תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הDAEMON TOOLS לא יוצר מBIN ... :-\
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מקפי ופנדה?... :-\ שמעתי שקרפסקי טוב,אבל אין לי ניסיון איתו...
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
זקוק לתוכנה שתהפך לדריבר של מדפסת ומכל אפליקצית וידוס תיצר קובץ PDF
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני מחפש תוכנה או כלי שתאפשר לי ליצור לוג של חומרה + תוכנה המותקנים במערכת, זה בשביל להקל עלי את העבודה הכרוכה בנושא של לעבור על 30 מחשבים ולרשום מה התכולה שלהם אודה לכל מי שיתן מענה / הכוון לפיתרון. עקרונית אני מחפש כלי שמאפשר לתפעל אותו משורת הפקודה - כך אוכל להריץ סקריפט על כל המחשבים שברשת אבל אני מוכן ל"התפשר" גם על כלי גרפי, שדורש את ההרצה שלו על כל מחשב בנפרד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בעבר הרחוק השתמשתי ב AD AWARE אבל הכלי שלהם התדרדר ועברתי לSPYBOT. מזה זמן רב הSPYBOT לא מצוא אצלי במחשב שום כלי זדוני, אני זוקף זאת לטובת הקספרסקי. אבל אני מרגיש שגם הכלי הזה לא עודכן שנים רבות (עכשיו עובדים על גרסה 2) ומחפש כלי נוסף. מצאתי ביקורות ישנות למדי ואני תוהה אם אתר מכובד כלשהו עשה ביקורת מקיפה. תוכלי להפנות אותי לכלי שמוכח ביעילותו או לחלופין ניצח בהמון מבחנים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו בסגנון ERD, אבל אני רוצה שהוא יעלה הכי מהר שאפשר, שיהיה אפילו דוסי אבל העיקר שידע לעשות chkdsk. טנקס!
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
קורה לי לא פעם שהווינדוס מגיע למצב שהוא פשוט מסרב לעלות בכל דרך ומה שנותר לעשות זה להתקין מחדש. הבעיה היא בהוצאת המידע מהדיסק הקשיח במקרה כזה. ב98 אפשר היה לעלות עם הדיסקטים של הבוט ולהעתיק הכל למחיצה אחרת, אבל עכשיו הכלי היחיד שידוע לי עליו שיודע לכתוב ל NTFS זה ה recovery console שלא בדיוק מציעה פתרונות גיבוי טובים (היא לא תומכת בהעתקה של יותר מקובץ אחד בו זמנית) מה שעד עכשיו הייתי עושה זה לעלות עם LIVE של לינוקס ולהעתיק את הקבצים למחשב אחר ברשת, אבל הייתי שמח לדעת אם יש איזשהו כלי נורמלי שלא דורש יותר מדי משאבים שיכול להעתיק לי את המידע לתוך מחיצה אחרת של NTFS (עדיפות לCD כי אין לי פלופי על המחשב) אני יודע שאולי הגירסה החדשה של norton ghost יכולה לעשות את זה אבל היא צר…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
-
יש לי ארכיון של WINRAR עם כמה קובצי מדיה חשובים ורק אחד מהם לא ניתן לפתוח ומתקבלת איתו הודעה שהארכיון פגום. ניסיתי להשתמש ב-repair של התוכנית והיא עשתה מה שעשתה אבל הקובץ הנ"ל עדיין מסרב להיות מחולץ, כנראה כי לא נמצא recovery record. מה ניתן לעשות? חיפשתי תוכנה חיצונית לעניין ולמרבה הפלא לא מצאתי. ד"א, זה ארכיון שלי כך שזה עותק יחיד שקיים. כמו כן, מדובר בקובץ AVI ואם אוכל לחלץ אותו אפילו במצב פגום, אוכל לנסות לתקן אותו אח"כ. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לצפייה\ותפיסה של ווידאו(TV TUNER) התוכנה של לידטק לא עובדת לי מסיבה לא מובנת (מסרבת לפעול גם אחרי מחיקה והתקנה וגם פרמוט) כרגע יש לי את התוכנה של ATI מהMMC8.1 מעולה אבל אין אפשרות לשלוט עלייה עם שלט.. אני צריך גם תוכנה להקלטה עם מיקרופון שנותנת אפשרות לאפקטים ותוכנה לDJ בסגנון traktor רק שתומכות בעיברית
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מחפש כמה תוכנות. 1. תוכנה שתגיד לי מה הטמפ' שבחלקי המחשב (אם אפשרות להגיד אם זה חם מידי או לא) 2. שתגיד לי איזה חומרה נמצא במחשב שלי, כולל זכרונות RAM. 3. שליטה על מהירויות המאווררים. 4. בדיקת תתקינות HD וכו'. תודה
-
- 4 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אוקי אז יש כמה תוכנות שאני מחפש ! קודם כל סוג ראשון אני מחפש תוכנות שיאפשרו לי לצלם את המסך שלי בזמן שאני משחק ובאיכות סבירה מאד ! אני מכיר את FRAPS וכרגע אני משתמש בו אני רוצה לשאול האותכם אם יש משהו יותר טוב מזה ? דבר שני: נגיד וצילמתי או אפילו יש לי משהו מוכן אני צריך תוכנות להעריכת הוידיאו אבל תוכנות ממש טוב ככה שאני יכול לפרק את הוידיאו לחלקים , להוסיף צלילים ומוזיקות משלי , אם אפשר אז לשפר את האיכות של הצולם , להוסיף כתוביות וכו'... בקיצור משהו לעריכה אבל משהו טוב ! אני מכיר את התוכנה של XP הwindows maker משהו כזה ... ואני לא רוצה להשתמש בה . תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש תוכנות מיוחדות למחשב שיחובר לטלוויזיה... 1.תוכנת ממיר-תוכנה שמאפשרת צפייה בסרטים אותם אני מזין, לפי לוח שידורים קבוע מראש ולפי השעות במחשב (כל פעם שאדליק את המחשב התוכנה תתעדכן).. אני מקווה שאפשר גם להזין בכמה "ערוצים" שאני יוצר, ואפשרות למעבר בין ערוצים (אם תפריט קטן ) 2.תוכנת משחקים-תוכנה פשוטה עם רשימות משחקים שנראה יפה (כמו לדוגמא רקע חמוד עם אנימציה קטנה במרכז- ומספר תיקיות עם משחקים למטה...) 3.תוכנת תפריט-תוכנה שפועלת מיד עם הפעלת המחשב (אם אפשר, לפני הפעלת Windows) ומאפשרת לבחור בצורה נוחה כניסה לכמה תוכנות...(עם רקע יפה) תודה לכל העוזרים ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מישהו שיש לו, או מכיר מישהו שיש לו את התוכנה:Adobe Creative Suit ME שתומכת בעיברית.. או את: Adobe Acrobat 6 ME Professional בגירסה עברית ואת: Adobe In Design CS ME בגירסה עברית עם ממשק עברי מלא
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנות שאנשים פה מכירים....לסידור המחשב בדיקת בעיות וכמו כן אנטיוירוסים למינהם! אני צריך פשוט לרענן תמחשב עם סריקות של שגיאות וכו'! המחשב שלי באמת בקאנטים!! אני מנסה למנוע פורמט כי יש לי הרבה חומר להעביר!!!! ואני מעדיף שלא יהרס...לכן אני רוצה תוכנות שיעזרו לי לעשות בדיקות ותיקון של כל בעיה\וירוס\או זבל שנמצא במחשב! תודה רבה רבה!
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כבר כל היום אני מחפש אחרי הדריבר לכרטיס קול הזה:Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] הוא מובנה על הלוח אם הזה:Abit AA8-DuraMAX/AA8-3rd Eye צ'יפסט:i925x אני אשמח אם יש פה מישהו שיוכל לעזור לי. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס DC10 או DC30 של PINNACLE או כרטיס דומה לו בביצועים. יש לי כבר כרטיס DC10 אבל אני צריך עוד אחד. הוא עובד טוב, האיכות טובה והוא עובד היטב בפנטיום 3, ולכן אני מבקש מכם אם אתם מכירים דגם אחר שחופף לכרטיס DC10 ו- DC30 של PINNACLE אשר יכול לעבוד בפנטיום 3 וכמובן המחיר צריך להיות נמוך. תודה, כל טוב.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש דרייבר לכרטיס קול.... הינה פרטים סוג הדרייבר:דרייבר קול REALTEK משהו כזה[/r] חברה ודגם: intel pentium 5200 דגם לוח האם:intel pentium 5200האם המחשב הוא נייח או נייד?נייח תמונות: http://uploads.upng.co.il/f0af017a6a21884bd88911.bmphttp://uploads.upng.co.il/1ca89439a3d333da8edef9.bmphttp://uploads.upng.co.il/d24250367fc30986588065.bmp אני יודע שזה מחשב ישן ושקשה למצוא תודה באמת למי שיתן לי
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני לא סובל את ה"כתבן" ובטח שלא את הWORD ושאר האופיסים (אופן אופיס וכו..) אני סך הכל צריך לשמור טקסטים פשוטים ורוב הזמן אני משתמש בnotepad (פנקס רשימות). אבל חסר לי לפעמים אופציות של הדגשה, קו למטה, צביעת טקסט, דברים בסיסיים כאלה אבל עדיין שלא יהיה ישור שורות ודברים מבולגנים כאלה, טקסט פשוט לגמרי. תודה (: אגב, נחמד אם יהיה אפשרות לטבלה קטנה, אבל לא חייב (:
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בבקשה תנו לי אתרי כתוביות תודה מראש חיפשתי בכול האתרים אני מחפש כתוביות לסרט כנופיות ניו יורק בעברית
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מחפש כתוביות לסרט Get Rich Die Trying\Get Rich or Die Trying של 50cent שתתאים לתוכנה BSplayer אם מישהו יכל למצוא לי או לתת לי אתרים שהוא חושב שיש את זה שם אז בבקשה.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ניסיתי למחוק תקבצי פרופיל - לא עזר (רק מחק תתמונה שלי ותסמיילים) צריך למחוק ערך ברג'יסטרי ? או קובץ מסוים ?
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
גרסא 4. הם שינו את האתר שלהם של המפתחים, והקישור להורדה שם ריק: http://developer.sonyericsson.com/cws/devworld/technology/more/bluetooth חיפשתי בגוגל, אבל כל המקומות שמצאתי להורדה מפנים לאתר של SONY ERICSSON. HELP!!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לשלוח לי את התקנה או למצוא קישור...כי כידוע כל האתרים ניסגרו.. ואין לי מאיפה להתקין אימיוללל תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-