תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני עושה פרויקט לבית ספר באקסס ויש לי בעייה בהוספת תמונות לטפססים. זאת הבעייה: אני בניתי טבלאות. בטבלה שקראתי לה טבלת מוצרים אחד מהטורים בטבלה זה תמונה כי אני רוצה שבטופס יראו את התמונה ואני רוצה לבנות טופס שבטופס אני יוכל לראות את הפרטיםת כלומר בשאילתות וכאלה או שרואים טופס אבל אני לא רואה את התמונות...!!! אני עשיתי בניית טופס באמצעות אשף ע"פ טבלה ובחרתי בשדות שם המוצר ובשדה תמונה ולא רואים את התמונה! אני צירפתי לטבלה את התמונה כי רואים שכתוב שם חבילה package מישהו יכול לעזור לי בבקשהההההההה... תודה. מי שעובד או יודע להשתמש באקסס שיכנס אליי לאי סי קיו 160916151 או אי מייל אפילו... cohent1@walla.co.il תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. קראתי באחד הפורומים כאן באתר, ולא הצלחתי למצוא את זה שוב, שעדיף להתקין את ADOBE CS על כונן אחר מאשר זה שמותקנת בו מערכת ההפעלה. רציתי לשאול כמה שאלות: 1. זה נכון ? 2. למה ? 3. האם זה רלוונטי רק כשמדובר בדיסק נפרד או שאם יש לי דיסק אחד עם שתי מחיצות, עדיין עדיף לי להתקין במחיצה שאינה כוללת את מערכת ההפעלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את התוכנה ו מאז הפינגים שלי ירדו בצורה דרסטית בהתחלה לא האמנתי ועכשיו אני קולט שכל שניה התוכנה חוסמת מישהו והמחשב אחרי פירמוט ואין לי ספייוור או וירוסים כי בדקתי ואני לא מוריד שום דבר ובנתיים רק גלשתי באתרים כמו גיימר ויינט... אז יש הסבר כלשהו לזה: ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
לדוגמא www.fave.co.il חפשו משהו נגיד a יהיו כל מני קישורים, הבעיה היא שיכול להיות חלוקה ל 10 קישורים ואז צריך להכנס לכל אחד מהם בנפרד ואז לחזור אחרוה ולעבור לקישור הבא, חשבתי לפחות לקצר קצת את התהליך ע"י גרירת הקישורים ולפתוח כל אחד מהם בטאב ואז לעבור אחד אחד במקום קדימה ואחורה. יש איזה Addon ל FF שפותר את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה סרטים שאני חייב להמיר עד מחר בערב ל MP4 לנגן MP4 של חברת RGN -2401 או משהו כזה (מוצר מדבקה שקיבלתי ולא מצאתי עליו יותר מדי פרטים באינטרנט) אין לי שום צורך בתרגום. ניסיתי להמיר קבצים ל MP4 עם WINAVI (אני ממיר איתה לאייפון ולעוד מכשירים כמו PSP וכאלו ותמיד מצליח) אבל המכשיר לא קורא אותם. בהתחלה שקיבלתי את המכשיר הזה הצלחתי לראות בו MP4. אני חייב להמיר שוב ולראות את הקבצים. חייב עזרה , תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שעושה המרה כזו ולא מוצא. אודה למי שמשתמש ויכול להמליץ לי.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו מכיר את הפרמטר שאני צריך להכניס על מנת לעדכן את Malwarebytes דרך שורת הפקודה. תודה לעוזרים. עריכה: לא חשוב חברה מצאתי את זה מי שמעניין אותו זה runupdate/
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לחבר שלי מופיע המשפט הבא CLR error:80004005. The program will now terminate מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
יש לי 2 קבצים ISo 1 שוקל 700 ו ה 2 700 אני רוצה ליצרוב את המישחק הזה על דיסק DVD 1 אגב קוראים למישחק Prince Of Persia 1 ..יש לכם דרך להכניס 2 קבצי iso בקובץ 1 ?
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי את גרסה שמונה וזה כתב לי שיש עדכונים, אז סבבה הורדתי.. ואז פתאום זה כותב לי שחסר איזשהו קובץ bin, אז ראיתי שיש מן לינק כזה שמקשר לאתר שלהם בקשר לעדכונים, והיה שם מן הורדה של איזשהו קובץ, וראיתי שזה באמת קובץ מסוג bin, הורדתי ושמרתי סתם בתיקייה שבה נמצאת התוכנה בprogram files כי זה היה נראה הכי נכון לשים שמה, לחצתי שוב שיעשה תעדכונים, עדיין אותו הדבר - אומר שחסר לי איזה קובץ bin אז עשיתי התקנה מחדש של התוכנה, אבל עכשיו גם חסר לו (כרגיל) הקובץ bin הארור הזה, וגם זה עושה לי תאייקון המציק הזה שליד השעון שכאילו חסר לי אנטיוירוס והמחשב בסכנה, נו האייקון המלחיץ הזה..חח מישהו יכול לעזור? או לתת לי אופצייה לאיזשהו אנטיוירוס חינמי טוב אחר?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש אנטיוירוס חינמי לויסטה בשביל ידידה, על XP אני בדרך כלל מתקין את ה AOL AVS אבל לפי מה שהבנתי הוא ממש לא תומך בויסטה אז אני אשמח להצעות...
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
*כותרת* תודה רבה! נ.ב. logitech z5500 + Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1 יספיקו כדי לשמוע את האיכות שבקבצי flac או שאם זה הציוד שלי עדיף להישאר עם קבצי mp3 320kbs?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן תוכנה שיכולה לדחוס קבצי מוסיקה, כלומר שיכולה להקטין את גודל הקובץ תודה למי שיעזור StorM FighteR
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו מכיר איזושהי תוכנה שניתן בעזרתה להקליט שירים מהרדיו של המדיה פלייר? תודה מראש דור
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שמירת שירים בפורמט MP3 ב ITUNES הוספתי שירים כולל תמונות בפורמט MP3 ואני לפני סינכרון עם ה IPHONE הבנתי שאיטונס עושה דיקוד לפורמט שלה ACC או משהו כזה רציתי לדעת איך אני מסנכרן עם האיפון אבל משאיר את פורמט ה MP3 בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
האם אפשר (ואיך) לנגן מצגת שיוצרה ב power point בעזרת dvd ???
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
שלום ניתקלתי בבעיה קצת מוזרה במקלדת : העכבר לא מגיב לי במקלדת חיברתי את הדונגל בחיבור USB למחשב HTPC עם מערכת הפעלה XP ומדיה סנטר. דרך מנהל ההתקנים אני רואה אותו במתאמי חיבור USB וגם בחיבורי העכבר מזוהה כ-HID גם המקלדת מזוהה באותו אופן . המקלדת עובדת בצורה תקינה , העכבר שמובנה במקלדת לא מגיב למרות כאשר אני מזיז אותו או מקליק בכפתורי העכבר אני רואה תגובה של היבהובים בדונגל. כמו-כן המקלדת עובדת במצב של DOS ניסתי לפרמט את המחשב השתמשתי ב- NORTON GHOST 11.0 וראיתי כן תגובה של העכבר במצב זה אך כשהעלתי שוב את ה-XP המצב חזר. במחשב אחר עם מערכת הפעלה XP ללא מדיה סנטר העכבר עובד! יש משהו בהגדרות של מערכת ההפעלה שמונע או חוסם את תגובת העכבר? אולי איזה שהיא הגדרה ב-regestry ? תודה…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
יש לי רשת של כמה מחשבים בבית, אני מחפש דרך שבה אני אוכל לנטר את הטמפרטורות של כל מחשב שמחובר לרשת (כמו SPEEDFAN רק ששולח את הנתונים למחשב אחר ברשת במקום להציגו על המסך). מישהו שמע על דרך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה של ATI שיניתי את הrefresh rate ומאז הוינדוס עולה לי עם תמונה לא ברורה ואני לא מסוגל לשנות את זה דרך הוינדוס .. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
בשל תקלה, התקנתי את חלונות xp pro שוב. הפעם, במקום שהתפריט יהיה בעברית, הוא באנגלית, ומופיע משמאל לימין. אני חייב לציין כי התפריט הוא באנגלית אם כי הפריטים בתוך התפריט הם בעברית. איך הופכים הכל חזרה לעברית כולל שינוי הצד כך שיהיה מימין לשמאל?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
היי שאני רואה כל סרטון ב YOUTUBE אם אני עובר לטאב אחר הסרטון מתאפס ומופעל מחדש מה עושים?[br]פורסם בתאריך: 13.07.2010 בשעה 14:30:28 טובהבעיה נפתרה מחקתי תוסף שפורסם ב YNET blabber
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתפעיל לי תוכנה בשעה מסויימת איזו יש?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט במהירות חיבור מגה וחצי ובכל זאת המירק מוריד לי מאד לאט (kbps 2-3) זה בטוח לא בלל שהבוטים חלשים- ניסיתי אצל הרבה... ממש אין לי מושג מה גורם לבעיה, אבל ניסיתי להתקין את התוכנה מחדש ואף לשנות גרסה ולא עזר... עכשיו עד לפני כמה זמן כשעוד היה לי מהירות חיבור של חצי מגה לא הופיע לי הבעיה, עכשיו פתאום היא הופיעה למרות שעבר בערך חודש מאז שיש לי את המגה וחצי- יכול להיות שזה איכשהוא קשור?? איזשהו רעיון? תודה- שגיא.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
האיי סי קיו לא מתחבר לי פתאום! אני שם תסיסמא, וזה חוזר כאילו למצב הראשוני אחרי כמה שניות כאילו לא הכנסתי סיסמא, כאילו נכנסתי עכשיו לתוכנה וצריך להכניס תקוד מחדש.. מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 671 צפיות
-