עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Mighty,

שלום אנשים...דבר ראשון חג שמח... :] דבר שני אז ככה: פנטיום 3 - 500 מגה הרצ - מעבד של אינטל הלוח אם של: Aristo Motherboard - chip set: SiS 5600 ואנשים נכבדים... לאחר שבניתי והרכבתי והפעלתי את המערכת קירור מים אני מאוד רוצה לדעת מה הטמפרטורה של המעבד שלי ומכיוון שלוח האם שלי ישן מידי... מאוד קשה למצוא מודד טמפרטורות אמתי... השתמשי ב CPUCOOL / MOTHER BOARD MONITOR וששניהם מבקשים ממני את סוג הלוח אם, הלוח אם שלי לא נמצא ברשימה.... בקיצור שניהם מראים לי שהמעלות של המעבד זה55 צלזיוס.. ואני בספק רב מאוד! . . .ותאמינו לי שזה מסתכל אחרי שאתה עובד קשה על המערכת מים אתה לא רואה תוצאות... אה כן ושאני בודק בביוס הדבר היחידי שרשום לי על מעלות זה: System Temp - 55 (אותם מעלות כמו בתוכנ…

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by Goten,

קניתי צורב די וי די ואני לא יודע עם איזה תוכנה להישתמש כדי לצרוב סרטים לדי וי די יש מישהו שיכול בבקשה לעזור לי ולהביא לי תוכנה לצריבת סרטים ויכול להסביר לי איך משתמשים בה?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by Ben in Black,

אני מחפש פשוט פיירואל טוב כל הזמן מישהו פורץ לי למחשב ומפרמט לי אותו מחדש ואני חייב פיירוואל תותח בבקשה עזרה אתם חושבים שזה יעזור לי אם אני יתקין פיירוואל או שעדיין ימשיכו ליפרוץ לי בקלות ??

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  4. כשה-Popup Block של NIS 2003 פועל אז קורה הדבר הבא: החלונות הקופצים האלו - Javascript:Popup לא פועלים (פשוט לא קורה כלום כשלוחצים עליהם) הדברים האלו זה כמו הצג מפרט מחשב כאן ב-HWzone זה, או הורדה של קבצים מאתרים מסויימים שמשתמשים בדבר הזה. העניין הוא שאני צריך את הדבר הזה כי אין הרבה תוכנות אחרות שעושות את הדבר הזה בצורה כל כך טובה כמו NIS 2003... ולא הצלחתי לבטל את זה באפשרויות את החלונות הקופצים מהסוג הזה אז מישהו יודע איך?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by bluz,

היי מאז הפרמוט (בעצם, לא מדוייק.. פרטים בהמשך) אני לא מצליח לצפות בוידאו בעצם, בהתחלה יכולתי לראות וידאו. אני לא יודע מה גרם לזה לקרות אבל כרגע אני רק רואה מסך שחור (לא בעיות קודקים!) עם סאונד, בכל נגן. יש לי את הKLITE CP 3.7.0 FULL. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים לכרטיס קול, עד כמה שזה קשור.. וזה לא עזר. יכול להיות שזה קשור איכשהו לדרייברים של הכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  6. כל לינק עם ג'אבה סקריפט לא נכנס לי פתאום (עד לפני שבועיים הבעיה לא היתה), איך לתקן את הבעיה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by פריאור,

:לפני כמה זמן רבתי עם המסנג'ר והחלטתי למחוק אותו מהמחשב, :-\ כרגע החלטתי להשלים איתו, אבל ניסיתי להוריד אותו מאתרים שונים והוא פשוט לא יורד(פעלתי עפ"י מה שרשום שם), אפילו חלון ההורדה לא נפתח, מה לעשות? בתודה.. אני.. עכשיו איפה לחתום?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by samigol,

