תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כבר כמה שנים שאני מתעסק עם כרטיסי AverMedia ולא הייתה לי בעיה כזו מעולם אני משתמש בכרטיס AverMedia Ezmaker 7 שמותאם לעבודה עם ווינדוס 7. הוא עבד טוב כמה חודשים ואז לא היה בשימוש. כשאני מנסה להמיר משהו למחשב, לא משנה מאיפה. מהממיר או ממכשיר וידאו אנלוגי אני רואה את התמונה כמו בקובץ שצירפתי. מין פסים כאלה. ניסיתי להסיר, לעדכן דרייברים, להחליף כבלים אך שום דבר לא עוזר. מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מוחק לי סיסמאות ושמות באתרים ccleaner מה לא בסדר בהגדרות? שאלה שניה האם יש דרך להגדיר שהתוכנה מפעילה את עצמה לבד ועושה נתח והפעל ניקוי ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב... הורדתי תוכנה לאחרונה... תוכנת צילום מסך... איך אני בודק בוודאות אם היא עדיין מקליטה לי את המסך במקרה בלי שאני יודע ? או בקיצור... איך אני בודק אם היא רצה.. או לא רצה... ברקע ? תודה מקווה שהבנתם..
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי חברים, בתקווה וזה קשור לפה, יש לי חשבון בGMAIL ויש לי שם רשימת אנשי קשר. לחלקם אני מצליח בלי בעיה לשלוח מייל... יש כאלה שאני לא מצליח לשלוח כלומר אני כותב את הכתובת, כותרת, תוכן וברגע שאני עושה שלח אני מקבל את ההודעה: "הכתובה ****@**** בשדה "אל" לא זוהתה. ודא שכל הכתובות מופיעות בתבנית הנכונה" יש למישהו מושג איך אני פותר את זה? תודה מראש איתי.
-
- 3 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי לו windows 7 64 עכשיו גם שאני מפעיל את המחשב מחדש ואחרי שהווינדוס עלה ושום תוכנה לא רצה ההארד לא מפסיק לעבוד הוא תמיד עושה את הרעש כאילו הוא מעתיק משהו. הוא לא על idle והנורה האדומה של הHDD תמיד פעילה מהבהבת זה מצב נורמלי זה אמור להיות ככה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי דיסק די וי די "בעייתי". בד"כ דיסק די וי די רגיל מורכב מכמה קבצים שביניהם נמצאים קבצי ה-VOB שמכילים את המידע ואז אין שום בעיה להעתיק את קבצי ה-VOB ואז יש לך ביד את תוכן הדי וי די בתצורה של קבצי DATA הדיסק שנמצא אצלי בנוי בצורה אחרת. כאשר אני פותח את הכונן די וי די אני רואה קובץ פלאש עם סימות exe (מצורפת תמונה מס' 1). לחיצה על הקובץ הזה מציגה לי את תפריט הדי וי די וכמובן שלחיצה על אחד מהתפריטים מפעילה לי את פרק הדי וי די המתאים. אין לי שום אפשרות לראות את קבצי ה-VOB ולהעתיק אותם. המטרה שלי היא לקבל קבצים כי קבצים נשמרים יותר טוב מאשר דיסק שיכול להישרט או להתבלות עם השנים. מכיוון שלא מצאתי שום אפשרות שכזו – חשבתי שהדרך הכי קרובה לזה היא ליצור קובץ אימג' של הדיסק וכך א…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת שמות של תוכנות מומלצות ל-Chkdsk של Windows. לפי מה שטכנאי המחשבים שלי אמר, קיימות בשוק תוכנות טובות יותר לבדיקת הדיסק מאשר ה-Chkdsk של Windows.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשעה 18:30 בערב ,מישהו ניתקל בזה? מיקי
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
אאוטלוק 2010....תודה!
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי, יש לי פיירוול PFSENSE ותקפו אותי בין השאר דרך פורטים 5060 תעבורת SIP יצרתי ruls שיחסמו את אותם כתובות IP אבל משום מה הפיירוול מתעלם לי מתעבורת sip ועדין ההתקפות מגיעות למחשב, מישהו מכיר את ההגדרה שאומרת לפיירוול להתעלם מתעבורת sip בRULS ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מנסה להוריד כתבה כקובץ PDF או WORD אבל זה נשמר כדף אינטרנט - למה זה ? (צריך את הכתבה למצגת powerpoint) תודה !
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
התוכנה היחידה במחשב, אני לוחץ על האייקון, או דרך "התחל" ופשוט הדפדפן לא עולה עד שאני לא עושה ריסטרט וגם אז זה לא תמיד עובד
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מספר חשבונות מייל באתרים שונים כמו: גימייל ו - וואלה. ידוע לכם על התוכנה שתחסוך לי זמן בבדיקת המיילים? כלומר שלא אצטרך להקליד כל פעם מחדש סיסמה לאתרים. תודה, ניר.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית לגיבוי של מחשב על כונן רשת (לצערי Win Backup ב- Win 7 Home לא מכיל את האופציה הזאת). הגיבוי הוא של קבצים בלבד ואין צורך באימג' של כונן או משהו כזה.. תודה! ניר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשלב טקסט שכתבתי עם מנגינה שהלחנתי ( הטקסט אמור להיות מוקרא ע"י אנשים שונים שלא מכירים את התיזמון של הטקסט ביחס למנגינה - סוג של קריוקי). לשם כך אני זקוק לתוכנה שבה אני כותב את הטקסט ומגדיר לה את התיזמון של כל מילה ומילה, כך שכל מילה בזמן המתאים תיצבע בצבע צהוב ( לדוגמה). האם מישהו מכיר תוכנה כזו התומכת בעיברית (רצוי חינמית, אך לא חובה) ?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. נתקלתי בבעיה מעצבנת שלא נותנת לי נחת. יש לי בבית ראוטר D-LINK DSL 6740U של בזק במהירות 20 Mb/s (ספק+תשתית בלי גיימר) לפני חודשיים נתקלתי במהירויות אטיות של עד 15Mb/s גג והסתבר שזה היה שירות SAFE של בזק שלכאורה "בודק" אתרים לפני כניסה אליהם. כמובן שאת השירות ביטלתי והמהירות חזרה (down 20Mb/s, ping 10-16, up 1.2Mb/s). אני אישית משתמש בלפטופ שלי (DELL XPS L702X) עם WIFI. בזמן האחרון שמתי לב שאני מתקשה להיכנס לרוב משחקי רב משתתפים(MULTIPLAYER) כמו באטלפילד 2, ופורטל 2. יש לי עוד מספר משחקים שאין לי שום בעיה להיכנס אליהם... (אם תצטרכו פרטים תשאלו). כל המשחקים חוקיים ונקנו בSTEAM פרט לבאטלפילד שיש לי דיסק שלו. מה שקורה (דוגמה מבאלפילד): אני נכנס למשחק, עושה LOGIN…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? הכל התחיל למי שקרה בעץ הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529521.0 שניסיתי להבין למה הדרייבר של כרטיס המסך קורס.. אחרי המון זמן גיליתי שזה נובע מהפיירפוקס ולא מבעיה של חומרת הכרטיס אז אני פותח פה עץ כדי לטפל בפיירפוקס איך אני עושה לו REPAIR ? תודה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגעתי לכאן לאחר שלא מצאתי את התשובה באתרים אחרים, מקווה שכאן תימצא התשובה. העניין הוא כזה- לפני שנה וחצי התקינו לי cs4 על המחשב הביתי, כעת יש לי אפשרות לשדרג בחינם לcs5.5 עם דיסק התקנה מהעבודה (אני עובדת במלכ"ר), כמובן שיש לי בבית 64 bit, הבעיה היא שהבנתי שבאפטר אפקטס, תוכנה שבה אני משתמשת הרבה (חוץ ממנה גם פוטושופ ופרימייר) לא ניתן לפתוח קובץ שנוצר בcs5.5 במחשב אחר עם cs4 השאלה שלי היא האם ניתן פשוט להתקין בנוסף לcs4 את 5.5 או שזה מתכון לצרות? נ.ב. גם ככה ההתקנה של cs4 אצלי בעייתית, העכבר מופיע תמיד כריבוע שחור גדול עם שלושה חיצים, לא ניתן לשנות אטריביוטים שונים בקבצים לאחר שיצרתי אותם (אורך קומפוזיציה, שם וכד') נאמר לי להוריד דרייבר חדש לכרטיס מסך (radeo…
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים פירטתי מחשב ישן. (מעבד 1.8 ליבה יחידה עם 256 RAM) התקנתי בו אופיס 2003, VLC, ועוד כמה דברים פשוטים לעבודה יומיומית. הכל עובד חלק אבל הבעיה היא שאין לי סאונד. לא בצפייה בסרטון ביוטיוב ולא בהרצה של קובץ וידאו במחשב. אין סאונד גם אם מחברים אוזניות\רמקולים. אין בעיה של רמקולים כי בהתקנה כן שמעתי איזה צפצוף מהם. התקנתי את everest כדי לראות איזה דריבר להתקין עבור השמע. הורדתי את הדריבר והתקנתי אבל עדיין אין לי במחשב סאונד. אני מצרף תמונת מסך של תוכנת ה-everest שמציגה איזה חומרה יש במחשב. בקיצור, אולי התקנתי דריבר לא נכון? ואם זה כך, איך אני מוצא איזה דריבר להתקין? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע האם ניתן לבצע קריעת תרגום מסרט עם תרגום מובנה? (קובץ AVI עם תרגום מובנה)... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי * איך מתקנים את דפדפן האקספלורר 8? ככה שכל הקבצים הראשוניים שבאו בהתקנה הראשונית יופיעו שוב גם בתפריט ההתחלה. * כשניסיתי שוב להתקין תוכנה שעובדת בהרחבה עם האקספלורר נאמר לי שחסר windows installer זה הדף שאני מגיע אליו ולא מצליח להוריד: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=6A35AC14-2626-4846-BB51-DDCE49D6FFB6&displaylang=he אודה לכם על פתרונות תודה, דידו
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש פיצ'ר כזה בפלאפונים של סוני מתישהו.. זה מריץ ניתוח על השירים שיש לך ובוחר את השיר הבא שיהיה בערך באותו הסגנון. מישהו מכיר נגן כזה למחשב ?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה לבדיקת עומס (Stress Test) למחשב. משהו שאפשר לסמוך עליו. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מדובר בקבצי ווידאו שהוקלטו מהאינטרנט והתוכנה שלהם נעלמה לי בזמן הפירמוט, מישהו יודע באיזה תוכנה אפשר לנגן אותם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-