עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by davidreznic,

בשעה טובה, ג'יגהבייט הוציאו גרסה נורמלאית לתוכנה. שעובדת ללא בעיות. אין פונקציות חדשות אבל התוכנה הרבה יותר יציבה ונוחה. גם העיצוב שונה, אם כי דומה באופן חשוד ל CPU-Z [br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 19:18:42 עוד תמונות[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by energet,

חברה אני צריך לתרגם מסמך של 1200 מילים מאנגלית לעברית ורוסית וממש אין לי כח לעבור מילה מילה בבילון, אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בשבילי...רק כמה שפחות לאבד את המשמעות בביוטוים. תודה...

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by elior021,

לפני הכל אני שוכח לציין כמה אני מרוצה מהאתר הזה אני לומד פה המון תודה רבה. שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע ל windows ואז מופיע לי ההודעה הזאת אין אפשרות לאתר את C WINDOWS WINLOGON EXE ודא שהקלדת את השם נכון לאר מכן נסה שוב. קראתי בגוגל הבנתי שזה וירוס אז הרצתי אנטי וירוס ואדואר במצב בטוח זה לא עזר בדקתי את הריג'סטרי עם registry boost זה גם לא עזר אין לי עוד רעיונות העלתי תמונה של השגיאה כדי שיהיה יותר ברור תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by tel avivi,

היי, יש לי דפדפן כרום, ולמרות שמותקנים תוספים מונעי פרסומות, אתר "וואלה" בכל זאת מציג פרסומות ובאנרים. איך יכול להיות !? אגב, התוספים הם : UBLOCK ORIGIN ו- Anti-adblock Popup Blocker

5. יש יש יש !!! נראה לי שמצאתי את הפתרון לבעיה ( בדקתי בשני מחשבים עם אותה הבעיה ובשניהם נפתרה הבעיה. תבדקו אם יש לכם ב Program Files ספריה בשם eZula אם כן יש שם קובץ הסרה של התוכנה הזו. תעיפו אותה לקיבינימט !!! לאחר ההסרה לסגור את האקספלורר ולפתוח שוב. נסה לכתוב עברית.... בינגו זה עובד !!! אני לא יודע מה זו התוכנה ה"מזויינת" הזו אבל תאריך הספריה שלה זהה לתאריך בו נוצרה אצלי הבעיה. איך עליתי על הבעיה: פתאום ה firewall הודיע לי שהתוכנה מנסה לגשת לאינטרנט היות ואני לא יודע שהתקנתי אותה מייד הסרתי אותה. והבעיה נפתרה. אני מבקש מאד ... למי שיש את הבעיה והיא נפתרה ע"י ההסרה. להחזיר תשובה כאן בפורום כדי לדעת עם זה פותר לכולם את הבעיה. תודה ובהצלחה !!!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by KoM,

תמונה שנוצרה מאפס, דף שחור...

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. יש לי ווינדוס 7, ופתחתי לתומי את המיקסר בשביל להגביר את אחת התוכנות, ולהפתעתי ברשימה התוכנות שם אני רואה משהו בשם mad* home cinema control, לא התקנתי את זה ואני לא יודע מה זה. גם בחיפוש בגוגל לא הצלחתי למצוא משהו. יש למישהו מושג מה זה הדבר הזה שהגיע למחשב שלי פתאום? תודה ושבוע טוב!

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by orendia,

שלום לכולם, אני לא מצליח לפתוח קובץ שבלונה שנערך ע"י Word2007 עם Word2003 יש ליתוכנה שנקראת Convertor2007 to2003 ועם התוכנה הזו אני יכול לקרוא קבצי Docx אבל לא ידוע לי אם אני יכול לפתוח קובץ Dotx. אשמח לדעת אם ישנה אפשרות כזו בכלל?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by nimrods,

שלום לכולם אני מחפש תוכנת שרת של רדיו של winamp לשדר רדיו אני לא יודע איזה להוריד באתר של winamp משהו יכול לעזור לי..? תודה מראש נמרוד..!

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Hijackthis log: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 11:38:38, on 10/07/2010 Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3504) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16385) Boot mode: Normal Running processes: C:\Program Files (x86)\Motorola\MotoConnectService\MotoConnect.exe C:\Users\Anton\Downloads\lastfm.exe C:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Lite\DTLite.exe C:\Users\Anton\AppData\Roaming\Dropbox\bin\Dropbox.exe C:\Users\Anton\AppData\Local\Google\Update\1.2.183.29\GoogleCrashHandler.exe C:\Program Files (x86)\Google\Google Talk\googletalk.exe C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe C…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. לילה טוב חברים. כבר זמן רב ש- nod32 גרסא 4.0.417.0 מציק לי, מאט לי את המחשב, ובכללי אני לא מרוצה ממנו (לא, זה לא המחשב אצלי, לפי כל מיני בדיקות שניסיתי). אני מחפש המלצה לאנטיוירוס חדש, שלא יהיה כבד בכלל, שלא יפריע ברקע, ובקיצור- עם נוכחות אבל שקט... בעברי היה לי נסיון עם נורטון שהיה על הפנים ובפועל לא ידע לזהות שום וירוס, והיה לי קספרסקי שהיה כבד בטירוף. נוד 32 בהתחלה היה נחמד, אח"כ הסתבר שהוא עושה לי בעיות במחשב, כך שכעת אני רוצה להחליפו. אשמח לעצות שיעזרו לי לחפש את "האחד". תודה רבה ולילה טוב

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום, אני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב או ב YNET. המחשב עושה רושם שהוא טוען, אבל בפועל אני לא רואה סרטים. לעיתים יש בעיות בתמונות ברשת (למשל ב STEAM חלק מהמסך שאמור להציג משחק כלשהוא מג'וברש בצבעים שונים). מה עושים ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  13. Started by guyk,

אני מחפש תוכנת שירטוט קלה להבנה ופשוטה... התוכנה מיועדת בינתיים לשירטוט החדר העתידי שלי ....

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  14. מדובר בתוכנה ומשחק כפי שרואים כל השאר בסדר גמור. המחשב חדש וגם במחשב הישן התופעה הזו התרחשה. תודה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by sir f,

איזו תוכנה חינמית לשחזור קבצים היא הכי מומלצת? אני לא צריך לשחזר משהו ספציפי כרגע, אני סתם רוצה לדעת ושתהיה לי האופציה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. אני צריך תוכנה למציאת פונקציה הופכית, למשל ל-x^2 הפונקציה ההופכית זה שורש של x. היא צריכה לעבוד עם פונקציות יחסית מסובכות(המכילות עצרת וסכומים). אשמח מאוד לשמוע אם מישהו מכיר משהו כזה (אפילו אם זה לא עובד לפונקציות מסובכות אלא רק לפולינומים). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Haflo,

יש לי קובץ בגודל 130MB, מה התוכנה הכי טובה לחלק אותו לקבצים קטנים? ואיפה היא נמצאת ברשת?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by ronle,

שלום חברה, ברשותי מחשב עם לוח אם של ASUS P5K בעל כרטיס קול על הלוח של חברת Realtek כאשר אני נכנס ללוח בקרה ולוחץ על רמקול לא מזוהה לי התקן שמע ולכן אין באפשרותי לשמוע סאונד , מה שמוזר שמותן הדרייבר של realtek וכאשר אני נכנס לתוכנה שלהם ולוחץ על בדיקת סאונד אני שומע סאונד. מה שמעיד שהכרטיס קול עובד אבל ווינדוס מפשל פה . אשמח לעזרה - פניתי כבר לאסוס ללא שום כל הצלחה. כרגע מותקן על ווינדוס בעברית SP3 אבל גם על SP2 היתה הבעיה. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by ModChiP,

יש לי פיירפוקס 6 והוא ממש מאמץ את המעבד. זה הגיע למצב שכשאני כותב את התגובה הזו יש דילי ענק ורק כמה שניות אחרי שאני מסיים להקליד מה שכתבתי מופיע על המסך... יש סיכוי שזה בגלל ששידרגתי לפיירפוקס 6 מפיירפוקס 5? אשמח לעזרה!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. לפני- אחרי- נערך ב Adobe After Effects CS5 ו-Sony Vegas Pro 9.0 עכשיו שמתי לב לזה! חחח האנשים לא זזים! ממשיכים ללכת כאילו לא קרה כלום!

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by geigera,

שלום רב אני מחפש אנטי וירוס חינמי לשני מחשבים - אחד נייד בן שנתיים וחצי (כבר מתחיל לסחוב לאט) ואחד ביתי חדש, חזק יחסית (למשחקים). חשוב לי שיהיה קל ופשוט לתפעול וכמובן יגן בצורה טובה ממה שצריך להגן (אני בעצמי לא מבין בכל האיומים ולא יודע ממה אני צריך להיזהר). על מה אתם ממליצים? שמעתי שחשוב להגדיר נכון את התוכנה. מה צריך לעשות בהגדרות כדי שהמחשב לא ייתקע? תודה ארי

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by yossik17,

שלום, לצערי הרב קניתי מארז הגה, דוושות גז ברקס, בלם יד ומעביר הילוכים למחשב של חברת MULLER. זוהי חברה ג'נרית ופשוטה, המוצר ידוע רק בישראל מכיוון שחברת dr-byte משווקים אותם. דבר ראשון קניתי את המוצר במחיר מאוד מוגזם מכיוון שלא עשיתי השוואת מחירים, 170 שקל הוא עלה לי בKSP שבכל חנות הוא עולה כ100 שקל. חרא מחיר וחרא שירות. הבעיה העיקרית שהדרייבר שבא עם המוצר לא עובד בכלל, אני לא מצליח להפעיל את ההתקנה בכל דרך אפשרית. אז בהגדרות של וינדוס 7 אני לא מצליח להגדיר את הדוושות גז כדוושות גז. זאת אומרת שוינדוס 7 מגדיר אותם ככפתור גז ולא כדוושה שניתן לשלוט עליה. פניתי לKSP אבל הם מתעלמים מהאימייל. באינטרנט אני לא מוצא דרייברים למוצר, אני מחפש מין דרייבר אוניבסלי שיתן לי להגדיר את זה כ…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  23. על איזה חברה אתם ממליצים? (כמובן מאלה שמשתתפים ב BF)

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  24. 1,איזה נתונים אני צריך להכניס לתוכנה , ומאיפה אני יכול לדעת את הנתונים? 2,מה המטרה בעצם של התוכנה?(אני יודע שלחשב נגדים , אבל זה לא אומר לי כלום... )

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by iveco,

שרוצים לראות סרט עם מסך מלא אז רואים למטה את השורה של ה TASKBAR ניסיתי לעשות הכול ולא הצלחתי רק אם לוחצים : תמיד עליון אז השורה של TASKBAR נעלמת אבל אם עושים תמיד עליון אי אפשר ללחוץ על תוכנה אחרת במקביל בלי להוריד את ה VLC למטה MINIMIZE

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים