עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש אנטיוירוס חינמי שיהיה יחסית קליל ואמין מכל האפשרויות שקיומות היום איזה הכי כדי להתקין? והאם בכלל שווה להשקיע על אחת התוכנות של internet security ?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by urib,

שלום לכל חברי הפורום הנפלאים. אני פונה בעיקר לתלתיסטים ואנימטורים בינינו... כאדם שעובד בתחום המושיין-גרפיקס שנים, במיוחד על C4D ו3D מקס. אני רוצה להמליץ לכם בחום על העדכון האחרון של התכנה המופלאה בלנדר 2.8. חייב להודות שעד כה התעלמתי מהתכנה מהסיבה של UI לא ידידותי בתכנה, לאחרונה התחלתי להתעסק בגרסה האחרונה של בלנדר 2.8 ומפה לשם, הופתעתי לטובה עד כמה התכנה עלתה לליגת המקצוענים בגרסה 2.8. ה-UI בתכנה עבר שדרוג מאפס... המנשק יותר נוח לעבודה, תוקנו כל קיצורי דרך הקודמים, התפריטים גמישים יותר לחווית המשתמש. וגולת הכותרת בבלנדר החדשה, מנוע הרנדר החדש Eevee מדובר במנוע בזמן-אמת רב עוצמה שעובד ישירות על View port! לא מצריך חומרה חזקה במיוחד.…

3. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם יש דרך שאפשר לחתוך תמונה באופן מדויק (אני מתכוון לחיתוך אוטומטי ) ואם כן איך עושים את זה בתודה מראש רזיאל

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אני רוצה ישר להצטער על פתיחת הת'ראד הנ"ל מכייוון שאני יודע שיש מגוון ת'ראדים קימים אבל אני צריך משהוא יותר ספציפי ממה שיש בהם. אני מתכנן לפרמט את המחשב בקרוב (התחיל להיות יותר מדי איטי) ורציתי להעזר בכם בכדי לעזור לי וליעץ לי מה להתקין עליו. הנה חלק מהבחירות שלי מדיה- WINAMP 5 , DIVX 5 , MVP2PLAYER אנטי וירוס - אני מתלבט בין KAV5 ל NOD32 (עד עכשיו הייתי מעריץ של נורטון , אבל נוכחתי לדעת שיש תוכנות טובות יותר) פיירוול - עד עכשיו השתמשתי ב נורטון , ואני לא יודע למה להחליף. SPY - AD-AWARE,HijackThis מסמכים - אופיס של מיקרוסופט , OPENOFFICE (אני פשוט מעדיף כל דבר שהוא לא מיקרוסופט) , Acrobat Reader דפדפנים - FIREFOX (אולי הוא לא עובד חלק מכיוון שיש אתרים "מיוחדים" שחושבי…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by omri_ro,

יש לי בעייה עם הקובץ הנ"ל מידי פעם הNAV מודיע לי שהקובץ נגוע בווירוס אז אני מוחק אותו ואז פתאום הWIN מודיע לי שהוא לא מוצא את הקובץ(כלומר הוא מורץ בSTARTUP) אז אני מוחק אותו בעזרת MSCONFIG וגם את כול הרישומים מהREG אבל עדיין כל פעם שאני מפעיל את המחשבהוא מודיע לי שהקובץ לא נמצא עד שאיכשהו הוא מצליח לשחזר אותו והסיפור חוזר על עצמו... בדקתי כבר את כל הHD עם NAV ועם הTHE CLEANER ושניהם לא גילו שום דבר... רעיונות?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by oz25,

היי חברים כבר כמה זמן שהכרום עושה לי בעיות ובאמת שעד עכשיו לא עשיתי עם זה כלום אבל כבר העניין נמאס לי. ניסיתי אולי לעדכן אותו אבל יש לי את הגרסה הכי חדשה של כרום. הכרום כל הזמן עושה לי בעיות שבאקספלורר לא קורות לי. לדוגמא: כשאני נכנס לפורומים מסוימים לא מופיעה לי תיבת "הודעה מהירה" בתחתית הדף או באתרים מסוימים אני נכנס לראות וידאו והנגן לא עולה לי בכלל.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by אנדי,

התקנתי גרסת נסיון של פרמייר פרו לצורך לימוד. כאשר ניסיתי לגרור קבצי אודיו לציר הזמן (נבדק על קבצי AIFF ועל MP3), בין אם זה היה מחלון ה- source, ובין אם זה היה בגרירה ישירה מחלון הפרוייקט לציר הזמן, פרמייר הפסיקה להגיב לעכבר, בין אם זה בחלונות השונים של ממשק המשתמש או בשורת התפריטים. נאדה. העכבר פשוט לא היה קיים יותר עבורה. הדבר היחיד שהצליח לגרום לפרמייר לעשות משהו היה כמה קיצורי מקלדת, אבל עם זה אי אפשר לעשות הרבה. אני מניח שאני לא הראשון שנתקל בתקלה כזו, אלא שלא ממש הצלחתי לאתר פתרון ברשת. למי יש הצעות לפתרון הבעיה? תודה מראש ושבוע טוב. הערה - התוכנה מותקנת על מחשב בעל המפרט שלהלן: מעבד - core i7 3770 זכרון - …

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Googleness,

על מחשב נייד קצת ישן בלי מצלמה הותקנה מצלמת רשת (ג'נרית שכזאת) שמתחברת לUSB, מצלמה פשוטה שנותנת רק וידאו. על התוכנה של המצלמה (שמגיעה עם הדרייבר) הוידאו עובד חלק במחשב אפשר לראות את הפלט של המצלמה במשך שעות ארוכות בלי קפיצות או בעיות ממש מצויין. הבעיה היא בסקייפ, בהתחלה רואים את הוידאו שהמצלמה מצלמת אבל ממש אחרי פחות מדקה בזמנים משתנים קורה אחד מה4 דברים הבאים: 1. מסך לבן 2. מסך שחור 3. הוידאו קופא 4. הוידאו מקרטע ואז קופא. מה יכולה להיות הבעיה? זה ודאות משהו ברמת התוכנה כי המצלמה עובדת בסדר גמור וגם נבדקה על 3 מחשבים שונים. עצות? תודה, לירון

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by yehudaeitam,

הי, המחשב שלי די עמוס אז אני רוצה לעשות לו פרמוט ויש לי שאלה. אם אני עושה פרמוט, אני יוכל להשתמש בסריאל שהיה לי עד עכשיו לXP, הוא חוקי ואני רוצה שיהיה מותקן לי חוקי. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by ex_,

אטרף פתאומי ל wallpapers תגובות חופשי - [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. אני רוצה תוכנה או משהו שיאפשר לי לראות סרט ולעשות אותו בהילוך איטי או להפך מהיר.. רק אל תגידו לי MOVIE MAKER 2 כי אני רוצה משהו קצת יותר חלק ורציני.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Guy950,

אני נוסע לסופשבוע עם חברה ואני רוצה לצרוב כמה סרטים שיעבוד על מכשיר DVD, אילו תוכנות יכולות לעזור לי בעניין הצריבה? כשאני מנסה לצרוב כרגיל זה לא מסכים להפעיל בDVD. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. בכוונה שמתי גם את השני (שהוא פתוח בצייר) בשביל שתראו את ההבדל, זה שטיפה מוסתר בטעות צילמתי ככה אבל לא חשוב. בכל מקרה, הבעיה היא שיש צהוב כזה במציג תמונות של Windows. מה יכולה להיות הסיבה? התקנתי דרייבר, לפני זה לא היה את זה. הבעיה בדרייבר? :-\

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום לכולם יש לי רשת מחשבים שאני רוצה להכין בשבילה שרת התקנות GHOST ושתהיה לי אפשרות להיטען אליו מכול נקודה חמה מהרשת שלי ... לדוגמא כאשר אני מקבל מחשב י מותג חדשים אני עושה על אחד מהם התקנה מלאה של מערכת אחרי זה אימייג עם סיס פרפ ואחריו שאר המחשבים הזהים משתמשים בגוסט שנוצר כביכול ממצב CLONING של מערכת ההפעלה החומרה זהה לרוב אבל בהתקנה דרך השרת ... כמו כן עם יש אפשרות להכניס לשם גם דיסק של hiren יהיה מצויין תודה לכול העוזרים לידע כללי אנחנו כרגע משתמשים בפרוייקט ישן של NET BOOT אבל המערכת מסורבלת וישנה מאוד והיא בממשק בDOS ודורשת הרבה כתיבה ידנית ומעצבנת ככה שאני מחפש אלטרנטיבה ראויה לתחליף בשבילה ... שפעם אחת אני יכניס לשרת PACKS של דרייברים לכרטיסי הרשת הקיימי…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by KoM,

עבודה קצת יותר ברוטאלית מהקודמת שלי, שינוי יותר גדול לאופניים. התמונה למטה זה איך האופניים נראו לפני, אשמח לתגובות... [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום לכולם אני עובד די הרבה עם אינטרנט אקספלורר 7 בכל מיני שפות וגירסאות, ואני פוגש המון פעמים בעיות של חוסר זיכרון ברגע שפותחים יותר מדאי חלונות או טאבים של IE (בדר"כ באזור ה 10) אבל הפעם זה מוגזם. כפי שאתם רואים בתמונה המעבד כמעט לא בשימוש ויש לי 3GB ראם. ולמטה יש גם סמל של TuneUp Memory Optimizer למטה בצד שמאל שמראה שרוב הזיכרון פנוי, ובכל זאת ישנה ההודעת שגיאה שאתם רואים. מה דעתכם? מישהו פגש ג"כ בעיות זיכרון עם IE7? ??? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. היי, יש אתר מסויים שאני משתמש בו ויש בו מצגות שכנראה הועלו כHTML5, לכן לא ניתן להעתיק את הטקסט מתוכן. העניין הוא שאני רוצה להכין כרטיסיות מהטקסט ככה שאני צריך להעתיק את הטקסט בדרך המהירה והפשוטה ביותר. אז זה נראה כמו נגן כזה: ואם אני נכנס לsource שלו לדוכמא, אז זה נראה משהו כזה: <meta content="HTML5 SlideShow, HTML5 Presentation, HTML5Point Converter, DigitalOfficePro" name="keywords" /> <meta content="HTML5Point" name="author" /> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"> <meta content="text/html;charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" /> <meta content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1, user-scala…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by tel avivi,

היי, יש לי דפדפן כרום, ולמרות שמותקנים תוספים מונעי פרסומות, אתר "וואלה" בכל זאת מציג פרסומות ובאנרים. איך יכול להיות !? אגב, התוספים הם : UBLOCK ORIGIN ו- Anti-adblock Popup Blocker

19. הגדרתי בפיירפוקס סוגי קבצים שונים (txt, png, pdf) לפתיחה ביישום ברירת המחדל וללא הצגת תיבת דו-שיח; האפשרות "בצע אוטומטית לסוג קובץ זה" מסומנת. פיירפוקס מתעלם מההגדרות, ותיבת דו-שיח "שמור או פתח?" מוצגת באופן קבוע. גם ב- IE 8 תיבת דו-שיח "שמור או פתח?" מוצגת באופן קבוע, והאפשרות "שאל תמיד" אינה מופיעה כלל. אודה מאוד על עזרה. http://answers.microsoft.com/he-il/ie/forum/ie8-windows_7/%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA/0c94cc66-8d83-4500-9fce-0824d4de7465

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום רב , ברשותי טיימר המתחבר בחיבור USB למחשב , כשאני מנסה להפעיל את התוכנה ששולטת עליו אני מקבל את ההודעה הבאה: cannot retrieve HID devices list [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] מערכת הפעלה win 7 64 bit במחשב אחר התוכנה עובדת מעולה בלי בעיה ... השאלה היא מה חוסם את הגישה לרשימת ה HID... ניסיתי למחוק את האנטי וירוס והפייר וול ולא עזר , ניסיתי להתחיל לנטרל יישומים אחד אחד וגם לא עזר , התקנתי ומחקתי את התוכנה , הדריבר וניסיתי גירסאות אחרות ... באותו מחשב במצב בטוח התוכנה עובדת מצויין כך שיש משהו שחוסם את זה ... מה אפשר לעשות חוץ מפירמוט ? תודה לעוזרים [/td][/tr][/table]

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by maverick,

היתה פעם כתובת של אתר (שראיתי דרך call for help) ושם אפשר לחפש אפקטים קוליים. יש למישהו מושג?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. טוב, רציתי להתנסות קצת באנימציה, ואני חייב למצוא workflow יותר מהיר ממה שעשיתי... כי זה פשוט המון זמן לעבודה ברמה שלא מספיקה לי. מה שעשיתי זה דבר כזה: אנימציה בפוטושופ - חלוקת הפנים לחלקים קדמיים (שיער קדמי) ואחוריים (שיער מאחורה) וכו', והנפשה של כל חלק בנפרד עם כלי האנימציה המובנה. בכל פריים, לשים את הפריים הקודם על 50% ולצייר את התנועה הבאה. לבחור את השכבות שמופיעות. אחרי זה שמירה כ-PNG ופתיחה ב-after effects לקומפוזיציה. הציור והצביעה לקחו יותר מדי זמן. חייבת להיות דרך יותר יעילה לעשות את זה - וקטורים? תוכנות ייעודיות? זה מה שבאתי לשאול... יש לי מחשב-טבלט (עם עט) וחלונות, אני אשמח לשמוע ממישהו קצת יותר מנוסה מה הדרך לתקתק עבודה. אני מחפש לוק של אנימה, וחשבתי שה…

23. Started by noambaum,

שלום לכולם! עד לפני יומיים היה לי BITLORD שהיה מוריד מהר מאוד רוב הזמן (30-120 KBPS). ואז ראיתי שכולם מדברים על AZUREUS שהיא טובה ומהירה אז הסרתי את BITLORD והתקנתי את AZUREUS. והפלא ופלא התוכנה לא עוברת את ה- 30 KBPS בכל ההורדות גם יחד!!! אז שאלתי היא האם יש למישהו מושג איך להאיץ את התוכנה ע"י שינוי ההגדרות? (יש כזאת חיה?) ואני אשמח גם לקבל תמונות של אנשים שמורידים מהר בעזרת התוכנה...

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by idofr,

קיבלתי קובץ DAT במייל (ממישו שאני מכיר ואני יודע שזה לא ווירוס או כלום) ואני צריך לפתוח אותו הוא אמור להכיל תוכנית או תמונה או משו בסגנון למישו יש מוש איך אני יכול לפתוח אותו? בתודה עידו

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Kukishin,

אם אני מוסיף טראק של מוסיקת רקע על גבי הוידאו שקיים ואני רוצה שהטראק הזה יחזור בלופ כי הוא יותר קצר מהווידאו מה אני עושה? תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים