תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בדקתי באתר של NVIDIA וראיתי שכתוב למעלה שזה ל7800 ו 7900 האם זה יתאים לי גם ל 7600 ? אם תוכלו לתת קישור למקום המדוייק אודה לכם מאוד תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
מכיוון שהמחשב שלי בתיקונים אני נאלץ לעבוד עם מחשב ממש ישן שיש בו כרטיס של Cirrus Logic GD5446. משום מה אף דרייבר שאני מצליח למצוא ברשת ולא אלה שבחלונות 98 לא מאפשרים לי לעבוד לפחות ברזולוציה של 1024*768 ב-16 BIT צבע. מישהו יכול לשלוח לי דרייבר מתאים? אולי יתברר שהבעיה בכלל לא קשורה לדרייבר. אני ב-rhis_il@yahoo.com. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייברים לכרטיס מסך של הנייד שלי.. פרטים: nVIDIA GeForce Go 7600 256mb Windows XP Home ויש לי נייד HP DV9076ea ניסיתי להוריד מהאתר של nvidia את הדרייבר לגירסאות 7 וזה לא הצליח להתקין.. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הכרטיס הוא ati mobility radeon hd 4530 xp driver זה למחשב נייד של HP דגם:HP Pavilion dv6-1110ej Entertainment Notebook PC לא באתר של HP לא מצאתי (יש רק לויסטה) ובאתר של ATI משום מה גם שם הם מחביאים את זה (כאילו יש להם פחדים או משהו).. הקיצר מישהו יכול לעזור בבקשה? להביא לי קישור?
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לכרטיס מסך GE FORCE 8800 gt sonic
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן ונעלמו לנו הדיסקים... אני צריך דרייבר של הכרטיס מסך וכרטיס קול השם שלו זה sis 330 mirage integrated mirage sis741 את השם של הכרטיס מסך לקחתי מהאוורסט...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש דרייבר לכרטיס סקזי פרללי שהוא גם לרשת , מסוג QLOGIC ISP 1040B שהוא חדש יחסית לא הצלחתי למצוא :s05: אני מאוד אודה למי שימצא את הדרייבר . נ.ב - וינדוס XP כבר מצא חלק מהדרייברים ,אבל לרשת הוא לא מצא . מוזר
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
זה משגע - כל תוצאות החיפוש בגוגל התגלו כאכזבות וגם באתר של אינטל לא מצאתי כלום
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח - Asus P5GD2-X מערכת הפעלה - Win 7 H P 32bit ניסיתי את הדרייבר של XP מהאתר של Asus. לא עזר. ובאתר של C-Media אני לא מוצא את הדרייבר הזה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קיצר פירמטתי לחבר שלי את המחשב, ואין לו את הדיסק של הלוח אם . קיצר הורדתי לו CPU-Z וזה מה שכתוב בלשונית mainboard: manufactur ECS model L7VMM3 CHIPSET VIA KM400 SOUTHVRIDGE VIA VT8235 SENSOR ITE IT8705 אני לא מבין מה הדגם של הלוח אם. מישהו יכול לעזור לי במציאת דרייבר לכ"ק ללוח הזה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב כרטיס קול מהדגם הזה: cl-s801-s2c-6ch ומותקן לי על המחשב ווינדוס 7 אולטימייט 32 ביט וכבר כמה שעות שאני מחפש דרייבר לכרטיס הזה ולא מוצא אם מישהו יכול לעזור לי בעיניין אשמח מאוד תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך דרייבר לכרטיס קול שלי שיתמוך בווינדוס 7 אבל הבעיה זה שאין לי מושג איזה כרטיס קול יש לי אני יודע שהוא לא מובנה בלוח האם ושחיפשתי באבארסט הוא לא הציג לי כלום.. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לכרטיס רשת Dynamode NC100TX-DL לויסטה 32 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צריך גם תוכנת דיאגנוסטיקה לכרטיס הנקראת RSET8009.EXE מי שיכול לסייע, יבורך.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
צריך דריבר לכרטיס רשת אלחוטי מתחבר דרך USB של חברת DYNAMODE דגם הכרטיס : WL-GI-700XA לא מצאתי באתר החברה וגם לא בDRIVERGUIDE.COM אם למישהו יש רעיון או יודע איפה אני אוכל למצוא את הדרייבר אני אודה לו מאד
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
משום מה ויסטה התקין את זה אוטומטית אבל 7 לא. ניסיתי את הדרייבר שיש לי ל XP - לא עובד. יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
נפתר,על ידי דרייברים של atheros
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ואני צריך בשבילו דרייבר ללוח אם. בדקתי עם EVEREST Ultimate Edition ו CPU-Z את הדגם של הלוח וכל מה שהיה רשום שזה של HP ולא כל כך הבנתי מה הדגם... רשום שם גם A01 ו COMPAQ EVO.. לכן פתחתי את המחשב ומצאתי שרשום על הלוח P4B266-VMX ואחרי בדיקה גיליתי שזה של אסוס... אבל אצל אסוס אין כזה דגם בדיוק אלא : P4B266 , P4B266-C , P4B266-E , P4B266-M, P4B266-SE ואין לי מושג מה לקחת... בעקרון הכי חשוב לי זה דרייבר לכרטיס רשת כי אם יהיה לי חיבור לאינטרנט אני יוכל לחפש בעזרת התוכנה Driver Genius תודה מראש לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מלא זמן דרייברים למחשב מבוסס ASUS P4B266-VMX. ככל הנראה זה מחשב HP ולא משנה איזה דרייברים התקנתי שום דבר לא עבד. אודה מאוד לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
-
בס"ד אני ניסיתי לחפש מלא זמן ולא מצאתי גם לא באתר של החברה xerox אני ממש צריך את הדרייבר למדפסת המדפסת מחוברת ב usb למחשב לא דרך רשת במערכת הפעלה win xp 32bit sp3 תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המדפסת lexmark x6170 ולא מצאתי דרייברים לויסטה, על הדיסק שקיבלתי עם המדפסת רשום x6100 אז בעיקרון לא משנה למה אתם מוצאים או 6100 או 6170 תביאו לי העיקר שיהיה ויסטה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת Lexmark Z24 ואני לא מוצא לה דרייברים!! הZ24 רשום מקדימה של המדפסת ליד השם של החברה ולדגם הזה אני לא מוצא דרייברים אבל מאחור יש מדבקה ליד איפה שרשום את כל הפרטים על המדפסת כולל מתח זרם ועוד.. ועל המדבקה הזאת כתוב Z25 ואני לא יודע מה הדגם האמיתי שלה!! לעומת הZ24 למדפסת Z25 אני מוצא הרבה דרייברים!! משהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור לי?! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
המודם הוא Terayon 7xxx המאק הוא מיני תודה
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן מחשב נייד עם ויסטה 64 ביט והדרייבר של המיני דיסק כמובן לא עובד על המערכת הזאת חרשתי את הרשת במטרה למצוא אך לא מצאתי משהו שימושי מישהו יודע איך אני יכול להשיג דרייבר כזה שיעבוד לי טוב על הויסטה? זה הדגם של המיני דיסק MZ-N510
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-