תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לקרוא את מה שכתבו בעבר אבל לא הצלחתי להבין אם יש אחד מומלץ למתחילים... אחד פשוט שלא צריך להתעסק לו בהגדרות כול הזמן... כול המלצה תתקבל בברכה !!!
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהיא להתקין את Internet Explorer 10 ו internet Explorr 11 על אותו מחשב ?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב! אני הולך לעבוד עם תוכנה כגון MATLAB , אז נניח בהעמסה מקסימלית שלה (הרבה חישובים, שרטוט מורכב) איזה דרישות מערכת של המחשב מומלצת בשביל זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתקין Microsoft Office Outlook 2003 במחשב הבייתי שלי, ברשותי שתי תיבות דוא"ל של hotmail.com ואני רוצה לפתוח שני חשבונות ב Outlook. במהלך ההתקנה אני מקבל אפשרות לבחור בין ארבעת האפשריות הבאות: 1. Microsoft Exchange Server 2. POP3 3. IMAP 4. HTTP ויש אפשרות חמישית שהיא לא מעניינת אותי. אני רוצה להוריד את הדוא"ל למחשב אבל אני לא רוצה שהם ימחקו מהשרת אלא אם אני מוחק אותם אצלי במחשב. איזו אפשרות תענה על דרישות אלו? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
ה Scheduled Task של windows לא מספיק אמין ועושה לי בעיות. אני מחפש תוכנה חיצונית טובה לניהול משימות מתוזמנות. יש המלצות?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי עיצב לי אלבום דיגטלי ואני מעוניין לדעת היכן אוכל להדפיס אלבום דיגיטלי ברמה כמו שהצלמים מביאים באופן פרטי, אך בטווח מחירים של 600-800 וגודל של 30*40 (בערך) ואם מישהו יוכל לומר מתוך נסיונו זה יהיה מעולה! תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
@multicore בבקשה תקרא את התוכן לפני שאתה נועל: הסיפור הוא כזה: יש איזו תוכנה שאני צריך לעבודה. אחי הקטן בנסיון לחסוך כסף התקין לי אותה פרוצה. לאחר מעט זמן התוכנה זיהתה את זה ונעלה את עצמה. עכשיו אני רוצה להסיר אותה ולהתקין עותק חדש ולקנות את הרשיון עבורה. אבל לא משנה כמה אני מסיר אותה ומתקין אותה מחדש ישר אחרי ההתקנה היא מזהה את הרשיון שאחי הזין לה ונועלת את עצמה. ניסיתי להסיר עם revo uninstaller בצורה הכי יסודית פלוס נקיון הרגיסטרי אבל כלום לא עוזר תמיד זה חוזר על עצמו. שוב: אני רוצה להתקין אותה ולשלם על הרשיון. אבל לא יכול כי ישר מזהה שהוזן לה רשיון פרוץ וננעלת. איך אני עושה התקנה נקיה כך שאוכל לשלם על רשיון?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב או ב YNET. המחשב עושה רושם שהוא טוען, אבל בפועל אני לא רואה סרטים. לעיתים יש בעיות בתמונות ברשת (למשל ב STEAM חלק מהמסך שאמור להציג משחק כלשהוא מג'וברש בצבעים שונים). מה עושים ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי שאלה פשוטה לכאורה, אבל היא מושפעת מכמה פקטורים. האם למאיץ הגרפי השפעה ניכרת על רינדור ותצוגה מקדימה לפני רינדור? אם כן, איזה כרטיס מסך מומלץ? אם לא, מה עוד עשוי להשפיע חוץ ממעבד, זכרון ומהירות ההארד-דיסק? יש לי מחשב שנועד לעריכת וידאו. המעבד הוא Intel Q8200 (ארבע ליבות), ויש לי 4GB זכרון פנימי. כרטיס המסך הוא onboard ולכן אני שואל את השאלה, כדי שאדע מה הצעד הבא שלי. אני משתמש בתוכנות Premiere Elements 8 וב-Premiere Pro CS4 ובאף אחת לא התרשמתי מהביצועים, בלשון המעטה. מצד שני, אני עורך סרטים ברזולוציית 720p (אבל לא בפורמט סטנדרטי, דהיינו 264).
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אהלןאני מעוניין להתקין על 20 מחשבים את התוכנה google drive, שיהיה מקושר לחשבון שאני אצור במיוחד בשבילו. כאשר אני מחובר דרך התוכנה במחשב (win xp) וגולש דרך הדפדפן (chrome), האם החשבון שכבר מחובר ב-google drive יהיה מקושר לכרום או שיהיה אפשר להתחבר ל-gmail בדפדפן לחשבון שונה ממה שמוגדר בתוכנה לצורך סינכרון? הכוונה היא שהחשבון שמקושר ל-google drive יהיה קבוע לצורך סינכרון קבצים. כאשר משתמש צריך להתחבר לחשבון gmail שלו (דרך chrome) הוא יוכל לעשות זאת ללא צורך להתנתק מהחשבון שמחובר לאפליקציה שמותקנת במחשב. האם זה אפשרי? אם ההודעה לא בפורום הנכון אשמח אם האדמין יעביר אותה נ.ב. מנסיון אישי שלי אני יודע שאפשר לגלוש באותו הדפדפן ל 2 חשבונות gmail שונים אבל כאשר מתנתקים מאחד מהם, ג…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתוכל לחלק חצי אנכי של סרט. למי שלא הבין, האפקט שבתוכנית של אלי יצפאן שהוא מחבר 2 תמונות ואז רואים אותו בכל צד של הסרט פעם אחת לימור לבנת ופעם אחת ראש הממשלה. בקיצור הוא חוצה את התמונה לחצי ומחבר אותה לחצי אחר מפילם אחר. אני מחפש תוכנהשיכולה לקחת חצי מסרט ולחבר אותו לחצי השני של הסרט האחר. יש לי Adobe Premiere Pro אז אם מישהו יודע אם אפשר לעשות את זה שם, שידריך. תודה מראש לעוזרים.
-
יש לי גרסת סטודנט של SolidWorks 2011. יש לי Windows xp. הבעיה כשאני מעלה את חלון ההתקנה אני לא מצליח ללחוץ על ה-next. החלון נראה כאילו מגיב לכל חוץ מלחצן ה-next. אשמח לעזרה מהירה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
אהלן,התלבטתי בין הפורום הזה לבין עיצוב,אבל בגלל שאני צריך תוכנה אז שאלתי פה,עם זה לא מתאים פה אנא להעביר. ולעניין, אני צריך תוכנה שאפשר לעשות איתה באנרים \ פרסומות (לדוגמא למוצרים מסויימים כמו אלה שבאתר הזה) ,אשמח מאוד מאוד עם תעזרו לי בנושא. אני מעדיף שהתוכנה תיהיה חינמית,אבל גם עם זה בתשלום אז לא תיהיה בעיה עם התוכנה באמת מצויינת. תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי שתי עכברים ושתי מקלדות ושתי מסכים מחוברים למחשב. מישהו יודע אם יש תוכנה שהופכת את המחשב לשתי מחשבים ככה שבן אדם אחד יכול לכתוב משהו בוורד על מסך אחד ואדם שני לגלוש באינטרנט לדוגמה? כבר יש לי תוכנה של NVIDIA שמפצלת את המסכים לשתיים ואפשר להעביר חלונות בלי תלות אחד לשני אבל ברגע שאני לוחץ על משהו בצד אחד של המסך לצערי זה משפיע גם על הצד השני. :\ אז לא באמת שתי שולחנות עבודה בו זמנית זה סתם מסך פרוס שחצי מפוצל. תודה מראש אילן
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת שליטה מרחוק לצורך תחזוקה של 2 ניידים (יכולה גם לעלות כסף) השימושים: התקנת תוכנות מרחוק, בדיקת בעיות דרייברים ועדכון במידת הצורך. בדיקה שוטפת של תקינות התוכנה המטרה שלי היא לעזור לשני בני משפחה שלומדים בת"א וצריכים התקנות מדי פעם. אני לא מכיר את התחום בכלל, והמשפחה לא מבינים במחשבים אז רצוי תוכנה פשוטה וקלה. מה הייתם ממליצים?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז כך יש לי מסנג'ר על אימייל של הוטמייל CO.IL האם אני יכול להחליף אותו ב COM ושהחשבון מסנג'ר יעבוד רגיל בלי בעיות? ניסיתי להחליף לאימייל של גוגל וזה עשה לי בעיות כאילו כל האנשים שהיו אצלי ברשימה אני לא מאושר אצליהם. וכששיניתי חזרה אני עכשיו צריך לאשר את האימייל הזה שוב אבל הוא לא עובד. ניסיתי גם לעשות כשאני יקבל את ההודעות מהאימייל הזה לגוגל אבל הוא לא מזהה את ה POP
