תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
1. אני צריך שם של תוכנה שמנקה את הרג'סטרי ב-99% מהזבל שיש לי ברג'סטרי (יש לי כבר את RegVac) יש עוד תוכנה טובה? 2. אני צריך שם של תוכנה שמוצאת ומוחקת תיקיות ריקות במחשב (יש תוכנה משולבת אם הכל הנקראת בתחילת שמה Ice) אך אני לא זוכר איך קוראים לה. תודה, VL.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כן יש לי ROUTER אין לי ממש מושג מה הדגם. יש לי ת'קופסה וכתוב עליה - Broadband Router _4-port 10/100mbps החברה ניראה לי זה LEVEL ONE מצאתי את זה - http://global.level1.com/products2.php?Id=534&PC1thId=10 איך אני מבטל את הFirewall שלו ? Thank you
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
פעם כשהייתי קטן בסביבות 1995 המחשב היה עם דוס NC ווינדוס 3.11 עם תוספת קטנה היה לי מעין תפריט כחול שהיה מפוצץ במשחקים ובגישה לוינדוס וכו'... היום, עשיתי לי מחשב וירטואלי שמתי עליו דוס 6.22 ווינדוס 3.11 אני רוצה להפוך אותו למכונת משחקים ישנה אני מחפש בנרות את התפריט הזה!!! למי שיש מושג על מה אני מדבר אז שיעזור לי... נ.ב. התפריט בזמנו היה בעברית... אך גם אנגלית יתקבל בברכה כבומן שאני מדבר רק על התפריט לא המשחקים... תודה מראששששש
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בס"ד אשמח אם תוכלו לעזור לי במשהו קטן. אני רוצה להוציא את המילים מתוך שיר כלשהו כך שלא תהיה בו המוסיקה/מנגינה. שמעתי על תוכנות שעושות את זה אבל אני לא מתמצא בתחום. אלה שני קבצי האודיו שאני צריך שיסננו מהם את המוסיקה ברקע: http://rapidshare.de/files/17689748/audio1.mp3.html http://rapidshare.de/files/17689875/audio2.mp3.html העניין חשוב מאוד כך שכל עזרה תתקבל בברכה ערב טוב
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
מחפש בבקשה תוכנה שבעזרתה אני יוכל לחתוך קטעי מוזיקה ולחבר בינהן.. תודה וחג שמח !
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח ! יש לי iCq 5 בעברית ושאני מדבר אם מישהו ואני רוצה לראות אותו במצלמה אני לא מצליח לראות אותה , זאת אומרת הוא מפעיל את המצלמה אני מאשר ואז אני רואה מסך שחור זה אצל כולם זה לא אצל בן אדם אחד.. יכול להיות שזה בגלל הרשת הביתית שהפירוול מופעל?פתחתי את הפורטים 5190 ו 5200 בפרוטוקול UDP ..ועדיין לא מצליח לראות כלום במצלמה...מקווה שמישהו יוכל לעזור לי דרך אגב התקשרתי לבזק ונזק רוצים 300 שקל למשך שנתיים כדי לקבל תמיכה על המוצר שלהם...
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי שלוש כוננים : c ,d, e אני רוצה רק שתיים : c ,d איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
עבר הרבה זמן מאז שנגעתי ב- MAX, והנה עבודה שאני מנסה לסיים (הסיכויים קלושים לכך שאני אסיים) בנתיים הגעתי למצב הזה, אני מקווה שאני אוכל להמשיך כי יש מלא קטעים שאני לא יודע אם אני אוכל לבנות אותם, אולי עם קצת עזרה זה יהיה אפשרי. אולי כדאי שאני אתחיל עם מכוניות פשוטות יותר... בכל מקרה הנה התמונות. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי החליף את הסיסמא שלו ושכח אותה... יש תוכנה שאמורה למצוא את הסיסמא (והיא חוקית) השם שלה הוא RECOVER למישהו יש את התוכנה הזאת או יודע איפה למצוא אותה שיצור איתי קשר ב-ICQ 334223616 או בהודעה פרטית...
