תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם Thunderbird mail הוא מוצר מוצלח באותה מידה כמו ה-FireFox browser והאם אתם ממליצים להוריד ולהתקין אותו? או שאולי יש תוכנות דואר טובות יותר?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איך מווסיפים כתוביות בעברית לDVD-R שאני מוריד מהאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כמו ששלחיצה על ALT+TAB אני עובר בין כל התוכנות שיש להן חלון פתוח או ממוזער בTASK BAR אז אני רוצה שגם התוכנות שממזערות לTRAY יופיעו בחלון שנפתח עם ALT+TAB
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני נתקל הרבה בכל מיני תוכנות שמציעות ניהול טוב יותר של ה RAM (לדוגמה איחוי של הRAM או פינוי שלו) השאלה שלי היא אם באמת יש תועלת בתוכניות האלו ואם כן איזה מהן מומלצת. כי עד עכשיו כל פעם שהשתמשתי באופציה של איחוי הRAM של אחת מהתוכניות קיבלתי רק את ההרגשה שהמחשב נהיה איטי יותר.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
חברה אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל ליצור התקנות של דברים מסוימים! בתודה לידור
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לא אכפת לי אם ל AVI או ל MPEG, העיקר שתפגע כמה שפחות באיכות. תודה (:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע k-lite mega pack... האם יש חבילה יותר טובה ממנה? ראיתי את הcccp היא יותר טובה?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
אני רוצה לבדוק כמה fps יש לי ב gta san andreas איך אני עושה את זה ? תוכנה ? משהו ?
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יצרתי פזאל בפוטושופ עם ה PULG IN (יש כל מיני תוכנות) ובתוכנות שיש לי אני יכול רק לעשות את התמונה פאזל. רציתי לדעת איך אני מגורם לחלקים של הפזאל לא להיות צומדים (שאני אוכל להזיז חלקים למקומות שונים בתמונה) מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך...
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
חברה היה לי איסיקיו נענע ובו כל הזמן הייתי נכנס לאיסי הסיסמה הייתה שמורה מחקתי אותו התקנתי את 5 ועכשיו אני לא זוכר את הסיסמה של האיסיקיו ניסיתי לקבל אותו דרך האתר רשמתי את האימייל שהיה רשום לי באודות והוא רושם שכבר השתמשתי באימייל הזזה בבקשה תעזרו לי איך למצוא את הסיסמה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעריכת וידיאו פשוטה שאוכל לחבר שתי סירטונים לאחד לשנות את הפסקול של הסרט וגם שאוכל להעביר על הסרט פילטרים שונים תודה מראש BIG FOOT
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לאחרונה פורסם באתר אודות תוכנת דחיסה חדשנית בשם Infima Archiver, פרי פיתוח ישראלי, העשויה לחולל מהפך בעולם המחשבים. כמו כל ישראלי פטריוט, גם אני גלשתי מיד אל אתר החברה כדי להוריד את גרסת הבטא. תהליך ההורדה היה מסורבל ומייגע, אך לבסוף הצלחתי להוריד את ההתקנה, אך גם אז לא תמו ייסוריי, ברכת "out of memory" קיבלה את פניי כשניסיתי להתקין את התוכנה על 2 מתוך 3 מחשבים עליהם ניסיתי להתקין את התוכנה ובמחשב השלישי שעליו כן ההתקנה הצליחה הופתעתי לגלות תוכנה מלאה בשגיאות ומסורבלת שאינה ראויה אפילו להקרא "גרסת בטא". עברו חלפו להם שבועיים, והנה הופצה גרסה חדשה שאותה כן הצלחתי להתקין. לאור ההצהרות הגרנדיוזיות של החברה בנוגע ליכולות הדחיסה החלטתי לבדוק בעצמי האם יש בכך דבר. התוצאות שקיבל…
-
- 71 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח שנה או יותר נכון אני מחפש תמונה (מקורית/יפות/מעוצבות) של לוח שנה של חודש אפריל השנה (אבל עם יש של כל החודשים מה טוב) מישהו יודע איפה אפשר למצוא? והכוונה היא תמונה על המחשב לא קשיחה.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי בעיה אחרי שאני משחק קאונטר סטרייק hl.exe עדיין רץ ברקע ברשימת תהליכים בctrl+alt+del אני מנסה לעשות לו end proccess אבל זה לא עושה כלום מה יכולה להיות הבעיה והאם יש תוכנה שיכולה לסגור כל דבר ?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