שלום איך אני עושה שהיה לי כותרת שגם מתי שאני יגלול את המסך היא תצוף ולא תסתתר

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין להתקין RECOVERY CONSOLE אך משום מה הוא לא נותן לי באומרו כי יש לי גרסה מותקנת מתקדמת יותא מאשר מצויה על הדיסק כנראה בגלל sP2 מותקן איך אני פותר את הבעיה ?האם ניתן להוריד בנפרד את הקובץ לSP2

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by omri_ro,

מישהו אולי יכול להסביר לי מה הולך שם? כשאני בוחר קובץ פונט הוא פשוט פותח אותו. איך אני יכול לשנות את הפונט בVLC?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by BulTree,

האם ישנה תוכנה שמאפשרת לנתב וידאו (נניח ממדיה פלייר) לטלויזיה, אך מאפשרת להמשיך לעבוד על המחשב, כך ששאר התצוגה של הדסקטופ לא תוצג גם על מסך הטלויזיה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  12. Started by pyro_man,

עוד עיצוב חדש הפעם רדיו קומוניסטי לפי בקשה אל תשאלו אותי למה זה מה שהם ביקשו.. צבעים כההים עדיפות לאדום ושחור.. כוכבים והרבה זה השם של הרדיו.. ( התפשרנו על אחד גדול במרכז..) שיהיו מאפיינים בוליטים של קומוניזים.. ושיהיה הקשר קטן לרדיו (לא ממש קשור אבל הם אהבו אז מה איכפת לי.. (חחח) תכלס באתי להציג אותה פחות לקבל הערות למרות שאתם יכולים תמיד לתת זה עוזר.. הם בעיקרון לא ביקשו שאני ישנה משהו.. והעבודה: שוב יש את הדוגמה המציק הזה אבל אני חייב סורי למרות שהפעם הוא לא ממש עוזר.. דרך אגב הצדדים ריקים כן אני יודע היו שם צלליות(של אנשים רוקדים) אבל הם לא רצו אותם בשום פנים ואופן לא הייתה ברירה הורדתי.. וזה עוד אתר.. שעיצבתי לפני יומיים ככה (לא להתייחס לכותרת הם לא מעוניי…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by nehmia,

אני צריך אפשרות לשנות את האיכת לש השיר ולחתוך..לא יותר מזה

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by EyEOnE,

לא מצליח להוסיף משתמשים לרשימה. נפתח לי חלון שרושם לבדוק את החיבור לאינטרנט. מערכת הפעלה Win 7, חיבור לאינטרנט דרך WI-FI.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  15. Started by darkman,

אז ככה לפי מה שהבנתי את צריך להפריד את האודיו מהסרט ואז לערוך אותו בנפרד אבל איך עושים את זה? למישהו יש מדריכים? באיזה תוכנה להשתמש?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by amirn,

NETLIMITER http://www.netlimiter.com תוכנה שנותנת לראות *ולשלוט* ברוחב פס שכל תוכנה במחשב שלכם לוקחת שימושי כדי שאף תוכנה (KAZAA....) לא תיקח את כל רוחב הפס.... או כדאי לחסום UPLOADS בEMULE או סתם לראות איזו תוכנה תופסת לכם את הקו MYHTPC http://myhtpc.net/ אם אתם בונים HTPC ואין לכם את XP MEDIA CENTER EDITION זהו מחליף מצוין וחינם (יושב על WINDOWS) GIRDER http://www.girder.nl/ אם יש לכם שלט למחשב, או אתם קונים או בונים אחד... זאת התוכנה בשבילכם (חינם) עובדת עם כל שלט שניסיתי ושולטת בכל אופציה של WINDOWS - כולל שימוש בשלט בתור עכבר עשרות PLUGINS יחסכו לכם עבודה שאחרים כבר עשו זהו... סתם מספר תוכנות שעוזרות לי להפעיל את המחשב.... מקווה שעזרתי למישהו

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  17. Started by schot,

שלום, התקנתי מסך חדש שתומך ברזולוציות גבוהות, בהגדרות הגדרתי רזולוציה 1920*1080 כאשר הכרטיס מסך שלי תומך בזה ואין לי בעיה של תצוגה. הבעיה שלי היא כל פעם לאחר הפעלה מחדש של המחשב הוא מעלה תצוגת מסך ברזולוציה הכי נמוכה של 600*800 ואני מחזירה חזרה ל- 1920*1080 רציתי להבין ממה נובע ניסיתי להתקין את הדרייבר של המסך שוב אבל ללא הועיל. אשמח לקבל תשובה מה הסיבה והפיתרון לכך.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by dyn,

שלום, אז ככה.. אני מנסה להפעיל קבצים מסוג .dml, קבצים אלו הם קבצי וידיאו ממצלמת אבטחה של חנות מסויימת, הבנתי שעם התוכנה DVR אפשר להפעיל אותם אז הורדתי תוכנה שנקראית Argus Surveillance DVR, אבל עדיין אני לא מבין איך להפעיל את הקבצים. אודה לכל מי שיוכל לעזור לי.

19. אני מעלה פה את הסרטונים שלי, מהסימולטור הנה העמוד שלי ביוטיוב, הכל ערוך בסוני ווגאס http://www.youtube.com/user/ziv1366 תהנו ותגיבו!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by dorratz,

אני פשוט צריך להמיר קבצי תמונות לקבצי וידאו, אז מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by zolder,

אם אפשר ויש אז משהו חינמי. תודה.

22. וזאת בעיה כי אין לי דיסק בוט ואין לי ציוד להכין אפילו דיסקטים של איתחול... יש תוכנה שעושה את זה שאם אני יעשה ריסטרט והוא ייכנס למצב דוס ואני יוכל להתקין את 98 ושבכל זאת תהיה לי אפשרויות ERASE למחוק את התיקיות כי כרגע מותקן לי WIN2K ושל זה דווקא כן יש לי את הדיסק עם בוט... אם זה יכול לעזור... עריכה: בקיצור , איך אני יכול לצאת למצב דוס גמור מתוך הווינדוס?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by WarMachine,

אוקיי יש לי את ההרקולס והוא מעודכן לדרייברים הכי חדשים שיש,SP1 של אקספי,בקיצור כל מה שצריך. עכשיו אני התקנתי את תוכנת Atomix mp3 וכשאני מנסה להפעיל אותה אז הווינדוס מראה חלון של פעולה לא חוקית ואני חייב לסגור אותה,היא אפילו לא נפתחת יש רק את הסמל שלה ויש שגיאה,אין לי מושגגגג למה זה קורה . בקשר לתוכנה השנייה היותר חשובה ומשמעותית והיא Alcatech.BPM-Studio.Professional.v4.603. אני מתקין את התוכנה הזאתי וכשאני לוחץ על קובץ הEXE השגיאה הבאה מתרחשת: הנה שתי התוכנות לא היו מותקנות אצלי לפני עדכון הדרייברים של הכרטיס קול כך שאני לא יכול לדעת אם זו בעיה בדרייברים או לא... אנא עזרו לי. נ.ב: לא ידעתי אם התראד מתאים לפורום תוכנות או לפורום הזה,אז אם טעיתי מודר העבר לאן שצריך.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  24. שלום אני מחשב תוכנה לחבר שהיא בעצם מעבד תמלילים שמדמה מחברת עם שורות. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי NERO6 וכאשר אני צורב קובץ MPEG כVCD הכל טוב, אבל כשאני מפעיל אותו (בDVD בסלון) ואני רוצה "לקפוץ" קצת (ע"י לחיצה בשלט, משהו כזה >>), אי אפשר. (יש סימן בצד ימין למעלה כמו של שלט "אין כניסה" ) איך אני עושה שהנרו יעשה כמו פרקים כאלה (משהו כמו דקה/שתיים), ואז יהיה אפשר לדלג מהר ? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים