עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Xardas,

אני חושב הורדתי אליה וירוס ובגלל זה היא לא מפתחת... זה אומר לי שexplorer ביצע פעולה לא חוקים ועליו להיסגר ... ואז זהסוגר הכל לשנייה והכל נפתח בחזרה... ככה כל פעם שאני לוחץ אפילו על התקייה.. מה לעשות? סרקתי את התקייה עם אנטי וירוס וזה לא מוצא כלום..

2. Started by RobiNooB,

חשבתי לעצמי .....למה חברות הסלולר בעצם מאפשרות שליחה מהאי סי קיו של SMS ??? זה לא הפסד של מליונים בשנה בשבילהם ? :s05:

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by SandLegion,

שלום לכולם, הייתי מעוניין לשלוח מסמך WORD אך עם פונט שהורדתי מהנט, עשיתי טסט מול חבר ומסתבר שבגלל שאין לו את הפונט שיש לי המחשב שלו הפך את הפונט לדיפולט (פונט מגעיל שנקרא COURIER). ידוע לי שבתוכנות מתקדמות כמו FREEHAND יש אפשרות לעשות CONVERT TO PATHES לתיבת טקסט ואז זה פותר את הבעיה. השאלה המרכזית: איך אני שולח מסמך בעל פונט שלמישהו אחר אין ושיישאר אותו דבר?? תודה

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  4. שלום חבר'ה ... יש לי בעיה עם ההאוטלוק אקספרס של הווינדוס... הבעיה היא ... שאני לא מוצא אותו ... או שהוא נמחק או שהוא נעלם... מהי התשובה לכך?

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  5. Started by urich,

טוב הבעייה היא שפימטתי היתקנתי את win xp sp2 אבל המקלדת (microsoft internet keyboard ישנה ורגילהלמדי חיבור ps2) ישנה עושה בעיות עם הדרייבר. כשאני מדליק את המחשב המקלדת פשוט לא מזוהה בכלל בוינדוס ואי אפשר להקליד בה כלום אלא עם אני הולך למנהל ההתקנים ומתקין מחדש את אותו הדרייבר שמותקן כבר (הבעיה מצוינת כunicode 10) אז המקלדת עובדת 10 עד לכיבוי והפעלה מחדש. אני לא מעוניין להוריד דרייבר microsoft intelitype) שסתם מסורבלאני רוצה דרייבר רגיל שיתן לי ישימוש בשאר כפתורי המקלדת כלומר מחשבון תוכנת דואר המתנה וכו' מבלי לתפוס משאבי מערכת. באותו נושא יש לי עכבר logitech mx518 שאני מרוצה ממנו אבל הדרייבר שלו כבד קצת יש דרייבר פשוט ולא מסורבל שנותן את האופציה להזין 5 רזולוציות פעולה שונ…

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by HaVoC_850,

TRIXX היא תוכנת אוברקלוק שחברת sapphire הוציאה התוכנה מזהה רק כרטיסים שהחברה ייצרה - זאת אומרת sapphire קניתי לפני שבועיים כרטיס X1600 של ספייר אבל כשניסיתי להפעיל את התוכנה היא אמרה שהיא פועלת רק עם כרטיסים של ספייר מישהו יודע מה הבעיה שלה? לשנות משהו בהגדרת מחשב? להתקין משהו מחדש?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by dandisc,

תוכנה שתמיר לקובץ WAV ללא דחיסות וקיבוצים למיניהם 1:1. תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by igal_nazar,

יש לי כרטיס קול במחשב אבל אין לי דרייבר בשבילו ולכן אין לי קול במחשב... מה עלי לעשות?

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  9. שלום לכולם וערב טוב. קודם כל...יש לי אנטיוירוס קספרסקי שלא תחשבו אני משתמש בנורטון כאנטיוירוס,אני משתמש בסיסטםוורק רק לשם speed disk optimies , cleanup ו one botton check . לאחרונה עשיתי ניקוי רג'סטרי ולאחריו פתאום הנורטון לא עבד לי...קשור או לא...אני לא יודע...אבל זה קרה אחרי זה ...... (ואין backup ) אבל זה לא משנה,באתי ללוח בקרה להסיר את נורטון ולהתקין מחדש. כבר בהסרה זה עשה לי error uninstall . אז מחקתי ידנית כל מה שמצאתי קשור לנורטון. לאחר מכן עשיתי חיפוש במחשב שלי "norton" אחרי זה "symantec" ומחקתי כל תקייה וקובץ של זה. ולאחר כל זה שאני מנסה להתקין את זה מחדש זה רושם לי "error install" .... מה יכול להיות הגורם ומה עושים?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  10. באיזה קובץ או תיקיה נשמרת ההיסטוריה של ההודעות באייסקיו?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  11. Started by ophir555,

כיון שהמחשב החדש שלי כל הזמן עושה לעצמו ריסט ומתקבלת הודעה(על מסך כחול) כי יש בעיה nv4_disp.dll במחשב מותקן כרטיס gt7600 חיפשתי בגוגל וראיתי שזה דרייבר כיון שאיני אוהב להתקין תוכנות ודרייברים לא מזוהים נכנסתי לאתר של nvidia והורדתי משם את חבילת הדרייברים האחרונה. האפ פעלתי לדעתכם כשורה או יש להתקין את הדרייבר הנ"ל בכל זאת תודה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  12. Started by ophir555,

כיון שהמחשב החדש שלי כל הזמן עושה לעצמו ריסט ומתקבלת הודעה(על מסך כחול) כי יש בעיה nv4_disp.dll במחשב מותקן כרטיס gt7600 חיפשתי בגוגל וראיתי שזה דרייבר כיון שאיני אוהב להתקין תוכנות ודרייברים לא מזוהים נכנסתי לאתר של nvidia והורדתי משם את חבילת הדרייברים האחרונה. האפ פעלתי לדעתכם כשורה או יש להתקין את הדרייבר הנ"ל בכל זאת תודה

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  13. Started by dmanbuhnik,

מישהו מכיר תוכנת צריבה חופשית (מאוד רצוי בקוד פתוח ונתמך ע"י קהילה ולא ע"י חברה מסויימת) במקום הNERO שנמאס לי ממנו? כמה שיותר קלילה, תמיכה בצריבת CD לסוגיו וDVD לסוגיו (אם זה משנה אז אין צורך בDVD-RAM) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by composite,

שלום. אז לא מזמן קניתי את המשחק 24 ל- PS2, וכמו עם כל משחק שאני עושה איתו, אז עם אותו הגיע הזמן לגבות (זה המשחק הראשון שאני נתקבל בו שהוא יותר מ- DVD5). אני צריך לעשות את זה כי זו הדרך הכי טובה להפעילו על ה- Crystal Chip שלי. הגודל שלו בתור ISO על ההארדיסק הוא 5.8 ג'יגה. DVDShrink לא תעזור כאן. יש איזו תוכנה שכן? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  15. שלום לכם - אני מחפש תוכנה שבעזרתה ניתן לשמוע "ברוורס". אם לא ברור, אז נגיד שומעים בקטע: hello אז בעזרת התוכנה שומעים: olleh. אם יש אחת כזאת, אז האם ניתן לעבוד איתה גם על וידיאו? - יש לי תקלה בנרו (או תקלה עם הצורב, אני לא בטוח. בכל אופן, אם זה בצרוב אז תגידו לי ואני אפתח על זה אשכול באמצאי איחסון). עולה לי ההודעה הבאה במהלך הצריבה: http://i3.tinypic.com/wbth09.jpg יש לכם מושג ממה זה נובע וכיצד ניתן לטפל בזה?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  16. האם קיימת תוכנה שתדליק תמחשב בשעה מסוימת ותפתח תוכנה בשעה מסוימת ? בעקרון אני רוצה להפוך תמחשב לשעון מעורר עם המערכת רמקולים שיש לי פה לשים על פוול ווליום ושבשבע בבוקר המחשב ידליק יפעיל איזה טראנס על פוול ווליום ואני יתוערר תודה

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by urich,

יש את הדרייבר המקורי שאפשר למצוא בגוגלאני חושב אבללא מצאתי האם יש דרייבר אוניברסלי שמתאים למגוון גדול של מצלמות דיגיטליות.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by דודי הסטלן,

היי, חבר מחו"ל שלח לי 2 קבצי AVI, שמשום מה לא עובדים אצלי במחשב. יש לציין שאין לי שום בעייה עם כל קובץ וידאו אחר, בין אם זה AVI MPG או לא יודע מה. אצלו הקבצים עובדים, זה פשוט קבצים שהוא הקליט משידור טלביזיה ושלח לי (ממשחק כדורגל אם זה חשוב). הקטע הוא שאצלו זה עובד ואחרי שהוא שולח אותם אלי הם לא עובדים. יכול להיות שזה בגלל שהוא הקליט אותם בחו"ל? והאם יש תוכנה שאפשר לתקן איתה קבצי AVI ? תודה מראש, דודי.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by lidorosh,

חברה אני צריך את התוכנה הזאת בבקשה תנו לי לינק טוב להורדה Native Instruments Traktor DJ Studio v3.0.1.108

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by magafaim,

יש לי את ZONEALARM אבל אני לא אוהב ולא מסתדר איתו ואני צריך בבקשה שהמלצה לפיירוול אחר תודה

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. אני מתלבט בין NERO 7 לROXIO.... אין לי מושג מה יותר טוב אבל נראה לי NERO בגלל הפופולריות שלה... תקנו אותי אם אני טועה המטרות הם לצריבת CD ו DVD

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  22. אני חושב שיש כבר גירסה 4.8 תודה מראש

23. שלום, יש לי מספר תיבות דואר שהוספתי באאוטלוק 2003 על מנת לשתף יומנים (תחת שרת Exchange 2003) אחרי שהוספתי את היומנים איני יכולה לשנות את שמם כדי שיהיה נוח לראות בתצוגה את שם האדם שלו שייך היומן. אני לוחצת על לוח שנה בלחצן הימני ואופציית שינוי שם של לוח שנה לא זמינה לי. שאלתי היא האם ניתן לפתור את זה? זה מאוד חשוב לעבודה שאני מציגה כמה יומנים יחד כדי לראות פגישות כתוב לי למעלה בשורה העליונה של כל יומן רק לוח שנה ואני רוצה לשנות שיהיה רשום לכל אחד את השם הפרטי למשל. איך ניתן לשנות זאת ? אשמח מאוד אם תעזרו לי בברכה,

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  24. Started by kurt80,

אהלן אנשים, אשמח לקבל המלצה לתוכנת P2P שתצרוך מעט משאבי מערכת (יש לי מחשב די ישן וחלש),שלא תתקין לי תוכנות מעקב,רוגלות ושאר מיקרובים ושבאופן כללי תעשה עבודה טובה. מה מומלץ? אה כן ,היא צריכה להיות חינמית ותואמת ל-WIN98SE. ומה שמעניין אותי זה בעיקר מוסיקה,לא סרטים ועניינים אחרים. תודה.

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  25. האם זה בכלל פיירוול ? שאני מפעיל תוכנה (כמובן שצריכה ת'אינטרנט) ,התוכנה הזו לא חוסמת ... ואני הורדתי את גרסת ה-freeware

• 3 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים