עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by רן.ט,

שאני מפעיל שם איזשהו קובץ וידאו זה כותב למטה משהו עם codec ואז משמיע רק את הקול ואין תמונה. ואם אני מפעיל באינטרנט משהו במדיה פלייר אז זה מראה לי את זה אבל בצבעים משונים מישהו יודע מה הבעיה פה?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by THE-MASTER,

היום הלכתי לעבוד אצל מישהו בבית דפוס. הבית דפוס מקבל מבית משפט מסמכים מצולמים הוא צריך לישר את מיקומם בדפים ולהדפיס. עכשיו זאת הייתה העבודה שלי והיא הייתה עבודה טכנית שלוקחת המון זמן ורציתי לשאול אתכם אם אולי יש דרך לקצר אותה ובכך לחסוך שעות. דף מבית משפט נראה ככה. עכשיו כמו שאפשר לשים לב כל המלל נכתב רק תחת הקו אז בית הדפוס(אני) כהרגלו לקח דף דוגמא כזה והציב שוליים לדף הזה ועל סמך השוליים האלה ככה יהיו השולייים בכל הדפים עליונים ותחתונים שמאליים וימניים. עכשיו השוליים נראים על כל הדפים בעצם נוצרה מסגרת כזאת. עכשיו כל המסמכים של בתי המשפט ממוקמים על הדפים אך פה הדף סוטה שמאלה פה ימינה ולכל הצדדים יש מקומות שבהם הוא סוטה בסנטימטר יש במילמטר הקיצר הבנתם עכשיו מה שאני צריך …

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  3. מה השתנה? לא יודע. תהנו: http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=146244099&downlink=164373339

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by amiamir,

יש לי בעיה עם האימיול שכל הזמן יש לי lowid .. כבר פתחתי פורטים וזה לא עזר.. ואפילו ניסתי לעבוד באימיול שהfirewall סגור. ועדיין היה לי lowid. יש פה מישהו שמבין באימיול ויכול להגיד לי איזה עעוד דברים יכולים לגרום לבעיה..!?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by lirik,

קניתי ב"תאילנד" צורב וקיבלתי איתו את NERO 5.5 תוכנת צריבה טובה אבל לא תומכת עברית כשאני צורב קבצים או תיקיות בעברית זה נצרב כקווים במקום האותיות העבריות יש למישהו רעיון ? :-\ תודה LIRIK דרך אגב אני עובד עם WINDOWS 2000 pro שאני מאוד אוהב ועם 98

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  6. עם התוכנה TMPGEnc אני יודע אבל אין לי מושג אם אפשר עם TMPGEnc Xpress. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  7. אני לא מתכוון להכינס .. וה לעשות עדפות גובהה ממש לאמץ את המחשב בתוכנה הזאת יש לי מספיק זיכרון בשביל זה .

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by rbu99fm,

כאשר אני נכנס לאינטרנט מופיע לי איזשהוא אתר אחר, שהוא לא אתר הבית שלי... הקיצר...כאשר אני מעלה את ה- Explorer המחשב נכנס לאתר שהוא לו מה שרציתי... למרות שאני משנה את אתר הבית, זה ממשיך להשתנות...????!!!! עוד בעיה...: כאשר אני מריץ חיפוש ב- Google לדוגמא ולאחר מכן לוחץ על התוצאות, אני ניכנס שוב לאתר המעצבן במקום ללינק הרצוי... האתר שמופיע לי שם הוא אתר קבוע (בנוגע ל- 2 הבעיות)... מה אני עושה כדי להיפטר מהבעיה????

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by POD,

אם מישהו התקין פעם את התוכנה הזאת, יש לי GEFORCE 3 של ASUS, התקנתי את ה- smartdoctor והיא כל הזמן עושה לי בעיות. אחרי שהתקנתי, עשיתי אתחול, ואז התוכנה עולה אוטומטית אבל בלי אופציה לראות טמפ', מהירות מאוורר וכו' (מה שכן ראיתי לפני שביצעתי אתחול. מה הקטע ???). ואז אני עושה עוד פעם אתחול, עכשיו זה מסתדר אבל היא לא מראה את הטמפ' נכון, כלומר טמפ' המעבד היא 5- מעלות ולאחר שניה 55. ניסיתי הרבה גרסאות, ממה שניתן להוריד ברשת. ואף אחת מהן לא יציבה. מה שעוד מוזר זה שאי אפשר להוריד את התוכנה מהאתר של ASUS. מה לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by nadav1379,

יש לי ICQ 2003 ויש לי ראוטר שקניתי לפני כמה ימים ואני רוצה לפתוח את הפורט של ה ICQ אולי מישהו יודע מה הפורט של ה ICQ?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  11. Started by nim901,

אז ככה, יש לי 2 מחשבים בבית ובמחשב אחד שהוא שלי מותקן outlook express ובמחשב השני מותקן microsoft outlook . כל מחשב מושך דואר מכתובת אחרת - המחשב שלי מושך מ 123@456 והמחשב השני מושך מ 456@789 האם יש דרך להעביר הודעות מ 456@789 (המחשב השני) אלי (123@456) אוטומתית? תודה על התשובה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by hellyeahmofo,

אני מחפש תוכנה שממירה קבצים ל jpg בדגש על קבצי פוטושופ כמו כן , חשוב שהיא תכלול plug in לחלונות שאני אוכל לעשות convert מתוך התפריט שנפתח שאני מקליק על הקובץ בעזרת הכפתור הימני של העכבר

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by zumara,

אני מחפש תוכנה שיכולה לשנות גודל של תמונות

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  14. מסיבות של מהירות מיותרת מחקתי דיסק קשיח שלם, חלונות XP עובד לי כרגיל כי זה ב-C וכל ה-D שזה דיסק קשיח בפני עצמו נמחק. כרגע אני מנסה לשחזר עם EASYRECOVERY , השאלה שלי האם קיימת תוכנה טובה יותר? ??? :-[

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by m-o-r,

nero וב Office ובעוד כמה תוכנות יש גירסת Enterprise מה ההבדל בנה לבין הגירסה הרגילה והאם היא יותר טובה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  16. Started by k-o-b-y,

אני מחפש תוכנה חינמית לבניית אתרים. אני יודע HTML וקצת JavaScript, ומה שאני צריך זה לא תוכנה שתעזור לי אם הקוד. אני מחפש תוכנה חינמית (אני מאמין שהיא תהיה פשוטה) שתעזור לי עם העיצוב ותקל על העבודה. אני מתכוון שאני יוכל להוסיף טקסט, תמונות, טבלאות וכו' ולהגדיר להם מאפיינים בלי להתעסק אם קוד (גם בגלל שאני בונה את האתר עם עוד מישהו שאין לו מושג ב HTML), פשוט כדי להקל על העבודה עם הקוד. נ.ב כדאי להשתמש ב Composer של מוזילה? הוא נוח? תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. Started by NISAN,

שלום. אני מחפש תוכנה טובה שתשלוט בכניסת טלויזיה של הכרטיס מסך (ge force ti 4200) שלי. הצעות יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  18. כשה-Popup Block של NIS 2003 פועל אז קורה הדבר הבא: החלונות הקופצים האלו - Javascript:Popup לא פועלים (פשוט לא קורה כלום כשלוחצים עליהם) הדברים האלו זה כמו הצג מפרט מחשב כאן ב-HWzone זה, או הורדה של קבצים מאתרים מסויימים שמשתמשים בדבר הזה. העניין הוא שאני צריך את הדבר הזה כי אין הרבה תוכנות אחרות שעושות את הדבר הזה בצורה כל כך טובה כמו NIS 2003... ולא הצלחתי לבטל את זה באפשרויות את החלונות הקופצים מהסוג הזה אז מישהו יודע איך?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. יש לימקלדת עם כל הלחצנים של האינטרנט(7 לחצנים:BACK MAIL וכ"ו) ויש לה גם שלוש לחצנים בצד שמאל : SLEEP,CALC MY COMPUTER מאיפה אני יכול להוריד את הדריברי האלה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  20. זה פשוט קרה פתאום האפשרות נעלמה ואני כעת לא יכול לכווץ את האודיו ל MP3! איך אני מחזיר את זה?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  21. הבעיה די פשוטה, אנשים מורידים ממני בקצב סביר ביחס לשיתוף שלי ואילו אני לא מצליח להוריד מעבר ל- 4K!!! לעומת זאת האקספלורר בכבודו ובעצמו מוריד בקצבים של למעלה מ- 10K במקרה הגרוע !!! קצת מוזר לא! אולי הבעיה אצלי, במערכת ההפעלה? לא שיניתי כלום בהגדרות (XP PRO) שמגיעות כ- ב.מחדל. אם יש גולשים שנתקלו בבעיה אשמח לחוות דעתם. או דרכים לשיפור המצב (המחפיר) נ.ב 1. לעיתים נדירות החמור מגיע לאזור ה- 10K 2. אני מחובר ברשת כבלים (משהו פרטי ולא של החברות הגדולות) הייתי מגדיר אותו כ 20-40K ~ (האקספלורר מגיע לעיתים ל- 25K). תודה,

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by HFDO5,

נגיד אני פותח סתם מסמך וורד חדש ואני רוצה לכתוב משהו זה לא מקליד אבל אם אני עושה עם העכבר כפתור ימני והדבק לטקסט שהעתקתי אז זה מדביק את הטקסט והכל בקיצור מה שנראה לי כאילו חלק מהמקלדת חסום שם וזה בכל התוכנות של האופיס אפשר להשתמש רק בפקודות עכבר מישהו יודע מה זה יכול להיות? ודרך לפתרון? מחכה לתשובות.. ???

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  23. בsensor יש לי טמפ' רק של הGPU (49 מעלות) מה עושים?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  24. ברשותי רמקולים X-530 וכרטיס קול CREATIVE X-FI. לאחר שניסיתי להתקין משחק מסויים על המחשב, כרטיס הקול שלי שבק משום מה והייתי צריך להתקין דרייברים מהתחלה. לאחר שהורדתי את הדרייברים מהאתר של קרייאטיב ,התקנתי אותם ועשיתי RR למחשב, הסאונד חזר אבל עם קול של ססססססססססס..... מלווה ברקע. (מה שלא היה קודם כמובן) , איך זה קרה ואיך אני פותר את זה?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה בסרטונים באינטרנט גם ב IE וגם בFF הם מתחילים אבל פתאום עוצרים באמצע הסרטון ולא ממשיכים. ד"א אני פרמטתי לפני כמה ימים את המחשב , אם יש דברים מסויימים שצריך להתקין תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים