תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
האם ישנה תוכנה שמאפשרת לנתב וידאו (נניח ממדיה פלייר) לטלויזיה, אך מאפשרת להמשיך לעבוד על המחשב, כך ששאר התצוגה של הדסקטופ לא תוצג גם על מסך הטלויזיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם על עזרה בפתרון בעיה שלא הצלחתי לפתור. ברשותי מצלמת אולימפוס ומערכת הפעלה ויסטה. עד לפני מספר שבועות בכל פעם שחיברתי את המצלמה "קפץ" חלון ובו בחרתי באיזו תוכנית להעביר את התמונות למחשב. עכשיו - "קופץ" חלון ובו כתוב REMOVABLE DISK וניתן לבחור בו לפתוח את התיקייה ועוד אפשרות אחת. מה אתם ממליצים לעשות על מנת שהמצלמה תזוהה כמצלמה וינתנו לי האפשרויות להעברת התמונות בעזרת התוכניות המתאימות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם ברגע שאני מכניס את הדיסק און קי ומנסה לפתוח את הכונן שלו המחשב אומר שהוא לא מפורמט ושואל אותי אם אני רוצה לפרמט אני יודע שבמקרים כאלה בדר"כ אומרים לעשות בדיקת דיסק אבל פה ברגע שאני לוחץ על start בשביל להתחיל את הבדיקה הוא לא עושה כלום והחלון פשוט נעלם וחוזר לחלון הקודם של ה Tools מה אני יכול עוד לעשות בשביל להציל את החומר שיש לי שם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני צריך אפשרות לשנות את האיכת לש השיר ולחתוך..לא יותר מזה
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לא מצליח להוסיף משתמשים לרשימה. נפתח לי חלון שרושם לבדוק את החיבור לאינטרנט. מערכת הפעלה Win 7, חיבור לאינטרנט דרך WI-FI.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
במסנגר החדש יש פרסומת בחלק התחתון של החלון של התוכנה עצמה לא חלונות השיחה האם ישנה דרך להסיר את הפרסומת הזו תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
וזאת בעיה כי אין לי דיסק בוט ואין לי ציוד להכין אפילו דיסקטים של איתחול... יש תוכנה שעושה את זה שאם אני יעשה ריסטרט והוא ייכנס למצב דוס ואני יוכל להתקין את 98 ושבכל זאת תהיה לי אפשרויות ERASE למחוק את התיקיות כי כרגע מותקן לי WIN2K ושל זה דווקא כן יש לי את הדיסק עם בוט... אם זה יכול לעזור... עריכה: בקיצור , איך אני יכול לצאת למצב דוס גמור מתוך הווינדוס?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את ההרקולס והוא מעודכן לדרייברים הכי חדשים שיש,SP1 של אקספי,בקיצור כל מה שצריך. עכשיו אני התקנתי את תוכנת Atomix mp3 וכשאני מנסה להפעיל אותה אז הווינדוס מראה חלון של פעולה לא חוקית ואני חייב לסגור אותה,היא אפילו לא נפתחת יש רק את הסמל שלה ויש שגיאה,אין לי מושגגגג למה זה קורה . בקשר לתוכנה השנייה היותר חשובה ומשמעותית והיא Alcatech.BPM-Studio.Professional.v4.603. אני מתקין את התוכנה הזאתי וכשאני לוחץ על קובץ הEXE השגיאה הבאה מתרחשת: הנה שתי התוכנות לא היו מותקנות אצלי לפני עדכון הדרייברים של הכרטיס קול כך שאני לא יכול לדעת אם זו בעיה בדרייברים או לא... אנא עזרו לי. נ.ב: לא ידעתי אם התראד מתאים לפורום תוכנות או לפורום הזה,אז אם טעיתי מודר העבר לאן שצריך.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם קונרו E6400 ולוח שיאפשר לי לעשות OC לא קטן. זכרונות 2GB 800 ומארז מקורר. אני רוצה להשתוות בביצועים למקינטושים המובילים ואני חושב שזה שדי הצלחתי. העניין הוא שהכרטיס מסך שלי הוא הכי זול שיש כי אני לא משתמש במחשב למשחקים. האם הוא נחוץ לתוכנות גרפיות - הן תלת מימד והן דו מימד?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בוקר טוב, ברשותי office 2000 שאני מאוד מרוצה ממנו. האם כדי לשדרג לoffice xp? אני לא מכיר את XP האם יש שיפורים ביחס ל 2000. אציין שאני משתמש רק ב WORD וב EXCEL. תודה, יוסי
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לכל המנהלים תרגעו, חיפשתי. לא מצאתי. יש לי כרגע את התוכנה OBJECTDOCK והיא נחמדה אבל היא גוזלת משאבים בצורה מטורפת! הנה תמונה http://pictures.greatestjournal.com/userimg/1184811/198648 תסתכלו בצד שמאל. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
אני קצת משתגע בנושא מסויים ולא יודע איך לפתור ת'בעיה אשמח מאוד אם מישהו כאן סופסופסופסופסוף יפתור לי אותה. יש לי ספריה בגודל 1.3 GB(עם כל מיני סוגים של קבצים) הבעיה שלי- איך לדמות אותה(כולה כמו שהיא) לקובץ bin או iso למרות גודלה, ואח"כ לדמות אותה ככונן בעזרת Deamon. אני יודע שזה אולי לא קשור ממש לחומרה אבל ראיתי שזה הפורום הכי עדכני מבחינת כניסה של אנשים תודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה רבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבה
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מסיבות של מהירות מיותרת מחקתי דיסק קשיח שלם, חלונות XP עובד לי כרגיל כי זה ב-C וכל ה-D שזה דיסק קשיח בפני עצמו נמחק. כרגע אני מנסה לשחזר עם EASYRECOVERY , השאלה שלי האם קיימת תוכנה טובה יותר? ??? :-[
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אז ככה שאני גולש...אני פתאום נתקל בהודעה המצורפת... איך אני פותר אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האים יש אזשהיא תוכנה או ישום מסוים שיבצע זאת : אני רוצה שבאתר מסוים , לא יהיה אפשר ללחוץ על ה- איקס בסגירת חלון , כלומר לא יהיה אפשר לבטל את החלון , וזאת בגלל שאחותי תמיד סוגרת לי את החלון של הוידיאו של האוניברסיטה הפתוחה, אולי בפירפוקס יש ישום זה , אך הבעיה שבדפדפן זה מלא אתרים לא נקרים טוב לעומת האקספלורד
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי קובץ pdf (מלל + גרפים וטבלאות) ואני רוצה להמיר אותו לקובץ וורד ולערוך בו שינויים. הורדתי את התוכנה pdf2word כי קראתי ברשת שהתוכנה עובדת על השפה העברית (בניגוד לכל התוכנות האחרות בנושא). לאחר אין ספור ניסיונות לא הצלחתי להשיג את מבוקשי. האם מישהו יודע להשתמש בתוכנה הזו? הצליח לבצע המרה תקינה? אשמח לקבל עזרה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב (עקב עומס תוכנות) והתקנתי פנדה טיטניום 2006. ברגע שאני מפעיל FW של התוכנה כל החיבור נחסם. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו את הגירסת בטא של הווינדוס אבל אני לא מוצא דרייבר לכרטיס רשת שלי הלוח זה asus p5kpl-cm אם יש למישהו מושג איפה ניתן להשיג את הדרייבר או כל דרייבר אחר למערכת ההפעלה הזאת זה ממש יעזור לי תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אחרי שבוע מאז שדיווחתי על FireFox 3 BETA 2 RC1, יצא הגרסה הסופית של FireFox 3 BETA 2. הגרסה החדש זמינה ביותר מ25 שפות בינהם אנגלית ועברית. להורדה: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
הבעיה די פשוטה, אנשים מורידים ממני בקצב סביר ביחס לשיתוף שלי ואילו אני לא מצליח להוריד מעבר ל- 4K!!! לעומת זאת האקספלורר בכבודו ובעצמו מוריד בקצבים של למעלה מ- 10K במקרה הגרוע !!! קצת מוזר לא! אולי הבעיה אצלי, במערכת ההפעלה? לא שיניתי כלום בהגדרות (XP PRO) שמגיעות כ- ב.מחדל. אם יש גולשים שנתקלו בבעיה אשמח לחוות דעתם. או דרכים לשיפור המצב (המחפיר) נ.ב 1. לעיתים נדירות החמור מגיע לאזור ה- 10K 2. אני מחובר ברשת כבלים (משהו פרטי ולא של החברות הגדולות) הייתי מגדיר אותו כ 20-40K ~ (האקספלורר מגיע לעיתים ל- 25K). תודה,
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
או קיי אז זה המצב הורדתי קובץ RAR, כאשר אני מנסה לפתוח אותו, הוא אומר לי שאין ארצ'יבס, בקיצור אי אפשר לפתוח אבל שפותחים את קובץ הזה עם דיימון טולז, זה עולה.. אני שואל איך אני יכול לצרוב את הקובץ המוזר הזה כדי שיצא תקין. צריבה רגילה כאילו הוא היה IMAGE לא הולכת הוא אומר שאין מקום בדיסק והוא אמור להכנס בלי בעייה...
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכם ... יש לי בעיה אני מגדיל את הגודל כתב עם הגלגלת והוא לא נשמר לי ... לא יודע למה אחרי שאני יוצא מהEXPLORER הוא חוזר לכתב הרגיל... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חברה, מה הדרך הכי נוחה/מהירה בשביל ליצור עותק מקומי של כל המיילים שלי בGMAIL? אני רוצה לייצר גיבוי למקרה חרום ובשביל גישה מקומית מהירה לדברים הישנים שלי עכשיו הנה הטריק היותר דפוק בבקשה שלי אני צריך ליצא הכל בתור קובץ פשוט, שיהיה נגיש דרך אמצעים שהם לא תוכנה יעודית לזה... כלומר ליצא הכל כקובת DOC, HTML, וכו'...
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חג שמח לכולם! קודם כל אני מצטער על הכפילות עם פורום חומרה ולוחות, פשוט אף אחד כנראה לא מכיר את הבעיה. המחשב חדש, בזמן שאני מעלה את תוכנת AI Suite (של אסוס) אני מקבל הודעת שגיאה! /: ההודעה: assertion failed : m_hlib!NULL file c:\documents and settings\administrator\my documents\projects\aisuite\aisuite\cpu usage.cpp line 159 לאחר שלוחצים OK מופיע ההודעה הבאה:Abnormal programme terminaison הותקן ה-WIN, דרייברים וכו'. ה- AI Suite של אסוס. חיפשתי על התקלה באתר אסוס וגם בגוגל, נראה שלעוד כמה אנשים היתה את הבעיה אך אף אחד מהם לא ענה תשובה עם פתרון. לידע כללי על המערכת שלי: לוח אם ASUS P5B DLX מעבד CORE 2 DOU 6400 2 גיגה זיכרון WIN MCE 2005מערכת הפעלה גם לאחר שעשיתי SYSTEM REST…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-