תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מדובר בNOD 32 BUSINESS EDITION. ועוד שאלה יש לי ליד הסימן של הרמקול למטה בשולחן עבודה מגן אדום כזה עם איקס שאומר לי שהמחשב בסיכון כי אין עדכונים אוטומטיים ואני לא יכול לעשות שיהיה גם לא בלוח בקרה
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בדיסק של 3DS MAX יש ספריות של הדגמה, ובתוך הספריות האלה יש קבצים עם סיומת BIP. לפי מה שהבנתי הם מכילים תנועות/אנימציות מוכנות מראש. אבל איך משתמשים בהם במקס? אם אפשר לקבל הסבר מפורט זה יעזור לי מאוד. (לא מצאתי כלום בגוגל)
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
פתחתי חשבון בwindows live ואני לא מצליח להכנס אליו בgames for windows live עשיתי כבר שתי חשבונות והוא רושם לי שגיאה ולא מצליח להתחבר תודה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני צריך לערוך את הקול בדיסק DVD שיצא קצת פגום (שומעים בחלק רק בצד אחד) ולכן אני מחפש תוכנה שיודעת לשמור לי את הקול מתוך קבצי הסרטים ושאני אערוך אותו ואחרי זה שאוכל לשמור שוב את הקול לתוך קבצי הסרטים. אם יש תוכנה כזו אשמח לשמוע עלייה. ועדיף תוכנה שיודעת לחלץ ולהחזיר את האודיו מבלי לקודד מחדש את הווידאו.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום... נתקלתי עם בעיה שאני מנסה להתקין את התוכנה של הסינון אתרים שקיבלתי מנטוויזין.. ואני לא מצליח להתקין אותה אני מקבל את ההודעה הזאת? מה זה אומר? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שעושים export ב outlook express היכן הוא שומר את ההודעות?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה.. אני צורב כמעט כל שבוע סרט/סדרה.. אני משתמש בנירו 7 פרימיום. אני לפעמים בוחר בצריבת SVCD ואז זה מקודד את הסדרה לבד וצורב... ולפעמים אני מקודד בעזרת תוכנה ל-SVCD ואז פשוט צורב כ-DATA CD. בשתי האפשרויות האלה הצריבה יוצאת על הפנים.. האודיו לא תואם לוידאו.. מה עושים ? אני צורב על מהירות הכי נמוכה כל פעם וכל פעם זה על הפנים... במחשב זה תואם ורואים מצויין מה הבעיה...?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתבצע: גיבוי, מעקב שינוי קבצים, וניהול גרסאות של קבצים מסוגים שונים בכונני רשת. יש תוכנות חופשיות אשר מבצעות את זה במחשב מקומי (כמו למשל: AutoVer או ArjArchive) אך הם אינם פועלות באופן תקין בכונני רשת. תודה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה אבל אני לא יודע איך לגרום לה לשפר את ביצועי המאוורר שברשותי אנא עיזרוי לי בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אהלן.. אני רוצה לעצב מחדש את חדרי.... כבר יש לי בראש רעיון מסויים אבל אני רוצה לדעת איך זה בדיוק יצא... אז אם מישהו מכיר תוכנה אדריכלית כלשהי שלא דורשת קורס של כמה שבועות אני ישמח... בדרך-כלל התוכנות האלו הם מאוד מאוד מסובכות אבל אני מאמין שיש גם פשוטות! בתודה Anas-Nanas
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני לא מבין מה הבעייה.נימאס כבר http://img191.imageshack.us/img191/1325/p1010212ht1.jpg
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Dell ואני מעוניין להעלות את ה refresh rate שלו מ- 60 Hz ל 70 , אולם לא קיימת אופציה שכזו כלל (יש רק 60 HZ). למה אין אפשרות להעלאה? האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שתופיע לי האופזיה הזו? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1GB ניצול 80% . איך ? *הפרסום הוסר ע"י מנהל הפורום*
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול עם איזו תוכנה אפשר להמיר קבצי avi ל קבצי amv
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
כשאני מפעיל איזה סרטון באינטרנט מבלי להוריד אותו אל המחשב שלי, הוא זז נורא לאט: לא רואי תמונה רצה, אפילו לא זוחלת , הזמן של הסרטון ממשיך להתקדם אבל אני רואה פריימים בודדים במשהו כמו 10 שניות... בקיצור זה ממש מקרטע ואי אפשר לראות סירטונים...... :-\ איך פותרים את זה?? ??? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מתכוון כמו BEARSHARE רק בלי הוירוסים ... תודה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ניסיתי לראות היום סרט דרך הDIVX (גרסה 5.0.5 ) והסרט היה הפוך! (על הראש) אני בטח צריך להוריד איזה קודקס או משהו אבל איזה? אגב ב POWERDVD וב WINAMP רואים כרגיל אבל עדיין זה מעצבן. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כולל לדעת אם יש לי 64 ביט או 32 ביט... תודה מראש מתן.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצים במחשב שכל פעם שאני מנסה למחוק רשום שאי אפשר כי אדם או תוכנה אחר משתמשים בהם. עכשיו הקבצים לא פתוחים בשום תוכנה (חלק זה קבצי וורד חלק קבצי תמונה), וגם עשיתי ריסט למקרה ש.. וזה לא עוזר. אין לי מושג איך אני יכול למחוק אותם. תודה מראש למי שעוזר וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של טושיבה מדגם Satellite A200 14E, הכולל כרטיס מסך מדגם 7300GO. לאחרונה נאלצתי לפרמט אותו, וכעת אני לא מוצא דרייברים מתאימים לכרטיס המסך. באתר NVIDIA אין את הכרטיס הנ"ל ברשימה של הדרייברים להורדה, ואילו האופציה של חיפוש אוטומטי בהתאם לחומרה שלי מפנה אותי לאתר טושיבה, בטענה שכל יצרן מחשבים ניידים מתקין גרסאות משלו לכרטיסי המסך. אבל, האתר של טושיבה מאוד מבולגן, ואין שם רשימת דרייברים מסודרת. ניסיתי להוריד מספר חבילות (VISTA 32BIT, GEFORCE GO) הכוללות את הכרטיס שלי ברשימת הכרטיסים התומכים, אך כשניסיתי להתקין אותן קיבלתי הודעת שגיאה בנוסח "לא נמצאו דרייברים התואמים את החומרה שברשותך". כנ"ל עם אתרי דרייברים למיניהם - די והותר חבילות שאמורות להתאים למערכת שלי, א…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הי, לאחר טעות מטומטמת מצידי ( ), המחשב שלי נדבק בווירוס. בתחילה, הוא גרם לשירות ה-Security Center להפסיק לפעול, מה שבתורו גרם לפיירוול ולאנטיוירוס לקרוס. לאחר בדיקה נרחבת באינטרנט, וניסיונות שונים לתיקון הבעייה (כולל הפעלה ידנית של השירות - גם דרך Safe Mode), כשעשיתי ריסטרט למחשב, הווינדוס עלה, אבל כל מה שראיתי היה את תמונת הדסקטופ, וחוץ ממנה, שום דבר. ניסיתי להשתמש גם ב- "Kasparsky Rescue CD 10" וגם ב- "BitDefender Rescue CD", אבל אף אחד מהם לא פתר את הבעייה. לפי מה שראיתי רוב הסיכויים שהווירוס שהדביק את המחשב שלי, נקרא "Vundo Virus"... מידע על המערכת שלי: Windows 7 Home Premium 64bit Windows Security Essentials האם יש דרך לפתור את הבעייה, גם אם אין לי גישה למח…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אממ, אז ככה, פתאום יש בעיה במחשב, שהתמונות מופיעות בגוונים צהובים, כלומר לא בגוונים רגילים. לבן הוא לא לבן. חשבתי שזו בעיה רק בפוטושופ אבל גם מחוץ לו אני לא מצליח להשתמש בצבע הלבן. זו איננה בעיה במסך, אלא בוינדוס או משהו כזה .. תמונה שתמחיש: http://img163.imageshack.us/img163/6136/36071547.jpg
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 7 rc ומאז כל פעם שאני מנגן איזה שהוא סירטון עם כתוביות בעברית הכתוביות מופיעות בסינית !!! זה קורה בכל מיני תוכנות : Media player vlc
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
צריך דרייבר ללוח אם ומישהו שיסביר איך להתקין אותו טוב ?
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
פייי..... שיחקתי היום עם כמה תוכנות איסיקיו, והמספר שאני בד"כ משתמש בוא כבר לא עובד, זה ממש מוזר הססמא שאני מכניס לא מתקבלת!!
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-