תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את זה למחשב פרטי למסמכים והכנת עבודות. האם אני צריך את הOFFICE 2000 SMALL BUSSINESS?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה שמאפשרת להתקשר מהמחשב לקו טלפון רגיל דרך האינטרנט(לא דרך בזק) זאת אומרת דיבור למיקרופון ושמיעה מהרמקולים יש למישהו מושג?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס שלי (RADEON 9000 PRO) ,אני לא מצליח להפעיל איתו שום דבר ב-OPENGL לא קאונטר סטרייק , לא RTCW (שסתם ניסיתי לראות איך זה יילך בהשוואה לMX400 שהיה לי....) פשוט אי אפשר ! מה עושים ? התקנתי דרייברים אחרונים מATI וזה לא עזר !
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
-
אני רוצה להעתיק את ההגדרות של הConnections כי אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא יודע איך להגדיר מחדש את הNetwork Connections
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
דבר ראשון! אם הדיון לא מתאים לפורום, אני מבקש שיעבירו אותו לפורום המתאים... עכשיו לבעיה: הכנתי משטח דשא גדול, מכמה אוביקטים, ורציתי לדעת; איך אני עושה שערוץ נחל יעבור באמצע?! :הנה המשטח:
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אנא אנשים טובים , עזרו לי למצוא תוכנה לסריקת מסמכים והצגתם בעיברית ב-WORD (בפורמט TEXT כמובן)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי קטע וידיאו שמחולק ל 12 חלקים ואני רוצה להפוך אותם לסרט אחד, איך עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני עובר ללינוקס אבל אני רוצה להיות כבר מוכן (REDHAT 8)
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
-
לעשות סגירת דיסק לפני הצריבה כולנו יודעים . השאלה היא מה עושים לאחר שכבר בוצעה הצריבה ? צרבתי על תקליטור ב-NERO 5.5.9.9 ואני רואה את הקבצים במחשב אבל לא מסוגל להפעילם . איך ניתן בכל זאת עדין להציל את החומר ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת... וכדי לקבל קבצים הייתי צריך להכניס הגדרות פיירוול.. הבעיה היא שגם לחברים שלי שיש רשת הכניסו את ההגדרות ועכשיו אנחנו לא יכולים להעביר בינינו קבצים (החברים עם הרשת)... הוא נותן את השגיאה הבאה: מה לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
מצאתי פירוול בשם הזה אבל לא תוכנה לשיתוף אינטרנט... אני אודה מאוד אם תוכלו למצוא לי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
בדף - INSTALL.PHP צריך למלות כל מיני פרטים. בין השאר צריך למלות גם: Database Server Hostname / DSN Your Database Name Database Username Database Password ואין לי מושג מה צריך למלות שם. הפורומים הועלו לשרת של LYCOS.FR מישהו יודע מה בדיוק אני צריך למלות שם? ד"א, לא נראה לי שזה קשור לנושא של הפורום אבל לא מצאתי נושא יותר מתאים ואני יודע שפה אולי יכולים לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
יש לי AOPEN 16/48 (לא פתוח אזורים) ובקום לעשות לו FLASH לFIRMWARE התקנתי את DVD REGION-FREE פתר לי את כל הבעיות אני משתמש בPOWERDVD וזה לא שואל אותי בקשר לאזורים יותר בדקתי עם שני סרטים מאזורים שונים(1ו2) אני ממליץ לכולם את התוכנה הזאת! ניתן להוריד מפה:ללחוץ כאן
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
ברשותי סורק acer320p ,תוכנה מקורית iphoto 4 ואני משתמש בwindows xp .התוכנה בעיתית עם windows xp ובעיקר בשמירה.קבצי השמירה של התוכנה(בפורמט JPEG ,BMP) פשוט לא מזוהים על ידי מערכת ההפעלה ולכן אין אני כרגע יכול להשתמש בסורק. לדעתי בגלל "גילה המתקדם" של התוכנה אין מה לעשות, לפיכך החלטתי לעבור לתוכנה אחרת. אני מעונין בתוכנה טובה , ידידותית ורצוי חינמית .על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
האם יש מהירות צריבה מסויימת שבה אני צריך לצרוב את ה VCD שלי?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
במסגרת לימודיי במדעי המחשב אנו נדרשים ללמוד על מחשב SRC- Simple Risc Computer. מכונה פשוטה לדוגמא, הממחישה את מבני המעבד, זיכרון, ורגיסטרים. אני מחפש סימולטור למכונה כזו ע"מ לכתוב פקודות אסמבלר פשוטות לצורכי לימוד. מישהוא מכיר דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האתר הבא .... [צונזר. פירסום חינם אסור.]
-
שלום. עד היום צילמתי תמונות דרך ה-WebCam שלי באמצעות התוכנה ACDSee 5.0 והתמונות יצאו ברזולוציה של 640x480, אך הבעיה היא שלא ניתן לצלם תמונות אחת אחרי השניה ברצף, אלא חייבים כל פעם להיכנס לחלון של הצילום ולצלם ולחכות שהתמונה תישמר וחוזר חלילה. וכך, אם אני רוצה לצלם מספר תמונות ברצף, אני לא יכול. אתמול התקנתי תוכנה בשם InterVideo WinDVR 2.0, תוכנה זו מיועדת במקום לצילום תוכניות טלוויזיה במחשב ודברים כאלה... אך ראיתי שיש בה אופציה נחמדה של צילום תמונות ברצף שפועלת על ה-WebCam שלי. אך, הבעיה היא שהתוכנה מצלמת ברזולוציה של 320x240, למרות שבחרתי ב-Screen Size באפוציה של 640x480. השאלות שלי הן: א. כיצד אפשר לצלם בתוכנה הזו ברזולוציה של 640x480? ב. האם ישנה תוכנה אחרת המאפשרת לצל…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום. בנוגע לצילום תמונות: עד היום צילמתי תמונות דרך ה-WebCam שלי באמצעות התוכנה ACDSee 5.0 והתמונות יצאו ברזולוציה של 640x480, אך הבעיה היא שלא ניתן לצלם תמונות אחת אחרי השניה ברצף, אלא חייבים כל פעם להיכנס לחלון של הצילום ולצלם ולחכות שהתמונה תישמר וחוזר חלילה. וכך, אם אני רוצה לצלם מספר תמונות ברצף, אני לא יכול. אתמול התקנתי תוכנה בשם InterVideo WinDVR 2.0, תוכנה זו מיועדת במקום לצילום תוכניות טלוויזיה במחשב ודברים כאלה... אך ראיתי שיש בה אופציה נחמדה של צילום תמונות ברצף שפועלת על ה-WebCam שלי. אך, הבעיה היא שהתוכנה מצלמת ברזולוציה של 320x240, למרות שבחרתי ב-Screen Size באפוציה של 640x480. השאלות שלי הן: א. כיצד אפשר לצלם בתוכנה הזו ברזולוציה של 640x480? ב. האם ישנה ת…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את SR-1a לאופיס 2000 אני מקבל את ההודעה שהעדכון כבר מותקן אצלי למרות שהוא לא. יש פתרון לנושא? תודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני חייב להתקין אותה אבל הוא רושם שיש לי directx לא מוכר! (יש לי את 9) help!!!!!
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה (תוכנת עזר ל-eDonkey2000). משום מה אין רשימת שרתים בתוכנה (חשבתי שיהיו איזה כמה שרתים בתור התחלה), כך שאי אפשר להתחבר בכלל. מאיפה אני מעדכן/מוריד/מוסיף רשימת שרתים? יש איזה לינק נחמד לשרתים? אגב, בתוכנה יש אפשרות לעדכן את רשימת השרתים מכתובת URL, אז למישהו יש משהו כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ברגע שאני מקבל דואר אני לא רואה את האותיות בעברית אני רואה רק אנגלית במקום העברית אני רואה ג"יבריש בבקשה עיזרו לו
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-