עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by frodo,

זה שם הקובץ:The_Good_Girl_(2002).DVD.SCREENER.DVL.ShareReactor,יש ליבמחשב כל מיני מקודדים וה-WINDOWS MEDIA PLAYER וה-RADLIGHT לא פותחים לי את הסרט. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by galigola,

הורדתי את הקובץ,יש לי את התיקיה ואני לא מבין איך ואיפה להתקין את זה,מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  3. ??

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  4. Started by holly man,

שלום לכולם!! אני מחפש בבקשה מדריך לאמיול!! ;D מישהו מכיר או יכול לעזור לי!! אני יודע שרק מהתוכנה הזו ניתן להשיג משחקים ל- ps2! תודה מראש ואתם אחלה של פורום!!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  5. Started by badatz,

האם GHOST משאיר איזושהם עקבות כאשר אני משכפל דיסקים קשיחים ואם כן איך ניתן להפתר מהם ?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  6. Started by Forge,

התכנה לא עובדת אצלי טוב (SN שגוי) והכרטיס והדרייבר (TI200, 41.09) לא פורשים את התמונה על כל המסך. אני מחפש תכנה שתעזור לי לראות סרטים מהמחשב בטלביזיה. תודה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  7. Started by lipa,

לתמונות , סרטים וכו" תודה

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  8. התקנתי (ברוב טיפשותי) את חלון המבזקים של ואללה. עכשיו, כאשר איני מעוניין בו יותר, אני לא רואה שום דרך להוריד אותו. אין כלום במסגרת add/remove programs או אפילו בסיפריית ההתקנה שלו. למישהו יש מושג מה עושים איתו?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  9. התקנתי את הגירסה האחרונה של התוכנה - 27A ומאז אני לא מצליח להתחבר!!! כל פעם שאני מנסה להתחבר אני מקבל את ההודעה הבאה: No valid servers to connect in serverlist found Disconnected אני מפחד להסיר את הגירסה הזאת ולהתקין שוב את הישנה כדי שאני לא אאבד את כל ההגדרות שלי. למה יש את בעיה הזאת? איך פותרים אותה?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  10. שלום, קורה לי הרבה שאני מוריד את אותו שיר פעמיים, ואז יש לי אותו פעם אחת בפורמט 160 ופעם אחת בפורמט 192 (לדוגמא...) כמובן שכברירת מחדל, פורמט 192 הוא באיכות יותר טובה, אך זה תלוי במקודד שהשתמשו ובעוד כל מיני דברים... מה גם ששמתי לב בקאזה לקבצים בפורמט 192 שהם למעשה קבצים בפורמט 128 שקודדו מחדש ל-192 (כנראה הבנאדם שעשה את זה חשב שזה ישפר את איכות השיר...) בכל אופן, רציתי לדעת, אם קיימת דרך, בה אוכל להשוות בין איכות של 2 שירים, שהם למעשה אותו שיר, באוו אורך והכל אותו דבר, רק השונה ביניהם זו האיכות... כמובן שאפשר לפי השמיעה, אך האוזניים שלי לא עד כדי כך חדות כדי להבחין בין באס יותר איכותי לפחות איכותי או בין טרייבל איכותי לפחות... אז אני מחפש תוכנה או כלי עזר שיאפשר לי לבדו…

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  11. Started by itaysk,

הורדתי את התוכנה עשיתי מה שכתוב בפירסט בגינרס גייד ומצאתי קובץ בחיפוש דרך האינטרנט והוא התווסף לטרנספר אבל הוא לא מוריד הוא רושם וויטינג ועוד משהו מה צריך לעשות עם השרתים חוץ ממה שכתוב ב help ?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  12. Started by dEaDPooL,

בזמן האחרון כשאני מוריד קליפים בפורמט avi-mpg המדיה פלייר פותח לי אותם ישר בסטרימינג , בעבר יכלתי להוריד קליפים בעזרת מנהל ההורדה שלי , או ישירות דרך הדפדפן , האם יש אופציה לנטרל את זה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  13. שלום, אני מחפש תוכנה שתוכל לחסום תוכנות שאני יבחר לחסום ותמנע מהם גישה לאינטרנט, אבל לא תוכנה כמו FireWall, אני לא רוצה גם הגנה מפני פורצים אלא רק לחסום תוכנה מסוימת. תודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  14. Started by דודי הסטלן,

יש לי סרט בקובץ mpg, אבל כשאני מנסה להפעיל אותו במדיה פלייר, וגם בתוכנות נוספות אחרות, הסרט פשוט לא עולה, לפעמים יש הודעת שגיאה, ולפעמים הסרט עובד אבל רק עם סאונד ובלי תמונה. ניסיתי את כל הפרוצדורות של המקודדים, ושל כל התוכנות אבל סרט לא ראיתי עדיין. אם יש לכם פיתרון או עצה, בבקשה תעזרו לי כי זה חשוב לי ביותר. בתודה, דודי.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  15. כשאני צורב VCD בNERO אני לא מצליח לעשות שהמסך ישמר בגודל המקורי או לפחות שאני אראה אותו ב-16:9 איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  16. Started by giliboy,

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה dvd טובה שתומכת באפשרות של tv out דרך הכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. ערכתי מצגת פאוורפוינט ושמרתי אותה בתור סליידשואו של פאוורפוינט אני רוצה לערוך אותה איך אני יכול לעשות את זה? הפאוור פוינט הוא XP

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  18. Started by roma,

אני מצטער מאוד על זה שזה לא הפורום הנכון לנושא אבל בבקשה תעזרו לי(מי שיכול כמובן). יש לי סרטים על המחשב והורדתי מהאתר www.subs.co.il כתוביות לחלק מהסרטים. ושאלתי היא: איך אני משלב את התירגום עם הסרט ובאיזה תוכנה אפשר לראות את זה??? והאם אפשר איכשהו לצרוב את הסרט כ VCD ביחד עם הכתוביות??? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  19. שבת שלום, לאחרונה קרתה לי תופעה חדשהומציקה באוברנט. אני מוריד קובץ, נניח בגודל 800 מ"ב התוכנה מראה 100 אחוז הורדה אבל לא, הקובץ ממשיך לרדת עד ל 806 מ"ב .... מראה 100 אחוז של סיום הורדה אבל בקובץ מופיע LOOKING ולא COMPLITE. סה מתסכל נורא כי אני מחכה שבועיים לקובץ שירד ואני לא יודע איך אני מסיים את ההורדה. מה עושים? :-[

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  20. Started by wow,

האם יש אפשרות להפוך לעברית?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. היי חברה, יש לי בבית 2 מחשבים אחד נייד שיש לו 3.11 ו- מחשב רגיל שיש לו XP אני צריך תוכנה פשוטה שבה אני יוכל להעביר קבצים עם חיבור כבל מדפסת...(אתם יודעים למה אני מיתכוון) תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  22. היי , אני מחובר לאינטרנט , ואחי מחובר אליי לרשת ומתחבר לאינטרנט דרך המחשב שלי. לפעמים הוא מוריד קבצים ב kazaa\imesh וזה דיי תוקע לי את האינטרנט ובמיוחד עושה לי פינג גבוהה במשחקים ברשת. מישהו מכיר תוכנה אולי שאני יכול להגביל אותו למהירות מקסימלית של הורדה ושליחה? תודה.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  23. Started by m-o-r,

nero וב Office ובעוד כמה תוכנות יש גירסת Enterprise מה ההבדל בנה לבין הגירסה הרגילה והאם היא יותר טובה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  24. Started by BIGWOLF,

חברה שלום. מה היא גירסת GHOST המתקדמת ביותר היום, ואם איזה גירסה אתם ממליצים לעבוד. תודה לכולכם.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.