תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש על המחשב שלי בתוכנה unlocker, תוכנה מעולה להסרת קבצים שלא רוצים להמחק וכו'. אני רוצה תוכנה על אותו העיקרון שתעבוד מDOK נייד רגיל או ממערכת הU3. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי דיאגרמה (תמונה גדולה) שהיא מחולקת לכמה חלקים הרעיון שלי הוא לעשות כמו אתר או תוכנה שתעזור לי כך שכשאכנס אראה את כל התמונה וברגע שאלחץ על איזור היא תגדיל לי אותה ותקרב באופן כללי אחרי 4 קירובים אני ארצה שברגע שאלחץ על התמונה המקורבת אני אוכל לראות את הקבצים המצורפים אליה הרעיון קצת מסובך אבל ממש לא . לדוגמא : יש לי תמונה של מפת ישראל את המפה חילקתי לפי ערים כל לחיצה תקרב אותי בזום מסוים עד שאני יגיע לזום רביעי בערך ואז כשאלחץ על לדוג : ירושלים אני יקושר מיד לתקיה שנמצאת אצלי על המחשב שמכילה את כל הקבצים שצירפתי לעיר ירושלים התחלתי לעשות את זה עם maparea ב html אבל זה סיבוף רציני ועבודה לא יוצאת יפה כמו שרציתי אני אשמח לכל רעיון יצירתי תודה ושיהיה …
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
-
-
היי, מחפש תוכנה לעיצוב מטבחים בשפה העברית תוכנה יחסית פשוטה למשתמש ממוצע שהוא לא מעצב או טכנולוג גדול תוכנה רצינית עם אבא ואמא - רישיון בתשלום ועם תמיכה ושירות תודה רבה לעונים ויום טוב, גיא
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אנשים יש לי מלא תמונות שאני רוצה לצרוב לדיסק ולראות את זה אחרי זה בדי וי די יש איזה תוכנה שעושה את זה? למה ניסיתי בנרו וזה לא הצליח...
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
מחפש תוכנה בשם 'רב מקלדת' אני לא מוצא אותה בשום מקום, נראה כאילו היא נכחדה. זה כמו אורגן כזה, שנותן לערבב כל מיני צלילים.. למישהו יש, או שהוא יודע איפה אפשר להשיג? באימיול לא מצאתי אפילו..
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
האתר הראשי שלה נפל ואני לא מוצא אותה באף מקום.. אם למישהו יש קישור להורדה אני אשמח מאוד. תודה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש קטע במשחק מחשב מסויים שמאוד אהבתי את הצליל שיש שם. אני רוצה תוכנה שתאפשר לי להקליט אותו באיכות הכי טובה שאפשר, אה ושתהיה חינמית אם אפשר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
החלטתי להסיר את הנרו לטובת אשמפו אבל עכשיו אני בבעיה כי אני רוצה לצרוב על DVD-RW ואין לי תוכנה שתומכת בכך יש אפשרות להוריד INCD בנפרד? או אולי תוכנה דומה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
היי אני משתמש בגירסה החינמית של MAIL WASHER שהיא כבר ישנה ולא מתעדכנת אני מחפש תוכנה דומה וטובה לסינון מיילים תודה
-
- 7 תגובות
- 529 צפיות
-
-
משהו דומה שמגביל את התעבורה ברשת. יש משהו מומלץ או ש-NETLIMITER הכי טובה ?
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
משום מה אני מקבל הודעת טעות עם הרצת WINDOW WASHER המצויינת שעבדה בעבר כשורה. מישהו מכיר תוכנה שעושה דברים דומים? בתודה מראש RH
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אנלא רוצה את רדלייט כי יש בה ספייוורים יש תוכנה קלה אחרת ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל לערוך מסמכים עם תמונות לצורך עריכת חוברות\ברושורים או עבודות הגשה כאלה ואחרות. עד עכשיו אני עובד עם וורד אבל היא מוציאה ממני כל טיפת סבלנות ! כל דבר מפריע לתוכנה המפגרת הזאת מוסיף מלל היא מעוותת לי את כל סדר מיקום התמונות במקום שהם יירדו באופן שווה למטה.(אולייי בגלל זה הם עשו את הסימן חזור אחורה?) על כל פנים אם אתם תוכלו להמליץ על תוכנה יעילה אני אשמח !
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שהופכת שמות מעברית לעברית אנגלית לדוגמא בית הבובות לbeit habubut מודה לכל מי שיוכל לתת לי שם של תוכנה כזו..
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני רוצה להעביר את האתר הזה ל-PHP/ <צונזר> ואני מחפש תוכנה מישהו יכול להביא לי תתוכנה?או שיכול לעזור לי להעביר את האתר ל-PHP הוא יקבל תמורה אם יש לו אתר..הוא יקבל פירסום באתר שלי הוא נצפה מאוד יש לו כמעט 100000 צפיות בתוך חצי שנה צפיות אמיתיות ולא כאלה שעושים על כל רענן..תוכלו לקבל סטטיסטיקות למי שרוצה..תודה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שדרגתי את המחשב, את המערכת הפעלה והתוכנה כבר לא עובדת... משום מה הקובץ DLL שמראה קבצי JPEG גורם לשגיאה (כאשר שאר הקבצים הוא מפעיל...) בכל אופן אני מרגיש בלי ידיים ככה... האם מישהו מכיר תחליף ראוי לתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה אשר תפקידה לשלב לינק לאתר אינטרנט לתמונה שהכנתי , כך שלא אצטרך לפרסם את כתובת האתר שלי, אלא רק "כרטיס ביקור" של האתר. ידוע לי כי הדבר אפשרי, פשוט לא זכור לי שם התוכנה. תודה לכולם ויום נפלא, קארל.
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה המתעדת כל הקלדה והקלדה במקלדת. אחת שפועלת במסווה ואח"כ יהיה ניתן לראות את כל מה שהוקלד. אם יש כזה דבר, אודה אם תמליצו לי על תוכנה שכזו. יום טוב!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנה הבודקת העתקות בין שני קבצים או יותר ב C# או JAVA
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
למי שלא מכיר DRIVER DETECTIVE זה תוכנה שסורקת את הדרייברים שנימצאים במחשב ומראה איזה דרייברים לא מעודקנים(ישנים) ואיזה בסדר ונותנת מידע לינקים לעידכון הדרייברים וכו'... אז כמו שאני אמרתי אני מחפש תוכנה דומה, למישהו יש המלצה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? אני מחפש תוכנה שמחפשת שגיאות בוינדאוס וב REGISTRY. למי שיש תוכנה טובה שיגיד לי את שמה . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-