עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז יש לי בעיה שום תוכנה לא רוצה לפעול לי במחשב וזה לא שהם לא מתאימות מבחינה של ביצועים פשוט לא רוצות לא יודע למה חשדתי שזה וירוס אבל האנטיוירוס לא פועל מסיבה כל שהיא ואז אני לא יכול לבדוק האם זה וירוס הדבר היחיד שעוד פועל זה התוכנות זיהוי רוגלות משום מה הם מזהות רוגלות והרבה אני מורה להם למחוק אותם ולהכניס אותם לאיגנור אבל יש קבצים עקשנים שלא מוכנים להימחק. עשיתי לוג פייל עם האג'קטדיס וביטלתי את מה שהוא אמר והוא זיהה לי קובץ אחד שהוא נגוע אני לא יודע מה צריך לעשות והם זה המקור לבעיה אתם יכולים לעזור? הנה תמונה בתקווה שתבינו יותר טוב: http://img125.imageshack.us/img125/6590/prob2dg.jpg תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by Goat17,

שלום לכולם מישהו מכיר אולי תוכנה לעריכת קבצי שמע שתדע לעשות משהו מאוד פשוט- לחתוך קטע מתוך קובץ MP3 אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by aviel570,

שלום יש לי דיסק די וידי 4.7 ויש לי משחק מקובץ בראר ששוקל 5 וחצי גיגה...איך אני יכול לעשות שהקובץ ישקול פחות מ4 גיגה?אם אני יקבץ שוב זה ישנה משו??

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by gollbi,

מחפש תוכנה לאיחוי הדיסק , יש הצעות? תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by BloodyW,

כשאני צופה בוידיאו באתרים כמו יוטיוב וואינט וכל אתר עם וידיאו ומעביר למסך מלא, הוידיאו נתקע והסאונד ממשיך כרגיל. אני נאלץ לצאת ממסך מלא ולהכנס שוב, אבל אחרי כמה דקות זה קורה שוב. ניסיתי להתקין מחדש את הפלאש פלייר של אדובי וזה לא עזר. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by orengore2,

שלום אני משתמש בתוכנה BSPLAYER כדי לראות סרטים ושמתי לב שכשאני רואה סרטי HD, עוצמת השמע מאד נמוכה. ומכיוו ןשהרמקולים שלי בטלווזיה לא חזקים, לא שומעים חזק. יש לציין כי סרטים רגילים ומיס אין בעיה. המחשב מחובר מיציאת האוזניות (נייד) לטלוויזיה על בננה רגילה. אני משער לעצמי שזה קשור לקידוד הסרט? נכון? יש מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by Saliman,

שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה מטרידה: Nero 8 / 9, פשוט החליטה להתעלם מקיומו של הצורב שלי. הצורב עדיין מזוהה ע"י ווינדוס וכל תוכנות הצריבה האחרות, אבל נרו פשוט מתכחשת אליו. החשד העיקרי שלי הוא שזה קשור איכשהו ל- Nero BurnRight, אבל כל הנסיונות שלי לתת לעצמי גישה בתור האדמין של המערכת (עד כמה שזה נשמע אירוני...) עלו בתוהו... מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  8. שלום, בדיוק החלפתי מחשב ושכחתי איך אני יוצר תיקיה שמשמשת לאחסון shortcuts שאני יכול להריץ מה run. אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by DarkIDevil,

אז ככה אני מדליק ת'מחשב, לוקח לו פול זמן (אני מעריך משו כמו לפחות שעה) עד שהוא עובר ת'שלב של הטעינה של הווינדוס, ואז הוא מבקש בחלון מוזר כזה, שם משתמש וסיסמא (זה אדמיניסטרייטור, ואין סיסמא) אז אני לוחץ אנטר, הוא מגיב ב"טוען הגדרות משתמש" ואחרי איזה שעה גם הוא מציג ת'שגיאה הזאתי... חשוב לציין שהמחשב הוא נייד של לנובו, עבר פרמוט לא מזמן לווינדוס פרופשיונל, עבר התקנה של כל הדרייברים עבד תקין משך איזה חודש ופיתום באה השגיאה הזאת...:

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by CocoMania,

אתמול התקנתי את הccc 9.3 legacy מהאתר של ATI (כרטיס מסך x1950) ומאז התחילו הבעיות. אחרי שעשיתי את הrestart שההתקנה מבקשת, הוינדוס התחיל לעלות והכל, אבל אחרי הטעינה שלו ושהגיע המעבר לדסקטופ, "אבד הקשר" עם הכרטיס מסך והופיע לי הודעה (של המסך) "no signal input" אבל המחשב המשיך לפעול (אני מקבל את ההודעה הזאת כאשר אני מכבה את המחשב והמסך דולק). נכנסתי דרך safe mode על מנת למחוק את כל העסק של ATI בצורה מלאה ואחרי הריסטרט המחשב עבד סבבה. כשניסיתי להתקין דרייבים ישנים יותר קרה אותו דבר. מחקתי גם אותם וניסיתי להתקין את הדרייבים מהדיסק של הכרטיס מסך אבל שוב קרה אותו דבר. מאז אני בלי דרייברים מותקנים כי רק ככה המחשב שלי פועל (או בסייף מוד עם הדרייברים). רעיונות כלשהם? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by slrr,

איפה הכי כדי אזור ת"א משתמש מתחיל.. ואם ידוע מחירים..?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by freee,

שלום, לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב ועכשיו שנגיד אני רואה סרטון ב-youtube אז אני רוצה להגדיל את התמונה זה עושה לי פסים כזה ואי אפשר. אך מתי שהתמונה בקטן ואני לא לוחץ על הגדלה אפשר. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יתקן את זה? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  13. Started by moshen1169,

אני צריך:1. תוכנה לבדיקת תקינות של זכרונות ללא צורך בשימוש בדיסקט 2.תוכנה לבדיקת תקינות של דיסקים קשיחים

14. שלום לכולם. האם מישהו מכיר את הפרמטר שאני צריך להכניס על מנת לעדכן את Malwarebytes דרך שורת הפקודה. תודה לעוזרים. עריכה: לא חשוב חברה מצאתי את זה מי שמעניין אותו זה runupdate/

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  15. אין סימנים של איטיות. התחיל לאחרונה, כשבוע לאחר שהתקנתי את חלונות 7. אין תוכנות שונות מויסטא, שם לא נתקלתי בבעיה דומה.

16. Started by ziv124,

יש לי מתאם dlink dwa 110 והחלפנו ל ויינדוס 7 מxp.. אני אתאר קודם כל מה קורה אחכ אשאל שאלה.. טוב אז שאני נכנס לחיבורי רשת מצויינים שתי חיבורים 1. microsoft virtual wi fi שמכאן נוצרת הבעיה.. מה זה בכלל? כיצד זה הופיע ואיך אפשר למחוק את זה 2. בדרייבר של דלינק שאני לוחץ unble כדי להתחבר הוא משאיר לי את זה על disebeld וכתוצאה משתי הבעיות אני נאלץ להתחבר למחשב עם קבל

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by tzahi16,

השאלה כבר כתובה בכותרת

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. Started by sapartil,

אני רוצה לשאול שאלה ברצינות מוחלטת. אני מבקש שרק מי שמכיר אימיול כזה שיענה. מי שרוצה לצחקק על השאלה שלי אני ממש ממש מבקש ממנו לא לכתוב כלום !!! השאלה שלי היא איזה מהאימיולים מאפשר להוריד קבצים מבלי שההורדה תרשם אצל הספק ? http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=151831

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by dj shay 30010,

שמעתי שיש תוכנה פשוטה שמכניסים לה תלינק של הסרט באתר והיא מורידה מישהוא מכיר תוכנה כזו

20. Started by approx,

^^ יש דבר כזה ? לא חייב להיות AVI

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  21. Started by Vertax,

שלום לכולם, אני חדש בפורום ויש לי שאלה. אני עכשיו עובד על בניית אתר בפלאש. אני עובד בפלאש משולב עם HTML כך שהדף מחולק לשני חלקים ( בפריימסט ) אחד לתפריט, ואחד לתוכן. בקיצור, אני צריך כשאני לוחץ על כפתור כלשהו בתפריט ( שמעוצב בפלאש ) יפתח לי הדף בחלקו השני של גיליון הHTML, כתבתי באקשן סקריפט של הכפתור את שם הדף, וב Target כתבתי " body " שזה השם שנתתי לחלק בפריימסט שבו רציתי שהעמוד יפתח. הבעיה היא שכשאני נכנס לעמוד הראשי שלי ולוחץ על הכפתור, נפתח לי דף חדש... הנה תמונה של מה שכתבתי: http://aycu26.webshots.com/image/507...2941887_rs.jpg והנה מה שכתבתי בקובץ HTML: מה צריך לעשות ? בכל המדריכים שקראתי אמרו לי לעשות את זה וזה לא עבד... בתודה, תומר. ד"א, כתבתי את הנושא הזה פה כי…

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  22. Started by roma4k,

ערב טוב, אשמח אם תוכלו לעזור לי. שלחו אלי טבלה מסוימת שבה יש מספרים בטווח שבין 1 ל 50. מה שאני מעוניין לעשות זה ליצור גרף המציין את השכיחות של כל מספר - גרף שיציין מהי הכמות שמופיע מספר מסוים בטבלה. למשל, 1 מופיע 16 פעמים, 29 מופיע 5 פעמים וכו'. כיצד אוכל לעשות זאת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by Nosh,

אחרי שבוע מאז שדיווחתי על FireFox 3 BETA 2 RC1, יצא הגרסה הסופית של FireFox 3 BETA 2. הגרסה החדש זמינה ביותר מ25 שפות בינהם אנגלית ועברית. להורדה: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html

24. Started by ofeky1,

שלום התקדמתי אתמול לויסטה ויש כמה תוכנות שלא פועלות לי טוב כמו Deamon Tools ו BSplayer האם יש גירסאות לתוכנות האלה שתואמות ויסטה? והאם נרו 7 תואמת ויסטה? תודה מראש! ofeky1

• 6 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים