תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אפשר בבקשה מדריך לGHOST זה מאוד שימושי וחשוב שכולנו נדע איך להשתמש בכך
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני מחפש בנרות דרייבר לIC25N010ATDA04 זה המודל של הhd הנייד שיש לי. שם המודל הוא sd2502a. כמובן שגיגלתי את הנ"ל וחיפשתי באתרים של Ibm ובעוד הרבה אתרים של downloads. קיבלתי עם הhd דיסק התקנה אבל הוא נשרט לי ואני ממש אובד עצות. אולי יש גרסא דומה שיכולה להתאים? המחשב מזהה אותו אבל אפילו הxp לא מצליח לעשות install כדי לקבל אותו. אשמח לעזרת מישהו... תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
הי חברים .. אני משתמש במחשב של APPLE - iBOOK ואני מנסה לצפות בשידורים הישירים באתר של נענע ואני לא מצליח לראות כלום חוץ ממסך שחור אני מתחבר לאתר דרך דפדפן של השועל FIREFOX ואני רוצה לראות היום את המשחק בשידור ישיר כי אני בעבודה מחכה לתגובות !
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום התחלתי להתעסק מעט עם בניית אתרים ויש לי עיצוב איך אני מתקין אותו אני משתמש ב-NOTEPED אז איך אני הופך את העיצוב לקוד HTML ושם אותו ב-NOTEPED ואיך אני יכול לשנות את הטקסט שבעיצוב? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מדובר במחשב חדש שהתקנתי ווינדוס והכל היה מעולה, אך החלטתי שאני רוצה את המחיצה של המערכת שתהיה יותר גדולה, אז מחקתי את הכוננים הלוגים (שהיו עדיין ריקים) בעזרת הניהול דיסקים של הווינדוס ואח"כ התקנתי Partition Magic והגדלתי את כונן C על חשבון חלק מהמחיצה השניה (בלי לבטל אותה קודם, אלא רק מחקתי את הכוננים הלוגים) ואז פתאום ראיתי שחסר במחיצה השניה בסביבות 28 ג'יגה. וגם אחרי שביטלתי את המחיצה אני עדיין רואה שבשטח הפנוי חסר לי ה-28 ג'יגה האלה. איפה אני יכול למצוא אותם בחזרה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה? שמעתי שהתוכנה cyberlink power dvd6 טובה מאוד מאוד אם מישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה ולשים קישור להורדה אני אשמח מאוד תודה ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני חושש שיש אצלי תוכנות ריגול שמגלות סיסמאות על איזה תוכנו אתם ממליצים כדי לסרוק ולמחוק אותם?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאני שם על הדיסק און קי וברגע שאני מחבר אותו למחשב אז כל מה שמוקלד על המחשב מועתק גם לדיסק און קי. כלומר זה מועבר אליו כל עוד הוא מחובר למחשב וברגע שאני מנתק אותו אז שום דבר לא נשמר/מותקן על המחשב. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום חברים אני מאוד מכווה שאני רושם בפורום הנכון סליחה אם לא. לאחרונה נדרשתי לעשות טבלה באקסל שהיא די פשוטה אבל לא נגעתי באקסל כבר כל כך הרבה זמן שאני כבר לא זוכר איך הטבלה בנויה מ5 עמודות כאשר שם פריט | עלות לפריט בודד | כמות פריטים | אחוז תוספת | סה"כ מה שאני צריך לעשות זה להכפיל את עלות פריט בודד בכפות פריטים ולתוצאה להוסיף את האחוז תוספת וכמובן שהתוצאה הסופית אמורה להופיע בסה"כ. כנראה הזדקנתי ויש כבר סימפטומים של סיניליות תודה לכל העוזרים עריכה אפשר לנעול נזכרתי איך עושים לכל מי שרוצה זה B2*C2*D2 hmt,h spue :\
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך להגיע למהירות גבוה בAzureus בגירסה2.3.0.4
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
עכשיו גם כאן אין עברית רק התקנה מחדש פותרת את זה... אבל כל פעם שאני מכבה אותו, הוא איכשהו "מאבד" את היכולת להציג עברית... אני לא מתכוון להתקין מחדש את ICQ כל פעם שאני רוצה להתחבר, אז יש דרך לפתור את זה? ד"א ההודעה הקודמת, שהICQ לא עולה, זה אצל חבר... הוא ביקש שאני ישאל כאן במקומו... אין לו משתמש כאן...
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כל לינק עם ג'אבה סקריפט לא נכנס לי פתאום (עד לפני שבועיים הבעיה לא היתה), איך לתקן את הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי Office XP, אני כותב בעברית עם שגיאות בכוונה, כדי לבדוק אם בדיקת האיות מתבצעת... אך היא לא מתבצעת... לכן אני הולך ל Tools שם לוחץ על בדיקת איות... אבל נרשמת לי ההודעה: "Cannot find proofing tools in hebraw" .... מה עושים??? איך מתקינים את "בדיקת האיות האוטומטית, בעיברית"? תודה.... עריכת המודר: אף אחד לא חייב לך משהו. בפעם הבאה דיון עם כותרת כזו יינעל.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איך אני יכול ליצור את הקבצים האלה שהם כמו סרטונים קטנים האלה אבל בפורמט GIF??
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את הפיירפוקס שלי כברירת מיחדל במקום האיקספלורר אני לא מוצא איפה ואיך! ועוד משהו עם הפייר פוקס למשל שאני משתמש באייסי בצד ימין ומדביק אותו לצד ימין אז הוא דוחק את שאר הדברים הצידה (< אין בזה דבר פסול אני אוהב שזה כך) אז הפיירפוקס לא מצתמתצם אלא שנאר בגודלו ולכן הוא הוא יוצא מהמסך, אשמח אם תוכלו להגיד לי איך פותרים את זה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם ברגע שאני מכניס את הדיסק און קי ומנסה לפתוח את הכונן שלו המחשב אומר שהוא לא מפורמט ושואל אותי אם אני רוצה לפרמט אני יודע שבמקרים כאלה בדר"כ אומרים לעשות בדיקת דיסק אבל פה ברגע שאני לוחץ על start בשביל להתחיל את הבדיקה הוא לא עושה כלום והחלון פשוט נעלם וחוזר לחלון הקודם של ה Tools מה אני יכול עוד לעשות בשביל להציל את החומר שיש לי שם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מעונין להדפיס דפים לאורך....כאילו לא הדפסה רגילה,אלא כמו ההדפסות של "דרוש..." "למכירה..."...וכו. יש לי מדפסת מן הסתם,ואני משתמש ב Word2003 ,אני משאר שזו איזושהי אפשרות בword,מישהו יודע איזו??? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש את התוכנה REDLINKER לאוברקלוק ל ATI ומשום מה לא מוצא! אפשר עזרה?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
במסנגר החדש יש פרסומת בחלק התחתון של החלון של התוכנה עצמה לא חלונות השיחה האם ישנה דרך להסיר את הפרסומת הזו תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מישהוא מכיר את התוכנה הזאת ? אני מנסה להעיף אוץה מה TESKBAR ללא הצלחה הרצתי בדיקת SPY . [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
משהו יודע אם ad-aware תומך ב VISTA 64BIT? הייתה לי גרסא של ad-aware שהייתה נתקעת באמצע הסריקה. כשרציתי להוריד גרסא חדשה ראיתי שרשום שם למערכת הפעלה VISTAT 32BIT ולא היה רשום ל 64BIT. למשהו יש VISTA 64BIT ש ad-aware עובד אצלו?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם!אני מנסה להתקין ווינדוס בזמן ההתקנה הוא כותה לי boot sector ואח"כ virus ואז הוא שואל אותי אם להמשיך אין לי מושג מה זה אולי יש לי ווירוס במעבד או בboot עיזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בוקר טוב ! רתיצי לספר לכם על בעיה חמורה שקרתה באחד המחשבים אתמול הביאו לי מחשב, אמרו לי שהוא לא עולה מכנס ל WIN ופשוט מראה מסך כחול ניסיתי לעלות דרך SAVE MODE , וגם כן נתקלתי במסך כחול כשניסיתי לעלות מחשב דרך דיסק התקנה של WIN XP לא עזר קיבלתי אותו מסך כחול ההודעה שהיתה רשומה היא : "קובץ amon.sys לא תקין " ואז כל הדברים של ה MICROSOFT מה צריך לעשות במקרה של מסך כחול וגם : FSC7BB9E base at 75C73000 DATASTAMP 42d24ee8 הדבר היחיד שעוזר זה לחבר הרדיסק למחשב אחר ולמחוק קובץ זה קובץ זה שייך ל NOD32 ואחרי זה תעלו את המחשב עם ההרדיסק ותתקינו מחדש את ה NOD32 גרסה יותר מתקדמת. אני היתי שמח לעזור לכולם
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, מצ"ב תמונת מסך של הודעות שמופיעות מדי פעם, ואם אני מאשר או מבטל זה תוקע את המחשב. מה ניתן לעשות? זה וירוס? תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-