תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש הזמנה לטורנט ליץ תהזמנה יש לשלוח ל-hadar.avr@gmail.com בתמורה אם אתם רוצים אתם יכולים לקבל 5 אתרי HTTP שמתעדכנים כל הזמן ומורידים על המקסימום תמונה לדוגמא:
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לאחרונה אני מקבל את הודעה הבאה בהתחברות לחלק מהסרברים: Your IP is part of ipfilter.dat file ראוי לציין כי אני לא חש בירידה בקצב ההורדות. מישהו יכול לשפוך אור על ההודעה הזו ומקורה?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
ישבתי בבית טיפה על הפוטושופ וזה מה שיצא... (אה עבודה ראשונה שאני מעלה אני מקווה שאני אעלה עוד בהמשך... אשמח לתגובות... תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות בשביל להתפטר מההודעות האלו שמודיעות שתוכנה מנסה לגשת לתוכנה אחרת? (ראו תמונה) תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכם! הדוד שלי הביא לי מחשב מלבד דיסק של xp prof אין לו שום דיסק של לוח או כרטיס מסך כלום , :s05:למחשב כמה כרטיסים מורכבים ניתן לראות מאחור,אפילו אם אפתח מארז חוץ מהלוח אני לא מאמין שאזהה את שאר החומרה,עוד בקשה ממכם על המחשב מותקן כבר xp prof האם אני יכול לעשות שחזור מערכת ,כי ניסתי ומופיע לי בעיה של רזולוציה ,ניסתי לשנות ללא הצלחה,גם saf-mode לא הצלחתי ,האם ישנה אפשרות בלי לפרמט לנסות להחזיר המערכת לקדמותה ,אם כן איך? או לצרוב תוכנה כגון everest על דיסק אצלי, וללא אינטרנט לנסות לזהות חומרה המורכבת במחשב שלו ...
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
שלום בעיה מוזרה בNvMixer כשאני מרים את הוליום מעל 40% (המסטר) כל המערכת משתתקת .. מישהו חווה את הבעיה הזאת ?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שמעתי וראיתי שיש Patch לכפולי ליבה שמתקנים ביצועים במשחקים ובכלליות רציתי לדעת האם הם באמת עוזרים ואם אפשר לינקים תודה...
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור כ"כ לפורום הזה אבל זה אפשרי לבדיקת דואר של Gmail דרך אוטלוק אקספרס?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור אבל אני חשוב שיש לזה קשר לבעיה שיש לי עכשיו טוב אז ככה פעם נדבקתי באיזה וירוס שאחותי הורידה ב אימיול.. מחקתי אותו חיסלתי אותו מכל מקום אפשרי משהו של irc לא זוכר תשם קיצר אחרי תקופה של שימוש ב ZoneAlarm החלטי להתקין אותו מחדש כדי למחוק את כל הלוגים וההגדרות.. אבל אחרי שניסיתי להתקין שוב אני מקבל את ההודעה הבאה אגב אני משתמש בגרסה החינמית ניסיתי גם גרסאות נסיון יותר מתקדמות אך התוצאה דומה כל הניסיות שלי להתקין כשלו... ניסיתי אפילו ב safe mode עכשיו אני משתמש בfirewall של sp2 אני מקווה שנתתי מספיק פרטים ושתצליחו לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
סתם עבודת ריטו ששרציתי לשתף אתכם בה... לדעתי פשוט שידרג את התמונה פי כמה ותאמינו או לא לא לקח יותר מדיי זמן... לפני אחרי
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רדיו אינטרנט בוינאמפ איך מגעים לחלון שבו רשימת ערוצי הרדיו לא מוצא את הכפתור שכתוב עליו רדיו אינטרנט בוינאמפ הישנים היה פשןט יותר מדובר על הגירסה 5.2
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
החלפתי ל xp לפני יומיים וכתוצאה מכך נמחקו כל הדרייברים... כעת המסך שלי (lcd lg) פועל תחת ברירת מחדל עלובה, והניסיונות שלי להתקין את הדרייברים מהדיסק שלו נכשלים... בנוסף המחשב אינו מזהה את כרטיס הקול וטוען שאין התקני שמע... אודה על עזרה.
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
היי לכם בירצוני לדעת אם דרייבר שמצאתי באתר http://www.tweaksrus.com עבור כרטיס מסך של NVIDIA שם הדרייבר הוא XTREME 84.20 האם הוא יותר טוב מהדרייבר שמורידים מאתר של NVIDIA וגם האם הוא יכול להזיק לכרטיס מסך פיזית ? יש לי6600GT בתודה רוני
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
כשאני מנסה להרשם ל-ICQ ולקבל מס' חדש אז כל התהליך תקין אך ברגע שאני מתחבר למספק החדש שזה עתה קיבלתי אז אנימקבל הודעה שמישהו כבר נכנס למספר הזה. וככה זה קרה לי כבר כמה ימים עבור 5 מספרים שונים שנרשמתי הודעת שגיאה: נעשה שימוש במספר ה-ICQ שלך במחשב אחר. והפרח הופך לאדום אם אני רוצה להכנס למספרים אחרים - אז הוא אומר לי שהסיסמה לא נכונה ולכן כל פעם אני נאלץ להשיג מס' ICQ חדש. ואז כשאני כן נצליח להרשם, עוברות 2 דקות ואז אני מקבל הודעת שגיאה הנ"ל למה זה? ה-ICQ הישן (המס' הישן שלי) עובד כרגיל
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
סרט שאני רוצה לגבות - המקור עשה לי בעיה של CRC בקריעה בDVD SHRINK, ולא עזר כמה שניקיתי אותו. יש לציין שהוא עבד 100% על המכשיר הביתי. אז הורדתי את DVD DECRYPTER וקרעתי אותו לדיסק הקשיח - הוא יושב לי עכשיו על הדיסק, אחרי קריעה עם אפס טעויות. אני חייב לציין שהוא (הקבצים על הדיסק הקשיח) גם מתנגן יופי על WINDVD. כלומר, הקבצים קרועים, על הדיסק הקשיח, ותקינים - אבל תופסים 7GB. DVD SHRINK עדיין לא מוכן לקבל את הקבצים - כשאני מעלה את התיקייה שבה קבצי הסרט, הוא נותן לי את השגיאה המצורפת. בהגעה ידנית לתיקייה דרך הבראוזר שבאופציית REAUTHOR הוא מציג את כל הקבצים האחרים, אך לא את קבצי הסרט! יש תוכנה אחרת שתיתן לי להתאים את הסרט לדיסק בודד? לא בא לי להוציא 20 שקל על מדיה 8.7. כבר יותר …
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת שכל הזמן שאני ניכנס לאקספלורר הווינדוס נותן לי הודעת שגיאה מעצבנת (ההודעות האלה של ה-dont send) בקוצור אני לא יודע מה לעשות איך אפשר לתקן את זה מבלי לפרמט את המחשב ?? תודהה מראש!
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
http://www.seb4d.com/Tutorials/Photoshop/Mattepainting_castle/mattepainting_castle_english.htm תהנו.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני משתמש הרבה זמן בונטרילו עכשיו קניתי מחשב עם הסט מקלדת: Logitech® diNovo Media Desktop BLUETOOTH 2.0 עכשיו אני לא יכול לבחור בתור לחצן את הגלגלת אז מה שהייתי עושה תמיד זה סוגר את התוכנה של המקלדת ואז זה היה מאפשר לי לדבר עם הלחצן של הגלגלת (mouse 3) . עכשיו לא יודע מה קרה גם אם אני סוגר וגם אם לא זה לא נותן לי לי לבחור את הלחצן הזה.. ושאר ההגדרות מוגדרות בסדר.. מה אפשר לעשות ?... :-\
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להסיג את התוכנה שמודדת טמפ' מכול חלקי המחשב ? תודה למי שיעזור .
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום מישוהא יכול בבקשה לכתוב שם של תוכנה או קישור לתוכנה שמעבירה קובץ שהוא בrm לmp3??? בתודה מראש Zilberberg
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כשאני ממיר מWMV לMPEG אז האיכות יוצאת על הפנים, לאיזה פורמט להמיר כדי שיצא 1ל1? ז"א שתצא איכות סבירה(אבל שלא ישקול כמה ג'יגה), ושכל DVD הכי פשוט יוכל לקרוא... נו, כמו MPEG... תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, התלבטתי לאיזה פורום בדיוק לפנות אך החלטתי לפנות אליכם. אני מחפש המלצות לתוכנות של יצירת כתוביות שתומכות בעברית, ולא קשות להבנת הפעלתן. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני מנסה לחלץ קובץ מתיקיית RAR והוא כותב לי את ההודעה הבאה.. גם כשאני עושה "OK" הוא לא ממשיך. מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
משום מה המסנג'ר הפסיק להתחבר לי. עשיתי פותר בעיות, וזה אמר לי שיציאות עיקריות לא טוב (אני חושב צריך לפתוח פורט) מישהוא יכול להסביר איך לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-