תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי חבר שנכנס לו וירוס למחשב אחרי כמה זמן הוא ניסה לעשות ריסטרט והמחשב לא עלה מאז ניסיתי לפרמט לו אותו עם דיסק של ווינדוס והוא קפא כל פעם לקחתי את ההארדיסק אלי ופירמטתי אותו דרך המחשב שלי (דרך הדיסק מנג'מנט) בכל מקרה ההרדיסק מפורמט וכשאני מחבר אותו אצלו במחשב אני מקבל press any key to install windows אני לוחץ ואז מופיע לי bootmgr is missing press ctrl+alt+delete to restart והמחשב נתקע... בנוסף ניסיתי להכנס לboot menu והוא נתקע גם שם הביוס עובד אבל זה לא עוזר לי... כשההרדיסק מנותק אני מצליח לעשות בוט לתוך ההתקנה של הווינדוס מהדיסק הבעיה זה כשההרדיסק מחובר... מה עושים? זה לא תקלה בהרדיסק כי אם הוא מחובר במחשב שלי אז אני יכול לגשת אליו... אולי הוא לא מפורמט טוב? כאילו …
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום משום מה לפני כמה ימים התוכנה התחילה לרשום לי שהחיבור נכשל אבל זה מראה כיאילו הכל תקין ממה יכולה להיגרם הבעיה הזאת ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי את uBlock Origin לפני זמן רב ועד עכשיו הוא פעל בלי בעיה וחסם את כל הפרסומות. כעת גוגל כרום אומר שיש בעיה בתוסף ולכן הוא לא עובד וכל פעם שאני לוחץ על "תקן תוסף" אז הוא מוריד משהו, התוסף נראה עובד לחלקיק שנייה (הסמל מופיע) ומיד אחרי זה המצב חוזר לכך שהוא לא עובד. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ולא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני פותח כמה קבצים בVLC תחת ווינדוס 8 הוא קורס ויש מה הודעות בצורה מדורגת. איך פותרים את זה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום, בגלל שאני לא מצליח לשנות סיסמאות באחד האתרים, אני לחצתי על סימן שאלה והופיע חלון קטן עם אותיות מבולגנות שתראו בתמונה למטה: מה אני יכול לעשות שאותיות יהיו ברורות? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום כולם, האי מיול שלי בן כשבועיים, עובד רצוף ומוריד רצוף. אני עובד עם ווינדוס XP ופיירוול של זון אלארם, כאשר הפורטים הרלוונטיים פתוחים. הורדתי את התוכנה דרך TUCOWS ולא דרך ליונטוורק ודומיו... הבעיה היא שאני מוגדר כLOWID, נראה לי שמשהו בקונפיגורציה מוגדר אצלי לא נכון. הCAPCITIES מוגדרים כ64KB להורדות ו11KB להעלאות. זה הDEAFUALT ולא נגעתי בהגדרות הללו. בנוסף הריבועים של הלימיטים לא מסומנים אצלי בהגדרות. הLOWID מוגדר כ13 - 1.3% (לא שיש לי מושג מה זה אומר, הבאתי את הנתון הזה מדף הסטטיסטיקה של האימיול). השאלה שלי היא מה אפשר לעשות? אני משתף חופשי. בקובץ הלוג רשום שאני צריך לבדוק את הקונפיגורציה כי אני LOWID...זאת הסיבה שפניתי אליכם. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חיפשתי נואשות באינטרנט קריברים למצלמה מסוג GPT DC-4120 אבל לא מצאתי לווינדוס XP. בבקשה תביאו לי את הדריבר... בתודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להתחבר למצלמה שמחוברת למחשב מרחוק. מישהו מכיר כזה דבר? תודה, אייל
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש לציין שהמחשב הנייד שלי הוא חזק וקניתי אותו לפי ההמלצה פה כדי שבין היתר התוכנה תעבוד עליו בצורה תקינה אך כשאני מנסה לנגן מוזיקה דרך התוכנה השירים לא שומרים על קצב אחיד ובמדיה פלייר הם מנוגנים כמו שצריך.מה הסיבה לכך?יש משהו שאני יכול להגדיר במחשב כדי שהקבצים ינוגנו כמו שצריך ולא יסחבו בקושי?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
פירסמתי בפורום "מפרטים" עזרה בתחום תאימות חומרה לתוכנת עריכת סרטים "אדיוס 5" הופנתי לכאן כדי לברר לעומק יותר את דרישות החומרה לתוכנה. אשמח לקבל עזרה מבעל נסיון מקיף בתחום על תוכנה זו בשאלות:במה התוכנה משתמשת בזמני רינדור ועבודה ב"זמן אמת"?האם בזיכרון?או במעבד? בזיכרון הכרטיס מסך...?או בכולם יחד? או בחלקם?איזה כרטיס מסך יש לבחור?geforce או Quadro וכו'..? כרטיס מסך בייתי או להשקיע במקצועי? כמה מגה בכרטיס מסך?256?512?...כמה ביטים(bit) בכרטיס מסך?128?256? איזה מעבד?12 מגה או מספיק 8?איזה זיכרון לבחור?DDR2?DDR3? וכמה זיכרון?256?512?או יותר...? איך לייעל את העבודה ע"י הגדרות התוכנה? האם קיימים פרטים חשובים שעלי לדעת בשימוש בתוכנה? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת רשת של silver line icam 830 אני מחפש נואשות דריבר למצלמה ואני לא מוצא לחברה אין גם אתר להורדות דריברים אם יש למישהו את המצלמה ויכול לשלוח לי את הדריבר או לשלוח לי קישור אני מאד יודה כיוון שאיני נמצא תמיד בפורום אני יודה לכם אם תוכלו לשלוח לי לאי מייל שלי shimon800@walla.co.il בתודה מראש שמעון
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
איך? הוספתי כמה פונטים לC:\WIN\FONTS אבל הם לא נוספו בפוטושופ. מה צריך לעשות? עריכה- שעה חיפשתי לפני שכתבתי את הת'רד ולא מצאתי תשובה וחמש דקות אחרי מצאתי (שונא כשזה קורא) פשוט שמים אותם ב C:\Program Files\Common Files\Adobe\Fonts
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתנעל לי דיסק און קיי. אני לא רוצה שתקפוץ לי סיסמא בעת פתיחת הקבצים, שאני אוכל לפתוח את הקבצים אך לא אוכל למחוק אותם. משהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנת שעון מעורר למחשב כדי שאני יכוון את השעון במחשב כדי להתעורר.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה להכנס למספר שרתי FTP הפתוחים לציבור, ומקבל ההודעה: 'אין אפשרות להציג את הדף' מה לשנות בהגדרות של EXPLORER /ROUTER?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם קיים אתר או תוכנה שמאפשר לי לעקוף את חברת אורנג' ולשלוח לעצמי אייקונים, הודעות, צילצולים חינם מהאינטרנט ? ניסיתי להשתמש בתוכנת SmartSMS אבל למיטב הבנתי אין אפשרות לעבוד עם התוכנה בחיבור ADSL, ז"א חייב מודם. מחכה לעזרה, תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רואה פה לפעמים אנשים שמעלים תמונות מסך עם תוכנה שבודקת טמפרטורת מעבד ומתח של המאוררים וכ"ד... איך קוראים לתוכנה הזאת, ומאיפה מורידים אותה?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מי שלא יודע, גרסה סופית של Winamp 3 כבר יצאה וניתן להוריד אותה מהאתר של החברה (Winamp.com). מי מכם שכבר הוריד והתקין, מה דעתכם על הגרסה החדשה?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בשעה טובה, ג'יגהבייט הוציאו גרסה נורמלאית לתוכנה. שעובדת ללא בעיות. אין פונקציות חדשות אבל התוכנה הרבה יותר יציבה ונוחה. גם העיצוב שונה, אם כי דומה באופן חשוד ל CPU-Z [br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 19:18:42 עוד תמונות[attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מאז שעשיתי פורמט הסאונד במחשב שלי לא עובד ביוטיוב ובכל אתרי האינטרנט, בדקתי למה וגיליתי שהחיבור FRONT שלי במחשב לי עובד. והוא לא מקולקל או משהו - עובדה שאם אני מחבר לרמקולים שלי (X540 LOGITECH) אוזניות לשלט אז גם לא שומעים טוב, זה אומר שזה לא ברמקולים ובגלל שזה מאז הפורמט אז אני גם פוסל את האפשרות שזאת בעיה בלוח אם. יש לי לוח אם Asus P5K SE התקנתי 100 פעם את כל הדרייברים האפשריים, התקנתי כל מה שקשור לאינטרנט, מקודדים, וכל זה, אין לי כבר מה לעשות. יש לכם רעיונות? אגב, כשאני מתכוון בקושי עובד- הוא עובד רק על סאונד ממש גבוה וגם אז שומעים ממש חלש ועם מלא הפרעות. וגם במשחקים קשה לשחק כי לא שומעים את מה שאמורים לשמוע ברמקוליים הקדמיים, למרות שיש לי ברמקולים את הכפתור MATRIX אני…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ממולץ מאוד להתקין את התוכנה הזו למי שאין מפה. תוגנה שימושית לצפיה במודלים תלת-מימדיים. DWF הינו פורמט גלובלי בדומה ל PDF אך לאובייקטים. ניתן ליצא מודלים וסצנות לפורמט זה ולשתף אנשים אחרים שאין להם את תוכנה בה יצרתם את המודל. * מומלץ לפרסם בפורום זה את העבודות שלכם בפורמט זה.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו ביקש ממני תוכנה בסגנון הזה, שתסביר איך לנהוג ותלמד תמרורים ותעשה בחנים והכל. תודה מראש slim_shady
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנת חיפוש למחשב שתאפשר לי לחפש במהירות ועדיף שהיא תשב בקביעות בשורת המשימות מבלי שאצטרך לפתוח בכל פעם מחדש אותה. וגם עדיף שתהיה אפשרות להגדיר מראש שלא יתבצע חיפוש בכונן C כי זה גוזל זמן ובכל מקרה אני לא שומר שם קבצים
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-