עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lipa,

איך מבטלים את הרקע השחור לכתוביות ? איל מבטלים את הקראת המספרים בכתוביות ? (כשיש מספרים בכתובית יש קול שמקריא אותם באנגלית ) תודה

2. Started by zvkel,

אני מחפש תוכנה שתפצל אלבומים שלמים שנמצאים בקובץ mp3 אחד על פי קובץ cue שהגיע עם הקובץ mp3 מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  3. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by oded6188,

GHOST (התוכנה של הגיבויים) עושה לי בעיה... עד עכשיו כשרציתי לגבות נגיד את כונן C אז הייתי מפעיל את המחשב מחדש עם תיקליטון איתחול של ווינדוס 98, ואז מריץ דרך שם את הקובץ של ה GHOST שנמצא אצלי על המחשב בכונן D - זה עבד מצויין. פתאום עכשיו אני בא לעשות את זה, ויש בעיה - כשאני מריץ אץ ה GHOST, אז המסך עצמו של התוכנה עולה, אבל שם זה נתקע וכלום לא מגיב (אפילו התפריט של התוכנה לא עולה). אני רק יכול להגיד שהמנורה של ההארד-דיסק דולקת קבוע. מה אני צריך לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך תוכנת הורדה כמו מה שמתואר בכותרת^ DAP=Download Accelerator Perminum תודה!

6. Started by רוני1,

מישהו יודע מה זה גוסט ומתי משתמשים בזה???? תודה..

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  7. יש לי כמה סרטים אני רוצה להביא אותם לדוד שלי לDVD אבל אין כתוביות אפשר לעשות להוסיף כתובות שהסרט יהיה מובנה עם הכתוביות יש הרבה סרטים שהכתוביות מובנות אז איך אני עושה את זה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  8. Started by רוני1,

הורדתי דירקט איקס 9 והתקנתי אותן.... אבל אחר כך שהסתכלתי בקונטרול פנל בתוכנות שיש לי על המחשב אין שמה את הדירקט איקס... זה אומר שהתוכנה לא הותקנה כראוי????????

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by רוני1,

משחקים ישנים לא עבדו לי אז המליצו לי להוריד את התוכנה dosbox שאמורה לעזור. אבל הורדתי והתקנתי אותה ווהיא לא עזרה לי.... מישהו יודע אולי איך משתמשים בה????????? תודה

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  10. Started by itaic,

שלום לכולם האם ישנה אפשרות כלשהי להדפיס כמה דפי PDF באותו דף (אתם יודעים כמו בפאוור פוינט שמדפיסים 6 בדף) פשוט יש קבצי PDF עם הרבה מאוד עמודים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  11. :s05:

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  12. Started by horacio,

תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  13. Started by BoRiS.K,

אני צריך תוכנה למחיקת דרייברים של כרטיס מסך דחוף!!!! אם אתם יכולים להביא יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6800 GT תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  14. הורדתי משהו בביטורנט וקיבלתי את ההודעה הזאת:piece 1229 failed hash check, re-downloading it אם הבנתי זה אומר שאני אמור להוריד את זה בעצמי או שהביטורנט מוריד את זה שוב בעצמו??

15. Started by scratch,

ובכן פתחתי קובץ טקסט לפני זמן מה שם איחסנתי תוכנים של טקסטים אך לא נתתי לו שם והוא נשאר "new text document" אתמול ברוב טיפשותי העברתי לאותה תיקיה בה היה המסמך קבצים בינהם היה מסמך אחר גם ללא שם (new text document) אך לא ידעתי על קיומו כשאישרתי את החלפת הקבצים וכעת הקובץ הראשון אבד. ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור אך זה החזיר אותי לנקודה מאוחרת מדיי ואם אחזור מוקדם מדיי רוב התוכן לא יהיה בטקסט כי אתמול הוספתי תוכן. האם יש פתרון להחזרת הקובץ כפי שהיה אתמול בערב לפני שהחלפתי אותו? **עדכון** - עשיתי סיסטם ריסטור לזמן יותר מוקדם וזה אפילו לא החזיר את הקובץ המוחלף, הקובץ החדש עדיין שם ואין סימן לאבוד. <<מחזיר את הסיסטם ריסטור לנקודת ההתחלה (היום)>>

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  16. Started by vini,

כאשר אני מנסה לפתוח קובץ , התוכנה מבקשת סיסמא , וזה קורה בכל קובץ

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  17. שלום לכולם מעוניין לדעת את ה- IP של השרתים החדשים של "משתמשי זהב", כמו כן איזה פורטים יש לפתוח עבורם. משום מה, לא מוצא את כתובת השרת הישן, וכמובן לא את החדשים, וזאת לאחר הודעת השידרוג שרתים שבאתר LioNetwork . האם רק בהתקנת הגירסה "המגוירת" ניתן להגיע לכתובת ה- IP ?? תודה מראש למשיבים ושבת שלום רענן

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  18. Started by maatom,

מפנה לבעיה בקובץ SMWDM.SYS. מצרף תמונה של המסך. משיהו יודע למה הקובץ קשור? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  19. Started by wow,

דרך אגב יש לי רשת בבית שהמודם שלי(אלקטל) הוא גם ראוטר. ICQ 2003

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  20. היי האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להפוך מחשב עם מודם למעין מזכירה אלקטרונית (תא קולי) תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Sygnus,

ברצוני להוסיף לדיסק c עוד כ 2 ג'יגה האם אפשר להוסיף ממחיצה אחרת בלי לשנות את c: כלומר כך שכל הקבצים יישארו בה והמערכת תמשיך לפעול כרגיל בלי התקנה מחדש ? תודה מראש.

22. Started by alexg1,

בהמשך לשאלתי הראשונה לגבי הפעלת יישומי דוס ב-XP. אני יודע שב-98 אפשר לעשות דיסקט איתחול. האם ב-XP אפשר גם? והאם ניתן יהיה לראות דרכו Partition בפורמט Ntfs? 8)

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  23. Started by J.allmighty,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2779095,00.html

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  24. אני רוצה לשדר במצלמת אינטנט נגיד לאזשהוא אתר ואני אביא לינק לכל מי שארצה כדי שהם יוכלו לראות אותי בלי חיבור ישיר בני לבינהם. איך אני יכול לעשות זאת? יש שירות כזה (בחינם)?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.