עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by VoliSuS,

אהלן אני מעצב בפוטשופ כבר 4 שנים והבנתי את הרעיון שמה כאילו ברור לי שאני ממש לא בשיא אבל אני רוצה להרחיב את הידע שלי בתחום העיצוב חשבתי על 2 תוכנות 1. סינמה 4D 2. פלאש מצד אחד אני רוצה סינימה אבל המחשב שלי גרוע אין לי כרטיס מסך פעם הרצתי סינימה שהתחלתי ללמוד והוא הריץ לי דווקא את התוכנה למרות שחלק אמרו לי שאני אפילו לא יצליח להתקין אותה על המחשב.. אבל בכל זאת היא דיי איטית על המחשב מצד שני יש את פלאש שזה גם יפה והכל וגם רץ לי על המחשב חלק אבל היום לאט לאט כבר הביקוש לפלאש הולך ויורד למה כל הקטע של הקידום אתרים היום חזק ופלאש זה פוגע בקידום.. וגם אפשר לעשות כל מיני אנימציות וסינימה ככה שזה לא כזה קריטי או שבכלל ללמוד תוכנות כמו אילוסטרייטור או firework אני רוצה בס…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by אנדי,

התקנתי גרסת נסיון של פרמייר פרו לצורך לימוד. כאשר ניסיתי לגרור קבצי אודיו לציר הזמן (נבדק על קבצי AIFF ועל MP3), בין אם זה היה מחלון ה- source, ובין אם זה היה בגרירה ישירה מחלון הפרוייקט לציר הזמן, פרמייר הפסיקה להגיב לעכבר, בין אם זה בחלונות השונים של ממשק המשתמש או בשורת התפריטים. נאדה. העכבר פשוט לא היה קיים יותר עבורה. הדבר היחיד שהצליח לגרום לפרמייר לעשות משהו היה כמה קיצורי מקלדת, אבל עם זה אי אפשר לעשות הרבה. אני מניח שאני לא הראשון שנתקל בתקלה כזו, אלא שלא ממש הצלחתי לאתר פתרון ברשת. למי יש הצעות לפתרון הבעיה? תודה מראש ושבוע טוב. הערה - התוכנה מותקנת על מחשב בעל המפרט שלהלן: מעבד - core i7 3770 זכרון - …

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  3. יש לי GPS כזה אני לא מוצא לו את הדרייבר שלו אשמח מאוד לקבל אותו תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by jfkk,

שלום מעוניין ליצור דיסק עם מערכת הפעלה7 +אופיס עם התוכנה מקבל שגיאה בטעינה מערכת הפעלה http://i.imgur.com/xy6ezhZ.jpg תודה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by idofr,

קיבלתי קובץ DAT במייל (ממישו שאני מכיר ואני יודע שזה לא ווירוס או כלום) ואני צריך לפתוח אותו הוא אמור להכיל תוכנית או תמונה או משו בסגנון למישו יש מוש איך אני יכול לפתוח אותו? בתודה עידו

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  6. להפוך תצוגת סרט... סרט הפוך כאילו על הצד 90 מעלות... צילמתי סרטון עם המצלמה שלי וצילמתי על הצד כמו מפגר... יש איזה תוכנה שהופכת לי את הסרט ב90 מעלות? אם לא ברור אני יעלה תמונה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by ExPoNe,

שלום לכולם,נתנו לי עבודה קטנה באסמבלי ואני דיי חדש ואני לא מצליח להבין את כל הקטע של הדגלים ואת הפקודה לא חוקית של הMOV. מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם הדגלים?תודה רבה מראש לכולם!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  8. איזה כיף שמיקרוסופט מוצאת דרכים חדשות לעשות מוצרים חדשניים כמו ה WGA ו OGA... http://blogs.zdnet.com/microsoft/?p=1322

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Ben Pines,

היי לכל חברי הפורום. יש לי שתי שאלות. 1. מה דעתכם על עיצוב האתר באופן כללי - אתר פנונה 2. אנחנו רוצים להוסיף סרטון, האם כדאי לשלב אותו בתוך הסליידר או במקום נפרד?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  10. Started by YINON110,

אהלן, יש לי מחשב חדש והתקנתי בו את המשחקים באים: H.A.W.K HITMAN BLOOD MONEY CRYSIS כשאני בא להפעיל את היטמן אני מקבל הודעה על קובץ msvcr71.dll לא נמצא וזה אומר לי לנסות להתקין שוב. בשני המשחקים האחרים אני מקבל את אותה השגיאה אבל עם הקובץ d3dx9_39.dll . *הדרייברים כמובן מותקנים. חסר לי DX10. ואת DX 9C התקנתי ממה שהיה בתוך הדיסק של היטמן. אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי עד עכשיו לא הרצתי שום משחק תודה מראש וחג שמח

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by eyahalom,

שלום כולם, האי מיול שלי בן כשבועיים, עובד רצוף ומוריד רצוף. אני עובד עם ווינדוס XP ופיירוול של זון אלארם, כאשר הפורטים הרלוונטיים פתוחים. הורדתי את התוכנה דרך TUCOWS ולא דרך ליונטוורק ודומיו... הבעיה היא שאני מוגדר כLOWID, נראה לי שמשהו בקונפיגורציה מוגדר אצלי לא נכון. הCAPCITIES מוגדרים כ64KB להורדות ו11KB להעלאות. זה הDEAFUALT ולא נגעתי בהגדרות הללו. בנוסף הריבועים של הלימיטים לא מסומנים אצלי בהגדרות. הLOWID מוגדר כ13 - 1.3% (לא שיש לי מושג מה זה אומר, הבאתי את הנתון הזה מדף הסטטיסטיקה של האימיול). השאלה שלי היא מה אפשר לעשות? אני משתף חופשי. בקובץ הלוג רשום שאני צריך לבדוק את הקונפיגורציה כי אני LOWID...זאת הסיבה שפניתי אליכם. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by ModChiP,

יש לי פיירפוקס 6 והוא ממש מאמץ את המעבד. זה הגיע למצב שכשאני כותב את התגובה הזו יש דילי ענק ורק כמה שניות אחרי שאני מסיים להקליד מה שכתבתי מופיע על המסך... יש סיכוי שזה בגלל ששידרגתי לפיירפוקס 6 מפיירפוקס 5? אשמח לעזרה!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. אני מחפש תוכנה שתדביק לי כמה טקסטים שונים. שאני לא יצטרך ללכת לטסקט מסויים, להעתיק, להדביק ואז ללכת לטקסט הבא... אלא שהיא תדביק כמה טקסטים שונים בלחיצות מקלדת. למישהו יש אחת כזאת? תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. סטודנט להנדסת תוכנה מחפש גרפיקאי ליצירת אפליקציות פשוטות בדו מימד לאנדרויד \ iOS העיקר הוא לצבור ניסיון ביחד, לא נדרש ניסיון רב - למשל כרגע הרעיון הוא לעבוד על אפליקציה שיש בה צורות פרימיטיביות פשוטות אבל צריך אותן בכמה רזולוציות ועם alpha channel וכו'... לכן דרוש גרפיקאי כמו כן אם יש לכם גרפיקה מוכנה ורעיון למשחק \ אפליקציה פשוט אני פתוח (אפשר גם לעבוד על רעיונות בתורות).

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Cropsey,

היי, אני יודע שיש מין ווידג'ט של "מגירת משחקים", אני יודע שהוא נראה כמו זה בערך: http://tinyurl.com/prosqj7 יש ווידג'ט דומה לזה? לווינדוס 7.. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אני לא מצליח להתקין אנטי וירוס או שיש אנטי וירוסים שמתאימים לווינדוס 10

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by LockOn,

היי, התחלתי בזמן האחרון ללמוד SKETCHUP והגעתי לשלב בפרוייקט שאני צריך להכניס רהיטים לשרטוט.. עכשיו אני מוריד מהגלריה רהיטים אבל הגודל שלהם לא מתאים לתכנון שלי.. איך אני מתאים אותם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by mikibo,

שלום לכולם בחודש האחרון הגוגל כרום נתקע .לפעמים מייד לפעמים לאחר מס' דקות. ביצעתי איפוס אח"כ הסרה והתקנה מחדש. מחיקת קובץ C:\Documents and Settings\miki\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Local State והגוגל נתקע פשוט קופא וזהו תודה מראש מיקי

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by MATTAN,

היי מה המצב?? רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית שאפשר לעשות איתה את אותם הדברים שעושים עם מאיה -> maya תודה לכל העונים

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. מחשב נייד Dell Inspiron 2200. כרטיס רשת של Broadcom. bcm4309 הוא לא נמצא באתר של DELL, ובאתר של Broadcom אני לא מצליח למצוא. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by gtx980sli,

מתי משחקים יוציאו תמיכה בdirectx 12 ? אני זוכר שבאחת הכתבות ציינו ששני מהנדסים עשו טרנספר למשחק (king of משהו) מ11 ל12 תוך שלוש שבועות בסרטון גם הראו שיהיה אפשר להוסיף יותר דמויות למשחק בזמן אמת . נראה לכם זה יגרום למשחקים כמו gta להגדיל את הצפיפות של האנשים וליצור סביבות יותר מפורטות בהרבה? ( ללא השפעה על הביצועים?) אמרו שיהיה אפשר לשלב כרטיסים ירוקים עם אדומים . למה לא מנסים את זה ? האם שיתוף זיכרון במערך מרובה כרטיסים עובד או שזה סתם שמועה? - - - תגובה אוחדה: - - - אישית לא אכפת לי מוינדואס 10 . רק הdirectx 12 חשוב לי . יהיה אפשר להתקין אותו על וינדואס 8.1 /7 ?

22. Started by ex_,

אטרף פתאומי ל wallpapers תגובות חופשי - [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אני רוצה להמיר את הדיסקים שלי ל-MP3 ואח"כ לשים בנגן שלי (IRIVER H140) 1 האם השירים בדיסקים (מקוריים) הם ב-WAV? 2 האם כדאי להשתמש בווינדוס מדיה פלייר? 3 מה זה OGG VORBIS?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום לכולם: ברצוני לברר מהי החברה המפתחת את תוכנת UPSMON Pro, ומה האתר שלה, על מנת שאוכל להוריד גרסה מעודכנת של התוכנה בשביל מכשיר האל פסק שלי (Advice PRD650), למקרה ויש גרסה חדשה יותר של התוכנה מזו שיש באתר של אדוויס. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. *** אזהרה! אם יש לכם כמה חלונות פתוחים של אקספלורר, אל תפתחו את הלינק שלמטה! *** האתר seret.co.il מצליח להוכיח את עצמו כמרשם בטוח לריסוק הדפדפן. למי שבכל זאת מעוניין לבדוק, כנסו לאתר ותלחצו על אחד מהלינקים. רובם מרסקים את הדפדפן מיידית, למשל "פורומים" או "פרסם באתר" (...yeah right). תחת WinXP הריסוק אפילו לא מלווה בהודעת שגיאה... כל החלונות פשוט נסגרים במקום, בלי שאלות ובלי היסוסים. משום מה בדפדפנים אחרים אין את הבעיה הזאת, אבל יש טון של בעיות אחרות. מעניין איזה וובסטר כושל בונה אתר מסחרי שלא מאפשר צפיה באף אחד מהדפדפנים הנפוצים? ??? Prog. עריכה: איות בכותרת

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.