עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. קודם כול המחשב הזה הוא נייד LENOVO V100 ואני חושבב שהבעיה היא בFINGERPRINT SENSOR עכשיו אני לא רוצה את ה FINGERPRINT SENSOR אני רוצה לבאל את הכניסה ב FINGERTYPE SENSOR מה אני צריך לעשות ? ואיך מבטלים את FINGERPRINT SENSOR כי זה מעצבן . אנ AUTHENTEC FINGERPRINT DEVICE שמתי אותו על AUTOMATIC וגם את MASTER PASSWORD AUTHENTICATION שמתי על AUTOMATIC . ונכנס לוינדוס אחרי 10- 15 דקות אז אני רוצה לבטל את כל אלה שאכנס בלי ה AUTHENTEC FINGERPRINT DEVICE וגם MASTER PASSWORD AUTHENTICATION

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  2. אני משתמש בתוכנה ומשחק וכשאני מקליט סרט התוכנה לוקחת את הסאונד מהמיקרופון ניתקתי את המיקרופון ואז לא שומעים כלום אין סאונד בכלל ? אצל חבר שלי התוכנה הקליטה עם קול ... איך אני משנה את ההגדרות בבקשה עזרה .. תודה לעונים עריכה : הבעיה נפתרה ... תודה בכל זאת ... אם מישהו יתקל בבעיה וירצה עזרה שיצור איתי קשר בפרטי אני אשמח לענות

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  3. היי, אני מחפש דרייבר למצלמת רשת Samsung Trution TWC-1200 למערכת הפעלה ויסטה... אני לא מצליח למצוא בשום מקום! בבקשה תעזרו לי! תודה!

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  4. Started by bh1811,

אז ככה: יש לי ידע ב html וידע בPHP וידע גדול ב photoshop . אני הכנתי עיצוב לאתר ניסיוני כדי לבדוק את קישוריי ואני רוצה לדעת כיצד ניתן שהעיצוב יהיה דינאמי ושיהיה אפשר לשנות חלקים, ולשלב בתוכם HTML . תודה למי שיעזור לי ואם אפשר אז בבקשה לתת ישור למדריך כזה בעברית. תטדה מראש :-*

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by roybar,

מה ההבסדל בין HTTP ל HTTPS ? אמרו לי לשנות את ההגדרות בפייסבוק באבטחה כדי שיהיה על HTTPS וככה הוא ייהה יותר מאובטח זה נכון ? ומה בדיוק הוא מאבטח יותר טוב?

6. שלום לכולם. יש לי סרטון שהייתי מאוד מעוניין לראות("מה הבאת לערבים" אם מישהו מכיר). יש לי אותו בשתי גרסאות- עם סיומת ASX וASF. הסרטון עובד טוב חוץ מהעובדה שאין לו סאונד, וזה מאוד מעצבן. הוא לא עובד טוב גם על מחשב של חבר שלי. אני מניח שזו בעית קודק, אבל כבר התקנתי מספר של חבילות קודקים והבעיה אינה נפטרה[k-lite,lionetwork ועוד). מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזר.

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  7. חברה נמאס לי מה 800 הודעות בשבוע שאני מקבל... איזה תוכנה הכי טובה שאתם מכירים שמסננת את ההודעות זבל בצורה הכי שקטה שיש... הכוונה שלא תשגע אותי ותתלבש על ה OUTLOOK ואני לא ישים לב כמעט שיש תוכנה שמבצעת פעולות... חשוב שיהיה אפשר לשמור את ההגדרות שלה לקובץ אחרי פרמוט או התקנה של WINDOWS מחדש הכוונה לבסיס נתונים שצברתי מההתקנה... את כל המיילים שהיא לא מכירה ואני הוספתי. תודה רבה לעונים! יניב

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by weissby,

אני שם סרט DVD מקורי, קנוי.. ואף נגן לא יכול להריץ לי את זה, ככה זה גם עם DVD אחר. מישהו יכול לתת לי לי פה איזה מקודד מתאים לזה? כי פשוט יש כל מיני דברים היום ואני מבולבל ולאדע מה להוריד.. תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. Started by thedarkman,

שלום יש לי Norton 360 גרסאה 5 פרוץ איך הוא ? האם הוא מגן טוב מפני וירוסים,קיולגרים,טרויאנים וכל שאר המזיקים ? האם כדאי להמשיך איתו? איזה סריקה הכי עדיפה לי לעשות ? Quick Scan Full System Scan Custom Scan עשיתי פעם Full וזה גם מוחק קבצים זמנים,Cookies וכל שאר הזבל של המחשב וגם עושה איחוי אבל אני משתמש גם בccleaner וגם באיחוי של המחשב (יש לי Win 7) אז מה עדיף לעשות ? האם כדאי להתקין עוד תוכנה נלווה לאנטי וירוס ? אם כן איזה מה ההבדל בין norton internet security לבין הnorton 360 מה יותר טוב ? היום שלחו לי שתי שירים וכבר פתחתי אותם איך אני יכול לדעת בוודאות שאין בהם וירוסים,טוריאנים,קיולגרים או כל מזיק אחר ? האם אתם מציעים לי אנטי וירוס אחר ? אם כן איזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. עם איזה תוכנה אפשר לפתוח קובץ כזה: nrg. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by borg,

איזה תוכנות יודעות לנגן קבצים עם סיומת MP4 (אני מניח שמדובר בקבצים באיכות של DVD)?

• 19 תגובות
    • 4k צפיות
  12. Started by Yaron-Cohen,

אני מקודד סרטים בKSVCD ואני לא מצליח להפעיל את הסרט עם DirectShow... אני חייב אותו לשם הצמדת הכתובית....

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  13. Started by pringles,

מחפש תוכנה אמינה לשיתוף קבצים שיש בה את הקבצים שיש באימיול

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  14. הבעיה רק בחשבון מסויים, ( החשבון שלי ) שאני מנסה להתחבר לחשבון אחר מאותו המחשב אין בעיה... מה יכול להיות הבעיה ? תאריך ושעה מכוונים... עריכה, אני יכול לראות את האנשי קשר שלי ב http://login.live.com... אבל המסנגר עצמו נותן את השגיאה הבאה: רשימת אנשי הקשר שלך אינה זמינה כעת :-\

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by onn_the_vy,

התקנתי את הWIN XP גרסה מלאה... אחרי שבוע התקנתי את הCD CRAYTOR4 והוא הראה לי איזה הודעה שזה עושה בעיות.. לא הקשבתי לו ותהקנתי. ראיתי שזה עושה בעיות אחרי שתקנתי אז העפתי אותה ומאז הוא כל הזמן מראה לי הודעה שאני פותח ת'מחשב..(בתמונה) איך אפשר להעיך תתמונה ??... : זה מאוווווד מציק ועם איזה תוכנת צריבה כדאי להתשמש...?? הצורב: yamaha crw2100e-vk

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by beekiller,

שלום לכולם לאחר התקנת התוכנה וביצוע ריסטרט , בקינפוג הסופי לאחר שהמחשב עלה ולוחצים המשך מתקבל ERROR שכביכול אין לי מספיק הרשאות או משהו בסגנון אציין כי היוזר שבו אני משתמש למיטב הבנתי הינו גם אדמיניסטרטור וזה היוזר הראשי שזה אני. צרפתי גם תמונה של ההודעה שאני מקבל [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by DJO,

ככה יש לי כל מיני דברים לשאול 1) כרגע על הפנטיום 1 100MHZ של אבא שלי יש ווינדוס98 וזה רץ לאט רצח אני חושב לפרמט ולשים לו ווינדוס95, האם זה יהיה צעד חכם? האם יש OSR2 או גרסה יותר מתקדמת מהווינדוס95 האורגינל בעברית? 2) מה בקשר לאופיס? אופיס 97 ירוץ אצלו הרבה יותר מהר מ 2k/xp? יש לו 64 DDORAM. 3) מה עם תוכנות אחרות? נניח נורטון אנטיוירוס ראסמי אני לא רואה הבדל בין 99 ל 2002 למשל איזה גרסה להתקין לו? גרסה יותר ישנה כי היא תשתמש בפחות משאבים? 4) הוספתי לאבא שלי עוד 32RAM לא מזמן עלה לי דיי יקר מפלונטר חשבתי זה יעזור..... אבא שלי טוען וגם אני שמתי לב שזה לא עזר בגרוש אבא שלי אומר שזה אולי אפילו עשה את המחשב יותר איטי, יכול להיות?! ------- 5) יש לי שאלה אני קצת מתבלבל בין…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by FireandicE,

היה לי אותה ואני פרמתטי אז מישהו זוכר את האתר??? מאיפה להוריד אותה שאפשר לראות הום סינמה במחשב עם כרטיס טלויזיה :smoke:

• 79 תגובות
    • 11.5k צפיות
  19. כי זה מה שיש בתוכנה.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  20. Started by tgen,

ראיתי איזה גופן מסויים שאני רוצה להוריד אבל אני לא מוצא אותו ולא יודע איך קוראים לו אם מישהו מכיר אותו אשמח אם הוא יגיד לי את שמו... הנה דוגמא שלו:

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  21. Started by daniel123,

שלום חברים, יש לי בעיה עם התוכנה MV2PLAYER כשאני פותח סרט, זה רושם למטה הודעה של "the color scheme has been changed to windows vista basic" ואז הסרט מתחיל להתקע כזה (תקיעות קצרות אם זה משנה). איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש לעוזרים.

22. שלום ותודה לכולם, אני צריך תוכנת פייר וול חדשה אמרו לישהכי חזקה היא הComodo Firewall http://personalfirewall.comodo.com/free-download.html זה באמת נכון היא הכי טובה שיש? *ד"א , אני משתמש באנטי וירוס ESET NOD32* ואם כן ואני מוריד אותה ,יש צורך לבטל את הפיירוול של הווידוס(המובנת שמגיעה)?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by josefin16,

שלום חברים, ברצוני לחשוף את ה סרגל הכלים החדש שאני וחבר שלי עמלנו עליו - סרגל שמכיל מספר קטגוריות: 1. ספורט 2.חדשות 3.שימושון- בתוכו אפשר למצוא הרבה אתרים שימושיים ביום יום . 4.האח הגדול- אתר של הסדרה האח הגדול. 4. FACEBOOK- אתר ההיכוריות המפורסם בעולם. 5.בילויים- לינקים לאתרי בילויים . בקצרה אחלה של סרגל כלים מאוד מומלץ . להלן לינק להורדה . http://sabababar.ourtoolbar.com

24. Started by ariel7766,

שלום ! אני צריך שתביאו לי תוכנה שיש בה את כל המקודדים שצריך היום כדי שרוב סרטוני הוידיאו והדברים האחרים יעבדו במחשב בתודה מראש @ ariel7766 ;D

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by haztilon,

שלום אנשים. אני מקבל מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. נאמר שיש לי תיקייה עם וינ7 עליה, פרוץ. רק נאמר כמובן. כיצד אני יכול להפוך את כל העניין לדיסק אתחול?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.