תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התוכנה Error Killer והאם היא טובה או שיש יותר טובה? ומה בדיוק היא עושה?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קניתי מחשב חזק לפני כמעט חודש - עם זיכרון 1G מעבד AMD 4200 דיסק קשיח WD250G בקיצור בזמן האחרון מופיע לי הרבה פעמים ההודעה על זיכרון נמוך Windows- virtual memory minimum too low ואני לא מפעיל איזה יישומים מטורפים. למה זה קורה? ואיך אני מסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי גיבוי למחשב עם קובץ של GHOST. הוינדוס לא עולה בשום מצב גם לא במצב בטוח, קובץ הגיבוי נמצא בהארדיסק בכונן השני וגודלו 3 ג'יגה. איך אני מבצע את השחזור של הגוסט מחוץ לוינדוס? יש לציין שההארדיסק מפורמט בתור NTFS ולכן אין לי גישה להפעיל את התוכנה דרך דוס (כמו שהיו עושים פעם). אז איך אני מבצע את השחזור?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
עברתי מנורטון ל KASPERSKY ,התוכנה באמת קלה יותר אבל כל הדפים מלאי פירסומות (דבר שלא קרה עם נורטון) , התוכנה פחות ידידותית וצריך לקנפג כל תוכנה בניפרד לגישה לאינטרנט. האנטי וירוס זיהה 2 קבצים כפוטנציילית מסוכנים ,דבר שלא היה נכון.(וגם לא קרה עם הנורטון)
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
החלטתי לפרמט.. מצטער אבל מאז ומתמיד האיתי עושה פורמט דרך דיסקט 98, היה נותן לי מסך שחור שבו האיתי מפרמט. אז מאתחל, מפעיל SMARTDRIVE, ומתחיל את ההתקנה של XP מהדיסק כרגיל. נוצר מצב, ונדפק לי כונן הדיסקטים. אני יודע שיש דרך לפרמט ללא דיסקט. 8) הגדרתי בביוס שהמקום הראשון שבו הוא יבדוק את הבוט איהיה הכונן דיסקים. אז עכשיו כשאני מכניס דיסק XP, ומאתחל את המחשב הוא נכנס להתקנה של הוינדוס כמו שצריך... אאבבבללל איך אני מגיע למסך השחור קודם כדי לפרמט את C? תעזרו בבקשה :nixweiss: :nixweiss:
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הרסו את הBSPLAYER ודחפו לו את התוכנת SAVE הזאת אני לא יודע מה היא עושה בדיוק אבל אני מעדיף לא להתעסק איתה יש לכם אולי הצעה לתחליף לתוכנה המעולה הזאת במקרה?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה ניובית: אני עוזר לחבר לעשות קולאז' של תמונות על תמונה אחת גדולה שתפותח בגודל A4 (או אפילו יותר) באיכות גבוהה. כאשר אני יוצר את התמונה בפוטושופ אני צריך לבחור בגודל A4 (2480X3508)? או שלבחור מימדים גדולים יותר יעזרו לי לשפר את איכות התמונה? מה עלי לבחור בשדה "resolution" על מנת לקבל איכות מירבית? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה לשידור וידאו ליציאת של הUSB במטרה לחבר את הUSB במחשב לכניסת USB בDVD DIVX ?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אחרי שאני מתחבר לאינטרנט ה COMMIT CHARGE שלי עולה לאט לאט עד שהוא מגיע ל 2018MB/2018MB ואז המחשב נתקע! סרקתי עם NOD32 ו SPYBOT ולא מצאתי וירוסים וניקיתי מה שהSPYBOT מצא וזה עדיין ממשיך... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מה כדאי ? (או אנטיוירוס אחר בחינם) אין לי כוח לתאריך המוגבל של שנה או שנתיים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=4589 או האתר של החברה: http://www.pcinternetpatrol.com/firewall
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קובץ avi והסאונד בו פשוט חלש מאוד גם שהווליום בכל מקום על מקסימום אני מחפש תוכנה שתוכל להגביר אותו. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
תודה תודה תודה לעוזרים עריכה : ofir_mim התותח שלח לי מלך !!
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
alexa related מחקתי את זה... וזה חוזר כל הזמן... מה לעשות לגבי הספייוור הזה?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש בעיה שאני מגיע לשולחן עבודה משהו של הווינדווס ו"סיריוס ארור" למה הבעיה לא נפתרה אחרי פירמוט ? (לפעמים הבעיה הזאת , כנראה , עושה ריסטרט)
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבה אפשר לראות את שמות כל החלקים במחשב (חברה ושם דגם) ...מפרט המחשב... חלקים כמו זכרון, דיסק קשיח ועוד... אם אפשר שגם תראה את כל החלקים שאני מחבר למחשב מבחוץ (כמו מסך, רמקולים...) *אם נושא זה לא קשור לפורום אז אני מבקש שיעבירו אותו אני פשוט לא ידעתי כל כך למה לשייך אותו והפורום הזה נראה קשור...
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום ר ב לכולם!!! רשמתי תוכנית ב ++C ומה שקרה כשהרצתי אותה היא דרסה זיכרון של ווינדוס וגרמה למחשב לעשות איתחול... אחריי האיתחול ווינדוס אומר שקיימת בעיה רצינית ואמר שקיימת תוכנה שמנסה לדרוס זיכרוןן חשוב של ווינדוס ושהוא "הורג" אותה ....עכשיו המחשב עולה כל הזמן עם מסכים כחולים של הערות DOS ... מישהו יודע אולי אם קיימת תוכנה שגורמת לנקות את הזיכרונות של המחשב באופן טוטאלי??????? תודה רבה מראש!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעונין ב Sygate Personal Firewall עכשיו אני רוצה לדעת עם התוכנה מספיק טובה בשביל להגן על המחשב שלי מפני וירוסים וכו'? iיש לי Kaspersky Anti-Virus Personal Pro הוא מספיק טוב? אם לא תמליצו בבקשה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי את תוכנת הדואר eMailaya [אחלה תוכנה],אבל אני רוצה להעביר אליה את הדואר שכבר יש לי מ -Microsoft Outlook Express [בערך 40,000 מיכתבים].
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם... הסיפור הולך ככה: האקספלורר שלי התחיל פתאום לא להראות לי אתרים מסוימים או מראה לי אותם חלקית. לדוגמא: פורום מסוים שאני נמצא בו מראה לי את מפתח הפורומים אך לא את תוכן הפורום. אני מנסה לעשות חיפוש על משהו מסוים וזה לא עובד אבל שאני מנסה על משהו אחר-כן. יש עוד דוגמאות כמו שזה לא נכנס לאתרים מסוימים וכ'ו השאלה שלי היא איך בדיוק אני פותר את הבעיה? להסיר ולהתקין מחדש? מישהו עשה לי חסימה על אתרים מסוימים?אז איך אפשר להסביר את ה"חיפוש" שעשיתי ולא הצליח? אם ובאמת מישהו עשה לי חסימה על אתרים מסוימים-איך אני מגלה ומוריד את החבימה? תודה מראש לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
כיביתי את הפייר וואל וכיביתי הכל, עשיתי ריסט אבל עדיין זה לא מתחבר... אולי זה בגלל שיש לי רשת עם ראוטר או משהו?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
מה ההמלצה הכי חמה (ועובדת) לתוכנה שאפשר לעשות שחזור לפרטיטישן שנמחק ומעליו נוצר חדש ופורמט תודה
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הפוטושופ אני מנסה לעלות את הפוטו שופ ואני מקבל את ההודעת השגיאה הבאה: This application has failed to start because MSVCRT10.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem? אני מבין שחסר לי הקובץ הנ"ל, אבל איך אני מתקן את המצב? אולי להתקין אותו לתוך אחת הספריות של הפוטושופ? מישהו יכול להגיד לי באיזה ספריה צריך להיות הקובץ הנ"ל? שאני אוכל להעתיק אותו לספרה?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי מאמר ארוך בפורמט PDF של אקרובט רידר אני צריך לסכם אותו אבל אני צריך להעתיק כל מיני פסקאות אני לא ישב שבוע להקליד את כל זה מישהו יכול להגיד לי שיטה איך להעתיק מידע מה אקרובט רידר או אולי לפתוח את זה ב HTML כדי להעתיק תודה מראש טל
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-