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להתאמת הסרטים למסך הקטן של פאלם וגם שתקטין את הגודל של הקובץ חוץ מהחיסכון של הקטנת התמונה תודה מראש BIGFOOT
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, אני צריך תוכנה שתיקח את הסרט, את הכתוביות, ותיצור משנהים קובץ (סרט!) אחד. עכשיו אני ממש מבקש שלא תיהיה מסובכת מידי שצריך לעשות מיליון פעולות והכל, יותר פשוטה יותר טובה. תודה מראש slim_shady . כל הקטע הזה בשביל לראות סרטים בDVD שקורא DVX אז אני צריך שהסרט גם יצרב בדיסק רגיל והכל...
-
אני רואה פה לפעמים אנשים שמעלים תמונות מסך עם תוכנה שבודקת טמפרטורת מעבד ומתח של המאוררים וכ"ד... איך קוראים לתוכנה הזאת, ומאיפה מורידים אותה?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צלם עם ניסיון בPS יותר מהסטנדרט... ברצוני לרכוש WACOM לעבודה בPS בעיקר לעיבוד(לא מצייר בכלל למעט ריטוש קל). האם כדאי לי ללכת על הIntuos או שמא עלי ללכת על סדרה נמוכה יותר(כסף זה לא אישו)? בברכה, אורי קישור לגלריה שלי: http://www.pbase.com/shualy
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. עד עכשיו עבדתי בעיקר בGoogle SketchUp למטרת בניית חדרים\בתים ב3D.. בזמן האחרון יצא לי לעבוד על מספר פרוייקטים קטנים, וחבר של ההורים החליט שהוא אוהב את העבודות שלי ורוצה שאני אתכנן לו גם חדר שהוא מתכוון להרחיב. וחשבתי שאולי הגיע הזמן שאני אעבור לתוכנה קצת יותר רצינית בעניין הזה.. כרגע הSketchUp מתאים לי, אבל אני רוצה לראות איך אני יכול להתפתח באופן טיפה יותר מקצועי.. אני בעיקר בונה את החדר עצמו (קירות ותקרה) ורהיטים באופן בסיסי, לא נכנס לפרטי פרטים. בעבר ניסיתי לעבוד על 3dsmax, אבל ללא הצלחה. לא הבנתי שום דבר בתוכנה גם לאחר שקראתי\ראיתי tutorials. ככה שאם אפשר תוכנה כמה שיותר פשוטה =\ הבנתי שיש תוכנה בשם Autocad בנושא הזה, מה אתם אומרים? או שלדעתכם הSketchUp א…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב! מה שלומכם? רציתי לדעת איזה אנטי וירוס יותר טוב מבחינת ביצועים ומבחינת הכל? פנדה או ביט דיפנדר??? תודה רבה חברה!
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני רוצה לבנות סביבת שרתים ב-VMware, לצורך תרגול. צריך את עזרתכם במציאת פתרון (אם יש) במצב שבו אני מגדיר כתובת IP סטטית לכל מכונה בכדי לבנות דומיין ויוזרים, הבעיה היא, ברגע שאני מגדיר IP ידנית ל-DC, המכונה כמובן מאבדת את החיבור לאינטרנט.. האם יש אפשרות להגדיר 2 כרטיסי רשת או משהו אחר כדי לאפשר חיבור? אשמח מאוד לעצתכם! תודה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-