תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני מחפש תוכנה חינמית שתאפשר למארח לנהל שיחה מרוחקת מול מספר אנשים, ולהראות את הDesktop של המארח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נעלמו לי השרתים באימיול ואשמח אם מישהו יוכל להביא לי קובץ met טוב. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חיפשתי נואשות באינטרנט קריברים למצלמה מסוג GPT DC-4120 אבל לא מצאתי לווינדוס XP. בבקשה תביאו לי את הדריבר... בתודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר שוירוס ככל הנראה קטלני(עוד לא לקחתי לתיקון) שלא נותן לי אפילו להעלות את הווינדוס השתלט לי על המחשב (בפעם השנייה )החלטתי שנמאס לי ועכשיו אני קונה אנטי וירוס מקורי לא משנה כמה זה יעלה.. אז ככה , רציתי לדעת מה האנטי וירוס הטוב ביותר כיום בשוק לא משנה כמה הוא שוקל ומבחינתי הוא יכול להאט טיפה את המחשב יש לי מחשב חזק, העיקר לא להגיע בפעם השלישית לעוגמת נפש הזאת שיש מצב שכל ההארד דיסק שלי נמחק כליל(יש לי שם המון המון דברים שאני צריך)... לאחר שאבירה הארורה לא עצרה את הוירוס הבנתי שאלו התוכנות המובילות כיום: NOD32 KASPERSKY . BitDefender G data Mcafee הייתי שמח לקבל את המלצותיכם ואיזו תוכנה הכי כדאי לרכוש והאם בכלל אפשר לרכוש את כולן בארץ... תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכנתי לד (מנורה קטנה) בתלת מימד בדיוק חמש דקות....אממ טוב אולי קצת פחות..!! תראו יצא די יפה עם השקיפות והכל וגם אני הכנתי הכל לבד כיאלו מ 0 לזה לא לקחתי שום מדריך או איזה קובץ מוכן!!! תראו:
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
בבקשה זה ממש דחוף, אני משתוקק לנסות את הצורב החדש שלי בצריבת דיוידי! תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנת שעון מעורר למחשב כדי שאני יכוון את השעון במחשב כדי להתעורר.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם אני מוסיף טראק של מוסיקת רקע על גבי הוידאו שקיים ואני רוצה שהטראק הזה יחזור בלופ כי הוא יותר קצר מהווידאו מה אני עושה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה ישר להצטער על פתיחת הת'ראד הנ"ל מכייוון שאני יודע שיש מגוון ת'ראדים קימים אבל אני צריך משהוא יותר ספציפי ממה שיש בהם. אני מתכנן לפרמט את המחשב בקרוב (התחיל להיות יותר מדי איטי) ורציתי להעזר בכם בכדי לעזור לי וליעץ לי מה להתקין עליו. הנה חלק מהבחירות שלי מדיה- WINAMP 5 , DIVX 5 , MVP2PLAYER אנטי וירוס - אני מתלבט בין KAV5 ל NOD32 (עד עכשיו הייתי מעריץ של נורטון , אבל נוכחתי לדעת שיש תוכנות טובות יותר) פיירוול - עד עכשיו השתמשתי ב נורטון , ואני לא יודע למה להחליף. SPY - AD-AWARE,HijackThis מסמכים - אופיס של מיקרוסופט , OPENOFFICE (אני פשוט מעדיף כל דבר שהוא לא מיקרוסופט) , Acrobat Reader דפדפנים - FIREFOX (אולי הוא לא עובד חלק מכיוון שיש אתרים "מיוחדים" שחושבי…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך? הוספתי כמה פונטים לC:\WIN\FONTS אבל הם לא נוספו בפוטושופ. מה צריך לעשות? עריכה- שעה חיפשתי לפני שכתבתי את הת'רד ולא מצאתי תשובה וחמש דקות אחרי מצאתי (שונא כשזה קורא) פשוט שמים אותם ב C:\Program Files\Common Files\Adobe\Fonts
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה למוזיקה שיכולה להאיט את מהירות של השיר. אבל לא לערוך אותו אם אפשר גם שתיקרא mp3 תודות רבות
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי, איך נותנים למסמך word סיסמא - כך שרק מי שיודע את הסיסמא יכול לפתוח את המסמך?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מצאתי דרייברים לפי שם הלוח,משום מה אני לא מצליח להתקין אותם. אולי צריך לחפש בצורה אחרת? הנה הריפורט --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer AVI-572B12431DA Generator avi Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-02-12 Time 15:30 --------[ CP…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , לאחר התקנת WINDOWS 7 , עם כרטיס מסך ATI HD 5670 , עם הדרייברים שקיבלתי , קיימת בעייה טורדנית במיוחד לאחר זמן מה , סמן העכבר משתנה מגודלו הטבעי לגדול יותר , ללא כל התראה או סימן מסויים , ורק אם אני עושה ריסטרט \הפעלה מחדש , המצב חוזר לקדמותו עד שזה קורה מיד שוב. עשיתי קצת חיפוש בגוגל על הנושא , וראיתי שהבעייה קיימת בכרטיסי המסך הללו או בדרייברים שלהם אך לא מצאתי שום פיתרון למטרד המציק הזה.\ האם תוכלו לעזור לי בבקשה מכם , אני מודה לכל עונה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה על המחשב אני מבקש ממנו שיעשה לי אבחון לדיסק(של המערכת)- הוא ממליץ לי על boot time Defrag אני מאפשר את זה ואז הוא מאתחל וכשהוא עולה הוא מראה לי את החלון הזה http://img836.imageshack.us/img836/6724/dsc00301h.jpg ואז מאתחל שוב ומראה את החלון הזה- http://img638.imageshack.us/img638/7137/dsc00300xx.jpg אשמח לעזרה ואני ממש עובד עצות יש לציין שהתוכנה עובדת טוב והצלחתי לעשות איחוי לכונן המישני בהצלחה מרובה מצאתי משהו באתר הבית של התוכנה -http://www.raxco.com/support/kb/823/ אני לא יודע עם זה נכון אבל עבדתי לפיו ולא הצלחתי לפתור את הבעיה תודה רבה למי שיצליח לעזור!
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה/אפליקציה לנייד, שבה אני יכול לעלות דרך קובץ CSV את רשימת אנשי הקשר מהסמארטפון שלי ולשתף עם עמיתי לעבודה. האם יש דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם יש למישהו קובץ ICAL ללוח שנה עם חגים יהודים ומועדים של מדינת ישראל? כל הקבצים שאני מוצא הם בפורמט שלא תומך בתקן ICAL... תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה קורה ב 2 מחשבים שונים. שניהם עם 4GB זיכרון ומעבדי i3. המחשבים מגיבים בצורה מהירה וטובה בכל שאר התוכנות, וגם במסמכי וורד. הבעיה היא רק עם אקסל, וגם זה, רק בפתיחת מסמכים קיימים. גם קלים מאוד. כשפותחים מסמך חדש הוא נפתח בשנייה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ב- contact list אני רואה סימני שאלה במקום השמות של האנשים. התופעה חלה רק בשמות בעברית אני משתמש ב- WIN XP PRO תודה איל
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה להכנס למספר שרתי FTP הפתוחים לציבור, ומקבל ההודעה: 'אין אפשרות להציג את הדף' מה לשנות בהגדרות של EXPLORER /ROUTER?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה במקלדת סט משולב של לוג'יטק LX500. חלק מהאותיות והסימנים התחלפו. לדוג': סימן שאלה וקו תחתון התחלפו, עכשיו שאני לוחץ סימן שאלה זה קו תחתון ואיפה שאני לוחץ קו תחתון זה סימן שאלה. גם האותיות Y וZ התחלפו. ויש עוד כמה. יש לציין שזה רק שאני כותב באנגלית, בעברית הכל בסדר. אני עובד על WIN7 דרייבר: 4.82.11 זה התחיל לאחרונה. תודה אריאל
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שישה קסצי WINRAR כל אחד שוקל כמעט 5 גיגה אני מעונין להעביר אותם לדיסק של 8.5 גיגה אני יכול לשנות את גודל הקבצים ככה שיכנס 2 קבציפ של 4.2 בערך לכל דיסק האם זה ניתן לביצוע וכיצד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשאני בא להסיר את התוכנה, זה אומר שהוא צריך את הקובץ itunes.msi והוא לא מוצא אותו כמובן שישר עשיתי חיפוש תחת השם הזה, אבל לא מצאתי כלום מה לעשות? כי זה תוקע אותי ככה, אני לא יכול להתקין גרסה חדשה ככה.. =\
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Hijackthis log: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 11:38:38, on 10/07/2010 Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3504) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16385) Boot mode: Normal Running processes: C:\Program Files (x86)\Motorola\MotoConnectService\MotoConnect.exe C:\Users\Anton\Downloads\lastfm.exe C:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Lite\DTLite.exe C:\Users\Anton\AppData\Roaming\Dropbox\bin\Dropbox.exe C:\Users\Anton\AppData\Local\Google\Update\1.2.183.29\GoogleCrashHandler.exe C:\Program Files (x86)\Google\Google Talk\googletalk.exe C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe C…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-