טוב אני חייב להודות שאני ילד מפגר לא היה לי אנטיוירוס שנה שלמה כן כן... המחשב שלי שרד לא יודע איך אבל שרד.. זה התחיל מזה שאני אמרתי טוב אני מפרמט אז לא צריך גם ככה והמשיך בזה שעד היום לא מצאתי חבר עם איפוד שיכול לעזור לי לגבות מידע חשוב.. אמרתי יאללה מה זה משנה כבר ישבתי על המחשב מלא זמן מחקתי מלא תוכנות וקבצים שאני לא צריך עשיתי ניקוי דיסק דחיסה ואיחוי תיקנתי רג'סטרי אלפי סריקות של זיהו רוגלות בהרבה תוכנות שונות לוג פיילים מפה ועד להודעה חדשה ואמרתי יאללה נוריד אינטיוירוס טוב פעם אחת ולתמיד. אחרי מספר התיעציות בחרתי בפליצה.. התחלתי סריקה והוא מטורף לבנתיים הוא סרק רק קובץ אחד משהו S סרביס או משהו כזה והוא מצא כל כך הרבה נגועים מה יש זה הגיוני?? אני מתפעל אותו נכון?? [att…
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם..... חברים יש לי בעיה עם הדפדפן של מוזילה , יש אתרים שהוא מציג אותם כמו שצריך ויש כאלה שלא ,כאילו לא נפתחים על המסך כמו שצריך, מילים עולות על מילים,ותמונות נפתחות במקומות מוזרים, כמו למשל באתר של לילה . יש איזה שהוא תוסף שמתקן את הבעיה הזאת??? תודה רבה....
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
התקנתי את המסנג'ר החדש ולא יודע מה קרה לו הוא אומר לי הודעה ממש משונה.. איתי חכה חכה חחח... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
חברים, יש לי קובץ FB\CLB של רשימת האנשים בICQ הישן שלי אבדה לי הססמא למשתמש שבו היית ההרשימה, ויצרתי חדש עכשיו בICQ 2003 אני מסמן לו את הקובץ והוא לא עושה כלום דרך אגב במקור זה קובץ FB ושפותחים עם NOTEPAD רואים את כל המספרים מה עושים? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
בגדול השאלה בכותרת, כמו כן שום תוספת/קודק מהאתר של וינאמפ לא עוזר.... מה שקורה בפועל זה שהתוכנה עצמה אחרי התקנת ה"תוספת" הופכת לרוסית, אבל שמות של השירים נשארים כ-"? ? ? ?". מה עליי לעשות? האם יש פתרון לבעיה שאני לא יודע? אגב, אצלי מותקן XP באנגלית וכל השפות נתמכות ב100%. בXP עצמו ניתן לקרוא את שמות השירים ללא בעיה... הבעיה היא רק בוינאמפ. תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
תוכנה יהיה אפשר להקליט איתה יותר טוב , יותר מדקה.. ושיהיה אפשר להוריד את הקול של הזמר בשיר , שיישמעו רק את הרקע.. תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
יש תוכנה ,שהיא לא אקספלורר, שניתן לנגן איתה סרטוני פלאש?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, ראשית-אני חדש בפורום,(אני כבר הרבה זמן קורא פה אבל רק לאחרונה נרשמתי). אני שנה משתמש באנטיוירוס avg pro7.1, מתעדכן על בסיס יומי,קליל ,לא מכביד על המחשב,ממשק פשוט , אך יש בעיה אחת: הוא לא מוצא חלק נכבד מהוירוסים. החלטתי להחליף אנטיוירוס. ברשותי להתקין את האנטיוירוסים הבאים: נוד32,קספרסקי6.0,ביטדיפדדר 9. אשמח אם תמליצו לי על האנטיוירוס הכי טוב מביניהם. מספר דרישות: שיתעדכן הרבה,ושיהיה קליל ושלא יכביד על המחשב (כדוגמת נורטון),זהו. אז,מצפה לתשובות בתודה מראש,דן.
-
- 28 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום! מאז שYNET החליפה את ספקית שירותי הוידאו סטרימינג שלה, אני אל מסוגל לראות וידאו לא בFF ולא בIE. בעבר זה עבד בתוך הIE ובFF לחצתי על PLAY וזה פתח את הWMP ושם ראיתי את הסרט. אשמח אם למישהו יש הפתרון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתוכל להקטין שיר מ MP3 ל MP3 רק שתקטין את הגודל והאיכות של השיר כלומר נגיד משיר של 7 מגה שהוא 320K ל 64-128K ושישקול כ מגה- שתיים. המטרה היא להכניס את השירים לפלאפון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-