תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני אמור לקבל את הצורב שלי היום, NEC 3500 אני מחפש את הגרסא הכי חדשה של התוכנה כי באתר שלהם אני לא רואה איפה מורידים יניב
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
ברשותי פנטיום 3 ,והוא קצת איטי (מעבד 933) וזכרון 256 , עם ווינדוס SP3 , א. האם אני זקוק לאנטי וירוס ? ב.אם כן ,איזה אנטי וירוס הכי פחות מכביד על המערכת.(מבחינת השפעה על מהירות המחשב)
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
התקנתי היום את סיגט ומשום מה אני לא מצליח לגלוש שמתי אותו על מצב שיאפשר הכל ועדין אי אפשר רק אחרי שמחקתי אותו הצלחתי לגלוש אתם יודעים אולי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
GHOST (התוכנה של הגיבויים) עושה לי בעיה... עד עכשיו כשרציתי לגבות נגיד את כונן C אז הייתי מפעיל את המחשב מחדש עם תיקליטון איתחול של ווינדוס 98, ואז מריץ דרך שם את הקובץ של ה GHOST שנמצא אצלי על המחשב בכונן D - זה עבד מצויין. פתאום עכשיו אני בא לעשות את זה, ויש בעיה - כשאני מריץ אץ ה GHOST, אז המסך עצמו של התוכנה עולה, אבל שם זה נתקע וכלום לא מגיב (אפילו התפריט של התוכנה לא עולה). אני רק יכול להגיד שהמנורה של ההארד-דיסק דולקת קבוע. מה אני צריך לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום. בנוגע לצילום תמונות: עד היום צילמתי תמונות דרך ה-WebCam שלי באמצעות התוכנה ACDSee 5.0 והתמונות יצאו ברזולוציה של 640x480, אך הבעיה היא שלא ניתן לצלם תמונות אחת אחרי השניה ברצף, אלא חייבים כל פעם להיכנס לחלון של הצילום ולצלם ולחכות שהתמונה תישמר וחוזר חלילה. וכך, אם אני רוצה לצלם מספר תמונות ברצף, אני לא יכול. אתמול התקנתי תוכנה בשם InterVideo WinDVR 2.0, תוכנה זו מיועדת במקום לצילום תוכניות טלוויזיה במחשב ודברים כאלה... אך ראיתי שיש בה אופציה נחמדה של צילום תמונות ברצף שפועלת על ה-WebCam שלי. אך, הבעיה היא שהתוכנה מצלמת ברזולוציה של 320x240, למרות שבחרתי ב-Screen Size באפוציה של 640x480. השאלות שלי הן: א. כיצד אפשר לצלם בתוכנה הזו ברזולוציה של 640x480? ב. האם ישנה ת…
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
מישהו יודע על פילטר ביוטיוב שיכול לסנן סרטונים שבאים ממשתמשים מסויימים (RayWilliamJohnson DuduAharonOfficial OmerAdamOfficial) אפילו plugin לFirefox יהיה נחמד.
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום . כאשר אני מסמן דף לשמירה בדפדפן , הדף ישר מועבר לשמירה בתיקיה "סימניות לא ממוינות" . פעם , היה נפתח חלון דו- שיח שהיה מאפשר לי לבחור תיקיה לשמירה . איך אני מחזיר את החלון הזה ? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
-
יש אפשרות להוריד את הגירסא היותר ישנה של סקייפ? הורדתי את החדשה ולא אוהב אותה יש שם כול מיני אפשרויות שהורידו איך אני יכוך ךהשיג את הישן? והאם אני בכלל יכול להתקין את הישן יותר?
-
- 1 תגובה
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה כללית, לא בעיה כלשהי (בלי לפתוח פה ) מה זה בדיוק חתימה דיגיטלית של דרייבר? תודה רבה לעוזרים, שגיא.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב כף-יד למחשב הנייח ע"י כבל USB. והמחשב מזהה אותו ככרטיס רשת. התקנתי ActiveSync 4.1 כרגע. אחרי שהתקנתי את הגרסא החדשה (4.5) שלא פתרה את הבעיה. מה הבעיה שלו? והכי חשוב איך אני מסדר את זה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
אהלן , יש לי פה מחשב סורר של חבר שמסרב להתקין את ITUNES בגרסה האחרון...ניסיתי בכל דרך אפשרית דרך הUPDATE ,דרך הורדה והתקנה ...כלום...זה לא עובד...אפילו פתחתי את ההתקנה המרכזית עם WINRAR ל6 התקנות עצמאיות...כל ההתקנות (קוויקטיים וכל האביזרים הנלווים לאייטונז) הצליחו למעט ההתקנה של ה-ITUNES עצמו... שרושם "installer encountered errors and cant continue" וזהו שם זה נגמר. במקום לתת לי אופציה להמשיך בהתקנה ...הוא רק נותן לי אופציה לסגור את החלון התקנה. (עניין של 2 שניות מרגע שהוא טוען את ההתקנה ועד שהוא מחליט שזה לא טוב.) ניסיתי להתקין גרסאות קודמות 7.6 וישנות יותר עד 7...הן הצליחו להתקין אבל הITUNES קורס ישר בפתיחה...אז חשבתי לנסות להתקין עליו במקום להתקין על נקי...גם…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
טוב אז ככה אתמול פרמטתי תמחשב והתחלתי להתקין תדריברים של הלוח אם נתקלתי בבעיה בדריבר של הכרטיס קול הוא מופיע לי בגבריש וכנראה בגלל זה לא עובד כמו שצריך הכרטיס קול מובנה דגם הלוח P5V800-MX תמונה לתקלה: http://www.siz.co.il/my.php?i=yj5yyldq2zoj.jpg
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שלהרבה אנשים יש everest ultimate והשאלה שלי מאיפה אפשר להוריד גרסה חינמית טובה של everest כי אני יודע שהגרסאות האחרונות הם בתשלום???
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
קניתי את ה- DVD של משינה, הייתי רוצה להריץ אותו על המחשב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי מחשב לאחרונה. במחשב החדש כשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. ניסיתי לבצע לכידה ממלצת הוידאו באמצעות Roxio 2011, Adobe CS5, Windows Movie Maker. התוצאה אינה טובה. האם מדובר במקודד חסר ללכידה? במחשב הקודם השתמשתי ב-Klite שטרםהתקנתי במחשב החדש (לאור אזהרות באתר זה).
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
איך מסירים עיניים אדומות בphotoshop 7?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום קוראים לי שלומי,מראשון,ואני חייב עזרה. אז ככה,יש לי לוח אם של ג'יגה ביית GA-8VM800M יש לי כרטיס מסך כמובן גם כן של ג'יגה ביית- AGP REDEON X1050 SERIES GRAPHICS אם כן,הבעיה היא שלפתע לפני כחודשיים פירמטתי את המחשב,כאשר הגעתי למסך הפתיחה הכל הלך חלק כמו שידוע לכולם,כמובן שהתקנתי את הדרייברים(אודיו,כרטיס מסך) ולאחר התקנת דרייבר כרטיס המסך(עבד רגיל) מבקש ממני המחשב לבצע תהליך איתחול,וכך עשיתי. לאחר תהליך האיתחול לא עולה לי המסך כלל,רואים רק את סימן העכבר(בדומה לרזולוציה-600 על 800 פיקסלים) ובהמשך נוצר רעשים בדומה ל"מקשים דביקים" למי שמכיר. עקב זאת ביצעתי תהליך התחול והמחשב מציג לי אפשרויות כמו-מצב בטוח(בכמה מצבים שהם,אני בטוח שאתם מכירים),ויש עוד אופצייה שא…
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
קניתי מזמן בלוטוס למחשב וסלקום שמתחבר דרך USB למחשב איבדתי את הדרייבר ... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
-
הי, חבר שלי מנסה להתקין במחשב את התוכנות הנ"ל אבל בהתקנה מופיעה לו ההודעה: internal error 25001.25007(0x61AF),-536870361(0xE0000227 עשיתי חיפוש ולא מצאתי דבר על כך אולי למישהו יש מושג מה לעשות ומה פשר ההודעה. ד"א, המפרט שלו: מעבד אינטל 2.6, זיכרון 2X 256 מגהבייט DDR333 , לוח אם של אינטל i865 ווינדוס XP (בלי SP1). באותה הזדמנות גם אשמח אם לדעת אם קיימת תוכנה אחרת ליצירת כונן וירטואלי (שתומכת באימג' מסוג cdi). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
קרה לי כבר והתקנתי מחדש וזה לא עזר ואחרי עקיפה מסוימת זה הסתדר, אבל זה חזר שוב. וכשזה מגיע זה דיי סתמי. קיצר, מה צריך לשנות בקונפיגורציה של התוכנה או בכלל בשביל לסדר את זה אחת ולתמיד?? :-*
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום יש אפשרות לשלב בין התוכנות?? כלומר כשאני משנה נתונים בטבלא באקסס, ישתנו לי הנתונים גם באקסל?? תודה..
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מנסה לגבות DVD של הילדה דיי שרוט,כיצד? נסיתי בכמה דרכים וכל פעם אני נתקל בבעיית קריאה,האם ישנה תוכנה שיודעת להתמודד עם דיסקים שרוטים?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-