תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מחפש דרייברים לכרטיס מסך nvidia הדרייברים הכי חדשים
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אם יש בכלל דבר כזה... אני רוצה לבדוק עד כמה טוב מצב המחשב שלי מבחינת קבצי "זבל" ושאריות למיניהם... וגם למדוד את רמת ביצועיו... זאת כאמור לאחר שזמן רב כבר לא ישבתי על המחשב כמו בנאדם והוא פעל 24\7 בשביל הרשת הביתית והיות ושאר בני הבית לא ממש מתמצאים אני פשוט משאיר פתוח תמיד כדי שלא יתעסקו במחשב שלי שהוא המרכזי, בכל מקרה תוכנה שתיתן לי מושג על מצב המחשב שלי בכמה שיותר מישורים. *נ.ב כדי שאציין, כרגע יש לי את התוכנות הבאות: AD AWARE REGCLEANER REGSEEKER JV16 POWER TOOLS כל פרק זמן של בין שבוע לשבועיים המחשב עובר סריקה מקיפה של כל הארבעה. תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://img393.imageshack.us/img393/9542/kaspersky1oi.jpg האנטי וירוס חוסם את התולעת/וירוס/מה שזה לא יהיה כל הזמן (כמה פעמים ביום), מישהו יודע מה זה/למה זה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לכל בעלי גרסה 7, כנסו בבקשה ללינק הבא ותראו את הסרטון: http://www.bravia-advert.com/commercial/braviaextcommhigh.html (רק דוגמה, הבעיה מופיעה בכל סרטון שמתנגן בעזרת ה-QuickTime). יש לי בעיית רעש סטטי, וזה לא קשור לציוד שלי (בלמשל winamp ו-wmp זה לא קורה). אם גם לכם זה קורה ומצאתם פתרון אשמח לקבל אותו, אם אין לכם רעש סטטי ומצאתם פתרון אז גם טוב. תודה
-
- 4 תגובות
- 439 צפיות
-
-
טוב אז ניסיתי לעצב חולצה בפעם הראשונה לדעתי זה קצת עמוס או שיש שם משהו מיותר לא יודע אבל נסיון ראשון שלי אז לא לדרוס בבקשה תודה..
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי לפני כשבוע מחשב נייד : IBM think pad T42 . העניין הוא שהדגם הזה מגיע עם 40GB של דיסק קשיח. המחשב מגיע עם חלונות מותקן ורוב התוכנות שקשורות לIBM מותקנות גם כן. למחשב יש פיצ'ר של RECOVRY, שזה מחליף באופן אפקטיבי את הפורמט. לאחר ביצוע הפעולה, המחשב אמור לחזור למצב ההתחלתי שבו קיבלתי אותו, לשם כך, "נידבתי" כ5GB של נפח, שאמורים להוות כונן נסתר ממנו יתבצע השחזור (לפחות כך הבנתי). הבעיה שלי מתחילה בכך ששמתי לב כי יש מספר תיקיות על המחשב שיש בהן (למשל) קבצי התקנה של כל מיני תוכנות שכבר מותקנות (תוכנות צריבה, NAV וכיוב') יתרה מכך, יש לי את תיקיית I386 שהיא תיקיית ההתקנה של חלונות, תיקייה עם דרייברים לכל ההתקנים על המחשב , ותיקייה עם עוד המון דברים שאין לי מושג …
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות סרט- מעין תמונות שרצות עם אפקטים וסאונד, כמו מצגת אבל בפורמט של וידאו (ל-DVD). מישהו יודע אם איזה תוכנה אני יכול לעבוד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
את הסרטון הבא למחשב כקובץ divx\avi ?? http://www.youtube.com/watch.php?v=cPdD0rEFmyA תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לשינוי הגודל שלהם, גזירה של המימדים וכו, כמובן תוך כדי שמירה על תזוזת האנימציה... תודה (:
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך GeForce 6200 TurboCache של nVidia ואני מחפש התקנים חדשים בשבילו ולא מצאתי... (הגירסה שלי היא 7.1.2.4) עזרו לי בבקשה. תודה לעוזרים, מודן.
-
- 10 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום יש לי תתוכנה GOLDWAVE ורציתי לדעת...אם פתחתי בתוכנה שיר ואני מתחיל לעבוד עליו...כאילו הד ולשנות מהירות וזה... אני יכול באיזה כפתור שם להגביר את הבס שבשיר? ואם לא אז אתם יכולים להציע לי על תוכנה טובה לעיבוד של שירים? (תוכנה שתתאים לנובים כי אני לא הכי מבין) ואם גם למישהו יש אז אפשר מדריך בעברית לGOLDWAVE? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום חברים. בעבר צרבתי כל מיני קבצים חשובים על תקליטור CD. שמות הקבצים היו בעברית ומכיוון שהנרו לא תמך לי בפונט הוא צרב את שמם ב ג'יבריש וחלקם בכל מיני סימנים לא ברורים. המצב כרגע הוא שכאשר אני מנסה לפתוח בוורד או להעתיק את הקבצים לכונן הקשיח, היני מקבל הודעה אשר אומרת שהקבצים פגומים. הצריבה הסתיימה בהצלחה אך מכיוון ששמם של הקבצים פגום, איני יכול לפתוח או להעתיק אותם. עזרה בבקשה. מיותר לציין שהחומר אינו קיים עוד על המחשב!!! תודה על תשומת הלב!!!
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כמה אירוני שדווקא 5 דקות אחרי שסידרתי את ה-Bookmarks שלי המחשב קורס עם מסך כחול של Expectional Error (או משהו כזה) ומעלים לי את כולן מה-FireFox. למישהו יש מושג איך אני מחזיר אותם?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כשאני מפעיל אודיו במדייה פלייר 10 זה עובד,אבל שאני full screen כל המחשב נתקע וחייב לעשות ריסט. כשאני מפעיל וידאו הכל בסדר. קצת מידע ,יש לי : windown xp sp1 media player 10 ויש לי את כל הקודקדים הדרושים. מה צריך לעשות כדי לסדר את הבעייה?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי כולם אני מחפש אתר טוב וחינמי עם מבחר גדול של מברשות לפוטושופ. מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא כמה. תודה
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלומות, מאז שהתקנתי את הגרסא החדשה (1.5.0.2) השועל לא מקבל ENTER בשורת הכתובת, ורק בשורת הכתובת. הכוונה שבכל מקום אחר הפקודה נקלטת, אפילו בגוגל-באר, ורק בשורת הכתובת ( או שזה נקרא בשועל navigation bar ) לא קורה כלום.. אני צריך ללחוץ עם העכבר על GO בשביל שזה יקלט יש למשהו פתרון? תודה ויומטוב.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ אימג' ape עם ה cue שלו אבל צריבה לא מצליחה ככה (התוכנה מבקשת את ה wav המתאים) איך מתקדמים??
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
משום מה אני לא מצליח להוריד קבצים מאתרי FTP כל השאר תקין ומהיר מה הבעיה לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
חבר'ה עזרה מכם.. יש לי xp pro עם sp2 והתקנתי את הפיירוול sygate .אחרי ההתקנה,ביטלתי את הפיירוול של וינדוס וישר הוא מציג לי הודעה שאין לי פיירוול .ז"א שאם אני מסתכל ב security center הוא מראה לי שפיירוול על off ,וזאת למרות של sygate פועל. למה הוינדוס לא מזהה את הפיירוול?ואיך אני יגרום לו לזהות?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
חברים אבדה לי הסיסמא למספר האיסיקיו שלי ואני ממש צריך אותו@#!$%! מישהו יכול לתת לי עצות\תוכנות בשביל איך להחזיר ? וכבר ניסיתי את האתר ואני יודע רק תשובה אחת תשנייה שכחתי@! חברים עזרה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
ושתיהיה דומה פחות או יותר בביצועים. תודה
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני צריך עזרה , אני לא מצליח להוריד שירים מהאתר http://muzx.net/ בגלל שהם מוגנים ע"י נגן FLASH מעצבן , הקטע שאפילו להעתיק את שם השיר אי אפשר . חבר שלי הצליח לעשות איך שהוא ש DAP יוריד לו את השיר אוטומטי בלי ניגון בנגן שלהם , אבל אני לא מצליח גם לא ב FF וגם לא ב IE . בשביל להיכנס לנגן תלחצו על אחת קטגוריות המוסיקה למעלה . תודה גדולה למי שיצליח להוריד משם שירים ויסביר לי איך.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי K-Lite Codec Pack 2.71 Full ויש לי XP אבל חלק מסירטוני MPG MPEG וחלק מ-WMV אני לא מצליח לראות. (עם VLC יש כל מיני קוביות מוזרות ואין סאונד, ונגנים אחרים מסרבים להריץ אותם בכלל). מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי סרט שהורדתי מ UMD. רוצה לצפות בו במחשב ולא ב PSP. יש דרך? הצלחתי להפעיל את הוידאו ע"י הרצת קובץ ה MPS לאחר התקנת מספר קודקים, אבל הוידאו קופצני קצת, וסאונד אין.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
משהו יודע מה קרה לביטורנדו.. כל פעם שאני מביא לו טורנט הוא כותב לי ERORים... הוא לא היה מביא לי ככה על כל אחד אבל פתאום על כל טורנט הוא כות שהוא לא מצליח להתחבר לטראקר... (ולקחתי גם טורנטים טובים מאוד)... אולי השתנו הפורטים או משהו?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-