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשלוח מייל דרך ה Outlook , החשד שלי זה בגלל שהתקנתי את הנרטון. דברתי עם שרות הלקוחות של אינרנט זהב והם אמרו לי שזה בגלל שה NORTON סורק את הדואר יוצא או משהו כזה. בקיצור איך אני מבטל או גורם לזה שאני אוכל לשלוח/לקבל מיילים?שלום,
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת כמה זיכרון תופסת כל תוכנה שרצה. חוץ מבtask manager יש עוד אפשרויות לבדוק את זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך תוכנה שתיהיה פשוט שאני יוכל לסמן קטע מסויים של אודיאו מתוך הסרט ולהסיר\להשתיק אותו (פשוט לסמן קטע קול מסויים ולהשתיק אותו) שיהיה אפשרות להשים מוזיקת רקע לסרט וכמו כן שיהיה אפשר לחתוך קטע וידיאו מסויים ע"י סימון שלו ומחיקה...
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
-
א. צריך תוכנה קלה כי יש לי מחשב P3 עם WIN98 ב. המטרה שלי בתוכנה: לצנזר את הסרט ובכך להוריד מנפח הקובץ.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז לא יודע ניסיתי בהתחלה לעצב קטלוג או משהו סתם ואז גלשתי משם לרהיטים וסתם ניסיתי משהו ולא יודע זה ממש לא התחום שלי בעיצוב.. לא טוב ממש בעריכה של תמונות אבל זה משיצא.. איך? תמונת מקור: http://communabuilder.tapuz.co.il/UsersFolders/cardboardfurniture/images/2206200430393.jpg ושלי..
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, שיחקתי עם ה Ulead GIF Animator 5 ובטעות עשיתי EXPORT של אנימציה ל DESKTOP ואני לא מצליח להוריד את זה מה ה DESKTOP. הדבר ממש מרגיז.... איך אני מוריד את האנימציה מה DESKTOP??????????????
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
BootCD 8.0All in one Dos Bootable CD which has all these utilities: Partition Tools Partition Magic Pro 8.05 Best software to partition hard drive Acronis Disk Director Suite 9.0.554 Popular disk management functions in a single suite Paragon Partition Manager 7.0.1274 Universal tool for partitions Partition Commander 9.01 The safe way to partition your hard drive,with undo feature Ranish Partition Manager 2.44 a boot manager and hard disk partitioner. The Partition Resizer v1.3.4 move and resize your partitions in one step and more. Smart Fdisk 2.05 a simple harddisk partition manager SPecial Fdisk 2000 SPFDISK a partition tool. eXtended Fdisk 0.9.3 XFDISK allows easy pa…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש תוכנה כמו זו : http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5057 שלא מסתירה הכל ,שתיהיה מאחורי כל החלונות ? (שלא תסתיר כלום)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם AVG FREE EDITION 7 יעבוד בוינדוס של 64 ביט?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו את הווינדוס מחדש (בלי פירמוט) וגיליתי שאחרי שהתקנתי את ה Java Virtual Machine אין לי עברית בכל מה שנוגע לזה רואים סימני שאלה או ג'יבריש איך אני מתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
הורדתי messenger 8, התקנתי והכל הלך יפה. ניסיתי להתחבר, ואז הוא רשם שיש גרסה חדשה יותר, ואני אהיה חייב להוריד אותה אם ארצה להשתמש ב-messenger. זה הוריד לי אותה והתקין לי אותה, לא היה שום שינוי. ניסיתי להתחבר שוב, הוא שוב כתב לי את אותה הודעה. אמרתי, טוב, כנראה מיקרוסופט מבינים מה הם עושים וכנראה צריך לעדכן שוב. התקנתי ולא השתנה שום דבר. זה פשוט לא נותן לי להתחבר. עזרה?
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
-
אני כתבתי משהו ופתאום הופיעו לי כתורות למעלה (ראה תמונה). מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעייה?? http://img225.imageshack.us/img225/2170/sfhsyidghj8mh.jpg
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
עשיתי את WP הזה לאחותי וזה לקח לי בערך חצי שעה זה ה-WP הראשון שאני עושה את כולו לבד (זה התחיל מדף חלק) ואני מקווה לקבל את דעתכם עם קצת ביקורת בונה ;D תודה אה ה-WP ניתן להורדה כאן מאחר ואין לי מושג איך לעלות תמונה :-[ [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-