תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לפני שעדכנתי את הפיירפוקס מתי שפתחתי את הסימניות מימין....יכלתי ללחוץ על הגלגלת ואז הוא היה מקפיץ לי את הסימניה יש לתוך לשונית גלישה חדשה....עכשיו הוא לא עושה את זה....זה בעיה רק אצלי???
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64,והתקנתי קודקים לוידאו,מאז,כל הפעלה של מדיה כלשהי(וידאו או שיר) העכבר משתגע,ולא משנה באיזו תוכנה. ממה זה נובע?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הEMULE, אז מדי פעם הראוטר עושה מעין חצי ריסט כזה. כלומר, כתוב לי שהכבל רשת מנותק, ואז הוא חוזר להיות מחובר ומקבל IP, אבל החיבור לאינטרנט לא מתנתק. עבדתי בהתחלה עם WAREZFAW ועברתי לגרסה הרגילה של EMULE PROJECT. הורדתי את מס' החיבורים ל100 וזה עדיין עושה את זה. זה עבד לי במשך כמה חודשים טובים כשהחיבורים היו על 2000 בלי בעיות שכאלו. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
היי הרבה פעמים אני מדפיס כתבות מאתרים שונים ואחרי שהמדפסת מסיימת עמוד אז בעמוד הבא רואים שורה חתוכה או אפילו שורה חסרה איך אפשר להדפיס בלי שהשורות יחתכו?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את הסרט SpiderMan.2.SVCD.TELESYNC-VideoCD ויש לי מקודידים ועדין יש לי ריבועים על המסך ולא שומעים טוב יש לי את שני ה מקודדים הסרתי התקנתי LionHeart_Codecs_Pack_v1.3 WarezFaw-Cole2k-Codec_Pack_V5.42 יש למישהו פיתרון שעובד לינק למקודד משהו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מכבה את המחשב ובפעם הבאה שאני מדליק נמחקים כל הבוקמרקס !!! ניסיתי את הגיבוי שיש בתיקייה App data אבל זה לא עוזר , מקווה שתעזרו .
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי יש לי חלנוות 7 פרו 64 ביט ובמחשב שלי יש 8 גיגה זכרון , שרוב הזמן כ 50 אחוז ממנו לא מנוצל אני רוצה להתקין RAMDISK בגודל של כ 3 גיגה שינצל את הזכרון הפנוי , ולשים עליו את ה CACHE של הדפדפן לשם שיפור מהירות הגלישה כשניסיתי כמה תוכנות RAMDISK\RAMDRIVE הן לא פעלו או גרמו לקריסה של מע' ההפעלה מישהו יכול להמליץ לי על תוכנות RAMDISK לחלנות 7 64 ביט (שעובדת)????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לגבות אותם, כדי שאם בטעות נמחק לי משהו או סתם יש בעיה, לא אצטרך לחפש אותם ולהתקין מחדש אחד אחד אני יודע שיש PLUGIN שעושה את זה, אבל אני רוצה לעשות את זה ידנית. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי וורד 2003 ואקרובט 6. לפני כיומיים עדיין הופיע סרגל הכלים של האקרובט בוורד, שבעזרתו אני הופך מסמכי וורד לPDF. אך היום איני רואה את הסרגל, ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של האקרובט - לא הצליח :-\ איזה עוד אפשרויות עומדות בפניי? תודה רבה לעוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר rss reader שיכול להמליץ עליו? אומנם כיום השימוש ב-rss לא נפוץ אבל אני מוצא את זה מאוד שימושי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום איך אני משנה את השם של השיר במדיה פלייאר 11? במדיה פלייאר הקודם ההיתי לוחץ f2
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
רציתי לשאול. עכשיו שחררו את הגרסא של Catalyst 7.9. אני היחיד שכל פעם אחרי שאני מוריד את ההתקנה הוא מעלה שגיאה ואומר שהקובץ פגום או שזה קורה לעוד אנשים?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
למשל אם אני רוצה לבנות 3 בניינים בצורה מלבנית או גלילית ולשחק עם המיקום שלהם או הגובה ורוצה לראות איך זה אמור להיות. אם אין תוכנה פשוטה אז אני מוותר
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת בעזרת אלו תוכנות מומלץ כיום להשתמש בכדי להגן על המחשב בצורה האופטימלית מכל הרעות שמציע האינטרנט (וירוסים, טרויאנים, רוגלות ועוד) הבנתי שהתקנת של תוכנות מסויימות יחדיו עלולים ליצור התנגשויות אשר גורמות לתוכנות לא לעבוד בצורה טובה. אלה תוכנות ההגנה שיש לי: symantec anti-virus מעודכן. ad-aware - מעודכן מה כדאי לי להוסיף? או למחוק? אשמח לעזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
חיפשתי המון תוכנות והתייאשתי כבר. האם יש תוכנה בעזרתה ניתן להדביק כתוביות לסרט לצמיתות בלי לשנות או להגדיל את גודל קובץ הוידאו בהרבה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנסו לדף הזה: http://www.igl.net/php/page.php?p=lad_frame&t=base&lng=eng&l=fsgin&g=classic יש למעלה שלוש תיבות, יש ללחוץ על התיבה המרכזית ולבחור 1-100 ונא ללחוץ DISPLAY עולה טבלה, לפעמים זה לוקח זמן, קצת סבלנות, ואם כתוב SERVER BESY לחצו שוב על DISPLAY. אחרי שתופיע הרשימה, מופיעה טבלה מאוד מפורטת, אני צריכה דרך להעתיק רק את --שני הטורים משמאל,-- (המספרים והשמות). אבל שאני מעתיקה ל-WORD, מופיע לי איזה כתובת אחרי כל שם וזה נורא מסרבל, אני צריכה להעתיק רק טקסט, בלי כתובות אינטרנט ובלי האייקונים הקטנים של G או P. מי מוצא לי פתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי לאיזה פורום הבעיה הזאת מתאימה יותר, אז אנא סלחו לי אם זה לא מתאים לכאן אז ככה, יש לי מצלמת וידאו חדשה של JVD מדגם DV משהו, המלצמה מגיעה עם יציאת MINIUSB, לחיבור המצלמה למחשב דרך USB, ועם תוכנת IMAGE MIXER WITH VCD, בעזרת התוכנה עם הכבל אני יכול לראות את הסרטים שצילמתי עם המצלמה על קלטת וידאו, במחשב וגם להקליט אותם למחשב. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לקליט את הסרט מהקלטת שבמצלמה אל המחשב כקובץ AVI ,דרך התוכנה שקיבלתי. בתחלה ההקלטה עובדת בסדר גמור, אך לאחר מספר דקות הסנכרון בין הפס קול לבין התמונה נדפק, ואני מקבל את האחד לפני שני וכ"ו. אין לי מושג כתוצאה ממה נגרמת הבעיה, אולי התוכנה דפוקה, אולי המצלמה, אולי הכבר, אולי יש עוד איזה סיבה. יש לי USB2, על מעבד P4HT…
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
היי, אני משתמש בפיירפוקס כבר הרבה זמן אבל מאתמול הוא התחיל לצאת בעצמו ממסך מלא כל כמה דק'. איך אני מתקן את זה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי תוכנה מאוד חשובה לעסקים בנייד היא פשוט מסרבת לעלות כותב לי היישום אינו חוקי ב win32 יכול להיות שזה קשור בווינדאוס ? כי בנייח היא עולה כמו גדולה שהוא 32BIT W7 והנייד 64BIT W7 יש לציין שנייד חדש חדש אולי נרדש להתקין תוכנות מסוימות תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לפני איזה שנה שנה וחצתי השתמשתי בתוכנה כזאת שאתה בעצם יכול להוסיף כותרות למעין עמוד של עיתון יש לך אפשרות רק לעצב את העמוד הראשי כירצונך כלומר אתה רושם איזה כותרות שאתה רוצה מוסיף איזה תמונות שאתה רוצה היה את זה פעם באחד הפורמים בתפוז אם אני זוכר נכון קיצר מישהו מכיר אולי את התוכנה הזאת + יש לו לינק לגירסת ההדגמה השתמשתי בה בעבר היא ממש נחמדה אפשר בבקשה לינק לתוכנה ? אם מישהו יודע בערך על מה אני מדבר אבל לא בטוח רק שישאל כדי להיות בטוח ואם מישהו מכיר תוכנה דומה שגם דרכה ניתן לעצב תמונות כביכול שם עיתון זה יהיה נחמד (התוכנה חוקית היא גם בעברית) אם יש גירסה אנגלית אז סבבה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מציקה.. כל פעם שאני פותח משהו בVLC כשאני בסקין של AERO,הוא משנה את זה לויסטה Basic. ושומעים רק סאונד...בלי וידאו,כדי שהוידאו יעבוד,אני צריך לפתוח עוד קובץ אחר,ולטעון ממנו את הוידאו,וזה מאוד מאוד מציק,מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
התקנתי ZONE ALRAM PRO במקום הSYGATE וכשניסיתי לעדכן אותו הוא רשם שיש עידכון ונתן לי להוריד את הפיירוואל בכללי ללא עדכון,זה אמור להיות ככה? כל עדכון חדש יצא גרסא חדשה?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם חג שמח קודם כל אני מחפש דריבר טוב למשחקים בעיקר כמו counter-strike שיעבוד לי חלק וטוב אם למישהוא יש אז בבקשה כרטיס מסך fx5900xt12mb(MSI כרגע משתמש בה 77.77 של nivdia
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-