תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום... אני מתשתמש מדי פעם בביטורנט...בחודש האחרון הביטורנט שלי (אוזרוס) נהיה מאוד איטי בקושי עובד את ה 15K עברתי ל bitcomet היה יותר גרוע אז חזרתי לאוזרוס...אבל עדיין יש את הבעיה... פעם קראתי שיש ספקים שבכוונה מאטים את המהירויות בתוכנות שיתוף או משהו כזה יכול להיות שזה נכון ? בכל מקרה... הנה תמונה ממה שקורה אצלי באוזרוס שימו לב לכמות של המקורות זה עצום... http://img177.imageshack.us/img177/218/12uy1.jpg תראו את המהירות הורדה שמתי את המהירות העלאה על מגבלה של 5 ואין מצב שזה מפריע למה שמתי על 10 וגם אי שיפור ניסיתי גם משהו באמצע וגם לא חל שום שיפור ככה שהחזרתי בביטחון ל5K...הפורטים פתוחים התוכנה מעודכנת...אין פה שום סיבה שיהיה איטיות... אולי אם אני ישתמש בביטורנט שמזייף מה…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הדיוידי יודע לקורא קבצים בסיסיים כמו AVI DIVX MP4 , יש אופציה בתוכנות צריבה ישירות לצרוב קובץ MKV לדיוידי ככה שמכשיר הדיוידי הבסיסי ידע לנגן את הסרט או שבכל מקרה צריך קודם לעשות המרה של הקובץ מ MKV לדומא ל AVI ורק אחרי זה לצרוב את הקובץ ה AVI לדיוידי ? דבר נוסף אם אכן צריך לעשות את כל תהליך ההמרה ונוצר לי קובץ AVI אז הצריבה יכולה להיות בסיסית פשוט לזרוק כ DATA את קובץ ה AVI לדיסק הדיוידי וזה יתנגן או שחייב גם לצרוב כ "DVD-VIDEO" ?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי עיצב לי אלבום דיגטלי ואני מעוניין לדעת היכן אוכל להדפיס אלבום דיגיטלי ברמה כמו שהצלמים מביאים באופן פרטי, אך בטווח מחירים של 600-800 וגודל של 30*40 (בערך) ואם מישהו יוכל לומר מתוך נסיונו זה יהיה מעולה! תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התקנתי גרסת נסיון של פרמייר פרו לצורך לימוד. כאשר ניסיתי לגרור קבצי אודיו לציר הזמן (נבדק על קבצי AIFF ועל MP3), בין אם זה היה מחלון ה- source, ובין אם זה היה בגרירה ישירה מחלון הפרוייקט לציר הזמן, פרמייר הפסיקה להגיב לעכבר, בין אם זה בחלונות השונים של ממשק המשתמש או בשורת התפריטים. נאדה. העכבר פשוט לא היה קיים יותר עבורה. הדבר היחיד שהצליח לגרום לפרמייר לעשות משהו היה כמה קיצורי מקלדת, אבל עם זה אי אפשר לעשות הרבה. אני מניח שאני לא הראשון שנתקל בתקלה כזו, אלא שלא ממש הצלחתי לאתר פתרון ברשת. למי יש הצעות לפתרון הבעיה? תודה מראש ושבוע טוב. הערה - התוכנה מותקנת על מחשב בעל המפרט שלהלן: מעבד - core i7 3770 זכרון - …
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס טלווזיה וקיבלתי איתה את התוכנה WINPVR. התקנתי את הדרייבר וזה מראה לי את ההערה כשאני פותח אותה: מה לעשות??? פתחתי את המחשב וחיברתי טוב טוב את הכרטיס הטלווזיה, התקנתי מחדש את הדרייבר ושום דבר לא עוזר! מה עושים? תודה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלןאני מעוניין להתקין על 20 מחשבים את התוכנה google drive, שיהיה מקושר לחשבון שאני אצור במיוחד בשבילו. כאשר אני מחובר דרך התוכנה במחשב (win xp) וגולש דרך הדפדפן (chrome), האם החשבון שכבר מחובר ב-google drive יהיה מקושר לכרום או שיהיה אפשר להתחבר ל-gmail בדפדפן לחשבון שונה ממה שמוגדר בתוכנה לצורך סינכרון? הכוונה היא שהחשבון שמקושר ל-google drive יהיה קבוע לצורך סינכרון קבצים. כאשר משתמש צריך להתחבר לחשבון gmail שלו (דרך chrome) הוא יוכל לעשות זאת ללא צורך להתנתק מהחשבון שמחובר לאפליקציה שמותקנת במחשב. האם זה אפשרי? אם ההודעה לא בפורום הנכון אשמח אם האדמין יעביר אותה נ.ב. מנסיון אישי שלי אני יודע שאפשר לגלוש באותו הדפדפן ל 2 חשבונות gmail שונים אבל כאשר מתנתקים מאחד מהם, ג…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום כולם, האי מיול שלי בן כשבועיים, עובד רצוף ומוריד רצוף. אני עובד עם ווינדוס XP ופיירוול של זון אלארם, כאשר הפורטים הרלוונטיים פתוחים. הורדתי את התוכנה דרך TUCOWS ולא דרך ליונטוורק ודומיו... הבעיה היא שאני מוגדר כLOWID, נראה לי שמשהו בקונפיגורציה מוגדר אצלי לא נכון. הCAPCITIES מוגדרים כ64KB להורדות ו11KB להעלאות. זה הDEAFUALT ולא נגעתי בהגדרות הללו. בנוסף הריבועים של הלימיטים לא מסומנים אצלי בהגדרות. הLOWID מוגדר כ13 - 1.3% (לא שיש לי מושג מה זה אומר, הבאתי את הנתון הזה מדף הסטטיסטיקה של האימיול). השאלה שלי היא מה אפשר לעשות? אני משתף חופשי. בקובץ הלוג רשום שאני צריך לבדוק את הקונפיגורציה כי אני LOWID...זאת הסיבה שפניתי אליכם. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה בפתיחת סרטים עם סיומת MPG ! זה לא MPEG , ניסיתי לפתוח עם DIVX אבל הוא אומר שהוא לא מכיר את הפורמט, גם מדיה פליר לא מכיר אותו... איזה תוכנה פותחת את הפורמט הזה? ניסיתי גם עם רד ליט וזה לא עבד! למי יש עצות? עריכה: אם יש תוכנה שממירה אותו לפורמט נורמלי (כמו MPEG) אז תביאו לינק בבקשה! :
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי שאלה פשוטה לכאורה, אבל היא מושפעת מכמה פקטורים. האם למאיץ הגרפי השפעה ניכרת על רינדור ותצוגה מקדימה לפני רינדור? אם כן, איזה כרטיס מסך מומלץ? אם לא, מה עוד עשוי להשפיע חוץ ממעבד, זכרון ומהירות ההארד-דיסק? יש לי מחשב שנועד לעריכת וידאו. המעבד הוא Intel Q8200 (ארבע ליבות), ויש לי 4GB זכרון פנימי. כרטיס המסך הוא onboard ולכן אני שואל את השאלה, כדי שאדע מה הצעד הבא שלי. אני משתמש בתוכנות Premiere Elements 8 וב-Premiere Pro CS4 ובאף אחת לא התרשמתי מהביצועים, בלשון המעטה. מצד שני, אני עורך סרטים ברזולוציית 720p (אבל לא בפורמט סטנדרטי, דהיינו 264).
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
מחשב נייד Dell Inspiron 2200. כרטיס רשת של Broadcom. bcm4309 הוא לא נמצא באתר של DELL, ובאתר של Broadcom אני לא מצליח למצוא. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, אני צריך תוכנה שתיקח את הסרט, את הכתוביות, ותיצור משנהים קובץ (סרט!) אחד. עכשיו אני ממש מבקש שלא תיהיה מסובכת מידי שצריך לעשות מיליון פעולות והכל, יותר פשוטה יותר טובה. תודה מראש slim_shady . כל הקטע הזה בשביל לראות סרטים בDVD שקורא DVX אז אני צריך שהסרט גם יצרב בדיסק רגיל והכל...
-
יש לי גרסת סטודנט של SolidWorks 2011. יש לי Windows xp. הבעיה כשאני מעלה את חלון ההתקנה אני לא מצליח ללחוץ על ה-next. החלון נראה כאילו מגיב לכל חוץ מלחצן ה-next. אשמח לעזרה מהירה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המרתי קובץ pdf לקובץ וורד בעזרת התוכנה Solid Converter PDF. קובץ הוורד שנוצר לי פשוט הפוך אבל מה שמוזר הוא שהדף הראשון לא הפוך ואילו שאר הדפים כן. מצורף לינק להורדת שני הקבצים: http://ul9.rapidshare.de/cgi-bin/upload.cgi?rsuploadid=144250383465828824
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה על המחשב אני מבקש ממנו שיעשה לי אבחון לדיסק(של המערכת)- הוא ממליץ לי על boot time Defrag אני מאפשר את זה ואז הוא מאתחל וכשהוא עולה הוא מראה לי את החלון הזה http://img836.imageshack.us/img836/6724/dsc00301h.jpg ואז מאתחל שוב ומראה את החלון הזה- http://img638.imageshack.us/img638/7137/dsc00300xx.jpg אשמח לעזרה ואני ממש עובד עצות יש לציין שהתוכנה עובדת טוב והצלחתי לעשות איחוי לכונן המישני בהצלחה מרובה מצאתי משהו באתר הבית של התוכנה -http://www.raxco.com/support/kb/823/ אני לא יודע עם זה נכון אבל עבדתי לפיו ולא הצלחתי לפתור את הבעיה תודה רבה למי שיצליח לעזור!
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, האם ישנה אפשרות לראות במחשב עם פופקורן ולשדר להוט פייבר בוקס? בתוכנה של פופקורן הוא נותן אופצית סטרימינג לפייבר בוקס אבל בטלויזיה לא קופץ הסרט... פתרון למישהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב , ברשותי טיימר המתחבר בחיבור USB למחשב , כשאני מנסה להפעיל את התוכנה ששולטת עליו אני מקבל את ההודעה הבאה: cannot retrieve HID devices list [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] מערכת הפעלה win 7 64 bit במחשב אחר התוכנה עובדת מעולה בלי בעיה ... השאלה היא מה חוסם את הגישה לרשימת ה HID... ניסיתי למחוק את האנטי וירוס והפייר וול ולא עזר , ניסיתי להתחיל לנטרל יישומים אחד אחד וגם לא עזר , התקנתי ומחקתי את התוכנה , הדריבר וניסיתי גירסאות אחרות ... באותו מחשב במצב בטוח התוכנה עובדת מצויין כך שיש משהו שחוסם את זה ... מה אפשר לעשות חוץ מפירמוט ? תודה לעוזרים [/td][/tr][/table]
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן,התלבטתי בין הפורום הזה לבין עיצוב,אבל בגלל שאני צריך תוכנה אז שאלתי פה,עם זה לא מתאים פה אנא להעביר. ולעניין, אני צריך תוכנה שאפשר לעשות איתה באנרים \ פרסומות (לדוגמא למוצרים מסויימים כמו אלה שבאתר הזה) ,אשמח מאוד מאוד עם תעזרו לי בנושא. אני מעדיף שהתוכנה תיהיה חינמית,אבל גם עם זה בתשלום אז לא תיהיה בעיה עם התוכנה באמת מצויינת. תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש באאוטלוק אקספרס לצורך קבלת מיילים. ישנם קבצים רבים שבמקורם הם קבצי וורד, פאוור פוינט, pdf וכו' שמתקבלים אצלי בפורמט dat. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה או לפחות לדעת מה הסיומת המקורית של הקובץ שלשלח אלי? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צלם עם ניסיון בPS יותר מהסטנדרט... ברצוני לרכוש WACOM לעבודה בPS בעיקר לעיבוד(לא מצייר בכלל למעט ריטוש קל). האם כדאי לי ללכת על הIntuos או שמא עלי ללכת על סדרה נמוכה יותר(כסף זה לא אישו)? בברכה, אורי קישור לגלריה שלי: http://www.pbase.com/shualy
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום מעוניין ליצור דיסק עם מערכת הפעלה7 +אופיס עם התוכנה מקבל שגיאה בטעינה מערכת הפעלה http://i.imgur.com/xy6ezhZ.jpg תודה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לחסימת אתרי פורנוגרפיה ( סקס\כחולים וכו) שתעבוד ברקע או משהו שלא יהיה אפשר לגלות אותה ותהיה קלה להפעלה. תודה
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי את התוכנה Autodesk 3ds Max 8... אני מניח שזהו המקס שאתם מתכוונים אליו... אני רוצה ללמוד אותו קצת, כי הנושא מאוד מעניין אותי... (כל העזרה שלכם פה יכולה לעזור להרבה אנשים... ) טוב... אז נתחיל...: אחרי ההתקנה וכל ההדברים... אני פותח את התוכנה... התוכנה רוצה שאני אבחר באחת מהאפשרויות האלו: (Graphic Driver Setup א. software ב. openGL ג. Direct3D במה לבחור ? ועוד שאלה לבינתיים...: התוכנה לוקחת 226M... זה בסדר? זה לא מעט? כי ראיתי שיש גירסאות של 3 GIGA... תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להתאמת הסרטים למסך הקטן של פאלם וגם שתקטין את הגודל של הקובץ חוץ מהחיסכון של הקטנת התמונה תודה מראש BIGFOOT
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים זה דיי דחוף.. אני זקוק לכרטיס לשימוש בתוכנות של אדובי פרימר ואפטר.. השאלה שלי האם הכרטיס GTX 960 מתאים בכלל לעבודה עם התכונות הללו? ואם לא מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מצאתי דרייברים לפי שם הלוח,משום מה אני לא מצליח להתקין אותם. אולי צריך לחפש בצורה אחרת? הנה הריפורט --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer AVI-572B12431DA Generator avi Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-02-12 Time 15:30 --------[ CP…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-