עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. למשל על ווינדווס... אשמח לתשובה כי לא מצאתי משהו פשוט באנגלית...

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. יש לי את כל החבילות העדכונים של win 7 איזה 70 חבילות וכשאני מתקין / מפרמט ווינדוס אז אני רוצה להתקין את העדכונים ידני לא דרך ה update של ווינדוס אני מחפש דרך להתקין את כולם ברצף במקום אחד אחד מצאתי משהו ברשת שלכאורה אמור לעבוד פקודה הבאה ב CMD for %i in (*) do start /wait wusa "%i" /quiet /norestart זה הריץ לי משהו אבל לא התקין אם משהו מכיר פקודה שעובדת או תיקון לפקודה הזאת אני ישמח ועוד משהו האם יש חשיבות לסדר ההתקנה של העדכונים בתודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  3. יש לי 2 כרטיסי קול במחשב אחד PCI, אחד של הלוח. אני מחפש דרך לחבר את האוזניות לכרטיס קול והרמקולים של המחשב ללוח ושאני אוכל לבחור מאיפה יצא האות כל פעם... מבלי להתכופף שעתיים ולמצוא את החוטים כשאני רוצה לשמוע אוזניות. האם יש דרך כלשהי לעשות את זה ?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  4. מחפש דרך לחסום את כל האתרים באקספלורר ו Edge חוץ מארבעה אתרים ספציפים, מישהו יודע איך עושים? בגוגל כרום אני יודע שיש תוסף לזה. השאלה מה לגבי באקספלורר ו Edge

5. מחשב lenovo 3000 n200 תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הכוונה היא לבחור כמה חיפושים בו זמנית בעמוד, ולסמן את כולם (כל אחד בצבע אחר). בברירת המחדל ניתן לבצע רק חיםוש אחד כזה בו זמנית. מישהו מכיר דרך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  7. יש לי מחשב שלא מחוברת לו מקלדת. כשמדליקים אותו, נפתחת אוטומטית תוכנה, אבל צריך ללחוץ בה על כפתור בשביל שייפתח מסך שאני רוצה לראות. אני צריך פתרון לקליק אוטומטי בנקודה מסויימת בערך 10 שניות אחרי שהמחשב עולה. איך עושים את זה?

8. Started by Eden 6600,

שלום קודם כל אם הנושא הזה לא חוקי אז תנעלו את האשכול. יש לי בבית משחק (NFS:C לצורך העניין) על דיסק DVD. עכשיו אני רוצה לעשות לו גיבוי על DVD אחר, השאלה איך? ניסיתי להעתיק את התוכן שבדיסק לתיקיה במחשב אבל זה לא הצליח. יש למישהו רעיון איך אני עושה את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  9. שלום אני רוצה לכתוב משהו בצבע זהב נוצץ, כמו כל הטושים בצבע זהב שהם נוצצים כאלו, הבעיה שזה כבר מרקם בנוסף לצבע הרגיל שקובעים בפוטושופ. מישהו יכול להסביר לי איזה מספר צבע זה זהב בפוטושופ ואיך בדיוק אני יוצר את המרקם הרצוי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  10. היי! אני מחפש דרך לצרוב קבצי AVI שיעבדו בDVD שקורא צרובים. חברים שלי אמרו לי שאפשר לעשות זאת איכשהו בNERO אך אני לא בטוח אם אפשר לעשות זאת בNERO EXPRESS אולי יש תוכנה שעוזרת עם זה או שהיא עושה ת'עבודה?.... ??? תודה לכל המגיבים מראש!!

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by dddd01,

שלום, יש לי 8800GT וקבעתי שהקצב רענון מסך יהיה 85hz אבל שאני נכנס למשחקים הקצב רענון יורד לאיזה 60, ניסיתי ובלוח בקרה של nvidia להגדיר אבל גם שם מצאתי להגדיר רגיל ולא מצאתי איך להגדיר שהקצב ריענון יהיה גם למשחקים\3D . מה עושים ? איך אני מגדיר שיהיה 85HZ גם במשחקים? תודה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by VitaminP,

שאני מחפש דרך לקבל SMS למחשב ולא דרך איסיקיו, ככה שאפשר יהיה לעשות את זה גם בישראל =].

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני מחפש דרך לשלוף קטע צליל של כ7 שניות מתוך סרט, האם יש תוכנה חינמית שמאפשרת לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים אני מחפש דרך לשמור פרקים של סדרות כמו פרוייקט Y וכאלה אצלי במחשב מאתר וואלה עם איזה תוכנה אני עושה את זה אם זה בכלל אפשרי? ד"א אני משתמש בפיירפוקס אז אם יש תוסף כלשהו אז סבבה (ניסיתי VIDEO DOWNLOAD HELPER לפיירפוקס ולא עזר לי) בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  15. אני מכיר כל מני תוכנות, כמו WindowBlinds או StyleXP (אני חושב) או יש גם כלים שמאפשרים להחליף בלי להתקין תוכנה. איזו דרך מנצלת הכי פחות משאבי מערכת? וגם קראתי איפשהו ש-WindowBlinds מנצל פחות משאבי מערכת אפילו ממה שבא עם חלונות XP (כחול/כסף/זית)... בטח באתר של התוכנה, לא זוכר. זה נכון בכלל? תודה מראש PK

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  16. אני יודע איך לעשות את זה לקבצי ZIP או RAR דרך WINRAR אבל ב 7z אין אפשרות כזאת...

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  17. לפי מה שהבנתי נגני DVD שקוראים תרגום צריכים את הכתוביות בפורמט SRT ורוב התרגומים באים כ SUB. חיפשתי ב google תוכנות להמרה ואחרי איזה שעה קיבלתי כאב ראש מכל הנושא. מישהו מכיר דרך פשוטה לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by 1900GT,

אני מחפש תוכנת אנטי וירוס טובה שלא מכבידה על המחשב ובנוסף תוכנת פיירוול . על מה אתם ממליצים??

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  19. תוכנה לעריכת תמונות וצילום מגנטים.. תודה מראש לכל החברים העוזרים

20. יש לי לוח אם של msi ואני צריך בישבילו דרייברים הורדתי מהאתר שלהם איזה משהו אבל שהוא ירד היה רשום ביכלל שזה לנבידיה לא הבנתי כלום באתר שלהם הלוח אם שלי זה msi k9ngm תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. Started by RAZIEL98,

שלום אני צריך הורדה של התוכנה AVID אם אפשר שהגירסה תהיה הכי חדשה ואם אפשר גם שתוסיפו מדריך לשימוש עם התוכנה בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  22. Started by Snufkin,

אז אם למישהו יש אני אשמח......

• 6 תגובות
    • 511 צפיות
  23. לילה טוב חברים. כבר זמן רב ש- nod32 גרסא 4.0.417.0 מציק לי, מאט לי את המחשב, ובכללי אני לא מרוצה ממנו (לא, זה לא המחשב אצלי, לפי כל מיני בדיקות שניסיתי). אני מחפש המלצה לאנטיוירוס חדש, שלא יהיה כבד בכלל, שלא יפריע ברקע, ובקיצור- עם נוכחות אבל שקט... בעברי היה לי נסיון עם נורטון שהיה על הפנים ובפועל לא ידע לזהות שום וירוס, והיה לי קספרסקי שהיה כבד בטירוף. נוד 32 בהתחלה היה נחמד, אח"כ הסתבר שהוא עושה לי בעיות במחשב, כך שכעת אני רוצה להחליפו. אשמח לעצות שיעזרו לי לחפש את "האחד". תודה רבה ולילה טוב

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by dsadude,

אני מחפש אנטי וירוס אבל אני לא אוהב את נורטון . יש לי מחשב חזק P4 3.0Ghz כך שזה לא בעיה מבחינת דרישות מערכת. אשמח לשמוע המלצות גם על תוכנות חינמיות אך גם על כאלה שלא אבהל ממש טובות. תודה.

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  25. שלום, אני עובד עם תוכנת Norton AntiVirus SystemWork 2005, התוכנה מבחנתי אמינה ומאד מספקת מבחינת היכולות שלה.. אך שמתי לב כשהסרתי את התוכנה לא מזמן, ביצועי המערכת עלו מאד.. וגם רבים אמרו לי שהיא גוזלת הרבה משאווי מערכת .. עכשיו, מכייון שאני חייב לפחות הגנה מנימלית במחשב של תוכנת AntiVirus אשמח לשמוע ממכם המלצה על תוכנה אמינה (אם היא לא מזהה וירוסים אז מבחנתי עדיף להיות בלי תוכנת AntiVirus) ושגוזלת מעט מעט משאבי מערכת.. שלא ירגישו בהפעלתה.. תודה רבה, לעוזרים

• 4 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים