עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nir_varon,

הורדתי Office 2003 ומסתבר שזה office בכלל בשפה זרה כלשהי.. יש אפשרות לשנות את השפה? להוריד Patch או משהו בסגנון? או שאני חייב להוריד את הגרסה המלאה של אנגלית?

2. Started by Burkey,

שלום, יש לי שאלה בנוגע לאופיס 2010. קניתי אופיס 2010 בגרסה המקצועית בעברית (דרך מקום העבודה, ולא היה אנגלית), וקיבלתי איתו דיסק של ערכת שפה של אנגלית/עברית/ערבית. איך אני משנה את השפה ? פשוט אחרי התקנה מלאה של האופיס להכניס את הדיסק של ערכת השפה ולהתקין ? תודה !

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  3. Started by DJ BLACK NIGHT,

הורדתי את התוכנה Adobe Premiere Pro 2.0 ואני לא מוצא איפה אני יכול לשים את הסיריאל שלי ... תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  4. Started by zuq,

באיזו תוכנה אני יכול לצרף סרט(avi) וכתוביות ולשמור אותם כקובץ חדש במחשב כדי לצרוב אותו אח"כ לדיסק? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  5. Started by asmy999,

יש לי דיסק DVD שעליו צרובים סרטי DIVX , משום מה שאני מכניס אותו למחשב, המחשב לא מזהה שיש לו דיסק בכונן . זה הדיסק השני שזה קורה לי בו, התופעה קורה גם שאני מכניס את הדיסק למכשיר DVD או למחשב אחר. לדעתי זה נובע מכך שבצריבה כנראה לא נעלו אותו, יש תוכנה חינמית שיכולה אולי לחלץ קבצים כאלו?. תודה מראש, אסף

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. היום כשגלשתי באינטרנט התחילו לקרות דברים מוזרים. קודם כל האף דפדפן לא מציג תמונות כשהוא מעלה אתר כלשהו. כמו כן הרבה פעמים הוא פשוט כותב שלא ניתן להציג את העמוד ורק אחרי רפרשים רבים אני מציג אותו- אבל שוב בלי תמונות. זה קורה גם במוזילה וגם באבנט. אפילו כדי לכתוב את ההודעה הזאת עשיתי רפרש כמה פעמים. וירוס או ספק? **מחובר לנטוויזן***משתמש בפרוקסי שלהם כמובן**** **אימול מוריד כרגיל

7. רק התקנתי את הWINDOWS, ואז המידה פלייר שלי לא הצליח לפתוח שום קובץ. מילא זאת היתה הבעיה היחידה אלא שגם כל אתר, שאני נכנס אליו ורוצה לצפות בכל מני STREAMING כמו SPORT5 וONE, הוא ישר נותן לי CRASH על כל הIEXPLORER. לאחר מכן, ניסית להתקין מחדש את הגרסה 10, לא עזר. לאחר מכן, הורדתי את הגרסה 11 BETA גרסה פרוצה ללא וידוא WIN חוקי או לא, ועדין לא מפעיל שום קובץ אלא ישר נותן CRASH.. אני מיואש.. אשמח אם מישהו ידע לפתור לי את הבעיה.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  8. Started by אנדרי07,

אהלן,קיבתי דיסק מהצבא עם קבצים שאמורים להסביר על פעולולת מסוימות וטקטיקות לחימה שבטח בנוי.אי חייב לדעת את תוכן הדעסק בצורה מושלמת,רק שגיליתי שכל הקבצים הם קבצי TMP ואין לי אפשרות לפתוח אותם.אשמח אם מישהו יגיד לי שם של תוכנה שיכולה לפתוח קבצים כאלה.תודה אנשים.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  9. Started by אוקיי,

'k well, if you can, look for ways of fixing problems towards the following various bsod's (blue screens of death) irql not less than equal , page area faults, bad pool error, pfn input error, and sometimes mention of win32k.sys (which is related to graphics display drivers) from what i've discovered so far it's usually to do with faulty ram, or bad drivers....i've changed neither in the past year so i'm damned if i know what the problem is זה חבר שלי שגר באנגליה. אלה הבעיות שלו.. עכשיו בנוסף הלוח אם שלו עבד כבר הרבה זמן על 73 מעלות !! הוא שם עליו מאוורר ענק, יענו מאלה שמאווררים בני אדם וזה הוריד את זה ב 15 מעלות. יכול להיות שזאת בעיה שקשורה לחומרה? הוא לא …

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  10. Started by יצחק נ,

שלום, התקנתי firefox 4.0 עברית, לאחר שימוש ממושך ומוצלח בגירסאות קודמות. אחרי כמה ימים התוכנה התחילה להיתקע כמה שניות לאחר ההפעלה. הסרתי את התוכנה וזרתי לגירסא 3.16 וגם שם התוכנה נתקעת (מה שלא קרה לפני התקנה של גירסא 4.0). האם יש רעיון למישהו מה לעשות? אני אוהב את הדפדפן הזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  11. Started by שחפון,

שלום לכולם.. אני מנסה בזמן האחרון להוריד את תוכנת Daemon tools בשביל windows 7 64bit וכבר אולי הורדתי כמה גרסאות טובות שכולם כלשונם תומכי הגרסה הרצויה לי אך כשאני מנסה להתקין אני לפעמים מקבל הודעת "בעיית התחברות לרשת", או כל דבר אחר שכזה ואני ממש צריך את התוכנה הזו על מנת להתקין תוכנה ללימודים ומאוד אשמח אם תוכלו לעזור בלמצוא גרסה תואמת לגרסתי בתקווה שאצליח להתקין אותה .. אני מודה לכולכם.. חג שמח שחף.

12. שלום התקנתי אבל מוזילה וגם JAVA TM לא נפתחות לי אלא רק אם אתן להם אישור להיות SERVER מישהו יכול לעזור לי בעניין?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  13. יש לי את התוכנה Pirates Facebook Hack והיא מציגה לי בשלב מסויים - שהתוכנה צריכה לשנות IP את השגיאה הבאה.... מה עושים? THEN CHANGE THE IP ADDRESS BECAUSE IT IS DISABLES הנה תמונות :

14. אני צריך לבדוק מחשב יחסית ישן (בן 6) כי אני רוצה להחליף לו כרטיס מסך ולא בטוח אם הוא AGP או PCI-Express, אפשר לראות את זה בלוח הבקרה או בביוס? אם יש תכנה שאומרת את זה (כזאת שמפרטת על כל רכיבי המחשב) אשמח להזכר בשם שלה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  15. Started by לרה,

היי לכולם, אבא שלי מדי פעם משתמש באיסיקיו שלי, אני לא יודעת מה לחץ או מה עשה בהיעדרי אך כרגע רשימת האיסיקיו שלי ריקה... בהתחלה הבעיה הייתה רק על הגרסה החדשה, כשהעלתי את 2003b רשימה ישנה שלי עלתה אך עדיין הייתה (בערך חצי ממה שהיה לי אתמול). אך לצערי החלטתי לעשות ניסויים, ושוב מחקתי אותה ושמתי את גרסת ה- 4.0 לייט לבדוק אולי גם היא תעלה לי חלק. הפואנטה- נשארתי בשתי הגרסאות כרגא בלי אף אחד ברשימה שלי... אני אובדת עצות מדוע זה יכל לקראת? והאם אני יכולה לשחזר את הרשימה שלי? :-[

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  16. תוכנה כלשהי

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  17. Started by mastercod,

אני רציתי דעות שלתוכנות לפי דעתכם הכי טובות לאנטיריגול,סוסים טרויינים ועם אפשר פרט על כל תוכנה אני אודע לו מאוד! (ועם קלה למערכת) תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  18. Started by amarn,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאני יכול להתקין על המחשב ותפעל אוטומתית בהדלקה, התוכנה תגן על המחשב מכל שינוי שנעשה בו כך שלאחר הדלקה מחדש המחשב ישוחזר למצב שהיה בו בתחילה. למשל, אם יתקינו תוכנה כלשהי, כשידליקו מחדש התוכנה המותקנת תעלם, וכן כל קובץ ושינוי בהגדרות שבוצע במחשב. תודה מראש לכל עזרה

19. Started by mike-mt,

היי! מקווה שזה פורום הנכון, אם לא תכוונו אותי לפורום הנכון התחדשתי במחשב חדש i7 920 לוח asus p6t זיכרון 6 גיגה כ.מסך quadro fx 580 התקנתי עליו וינדואוס 7 64 ביט חוץ מזה שנתקלתי עם הבעיות של דרייברים בוינדואוס 7 (בדיסק שקיבלתי לא היו דריברים מתאימים והורדתי אותם אחד אחד מאינטרנט) בזמן הרנדר בתוכנת סטודיו מקס הוא לא מנצל את כל הזיכרון, רק 25 או 30 אחוז סימנתי בהגדרות no paging file, אבל עדין לא מנצל את כל הזיכרון יש למישהו פתרון? תודה מראש!

20. Started by טוליפ מאק,

אהלן , ברשותי מחשב נייח בו מותקן windows10 גירסה 2004 . מחשב משמש אותי להקלטות מוזיקאליות , עריכת וידאו ,עניינים משרדיים ,ענייני הפרטיים .רוצה לקנות nod32 מebay ואינני יודעת איזה יתאים כי יש כול כך הרבה אפשרויות. מישהו פה מבין בזה ויכול בבקשה ליעץ לי? חשוב לציין שזה צריך להיות nod שניתן להפעיל בארץ. בנוסף יש כאלו שאומרים שהאנטיוירוס של מיקרוסופט (זה שכבר מותקן במחשב) מספיק לצרכים אלו ואשמח לשמוע מה אתם אומרים בבקשה?

21. שלום, איזה תוכנה הכי מומלצת לקריאת טמפרטורות ולהצגת מידע בווינדוס 7 תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  22. Started by emailaya,

היי בניגוד לפעמים קודמות, מכיוון שמדובר בגירסה חשובה הכוללת המון חידושים ותיקונים, החלטתי להודיע גם על שיחרור בטא (פתוחה לקהל הרחב כמובן) של תוכנת הדואר emailaya רשימת השינויים: * הוספת אשף להגדרות התוכנה * תפריטים יוצמדו לימין כאשר עובדים בעברית * אפשרות חדשה למייל: למחוק את כל המכתבים של השולח * אפשרות חדשה לסל מיחזור: רוקן את סל המיחזור * אנשי קשר מועדפים לגישה ישירה בעת כתיבת מייל חדש * מצא תוך כדי כתיבה בחלון תוכן גולמי/צפייה במכתב/צפיה מוקדמת בחלון הראשי * אם במייל אין טקסט או שהוא מכיל HTML תופיע כיתובית במקום תוכן לא קריא * שיפור מהירות פתיחת חלון מכתב חדש/צפייה * אפשרות למחוק איש קשר+שיחה בצי'טוט מהיר * כפתור שליחת מכתב גדול יותר * כשמגיעה שיחה חדשה האייקון ליד ה…

23. שלום אני זוכר שהיה דבר כזה אם אתה לא נמצא ליד המחשב אז אתה יכול להפנות הודעות שמגיעות לאסייקיו לפלאפון שלך מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  24. Started by Snufkin,

לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל אם כן אני אשמח לדעת איזה נגן סרטים טוב יש למחשב שתומך גם בהוספת כתוביות (מאחר והחברים שלי קצת עילגים ולא מבינים אנגלית). לדיסקים שצרובים בפורמט SCVD ו- DIVX

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. מגזין המחשבים הבריטי Computer Active מחלק את הרשיונות הללו בחינם אך חשוב לשים לב שהמפתחות לא תיתן תמיכה טכנית חינמית בעבורן. למרות זאת מדובר בהצעה מצוינת ללא ספק, המבצע בתוקף עד ה-17/01/2008 אך יכול להיות מופסק בכל עת עקב כמות ההורדות העצומה: http://forums.slickdeals.net/showthread.php?t=698696

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.