תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, תהיתי אולי אם מישהו יודע על תוכנה אשר מסוגלת לבדוק תקינות (או לכל הפחות - פעולה) של התקנים במערכת, וזאת לפני שמותקנת על החומרה מערכת הפעלה (קרי שתרוץ מ LiveCD), משהו בסגנון memtest86 שמסוגלת לדווח על שגיאות כתיבה/קריאה בזכרון. אני מחפש תוכנה שתדע לעשות stresstesting על המעבד, לנסות לקרוא ולכתוב להרד דיסקים, לבדוק שכל תחום הזיכרון קריא ועוד בדיקות נחוצות בנידון. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על משהו בסגנון, לא אכפת לי אם התוכנה תרוץ דרך הרשת או מדיסק העיקר שתעבוד תודה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום ! אני בעצם מחפש איזה תוכנה שמבצעת בדיקת דיוק של העכבר + שיפור הדיוק, אם אין את שתיהן אז העדיפות לבדיקת הדיוק, יש חייה כזאת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי כמות של תמונות ואני רוצה להקטין אותם עלמנת להעלותן,יש אישזהי תוכנה שיכולה להקטין יותר מתמונה אחת בו זמנית ? אה ועוד משהו,אני מחפש אתר חינמי להעלות כמות גדולה של תמונות,ככה לעשות לי אלבום שאותו אוכל לשלוח,מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
הי, אני מחפש תוכנה שמיועדת לעבודה עם 2 מסכים ומאפשרת להעביר תוכנה בלחיצת כפתור או שתיים, בין המסכים.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה לבדיקת עומס (Stress Test) למחשב. משהו שאפשר לסמוך עליו. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היה לי את אזוארס ועכשיו הוא נדפק לי נ.ב תודה על המפרט שעשיתם לי
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתעבוד לי עם הבלותות' כדי להעביר קבצים מהמחשב לפלא ולהפך (תמונות, שירים וכו'). התוכנה שיש לי בשם WIRELESS BLUETOOTH עושה לי בעיות לפעמים ועכשיו היא לא פועלת בכלל. קיבלתי את הבלותות' עם הפלאפון 6230 של סלקום (אם זה משנה החברה :-X ). אני רוצה תוכנה שלא תהיה בעייתית , תודה!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הקאייטיב אבל הוא רגיש מידי המצב שלי הוא שאני יותר קרוב לרמקולים הקידמיים ולשמלאיים אז אני צריך שהאחורה יקבל יותר כוח ושגם השמאל (אם יש תוכנה שתתן לי להחליט כמה כוח לתת לכל אחד זה יהיא הכי טוב) בתודה מראש אור!!
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתאפשר לבנות את ה"מפה" של המסכים שאותם אתכנת - ואם אפשר שהתוכנה תהיה ידידותית וקלה(כלומר רק איך המסך ייראה) האם יש כזו? תודה
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי אנשים, אני לא מעוניין בתוכנה שמבוססת על קוד.. משהו גרפי יותר , Drag & Drop . משהו בסגנון CoffeeCup אם מישהו שמע עליה. יש לכם איזו עצה? אני צריך תוכנה יחסית פשוטה מצד אחד, ללא צורך בידע מודע בכתיבת קודים, אבל גם שתיהיה מלאה באופציות ולא בסיסית מידי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום הידע שלי ב בבניה דיי נמוך ו אני מחפש תוכנה שבעזרתה אפשרי לבנות אתר ולעלות אותו לסרבר תודה לכל מגיב
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
תודה
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
עדיף לתוכנה חינמית, כל אופציה תתקבל בשימחה תודה מראש דניאל
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש תוכנה לבניית שומרי מסך... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשובה לי יכולת המספור ובנייה של טבלה מרכזת של כל שלב. מעין פירוט של השלב. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה קלת שימוש לבניית\הקלטת פקודת מאקרו בסביבת ווינדוס.... תודה [br]פורסם בתאריך: 07 מאי 2007, 15:49:26 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
תוכנה שאני אוכל לבנות בה אתרים (פשוטים יחסית) בלי כל ידע מוקדם בhtml בקיצור תוכנה גרפית שאני לא אצטרך להתחיל להתעסק עם שורות קוד וכל מני דברים כאלו ואם אפשר אז רצוי חינמית
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לגזור חלק מסרטי HD בפורמט MKV בקידוד 264 ניסיתי כמה שעות לחפש בגוגל וניסיתי כל מיני תוכנות אבל אף אחת לא יודעת לגזור חלק מהסרט ולשמור אותו באותו הפורמט וקידוד בלי ירידה באיכות, אשמח לשמוע את אתם מכירים תוכנה שתעשה את העבודה.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה ליצירת IMAGE של כל הדיסק הקשיח ושיהיה גם BOOTABLE ניסיתי את NG14 אבל המחשב לא מוכן לעלות ממנו. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתרוץ ברקע וברגע שמכניסים dok , התוכנה תעתיק את כל תכולתו לסיפריה מסוימת בכונן הקשיח שלי. אני צריך שהתוכנה תעבוד ותעתיק מבלי להפריע לעבודה שוטפת במחשב. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי DOK של SANDISK ואני מחפש תוכנה לגיבוי אוטומטי שלו כל פעם שאני מחבר אותו למחשב הראשי שלי תודה מראש, אוראל
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי DVD שרציתי לגבותם אבל מה חלקם הגדול נמצא במצב לא מי יודע מה נסיתי לגבות בעזרת כמה תוכנות כגון: Shrink DVD ושתי סוגים של Clone DVD וכולם נפלו בקריאה של הדיסקים. רצי לדעת האם ישנה תוכנה שבעזרתה ניתן לגבות גם דיסקים שרוטים ?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי קובץ XML, שמתדעכן על בסיס יומי. לפעמים נעשים בו שינויים שאני לא מעוניין בהם ואני מחפש דרך לשחזר את המידע שהיה בו לפניכן. כרגע הגודל של הקובץ הוא בסביבות ה8 מגה, אך הוא גדל מיום ליום, אל לא בממדים עצומים. -אני מחפש תוכנה שתגבה אותו אוטומטית פעם ב24 שעות, אבל שתדע למיין לפי תאריכים - או אפילו יותר טוב, שתשלח כל פעם מחדש את הקובץ לאימייל כלשהו. קיימת חיה כזאת? תודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת גיבוי שכוללת גיבוי ומחיקה של גיבוייים ישנים באופן סדיר, זאת אומרת שברגע שמתבצע גיבוי, הגיבוי האחרון שבוצע נמחק והגיבוי החדש דורס אותו. ניסתי ACRONIS, FULLBACKUP, מה לא ושום דבר לא תומך בפונקציה הזו. אשמח מאד לעזרה מכם! תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-