התוכנה , הדריבר וניסיתי גירסאות אחרות ... באותו מחשב במצב בטוח התוכנה עובדת מצויין כך שיש משהו שחוסם את זה ... מה אפשר לעשות חוץ מפירמוט ? תודה לעוזרים [/td][/tr][/table]
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, חבר עזר לי עם פירמוט המחשב עכשיו מותקן לי windows 7 ultimate מאיזשהי סיבה מספר דברים לא פועלים כראוי/שונים ממה שהיכרתי קודם ובינהם: 1. כפי שכבר ציינתי בכותרת - תצוגת הaero לא עובדת לי, אין לי מושג מאיפה אמורים להפעיל אותה, הלכתי לpersonalize ובחרתי כל theme אפשרי.. 2. בתפריט "התחל" שלי אין כפתורי sleep ו-hibernate, עם זאת התווסף לי כפתור log off שהוא לא מועיל לי במיוחד. 3. פחות קשור לענייני ווינדוז - התלבש לי על המחשב מן וירוס כתוצאה מהתקנת daemon tools, העונה לשם istartsurf, הצלחתי להעיף כל זכר ממנו במהלך גלישה בכרום, אבל ב-add/remove programs אני לא מצליח להסיר אתו, אשמח לעזרה בנידון. אני לא בטוח שאני מדייק כרגע אבל במהלך ההתקנה חבר שלי משום מה החליט למחוק…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל התמונה נוצרה במחשב, זו לא תמונה שעברה עיבוד! אם תסתכלו טוב, תראו שיש רכבת על הפסים, וככה היא נראית כאשר מתמקדים בה: ואפילו יש חלודה על העמודים בתחנה http://www.bertmonroy.com/fineart/text/fineart_damen.htm אין לי מילים, זה פשוט מדהים.
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני בטוח שכבר שאלו את זה אבל לא מצאתי בחיפוש את התשובה.... כיצד לייצא את הודעות הדואר לקובץ גיבוי במטרה להעביר אותן למחשב אחר. אני לא מעוניין להשתמש בתוכנה חיצונית לשם כך אלא ב outlook עצמו
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קיבלתי קובץ DAT במייל (ממישו שאני מכיר ואני יודע שזה לא ווירוס או כלום) ואני צריך לפתוח אותו הוא אמור להכיל תוכנית או תמונה או משו בסגנון למישו יש מוש איך אני יכול לפתוח אותו? בתודה עידו
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה/אפליקציה לנייד, שבה אני יכול לעלות דרך קובץ CSV את רשימת אנשי הקשר מהסמארטפון שלי ולשתף עם עמיתי לעבודה. האם יש דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני הכל אני שוכח לציין כמה אני מרוצה מהאתר הזה אני לומד פה המון תודה רבה. שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע ל windows ואז מופיע לי ההודעה הזאת אין אפשרות לאתר את C WINDOWS WINLOGON EXE ודא שהקלדת את השם נכון לאר מכן נסה שוב. קראתי בגוגל הבנתי שזה וירוס אז הרצתי אנטי וירוס ואדואר במצב בטוח זה לא עזר בדקתי את הריג'סטרי עם registry boost זה גם לא עזר אין לי עוד רעיונות העלתי תמונה של השגיאה כדי שיהיה יותר ברור תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה בפתיחת סרטים עם סיומת MPG ! זה לא MPEG , ניסיתי לפתוח עם DIVX אבל הוא אומר שהוא לא מכיר את הפורמט, גם מדיה פליר לא מכיר אותו... איזה תוכנה פותחת את הפורמט הזה? ניסיתי גם עם רד ליט וזה לא עבד! למי יש עצות? עריכה: אם יש תוכנה שממירה אותו לפורמט נורמלי (כמו MPEG) אז תביאו לינק בבקשה! :
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכנתי לד (מנורה קטנה) בתלת מימד בדיוק חמש דקות....אממ טוב אולי קצת פחות..!! תראו יצא די יפה עם השקיפות והכל וגם אני הכנתי הכל לבד כיאלו מ 0 לזה לא לקחתי שום מדריך או איזה קובץ מוכן!!! תראו:
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה הכי טובה ונוחה שיש היום בשוק בשביל להגן ולנהל DISK ON KEY שאם מישהו יגנוב לי את הדיסק און קיי הוא יהיה חייב סיסמא.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש אנטיוירוס חינמי שיהיה יחסית קליל ואמין מכל האפשרויות שקיומות היום איזה הכי כדי להתקין? והאם בכלל שווה להשקיע על אחת התוכנות של internet security ?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן יש בדף הפתיחה של כרום את שורת החיפוש של גוגל ביחד עם עוד 8 תמונות מוקטנת לאתרים שאני הכי מבקר בהם. יש אפשרות שאני אקבע מה יהיה האתרים?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, חברה שלי השתחררה בשעה טובה, והיא בקרוב תתחיל מכינה של עיצוב גרפי. לכבוד השיחרור שלה אני רוצה לקנות לה עט גרפי כדי שהיא תוכל להשתמש בו לעבודות שלה. רציתי לדעת אם אפשר לקנות עט שיהיה מספיק טוב לצרכים שלה, ולא יעלה המון כסף. חשבתי על משהו במחיר של עד 500 שקל.. אשמח לקבל המלצות תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה חשבו לעצמם החבר'ה בגוגל? בהגדרות הדפדפן תחת סיסמאות ניתן לראות את כל הסיסמאות השמורות+שם המשתמש עבור כל אתר ואתר ששמרנו בו. בפשטות, מול העיניים, ללא אפשרות לחסום זאת. כך שכל מי שיושב לכם על המחשב לרגע יכול ב 2 קליקים לקבל את כל הרשימה של הסיסמאות ושמות המשתמשים שלכם. ממש ממש לא ברור העניין הזה, פרצת אבטחה ענקית. מה לעזאזל? אשמח לשמוע דעתכם...
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להוריד סרטים באיכות גבוה ועכשיו הורדתי את הרובוטריקים Transformers.Age.of.Extinction.2014.1080p.BluRay.REMUX.AVC.TrueHD.7.1-RARBG את הגרסא הזו הקובץ של הסרט הוא MKV ושאני מנסה לפתוח אותו בBSPLAYER הוא לא פותח אבל כאילו נתקע עם אני מריץ הוא פשוט עוצר על תמונה ולא ממשיך לנגן ועדכנתי אותו. בVLC זה עובד סבבה אבל אין סאונד למישהו יש פיתרון? ועכשיו הורדתי גם את MPC-HC וזה אותו דבר כמו הBSPLAYER אותו דבר מישהו יכול לעזור לי בבקשה<?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברה אני מחפש תוכנה שיודעת לקחת כמות של תמונות שונות וליצור מהם תמונה אחת אם אתם מכירים אז אשמח לשמוע! תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הורדתי הרבה סרטים אבל אף אחד מהם לא היה עם תרגום אז איך אני מוצא סרטים כאלה?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פרטים בהמשך האשכול אין לי שורת כתובות, שורת חיפוש, כפתורי הבא-הקודם, רפרש וכו' (מצורפת תמונה) וכן, ה"navigation toolbar" מסומן.. ניסיתי לסדר גם עם הקאסטימייז ולא הלך.. מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש.. התעלמו מזה שהFILE חתוך [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-