תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מתי משחקים יוציאו תמיכה בdirectx 12 ? אני זוכר שבאחת הכתבות ציינו ששני מהנדסים עשו טרנספר למשחק (king of משהו) מ11 ל12 תוך שלוש שבועות בסרטון גם הראו שיהיה אפשר להוסיף יותר דמויות למשחק בזמן אמת . נראה לכם זה יגרום למשחקים כמו gta להגדיל את הצפיפות של האנשים וליצור סביבות יותר מפורטות בהרבה? ( ללא השפעה על הביצועים?) אמרו שיהיה אפשר לשלב כרטיסים ירוקים עם אדומים . למה לא מנסים את זה ? האם שיתוף זיכרון במערך מרובה כרטיסים עובד או שזה סתם שמועה? - - - תגובה אוחדה: - - - אישית לא אכפת לי מוינדואס 10 . רק הdirectx 12 חשוב לי . יהיה אפשר להתקין אותו על וינדואס 8.1 /7 ?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם, האי מיול שלי בן כשבועיים, עובד רצוף ומוריד רצוף. אני עובד עם ווינדוס XP ופיירוול של זון אלארם, כאשר הפורטים הרלוונטיים פתוחים. הורדתי את התוכנה דרך TUCOWS ולא דרך ליונטוורק ודומיו... הבעיה היא שאני מוגדר כLOWID, נראה לי שמשהו בקונפיגורציה מוגדר אצלי לא נכון. הCAPCITIES מוגדרים כ64KB להורדות ו11KB להעלאות. זה הDEAFUALT ולא נגעתי בהגדרות הללו. בנוסף הריבועים של הלימיטים לא מסומנים אצלי בהגדרות. הLOWID מוגדר כ13 - 1.3% (לא שיש לי מושג מה זה אומר, הבאתי את הנתון הזה מדף הסטטיסטיקה של האימיול). השאלה שלי היא מה אפשר לעשות? אני משתף חופשי. בקובץ הלוג רשום שאני צריך לבדוק את הקונפיגורציה כי אני LOWID...זאת הסיבה שפניתי אליכם. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכל חברי הפורום. יש לי שתי שאלות. 1. מה דעתכם על עיצוב האתר באופן כללי - אתר פנונה 2. אנחנו רוצים להוסיף סרטון, האם כדאי לשלב אותו בתוך הסליידר או במקום נפרד?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין אנטי וירוס או שיש אנטי וירוסים שמתאימים לווינדוס 10
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם אקסל יודע לחשב פונקציה עם פרמטרים ולא רק מספרים? לדוגמא: A1 = 4 A2 = M A3=A1*A2 ----> ולקבל בתא A3 את הערך 4M ניסיתי לחפש בעזרה של אקסל ובפורומים ולא מצאתי שום דוגמא לכך. אם אני מכניס בתא A2 ערך מספרי אני אקבל תשובה מספרית ב A3. אבל אני צריך לבנות פונקציה די מסובכת שתתן תשובות הכוללות פרמטרים ולא רק מספרים. הרעיון הכללי הוא לבנות מערכים לפתרון משוואות אוילר לחישובי מומנטים במערכות דינמיות.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי מחפש תוכנה שתאחד לי שתי תיקיות תמונות עם תוכן של כ-70% זהה מבלי שתהיה לי אותה תמונה פעמיים חלק מהתמונות זהות לחלוטין (אותו קובץ בדיוק) רק עם שם שונה הסבר שתבינו על מה מדובר: כל התמונות צולמו עם האייפון שלי חלק מהתמונות הועלו לאחסון ענן (לא כולם עקב הסיבה שצילמתי יותר תמונות מהיכולת של ה WIFI להעלות אותם) ובגלל שלא נשאר לי מקום באייפון, התחלתי למחוק תמונות וסרטונים שאני יודע שנמצאים בענן התמונות שנשמרות בענן מקבלות שם אחר משמם המקורי ובגלל שהתמונות לא עולות לפי הסדר שצולמו נוצר מצב שיש לי שתי תקיות תיקיית האייפון: עם רוב התמונות והסרטונים תיקיית הענן: עם תמונות וסרטונים שחלקן כן נמצאות בתיקיית האייפון וחלקן לא)
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
חברה אני צריך לתרגם מסמך של 1200 מילים מאנגלית לעברית ורוסית וממש אין לי כח לעבור מילה מילה בבילון, אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בשבילי...רק כמה שפחות לאבד את המשמעות בביוטוים. תודה...
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם: ברצוני לברר מהי החברה המפתחת את תוכנת UPSMON Pro, ומה האתר שלה, על מנת שאוכל להוריד גרסה מעודכנת של התוכנה בשביל מכשיר האל פסק שלי (Advice PRD650), למקרה ויש גרסה חדשה יותר של התוכנה מזו שיש באתר של אדוויס. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב חדש והתקנתי בו את המשחקים באים: H.A.W.K HITMAN BLOOD MONEY CRYSIS כשאני בא להפעיל את היטמן אני מקבל הודעה על קובץ msvcr71.dll לא נמצא וזה אומר לי לנסות להתקין שוב. בשני המשחקים האחרים אני מקבל את אותה השגיאה אבל עם הקובץ d3dx9_39.dll . *הדרייברים כמובן מותקנים. חסר לי DX10. ואת DX 9C התקנתי ממה שהיה בתוך הדיסק של היטמן. אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי עד עכשיו לא הרצתי שום משחק תודה מראש וחג שמח
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי את uBlock Origin לפני זמן רב ועד עכשיו הוא פעל בלי בעיה וחסם את כל הפרסומות. כעת גוגל כרום אומר שיש בעיה בתוסף ולכן הוא לא עובד וכל פעם שאני לוחץ על "תקן תוסף" אז הוא מוריד משהו, התוסף נראה עובד לחלקיק שנייה (הסמל מופיע) ומיד אחרי זה המצב חוזר לכך שהוא לא עובד. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ולא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אחרי התקנה של וינדוס 8.1 המחשב מזהה את הכרטיס קול רק בתור יציאת S/PDIF לוח אם של P5VD2-MX SE כרטיס קול לא הבנתי כל כך באתר של אסוס רשום Azalia ALC660, 6 -Channel CODEC אבל הדרייבר הוא של REALTEK
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב ישנה בעיה שמקשה על החיים והעבודה איתו. המחשב, P4 לוח אם של ASUS עם מערכת הפעלה XP מתנהג מוזר עם סמן העכבר. הבעיה -אם לא מניעים את העכבר לעשרים שלושים שניות, סמן העכבר נעלם. יציאה ממצב זה רק על ידי הזזת העכבר באגרסיביות מספר פעמים, ואז מופיע הסמן באחת הפינות של המסך וניתן שוב לעבוד עם העכבר. כדי לעבוד עם המחשב יש צורך לשמור את היד על העכבר ולהניעו כל הזמן, כדי שהסמן לא יעלם. כמובן שקשה לעבוד בצורה כזו. ניסיתי להחליף עכבר אחד ושני - והשתכנעתי שהבעיה איננה בעכברים, אלא כנירה בדרייבר, או במערכת ההפעלה, אולי בביוס? האים מישהו מחברי הפורום ניתקל בבעיה כזו? יש מידע מהיכן נובעת הבעיה ואיך מתקנים את המצב לעולת עכבר "נורמלית"? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס 6 והוא ממש מאמץ את המעבד. זה הגיע למצב שכשאני כותב את התגובה הזו יש דילי ענק ורק כמה שניות אחרי שאני מסיים להקליד מה שכתבתי מופיע על המסך... יש סיכוי שזה בגלל ששידרגתי לפיירפוקס 6 מפיירפוקס 5? אשמח לעזרה!
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי גרסת נסיון של פרמייר פרו לצורך לימוד. כאשר ניסיתי לגרור קבצי אודיו לציר הזמן (נבדק על קבצי AIFF ועל MP3), בין אם זה היה מחלון ה- source, ובין אם זה היה בגרירה ישירה מחלון הפרוייקט לציר הזמן, פרמייר הפסיקה להגיב לעכבר, בין אם זה בחלונות השונים של ממשק המשתמש או בשורת התפריטים. נאדה. העכבר פשוט לא היה קיים יותר עבורה. הדבר היחיד שהצליח לגרום לפרמייר לעשות משהו היה כמה קיצורי מקלדת, אבל עם זה אי אפשר לעשות הרבה. אני מניח שאני לא הראשון שנתקל בתקלה כזו, אלא שלא ממש הצלחתי לאתר פתרון ברשת. למי יש הצעות לפתרון הבעיה? תודה מראש ושבוע טוב. הערה - התוכנה מותקנת על מחשב בעל המפרט שלהלן: מעבד - core i7 3770 זכרון - …
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מחובר ל LED באופן קבוע, זה המסך של המחשב שלי, דגם הטלויזיה סמסונג ES660 אני משתמש בטלויזיה בעיקר לגלישה לאינטרנט פייסבוק וואלה וכו' הרזולוציה ששמתי ומתאימה לי למרחק שאני יושב לקריאת כתבות ובכלל לממשק הווינדוס היא 720*1280 כעת שאני רוצה לפתוח סרט פול HD (1920*1280) האם יש דרך שהרזולוציה של המסך תשתנה לי באופן אוטומטי לFULLHD בעת פתיחת הסרט? מבלי שאצטרך להיכנס להגדרות הווינדוס ולשנות את הרזולוצית מסך? אני יודע שבמשחקים איכותיים המחשב משתנה אוטומט לרזולצית המשחק, האם יש תוכנה או משהו שיכול לעשות לי את זה גם בפתיחת סרט וכשאצא מהסרט המחשב יחזור לרוזלוציה הנוכחית? (את העצה של לשים רזולוציה קבעה FULL HD ולשנות תפונט בווינדוס לגדול יותר לא עוזר…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
יש לי WORD STARTER חוקי הוא שומר את הקובץ ב DOCX איך משנים את זה ל DOC ?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מנהל הורדות בסיסי, יחסית. לא משהו יותר מדי מסובך. מה שראיתי בסטיקי זה בעיקר מנהלי הורדות לyou tube או רפיד שייר וכו'. אני רוצה משהו כללי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי בעיה עם JDOWNLOADER משום מה יש לי אינטרנט 2.5 שתמיד היה מוריד לי מראפידשייר מגה אפלואד על 150 KB עד 300KB ובשלושה ימים האחרונים שני חברות השרתים האלה כשאני מוריד מהם ההורדה לא עוברת את ה-30 KB מה למה זה?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה כבר המון זמן ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות עד לגירסה 6 כשמהבעיה האחרונה פשוט יצאתי דפוק !! לפני יומיים איבדתי את החיבור לאינטרנט (מהיר בכבלים) במחשב הראשי שלי עם חלונות 2000 עכשיו אני גולש מה לפטופ .(אם אותו חיבור) פשוט מאוד עידכנתי את התוכנה יש לה UPDATE כמו לכל אנטי וירוס מצוי - הרצתי סריקה להורדת SPYWARE ולחצתי NEXT וכאן והלאה איבדתי את הקישור לאינטרנט !! כל מה שעשיתי כולל שיחזור הרגיסטרי 6 ימים אחורה אגב מה שהחזיר גם דריברים של הכרטיס מסך לקודמים לא עזר!! זו לא הפעם הראשונה שזה קורה לי , בפעם הראשונה לא יחסתי לזה חשיבות אבל עכשיו אני יהיה ממש זהיר ? בפעם הראשונה זה היה במחשב בעבודה שם התוכנה פגעה ב תוכנת ה FTP החינמית תוך שהיא נותנת הודעת שגיעה שחסרים…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשאני פותח כמה קבצים בVLC תחת ווינדוס 8 הוא קורס ויש מה הודעות בצורה מדורגת. איך פותרים את זה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
*מקודם עזרתי לחבר שלי לפרסם בעיה שיש לו עם איזה כרטיס מסך, אז תראו הודעות אלא נפרדות לחלוטין. שלום יש לי שני בעיות שממש מרגיזות אותי: בעיה 1: יש לי כרטיס מסך HD2600 PRO של ATI בפעם הראשונה שהתקנתי את הדרייבר, הכל הלך חלק והוא עבד כמו שצריך, אני מדבר איתכם לפני שנתים בערך, לאחר שנה עשיתי פרמוט, והתקנתי את הדרייבר אך קיבלתי שגיאה כזו, בכל הפעלה של הדרייבר: התעלמתי מהשגיאה כי לא היה לי צורך בדרייבר שאני ישחק איתו בשלב ההוא, עכשיו העברתי את המחשב שלי שוב פרמוט ושוב אני מקבל את אותה השגיאה, חשוב לציין שאני מתקין את כל הדרייבים הדרושים, כולל לוח אם.. אני לא מבין מה הבעיה, ניסיתי להוריד מכמה מקומות שונים, מחקתי לחלוטין מהמחשב, ופירמטתי והבעיה ממשיכה.. בעיה 2: אחרי שהמ…
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
איזה כיף שמיקרוסופט מוצאת דרכים חדשות לעשות מוצרים חדשניים כמו ה WGA ו OGA... http://blogs.zdnet.com/microsoft/?p=1322
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד די הרבה עם אינטרנט אקספלורר 7 בכל מיני שפות וגירסאות, ואני פוגש המון פעמים בעיות של חוסר זיכרון ברגע שפותחים יותר מדאי חלונות או טאבים של IE (בדר"כ באזור ה 10) אבל הפעם זה מוגזם. כפי שאתם רואים בתמונה המעבד כמעט לא בשימוש ויש לי 3GB ראם. ולמטה יש גם סמל של TuneUp Memory Optimizer למטה בצד שמאל שמראה שרוב הזיכרון פנוי, ובכל זאת ישנה ההודעת שגיאה שאתם רואים. מה דעתכם? מישהו פגש ג"כ בעיות זיכרון עם IE7? ??? [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-