עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Zeev86,

יש נגן סרטים שמאפשר הפעלת vsync? עוד דבר. איך אני גורם בVLC שה-aspect ratio תמיד יישאר על הגדרה מסוימת?

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  2. יש לנו סמסונג 900 ולאחר שאני מעביר את הסרט שצילמתי איתו הוא נשמר כקובץ 3gp.* איזה נכן יכול להפעיל קבצים כאלה? או שפשוט אני לא העברתי נכון? מה לעשות איך לראות את הסרטונים במחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by ^GunX^,

שלום , הווינדוס מדיה פלייר פשוט מעצבן אותי ותופס הרבה משאבים אז אני מחפש נגן בסגנון של הmedia player classic , רק עם פלייליסט ; או משהו בסגנון יש דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by ORBIT,

המציג גם את רשימת השירים. WinAmp כבד מדי זה לא בשבילי, זה לחבר שלא מבין גדול בהפעלת תוכנות. אגב, בנגן של מיקרוסופט שיש לו בנייד הוא לא מוכר לי בצורה המוגבלת שלו, לא הצלחתי להציג את רשימת השירים בצד. (כפי שניתן להבין אני בעצמי לא מבין גדול בנגנים מפני שאני לא משתמש במחשב לשמיעת שירים, רק כשאין ברירה)

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  5. אני מחפש תוכנה למוזיקה שיכולה להאיט את מהירות של השיר. אבל לא לערוך אותו אם אפשר גם שתיקרא mp3 תודות רבות

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אנסה להסביר אני צריך לתמלל את ההרצאות לתוך מסמך וורד מכיוון שאייני מקליד מהר ולא יכול לעקוב אחר קצב הדיבור אני מחפש תוכנה שאשמע איתה את השיעור בצורה הבאה: היא תנגן למשך 5 שניות, ואז תעשה לבד PAUSE למשך 5 שניות וככה אוכל בינתיים להקליד ואז תחזור לנגן וחוזר חלילה. יש דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  7. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  8. היי יש לי את הנייד הזה compaq presario c700 (וליתר דיוק זה הדגם המדוייק c795ej) הגיע עם ויסטה עליו שנמאס ממנה כבר התקנתי XP PRO SP2 הצלחתי להתקין את כל הדרייברים חוץ מהכרטיס קול... וניסיתי כ"כ הרבה דברים שאין לכם מושג כמה אני ישמח שמישהוא יצליח לעזור לי... אז יש פה יחיד סגולה? :-\

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  9. אני משום מה לא מצליח למצוא... אם משהו מכם יוכל לעזור לי או לתת לי לינק : ] או חיבוק.. אני אשמח :] חג שמח!

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  10. קניתי לפטופ חדש של LG שהגיע עם ויסטה ואני מעדיף להריץ עליו XP אבל יש לי את כול הדריברים פרט לדריבר של כרטיס המסך הלפטופ הוא R405 וכרטיס המסך הוא ATI RADON 1250 וכול קטליסט שניסיתי להתקין טוען שהוא לא מתאים לחומרה המון תודה מראש למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  11. שלום רב, פירמטתי את המחשב לפני כשבוע, ומאז אני בשום פנים ואופן לא יכול לשמוע כלום מהרמקולים. מבדיקה ב"מנהל ההתקנים" התברר שה- XP לא מזהה את הדריוור של כרטיס הקול, מסוג: Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller לא קיבלתי דיסקים עם דריוורים עם רכישת המחשב (לפני 4 חודשים), הורדתי את כל הדריוורים שמופיעים באתר של אייסר בעזרתו של חבר פורום וינדוס, אבל כולם התאימו רק לא כרטיס הקול. האם תוכלו לתת קישור להורדת הדריוור הסורר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  12. הפכתי את הרשת אחר חיפוש דרייבר לסורק הנ"ל, הדרייבר שבא עם הסורק בזמנו לא עובד, באתר הרישמי של קאנון כבר אין עידכון דרייבר למערכת 64 ביט...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. פשוט שיהיה אפשר להדביק רשימה של לינקים במקום להשתמש בimport עברתי על לפחות 10 מנהלי הורדות ולא מצאתי משהו מתאים

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by תושב העיר,

לא איכפת לי איזה גרסה (רק לא גרסת ה kewik) מישהו יכול לשלוח לינק ?

15. שלום חבר'ה,אני מחפש כבר הרבה זמן בנרות, תוכנה לחיתוך קבצי בלו ריי,אשמח להמלצות. תודה.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  16. שלום לכולם... נמחקה לי התוכנה עקב וירוס שהיה אז אני מחפש את אותה אחת ולא מוצא בשום מקום עכשיו.....אני יודע שיש תחליפים אז אל תנסו כי כלום לא עובד לי ...חסר לי קובץ אחד ספציפי ששמו hdtv.exe והכל יהיה בסדר ... יש לו מין סמל כזה בצבע תכלת צהוב..... ד"א הכרטיס הוא FlyVideo98 תודה רבה מראש...

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  17. אז ככה.. יש לי Media Center Deluxe III ולצערי הוא כל הזמן קורס... יותר נכון המחשב מבצע רסטרט אותו דבר עם הרדיו שלהם (MSI).. אין תשובה באתר החברה ולא לכולם זה קורה.. מוזר... בכל אופן אני עם הבעיה הזו כבר המון זמן ונמאס.. מחפש תחליף... מה בעצם אני רוצה... אפשרות לצפייה בתמונות אפשרות לצפייה בסרטים אפשרות למוסיקה רדיו יהיה נחמד... התוכנה של הטלויזיה עובדת... הכי חשוב שיעבוד עם השלט השלט מתחבר לכל כרטיס מסך ע"י מתאם.. תודה.

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  18. אני מחפש תוכנה שאני יגדיר בה תיקיה מסויימת או רשימת שירים והיא תבחר איזה שיר להשמיע... שתעשה לי SHUFFLE כאילו... מישהו מכיר תוכנה כזאת? אם אני לא מספיק ברור תודיעו אני ינסה להסביר שוב...

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  19. Started by efod26,

בוקר טוב, מישהו מכיר סימולטור טוב וחינמי למימוש שערים לוגיים? תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  20. אני כעיקרון השתמשתי עד עכשיו בתוכנה Trend Micro PC-cillin Internet Security 2007 שזה גם אנטי ווירוס + אנטי ספאם +סינון דואר זבל... הבעיה שהתוכנה הזאת מציקה מדיי וגם מאוד כבדה אבל מה שכן בסינון דואר זבל היא שפיצית ביותר אבל מבחינה של כל השאר היא בכלל לא בשיא בכל מקרה.... אני צריך המלצה של תוכנה של סינון דואר זבל... שלא תהיה מסובכת מדיי.... אז מי שמכיר... אני ישמח לשמוע... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by SloOmPer,

אני צריך סיריאל/קראק לתוכנה בשם Bursa Graph . פירוט התוכנה: ניהול תיק השקעות אישי לינק להורדה התוכנה עם 15 ימיי נסיון: http://www.bursagraph.co.il/download.shtml מי שמשיג לי קראק או סיראל- מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ^@^RaveHaek^@^,

בבקשה זה קצת דחוף eyesatrmail

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם ושבוע טוב אני מחפש תוכנה או יומן שאוכל להכניס בו את כתובות הדואר עם אפשרות להוסיף גם את התמונה של הלקוח בשום תוכנת דואר אין את זה לא באאוטלוק ולא בטנדרבירד יש את זה רק באופיס ואין לי במחשב ערכתי חיפוש ולא מצאתי אולי רק בתוכנה של הדואר פגסוס יש את זה אבל היא מסורבלת ובאנגלית אני מחפש בעברית תודה רבה וכל טוב ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  24. עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי רק בעיות שיש לאנשים עם התוכנה הנ"ל ולא מצאתי שום מקום שיש בו סקין להורדה, האם מישהו יכול לעזור לי? אני מחפש סקינים לתוכנה.

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם התקנתי את מקסטון 2 מחדש על המחשב ונעלמו לי כל הסקינים הסקין שאני מחפש הוא של אולימפיידת בייגין ולא מצאתי אתה הסקין באתר למישהו יש מושג איך אני מחזיר אותו???

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים