עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כותרת. ומאיזה גירסא נרו תומכת בויסטה? כי אתמול התקנתי ויסטה ונרו 6 לא עובד שם...

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  2. שלום , אני מחפש תוכנה שתיצור קובץ טקסט שבו יהיה רשום כל מה שהוקלד באותו יום..מכירים דבר כזה? אני ראיתי פעם אבל לא זוכר את השם

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  3. כמו thunderbird צריך שרת ? איך לקבוע כתובת משלי?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  4. הורדתי אח"כ את הגירסה האנגלית וזה התקין ממש מהר כי כנראה הוא זיהה את העברית וגם נשאר עם הגירסה העברית. איך אני משנה?

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by Ghoul,

מישהו יכול להסביר לי איך חוסמים פרסומות באנטרנט עם הנורטון סקיורטי.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  6. אני מחפש תוכנה או אתר או כל דבר אחר שיכול לתרגם משפטים מאנגלית לעברית תודה מראש

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by moshiko69,

שלום, יש לי בעיה עם הפוטושופ אני מנסה לעלות את הפוטו שופ ואני מקבל את ההודעת השגיאה הבאה: This application has failed to start because MSVCRT10.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem? אני מבין שחסר לי הקובץ הנ"ל, אבל איך אני מתקן את המצב? אולי להתקין אותו לתוך אחת הספריות של הפוטושופ? מישהו יכול להגיד לי באיזה ספריה צריך להיות הקובץ הנ"ל? שאני אוכל להעתיק אותו לספרה?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  8. Started by hararim,

הכנתי מצגת עם מוסיקה ותמונות ב-power point. ואני רוצה לצרוב אותה שיוכלו לראות אותה ב-DVD. איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  9. Started by crazyben,

שלום לכולם, הורדתי לא מזמן חבילה של מקודדים שגם התקינה לי את הmedia player classic ניסיתי להעלות כתוביות וזה נתן לי הודעת שגיאה. "to load subtitles you have to change the video renderer type and reopen the file" עשיתי חיפוש קצת על ההודעת שגיאה הזאת ומצאתי שזה פשוט הוראות מה צריך לשנות כדי להעלות כתוביות. אמרו שצריך להכנס לoptions >playback>outpath ומשם לשנות לvmr9 renderless עשיתי כך ואני ממשיך לקבל את אותה הודעה. אם מישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הזאת אני מאוד אשמח תודה רבה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by zoloboy,

אהלן הורדתי סרט שהיה רשום שהוא vhs rip כשאני מנסה לראות אותו עם מדיהפלייר הור רושם לי הודעת שגיאה 80040111 אין לי מושג מה זה וניסיתי לברר באינטרנט אבל לא מצאתי מידע למישהו יש מושג איך אני יכול לצפות בסרטים האלה תודה מראש חברה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  11. שלום רב, יש לי קובץ power point שבתוכו יש מצגת... אני מעוניין לכשאני אפתח אותו המצגת תפעל ישר מעצמה ואני לא אצטרך ללחוץ על F5 או על כל כפתור אחר... אפשר? אם כן איך? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  12. שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה קטנה עם המחשב הישן. בשביל להעביר את המידע שלי מהמחשן הישן לחדש, פירקתי את הדיסק הקשיח והתקנתי אותו במחשב החדש, ולאחר ההעתקה החזרתי אותו למחשב הישן וגם פירמטתי אותו. את המחשב הישן מכרתי לחבר שלי, ויש עכשיו בעיה. כשניסתי להתקין ווינדוס XP פרו מהדיסק המקורי התקבלו במהלך ההתקנה ההודעות הבאות: בשלב אשף ההתקנה קיבלתי הודעה שמזהירה על זה ש-microsoft streaming service proxy לא מאושר לווינדוס, ואם אני רוצה בכל זאת להמשיך. אז לחצתי "yes". אח"כ הופיעה הודעה "could not load the installer due the smartcard reader" והמחשב נתקע. נראה לכם שזו בעיה של חומרה? מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  13. מישהו יודע איך להתגבר על זה? נגיד, כשאני משחק במשחק כלשהו, ולוחץ קצת זמן על מקש מסוים במקלדת, המחשב מתחיל לצפצף, וחוצמזה (למשל בפיפ"א) לא נותן לי לזוז באלכסון! מה עושים...? תודה!

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by Gnome,

אני מטלבת איזה תוכנה לקנות? אז רציתי לשאול אותכם איזה תוכנה הייתם ממליצים לי לקנות כדי לעשות עריכת סרטי הוידיאו שלי ובעיקר להכניס את הסרטים מהמצלמת הוידיאו הדיגיטלית שלי למחשב ולהפוך אותם לפורמט של VCD (זאת אומרת MPEG 1) ולצרוב אותם על דיסק (כדי להרציץ אותם על מכשיר ה DVD שלי כמובן) ועוד שאלה: האם הייתם ממליצים לי על ADOBE PREMIERE?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by avivlevy,

איך אני יכל לפתוח קובץ מסוג dat?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by oev israel,

בסטרימינג באינטרנט, כשזה פועל על מדיה פלייר במהירות adsl הוא תוקע את המחשב (רק בתוכנה הזו, רק בחיבור מהיר). ההודעה שנרשמת: a fatal exception 0E haz occured at 0028:ff0a4b7c. the current application will be terminated. יש לציין כי רק ריסט למחשב אפשרי במצב כזה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by nitro_6,

אני מחפש תוסף שמאפשר לשלוט על גודל התצוגה והטקסט, היה לי אותו פעם אבל פירמטתי את המחשב ושכחתי אותו

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by BIGWOLF,

בתוכנה הזאת יש אופציה לעשות את כל הלינקים באתר מודגשים או להפך שאף אחד מהם לא יהיה מודגש. ואני רוצה שכולם אכן יהיו מודגשים למעט כמה שברצוני לעשות לא מודגשים, איך אושים זאת ? (ברמת הקוד)

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by huber,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3618140,00.html כן ירבו. ככל שיותר אנשים יגלשו בדפדפן הזה יהיה למפתחי האתרים יותר אינטרס ליצור אתרים תקניים.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  20. הרצתי בגוגל לא מצאתי דרייברים נכון אלא כל מיני תוכנות מוזרות כמו EMIC4ALL שהיא לא עוזרת.. היה לי דיסק והוא נאבד לי... זה המיקרופון- http://www.gembird.cn/Reference.asp?Reference=5928

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by coorva,

מחפש תוכנה שעושה המרה כזו ולא מוצא. אודה למי שמשתמש ויכול להמליץ לי.

22. חברה אני צריך עזרה יש לי מיקרוסופט אאוטלוק 2002 ואחרי הפירמוט של המחשב גיליתי ששכחתי לגבות את הדואר נכנס והאנשי קשר זה חשוב לי מאוד!! אני משתמש בתוכנה -r-studio לשחזור קבצים שנמחקו אבל מישהו יכול לומר לי איזה קבצים אני אמור לשחזר או למצוא? תודה לכל מי שמנסה לעזור

23. Started by iakovl,

באיזו תוכנה אתם משתמשים תנו שמות אנשים והמלצות לאחרים

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by ski_farm,

יש לי דיסק קשיח נייד שאליו אני מעביר את כל הסרטים שאני מוריד בכמה פעמים שהעברתי קבצי מדיה (סרטים, שירים) לדיסק הקשיח הנייד נפל הקשר המחשב הפסיק לזהות את ההתקן ורשם הערה שלא היה ניתן לשמור את כל הנתונים עבור קבצים מסויימים גם בזמן הקרנת סרטים המצב חזר על עצמו הקבצים לא נמחקו וכולם הועתקו ונשמרו בדיסק הקשיח הנייד ליתר ביטחון העתקתי את כל הקבצים בלי בעייה למחשב שלי אך כמות נכבדת של סרטים שהועתקו למחשב לא ניתן לראות ותוכנת הניגון מודיעה שיש תקלה ונסגרת וכך נשארתי עם כל הקבצים שחלק גדול מהם לא ניתן לראות איך אני פותר את הבעייה כדי שאוכל לצפות באותם סרטים שכנראה נפגמו או משהו אחר תודה רבה מראש ski farm

• 7 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים