תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתוכל לחלק חצי אנכי של סרט. למי שלא הבין, האפקט שבתוכנית של אלי יצפאן שהוא מחבר 2 תמונות ואז רואים אותו בכל צד של הסרט פעם אחת לימור לבנת ופעם אחת ראש הממשלה. בקיצור הוא חוצה את התמונה לחצי ומחבר אותה לחצי אחר מפילם אחר. אני מחפש תוכנהשיכולה לקחת חצי מסרט ולחבר אותו לחצי השני של הסרט האחר. יש לי Adobe Premiere Pro אז אם מישהו יודע אם אפשר לעשות את זה שם, שידריך. תודה מראש לעוזרים.
-
שלום, אני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב או ב YNET. המחשב עושה רושם שהוא טוען, אבל בפועל אני לא רואה סרטים. לעיתים יש בעיות בתמונות ברשת (למשל ב STEAM חלק מהמסך שאמור להציג משחק כלשהוא מג'וברש בצבעים שונים). מה עושים ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי גרסת סטודנט של SolidWorks 2011. יש לי Windows xp. הבעיה כשאני מעלה את חלון ההתקנה אני לא מצליח ללחוץ על ה-next. החלון נראה כאילו מגיב לכל חוץ מלחצן ה-next. אשמח לעזרה מהירה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן,התלבטתי בין הפורום הזה לבין עיצוב,אבל בגלל שאני צריך תוכנה אז שאלתי פה,עם זה לא מתאים פה אנא להעביר. ולעניין, אני צריך תוכנה שאפשר לעשות איתה באנרים \ פרסומות (לדוגמא למוצרים מסויימים כמו אלה שבאתר הזה) ,אשמח מאוד מאוד עם תעזרו לי בנושא. אני מעדיף שהתוכנה תיהיה חינמית,אבל גם עם זה בתשלום אז לא תיהיה בעיה עם התוכנה באמת מצויינת. תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המייל שלי הקבוע דרך בזקאינט עומד לפוג תוקף מה שהיה עד עכשיו מוגדר בווינדוז מייל אני רוצה לעדכן מייל חדש, חיצוני, כמו וואלה, נענע, גוגל, הוטמייל או מה שלא יהיה אבל שגם הוא יהיה מוגדר בווינדוז מייל. זאת אומרת, לא לפתוח בכלל את האקספלורר כדי לקבל מיילים או לשלוח - הכל, ניהול מלא, דרך הווינדוז מייל. זה אפשרי? ואם כן מה אני מגדיר ב-incoming mail ו-outgoing mail? טיינקס.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנת חיפוש למחשב שתאפשר לי לחפש במהירות ועדיף שהיא תשב בקביעות בשורת המשימות מבלי שאצטרך לפתוח בכל פעם מחדש אותה. וגם עדיף שתהיה אפשרות להגדיר מראש שלא יתבצע חיפוש בכונן C כי זה גוזל זמן ובכל מקרה אני לא שומר שם קבצים
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, אני צריך תוכנה שתיקח את הסרט, את הכתוביות, ותיצור משנהים קובץ (סרט!) אחד. עכשיו אני ממש מבקש שלא תיהיה מסובכת מידי שצריך לעשות מיליון פעולות והכל, יותר פשוטה יותר טובה. תודה מראש slim_shady . כל הקטע הזה בשביל לראות סרטים בDVD שקורא DVX אז אני צריך שהסרט גם יצרב בדיסק רגיל והכל...
-
-
ניסיתי לקרוא את מה שכתבו בעבר אבל לא הצלחתי להבין אם יש אחד מומלץ למתחילים... אחד פשוט שלא צריך להתעסק לו בהגדרות כול הזמן... כול המלצה תתקבל בברכה !!!
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אשמח לשמוע מדוע בחרתם באותה תוכנה- גודל הקהילה, מבחר ההורדות, מהירות ההורדה, מימשק משתמש, או אולי פיצ'רים אחרים... Prog.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להתאמת הסרטים למסך הקטן של פאלם וגם שתקטין את הגודל של הקובץ חוץ מהחיסכון של הקטנת התמונה תודה מראש BIGFOOT
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז כך יש לי מסנג'ר על אימייל של הוטמייל CO.IL האם אני יכול להחליף אותו ב COM ושהחשבון מסנג'ר יעבוד רגיל בלי בעיות? ניסיתי להחליף לאימייל של גוגל וזה עשה לי בעיות כאילו כל האנשים שהיו אצלי ברשימה אני לא מאושר אצליהם. וכששיניתי חזרה אני עכשיו צריך לאשר את האימייל הזה שוב אבל הוא לא עובד. ניסיתי גם לעשות כשאני יקבל את ההודעות מהאימייל הזה לגוגל אבל הוא לא מזהה את ה POP
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל Realtek AC97 זה דריבר אחד או שיש כמה סוגים של Realtek AC97 ?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה ששומרת סרטים/סרטונים ביוטיוב על המחשב בפורמט AVI ולא בפלאש. ושגם האיכות של הסרט ישמר כי גם ככה הסרטונים שם לא הכי איכותיים חח.. אני יודע שאם אני אחטט ברשת אני אמצא כמה תוכנות אבל אני מחפש אחת עם המלצה ושידוע שהיא שומרת באיכות טובה. המטרה היא לצרוב ולתת להורים לצפות באיזה ריאיון מסויים בDVD של הסלון ולא במחשב.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם האינטרנט אקספולרר 7. אם אני פותח בערך 3 טאבים, כל המחשב מתחיל לעבוד לאט. האינטרנט אקספולרר לוקח פתאום כ 200MB בזכרון, ושימוש המעבד עומד על כ 80-90 אחוז. אחרי שאני סוגר ופותח שוב את הדפדפן זה מסתדר, אבל אחרי כמה דקות שוב נקתע. זה קורה גם על דפדפנים מבוססים IE. יש הצעות למישהו מה לעשות? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה התוכנה המומלצת לדעתכם לניגון פשוט של DVD במחשב עם מסך widescreen, היא לא צריכה להיות חינמית תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חג שמח לכם ושנה טובה ומוצלחת, ושבוע טוב לכם בוודאי, יש לי תוכנת וורד 2010 גירסת סטודנט. נתקלתי במצב מאוד מוזר כאשר יצרתי מקשי קיצור עבור סימני ניקוד שונים עבור אותיות בעברית (בשביל תפילות). לפני שבוע הקציתי מקשי קיצור לכל סימן (סימן ניקוד) והוא הצליח לעבוד ומשום מה היום כאשר הייתי צריך להקליד טקסט בעברית מנוקד – מקשי קיצור משבוע לא נשמרו והייתי צריך להקצות לכל סימן ניקוד מקש קיצור מחדש. לפי הגדרה, השינויים בעת הקצאת מקשי קיצור צריך להישמר בתבנית Normal אבל למשל במסמך בדקתי ולהפתעתי גיליתי שמקשי קיצור לא חלים על מסמך זה אלאמ רק עבור מסמך הראשון בו יצרתי מקשי קיצור. טקסט מועתק מקובץ וורד בכוונה כדי שאני אוכל לשמור אותו. כלומר, הקצאה של מקשי קיצור שעשיתי במסמך קודם רק חלה…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב! מה שלומכם? רציתי לדעת איזה אנטי וירוס יותר טוב מבחינת ביצועים ומבחינת הכל? פנדה או ביט דיפנדר??? תודה רבה חברה!
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי שתי עכברים ושתי מקלדות ושתי מסכים מחוברים למחשב. מישהו יודע אם יש תוכנה שהופכת את המחשב לשתי מחשבים ככה שבן אדם אחד יכול לכתוב משהו בוורד על מסך אחד ואדם שני לגלוש באינטרנט לדוגמה? כבר יש לי תוכנה של NVIDIA שמפצלת את המסכים לשתיים ואפשר להעביר חלונות בלי תלות אחד לשני אבל ברגע שאני לוחץ על משהו בצד אחד של המסך לצערי זה משפיע גם על הצד השני. :\ אז לא באמת שתי שולחנות עבודה בו זמנית זה סתם מסך פרוס שחצי מפוצל. תודה מראש אילן
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. עד עכשיו עבדתי בעיקר בGoogle SketchUp למטרת בניית חדרים\בתים ב3D.. בזמן האחרון יצא לי לעבוד על מספר פרוייקטים קטנים, וחבר של ההורים החליט שהוא אוהב את העבודות שלי ורוצה שאני אתכנן לו גם חדר שהוא מתכוון להרחיב. וחשבתי שאולי הגיע הזמן שאני אעבור לתוכנה קצת יותר רצינית בעניין הזה.. כרגע הSketchUp מתאים לי, אבל אני רוצה לראות איך אני יכול להתפתח באופן טיפה יותר מקצועי.. אני בעיקר בונה את החדר עצמו (קירות ותקרה) ורהיטים באופן בסיסי, לא נכנס לפרטי פרטים. בעבר ניסיתי לעבוד על 3dsmax, אבל ללא הצלחה. לא הבנתי שום דבר בתוכנה גם לאחר שקראתי\ראיתי tutorials. ככה שאם אפשר תוכנה כמה שיותר פשוטה =\ הבנתי שיש תוכנה בשם Autocad בנושא הזה, מה אתם אומרים? או שלדעתכם הSketchUp א…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לפרמט דיסק קשיח כך שמחיקת המידע עליו תהיה מוחלטת, ללא יכולת שיחזור. על גביו אני מעוניין להתקין עמדת אובונטו.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אני מעצב בפוטשופ כבר 4 שנים והבנתי את הרעיון שמה כאילו ברור לי שאני ממש לא בשיא אבל אני רוצה להרחיב את הידע שלי בתחום העיצוב חשבתי על 2 תוכנות 1. סינמה 4D 2. פלאש מצד אחד אני רוצה סינימה אבל המחשב שלי גרוע אין לי כרטיס מסך פעם הרצתי סינימה שהתחלתי ללמוד והוא הריץ לי דווקא את התוכנה למרות שחלק אמרו לי שאני אפילו לא יצליח להתקין אותה על המחשב.. אבל בכל זאת היא דיי איטית על המחשב מצד שני יש את פלאש שזה גם יפה והכל וגם רץ לי על המחשב חלק אבל היום לאט לאט כבר הביקוש לפלאש הולך ויורד למה כל הקטע של הקידום אתרים היום חזק ופלאש זה פוגע בקידום.. וגם אפשר לעשות כל מיני אנימציות וסינימה ככה שזה לא כזה קריטי או שבכלל ללמוד תוכנות כמו אילוסטרייטור או firework אני רוצה בס…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
להפוך תצוגת סרט... סרט הפוך כאילו על הצד 90 מעלות... צילמתי סרטון עם המצלמה שלי וצילמתי על הצד כמו מפגר... יש איזה תוכנה שהופכת לי את הסרט ב90 מעלות? אם לא ברור אני יעלה תמונה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים זה דיי דחוף.. אני זקוק לכרטיס לשימוש בתוכנות של אדובי פרימר ואפטר.. השאלה שלי האם הכרטיס GTX 960 מתאים בכלל לעבודה עם התכונות הללו? ואם לא מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צלם עם ניסיון בPS יותר מהסטנדרט... ברצוני לרכוש WACOM לעבודה בPS בעיקר לעיבוד(לא מצייר בכלל למעט ריטוש קל). האם כדאי לי ללכת על הIntuos או שמא עלי ללכת על סדרה נמוכה יותר(כסף זה לא אישו)? בברכה, אורי קישור לגלריה שלי: http://www.pbase.com/shualy
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-