עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לפני- אחרי- נערך ב Adobe After Effects CS5 ו-Sony Vegas Pro 9.0 עכשיו שמתי לב לזה! חחח האנשים לא זזים! ממשיכים ללכת כאילו לא קרה כלום!

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אני צריך תוכנה למציאת פונקציה הופכית, למשל ל-x^2 הפונקציה ההופכית זה שורש של x. היא צריכה לעבוד עם פונקציות יחסית מסובכות(המכילות עצרת וסכומים). אשמח מאוד לשמוע אם מישהו מכיר משהו כזה (אפילו אם זה לא עובד לפונקציות מסובכות אלא רק לפולינומים). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אם למשל יש לי 30 קבצים ללא סיומת ואני רוצה שכולם יהיו FLV. במקום לעבור אחד אחד חשבתי אולי יש דרך קלה יותר

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. יש לי מחשב חדש ! עכשיו אני מחפש אנטי ווירוס בנתיים אין. קופצות לי פרסומות הרבה בדפדפנים נפרדים וכל פעם שאני עושה חיפוש בגוגל מופיע לי 3 שורות עם פרסום של אוויס וכל מני דברים מעצבנים! יש למשהו תוכנה להמליץ לי ?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. 1,איזה נתונים אני צריך להכניס לתוכנה , ומאיפה אני יכול לדעת את הנתונים? 2,מה המטרה בעצם של התוכנה?(אני יודע שלחשב נגדים , אבל זה לא אומר לי כלום... )

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by IlanF,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה ליהיות תחליף ראוי לDT על ווינדוס 7? ניסיתי להתקין את אלכוהול, אבל הוא כל הזמן מבקש לעשות ריסט למחשב ולא ממשיך בהתקנה...

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום רב, בגלל בעיה של ריסטרטים, ולאחר שבבדיקה במעבדה לא נמצאו תקלות חומרה, החלטתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. בנוסף, על פי המלצה שקיבלתי בפורום התקנתי את התוכנה EASY TUNE 5 , שמתאימה ללוח האם הנמצא ברשותי.( GIGABYTE) בהפעלת התוכנה, נראה על פניו שהטמפרטורות תקינות (אגב האם הנתונים של SYSTEM ו-CPU מתייחסים כבר לכל רכיבי המחשב?), אולם כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת כאן- יש סימני אזהרה אדומים, בקטגוריה של Fans , שאינני מצליח להבין את פישרם. אז מה זה בעצם אומר? האם הדבר מצביע על כך שמשהו בחומרה, לא מתפקד כשורה? כמו כן, יש עניין נוסף שקשור ל-OVVER CLOCKING שגם את זה יעצו לי לבדוק. השאלה כיצד בדיוק ניתן לבדוק את הדבר באמצעות תוכנה זו, או שאולי עדיף בכלל לברר את נושא ה- OVVER …

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. *** אזהרה! אם יש לכם כמה חלונות פתוחים של אקספלורר, אל תפתחו את הלינק שלמטה! *** האתר seret.co.il מצליח להוכיח את עצמו כמרשם בטוח לריסוק הדפדפן. למי שבכל זאת מעוניין לבדוק, כנסו לאתר ותלחצו על אחד מהלינקים. רובם מרסקים את הדפדפן מיידית, למשל "פורומים" או "פרסם באתר" (...yeah right). תחת WinXP הריסוק אפילו לא מלווה בהודעת שגיאה... כל החלונות פשוט נסגרים במקום, בלי שאלות ובלי היסוסים. משום מה בדפדפנים אחרים אין את הבעיה הזאת, אבל יש טון של בעיות אחרות. מעניין איזה וובסטר כושל בונה אתר מסחרי שלא מאפשר צפיה באף אחד מהדפדפנים הנפוצים? ??? Prog. עריכה: איות בכותרת

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by mavingadol,

האם יש דרך כלשהיא להתקין את Internet Explorer 10 ו internet Explorr 11 על אותו מחשב ?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by אנדי,

התקנתי גרסת נסיון של פרמייר פרו לצורך לימוד. כאשר ניסיתי לגרור קבצי אודיו לציר הזמן (נבדק על קבצי AIFF ועל MP3), בין אם זה היה מחלון ה- source, ובין אם זה היה בגרירה ישירה מחלון הפרוייקט לציר הזמן, פרמייר הפסיקה להגיב לעכבר, בין אם זה בחלונות השונים של ממשק המשתמש או בשורת התפריטים. נאדה. העכבר פשוט לא היה קיים יותר עבורה. הדבר היחיד שהצליח לגרום לפרמייר לעשות משהו היה כמה קיצורי מקלדת, אבל עם זה אי אפשר לעשות הרבה. אני מניח שאני לא הראשון שנתקל בתקלה כזו, אלא שלא ממש הצלחתי לאתר פתרון ברשת. למי יש הצעות לפתרון הבעיה? תודה מראש ושבוע טוב. הערה - התוכנה מותקנת על מחשב בעל המפרט שלהלן: מעבד - core i7 3770 זכרון - …

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Haflo,

יש לי קובץ בגודל 130MB, מה התוכנה הכי טובה לחלק אותו לקבצים קטנים? ואיפה היא נמצאת ברשת?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by geigera,

שלום רב אני מחפש אנטי וירוס חינמי לשני מחשבים - אחד נייד בן שנתיים וחצי (כבר מתחיל לסחוב לאט) ואחד ביתי חדש, חזק יחסית (למשחקים). חשוב לי שיהיה קל ופשוט לתפעול וכמובן יגן בצורה טובה ממה שצריך להגן (אני בעצמי לא מבין בכל האיומים ולא יודע ממה אני צריך להיזהר). על מה אתם ממליצים? שמעתי שחשוב להגדיר נכון את התוכנה. מה צריך לעשות בהגדרות כדי שהמחשב לא ייתקע? תודה ארי

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אני צריך להריץ מעבד תמלילים איינשטיין לצורך איזה עניין. הורדתי את מעבד התמלילים, וכשאני מריץ אותו, אני מקבל את העברית כג'יבריש.\ אני עובד תחת XP. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by iveco,

שרוצים לראות סרט עם מסך מלא אז רואים למטה את השורה של ה TASKBAR ניסיתי לעשות הכול ולא הצלחתי רק אם לוחצים : תמיד עליון אז השורה של TASKBAR נעלמת אבל אם עושים תמיד עליון אי אפשר ללחוץ על תוכנה אחרת במקביל בלי להוריד את ה VLC למטה MINIMIZE

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. יש לי בעיה בפתיחת סרטים עם סיומת MPG ! זה לא MPEG , ניסיתי לפתוח עם DIVX אבל הוא אומר שהוא לא מכיר את הפורמט, גם מדיה פליר לא מכיר אותו... איזה תוכנה פותחת את הפורמט הזה? ניסיתי גם עם רד ליט וזה לא עבד! למי יש עצות? עריכה: אם יש תוכנה שממירה אותו לפורמט נורמלי (כמו MPEG) אז תביאו לינק בבקשה! :

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. על איזה חברה אתם ממליצים? (כמובן מאלה שמשתתפים ב BF)

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  17. Started by תושב העיר,

לפרסומות ביוטיוב תמיד היו לחצן "דלג" שמאפשר לדלג עליהן החל מאתמול כל קליפ שאני לוחץ עליו יש פרסומות אבל אין לחצן דלג !!!! למה זה ?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, בזמן שיטותי בפייסבוק, לא זוכר על מה לחצתי באותו רגע, אבל הפונטים באנגלית (בפייסבוק בלבד) ההתכווצו ונעשו דקים... זה מופיע אך ורק בפייסבוק עד כה למה שראיתי אך מאידך זה נמצא גם באקספלורר וגם בכרום (למרות שהאקספלורר באותו רגע לא היה פתוח). ניסיתי: 1. Ctrl + גילגול בעכבר - לא מתקן. 2. שינוי הפונטים והגדלים בדפדפן - לא מתקן. מישהו נתקל בזה?? מצ"ב תמונה להמחשה.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום לכם. אני אוהב להשתעשע בתוכנת המקסים וירטואל די ג'יי. כדי שהקבצים שלי ישמעו באותה העוצמה עשיתי נירמול אודיו בתוכנת MP3 GAIN. כאשר ניגנתי אותם במדיה פלייר הם באמת נהיו באותה העוצמה אך כשניסיתי לנגן בוירטואל התוכנה הרימה לי את העוצמה בחלק מהקבצים.מה עושים?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אני צלם עם ניסיון בPS יותר מהסטנדרט... ברצוני לרכוש WACOM לעבודה בPS בעיקר לעיבוד(לא מצייר בכלל למעט ריטוש קל). האם כדאי לי ללכת על הIntuos או שמא עלי ללכת על סדרה נמוכה יותר(כסף זה לא אישו)? בברכה, אורי קישור לגלריה שלי: http://www.pbase.com/shualy

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. התקנתי את uBlock Origin לפני זמן רב ועד עכשיו הוא פעל בלי בעיה וחסם את כל הפרסומות. כעת גוגל כרום אומר שיש בעיה בתוסף ולכן הוא לא עובד וכל פעם שאני לוחץ על "תקן תוסף" אז הוא מוריד משהו, התוסף נראה עובד לחלקיק שנייה (הסמל מופיע) ומיד אחרי זה המצב חוזר לכך שהוא לא עובד. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ולא עזר. מה אפשר לעשות?

22. Started by koko0,

לא אני לא מעוניין לפרוץ. יש לנו פרוייקט השו"ת שאפשר להתקין אותו מכונן רשת ולהשתמש בו כל עוד אתה מחובר (עזבו שאצלי יש בעיה עם השרת hasp או משהו כזה) בדקתי ואם עושים קובץ תמונת דיסק זה לא עובד כשמתנתקים. הכונן רשת הוא עם מערכת קבצים של דיסק. אין לי טעם לפרוץ את זה אני בכל מקרה לא משתמש בתוכנה בבית ז מה זה הhasp הזה ואיך זה עובד?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by BMD,

אני משתמש בתוכנה כבר המון זמן ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות עד לגירסה 6 כשמהבעיה האחרונה פשוט יצאתי דפוק !! לפני יומיים איבדתי את החיבור לאינטרנט (מהיר בכבלים) במחשב הראשי שלי עם חלונות 2000 עכשיו אני גולש מה לפטופ .(אם אותו חיבור) פשוט מאוד עידכנתי את התוכנה יש לה UPDATE כמו לכל אנטי וירוס מצוי - הרצתי סריקה להורדת SPYWARE ולחצתי NEXT וכאן והלאה איבדתי את הקישור לאינטרנט !! כל מה שעשיתי כולל שיחזור הרגיסטרי 6 ימים אחורה אגב מה שהחזיר גם דריברים של הכרטיס מסך לקודמים לא עזר!! זו לא הפעם הראשונה שזה קורה לי , בפעם הראשונה לא יחסתי לזה חשיבות אבל עכשיו אני יהיה ממש זהיר ? בפעם הראשונה זה היה במחשב בעבודה שם התוכנה פגעה ב תוכנת ה FTP החינמית תוך שהיא נותנת הודעת שגיעה שחסרים…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. מחשב נייד Dell Inspiron 2200. כרטיס רשת של Broadcom. bcm4309 הוא לא נמצא באתר של DELL, ובאתר של Broadcom אני לא מצליח למצוא. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by ofer_mat,

יש למישהו המלצה לתוכנה המגבה CD ל קיבצי MP3

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים