תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני גולש מדיי פעם באתרים של קליפים/מוזיקה וכאלה וה-IDM מוריד אוטומטית,אם אני מסרב להוריד הקליפ לא עולה פשוט אני רוצה לחסום את יוטיוב לדוגמא,שה-IDM לא ידע להוריד ממנו איך שאני נכנס אלא אם ביקשתי קיימת אופציה שכזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום. אם אני רוצה אופיס למשרד, אני יכול להשתמש בגרסאת HOME? או שאני מחוייב לקנות גרסא יותר יקרה?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
היי, יש לי וינדוס XP ואיבדתי את הסיראל שלו... איך אני יכול לדעת אותו?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן משהו מוזר קורה, אני מתקין את התוכנה הנ"ל ואת חברותיה הדומות והאינטרנט מפסיק לעבוד, אני מחובר בחיבור ישיר ורץ עך חלונות ויסטה אשמח לשמוע מה יכול להיות הסיבה והאם זה קשור לתוכנות הנ"ל או שזו איזשהי מקריות תודה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמוצאת כפילויות של קבצים שנמצאים פעמיים אצלי על המחשב. בעיקר שירים. אם תוכלו לתת לי לינק לתוכנה שעושה את זה הכי טוב אני הודה לכם מאוד.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
תוכנה שאני יכול להעביר את הסרט האמיתי של הבלוקבאסטר למחשב (פריצה של הדיסק) אבל לא את התיקיה של ה-video_ts אלה ב-ISO או משהו כזה.. תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני לא יודע מה בדיוק הבעיה חומרה או תוכנה אני די בטוח שזאת התוכנה כי היה לי את זה פעם ... בגלל שהצלחתי להפעיל את זה פעם אבל שיחקתי GTA SAN ANDRES ונפל המחשב , ועשיו כשאני מנסה להפעיל כל אפליקצית שדורשת קול זה עושה , אין OUTPUT איך מתקנים שלב אחר שלב עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האם קיימת איזשהי תוכנה שלאחר נאמר שעה של עבודה על המחשב מעלה את מסך הlog on ומבקשת ססמא?
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מעדיף בעברית אם יש.... ;D תודה מראש slim_shady
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחסום , סתם לדוגמא את האתר WWW.APPLE.COM? סתם דוגמא כמובן אני מדבר BUILD IN בדפדפן וגם תוכנות צד שלישי
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם. פירמטטתי את המחשב שלי אתמול ואני מחפש דרייברים לכרטיס מסך שלי (כמובן הכי עדכני שיש כלומר עידכון)( אשמח אם תביאו לי לינק להורדה תודה. חיפשתי כבר באתר ולא מצאתי משהו מתאים.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב (עקב עומס תוכנות) והתקנתי פנדה טיטניום 2006. ברגע שאני מפעיל FW של התוכנה כל החיבור נחסם. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האייקון הישן הזה: http://img127.exs.cx/my.php?loc=img127ℑ=untitled2fgh0gi.jpg והחדש הזה (כל הזמן פעם זה מופיע ופעם זה): http://img127.exs.cx/my.php?loc=img127ℑ=untitled1113fe.png
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי בעיה בניד פור ספיד בדימון טולס 4 שאני טוען אותו המשפחק רושם שצריך להכניס תדיקושאני משתמש בדימון טולס גיסא 3 הוא פותח לי תמשחק טוב מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/Face-to-Face-135213898
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^ THX [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרתכם התקנתי Windows Internet Explorer 7 ויש לי בעיה שבאתרים מסויימים כאשר אני לוחץ על איזה שהוא קישורהקישור נפתח בחלון נפרד ולא באותו חלון (כלומר באותו TAB) שיניתי את ההגדרות שיפתח ב באותו חלון אבל בTAB אחר אבל זה לא אמור להיות ככה. בWindows Internet Explorer הקודם כאשר הייתי לוחץ על הקישור הוא היה פותח את הקישור באותו חלון (באותו מקום) מה שלא קורה בWindows Internet Explorer 7 הוא נותן הודעת שגיאה ולא מצליח לפתוח את הקישור בכלל!! מה עושים?!? זה קורה רק במכמה מקומות ספציפים.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום , יש לי אנטי וירוס נוד 32 גרסא 4 והסמל נהפך לי במנהל משימות למטה לכתום.. הבנתי שאני צריך להחליף יוזר ..אבל זה לא עזר החלפתי 3 פעמים וכל יוזר נשאר ירוק 10 דקות ואז שוב פעם משתנה לכתום. הוא לא מעדכן לי והוא כותב לי שההגנה לא בטוחה ב100 אחוז . עזרה ? תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד קודק שיפעיל לי בלי בעיות את כל הסרטונים? הורדתי איזה משהו (K-Lite Codec Pack) והוא מראה לי עכשיו הרבה סרטונים אבל יש גם הרבה שאני לא מצליח לראות (שפעם ראיתי בלי בעיה). פשוט עברתי לעבוד עם מחשב אחר והעניין הזה מציק לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי סורק שרשום עליו scanmagic 1200 ub plus לא רשום עליו מאיזו חברה הוא אבל הורדתי דרייברים של חברת mustek http://www.mustek.com/supportdrivers.aspx?model=1200%20UB%20Plus&category=Scanner&series=USB%20Port לא יודע אם צדקתי שהורדתי מהחברה הזו בכל מקרה קיבלתי הודעת שגיאה בהתקנה (והודעת שגיאה אחרת בהסרה) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
תמיד יש איזה תוכנה או משהו. תודה. :-*
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי קובץ power point שבתוכו יש מצגת... אני מעוניין לכשאני אפתח אותו המצגת תפעל ישר מעצמה ואני לא אצטרך ללחוץ על F5 או על כל כפתור אחר... אפשר? אם כן איך? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
the application or dll C:\Windows\system32\mmmzkhrx.dll is not a valid windows image please check this against your instalation diskette. במחשב עם חלונות XP. לא מצאתי שום דבר דומה בחיפוש בגוגל והדיסק ממנו הותקן הווינדוז לא מתאים כיוון שגרסתו ישנה יותר מזאת שבמחשב.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
נסיתי לפתוח את הפורטים לבד אבל אני לא מצליח ...התקשרתי לספקית האינטנט כדי שיפתחו לי את הפורטים והם רצו שאני אתן להם מספר של איזה פורטים לפתוח כאילו של איזה תוכנה ... איך אני יודע איזה מספר או מה שזה לא יהיה שייך לתוכנה שאני רוצה איפה זה רשום ? חפשתי בתוכנה אבל לא מצאתי ואני לא יודע איפה לחפש שם .. אני רוצה לפתוח את הפורטים של האימיול utrronrt bitrronet תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום אני זוכר שב-ICQ 2003 היה אפשר לשלוח הודעה לכל רשימת המחוברים.... האם יש תוכנה שמאפשרת את זה ב-ICQ 5.1 ??? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-