עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tel avivi,

היי, יש לי דפדפן כרום, ולמרות שמותקנים תוספים מונעי פרסומות, אתר "וואלה" בכל זאת מציג פרסומות ובאנרים. איך יכול להיות !? אגב, התוספים הם : UBLOCK ORIGIN ו- Anti-adblock Popup Blocker

2. ה Scheduled Task של windows לא מספיק אמין ועושה לי בעיות. אני מחפש תוכנה חיצונית טובה לניהול משימות מתוזמנות. יש המלצות?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by LoopXXX,

חיפשתי קצת ברשת ולא מצאתי, משום מה רוב הלינקים הם למכשירים ולא לתוכנות. והתוכנות הן כולן בתשלום. האם יש נגן כזה חינמי או אפילו בתשלום אבל לא יקר? (50 דולר? )

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by sxs,

מהם ההבדלים בין ה- 5, 5.5 ו6? מבחינת מהירות, יציבות ופיצ'רים? עריכה: לי אגב יש את ה-5.5 SP2.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

התחלופה ל AudioGalaxy הגיעה מהר יותר מכפי שחשבתי... ונראה לי שאפילו קרובה יותר לנאפסטר! תנסו ותראו בעצמכם!

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. יש לי, כמו לרבים מכם כנראה, את הפייסבוק מסנג'ר מותקן על המחשב שלי שהופך את כל הצ'יטוטים לנוחים מאוד ולא צריך להשאיר את דף הפייסבוק עצמו פתוח כל הזמן. לצערי ראיתי שב-5.3 העניין הזה יפסיק לפעול. יש לי סקייפ ואפשר לצ'וטט שם עם החבר'ה מהפייסבוק אבל אם אחד מהם לא מחובר - אין אפשרות לשלוח לו הודעה אלא רק SMS וכיו"ב ולכן זה לא פיתרון ממשי מבחינתי. האם מישהו מכם מכיר משהו דומה ונוח כדי להחליף את המסנג'ר של הפייסבוק?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. לילה טוב חברים. כבר זמן רב ש- nod32 גרסא 4.0.417.0 מציק לי, מאט לי את המחשב, ובכללי אני לא מרוצה ממנו (לא, זה לא המחשב אצלי, לפי כל מיני בדיקות שניסיתי). אני מחפש המלצה לאנטיוירוס חדש, שלא יהיה כבד בכלל, שלא יפריע ברקע, ובקיצור- עם נוכחות אבל שקט... בעברי היה לי נסיון עם נורטון שהיה על הפנים ובפועל לא ידע לזהות שום וירוס, והיה לי קספרסקי שהיה כבד בטירוף. נוד 32 בהתחלה היה נחמד, אח"כ הסתבר שהוא עושה לי בעיות במחשב, כך שכעת אני רוצה להחליפו. אשמח לעצות שיעזרו לי לחפש את "האחד". תודה רבה ולילה טוב

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by lmlm,

שלום פורום תוכנה, איך אני חוסם אתרים בפייר פוקס תודה על עזרה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by nimrods,

שלום לכולם אני מחפש תוכנת שרת של רדיו של winamp לשדר רדיו אני לא יודע איזה להוריד באתר של winamp משהו יכול לעזור לי..? תודה מראש נמרוד..!

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. במחשב שלי. לדוגמא,הרד דיסק- נפח, סל"ד, ATA אם יש ,יצרן, דגם.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אני לא יודע אם השאלה הזאת מתאימה לפורום הזה, אבל כאשר אני במחשב שלי, מנסה להוריד את VLC, פיירפוקס רושם לי הודעת שגיאה שאינני זוכר מה היא, ואילו אינטרנט אקספלורר טוען שחתימת הקובץ לא חוקית או פגומה. במחשב של אבא שלי, הצלחתי להוריד את VLC בלי בעיות. מה יכולה להיות הסיבה לבעייה?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. אני עושה עבודה בכימיה ומקליד אותה ב-WORD, כשחלק די גדול ממנה דורש כתיב מתמטי (מעין חזקה בצד ימין ושמאל וכו'). איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום לכולם, המחשב שלי מחובר ל LED באופן קבוע, זה המסך של המחשב שלי, דגם הטלויזיה סמסונג ES660 אני משתמש בטלויזיה בעיקר לגלישה לאינטרנט פייסבוק וואלה וכו' הרזולוציה ששמתי ומתאימה לי למרחק שאני יושב לקריאת כתבות ובכלל לממשק הווינדוס היא 720*1280 כעת שאני רוצה לפתוח סרט פול HD (1920*1280) האם יש דרך שהרזולוציה של המסך תשתנה לי באופן אוטומטי לFULLHD בעת פתיחת הסרט? מבלי שאצטרך להיכנס להגדרות הווינדוס ולשנות את הרזולוצית מסך? אני יודע שבמשחקים איכותיים המחשב משתנה אוטומט לרזולצית המשחק, האם יש תוכנה או משהו שיכול לעשות לי את זה גם בפתיחת סרט וכשאצא מהסרט המחשב יחזור לרוזלוציה הנוכחית? (את העצה של לשים רזולוציה קבעה FULL HD ולשנות תפונט בווינדוס לגדול יותר לא עוזר…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. יש לי ווינדוס 7, ופתחתי לתומי את המיקסר בשביל להגביר את אחת התוכנות, ולהפתעתי ברשימה התוכנות שם אני רואה משהו בשם mad* home cinema control, לא התקנתי את זה ואני לא יודע מה זה. גם בחיפוש בגוגל לא הצלחתי למצוא משהו. יש למישהו מושג מה זה הדבר הזה שהגיע למחשב שלי פתאום? תודה ושבוע טוב!

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by kobi_sion,

שלום לכולם, אני מחפש הגדרות לתוכנה VUZE היא הפסיקה להוריד פתאום ואני צריך הגדרות חדשות

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. יש לי קובץ עם סיומת BIN . זה קובץ שמכיל שרטוט של מעגל אלקטרוני (סכמה). האם מישהו יודע איך ועם איזו תוכנה ניתן לפתוח אותו ולצפות בו?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. מה היא תוכנת ה-FTP הכי טובה וגם חינמית? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. בתא אחד יש לי תאריך לידה. אני רוצה שבתא השני יעודכן הגיל בהתאם לתאריך היומי שמתעדכן. איזה פונקציה יודעת לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by longhorn,

פעם ראשונה נתקל בקבצים כאלו יש למישהו מושג איזה תוכנת פתיחה צריך? תןדה ובוקר טוב

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by udi,

יש קובץ אשר הסיומת שלו היא TAR האם משהוא יודע איך אני פותח את הקיבוץ הזה ?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. מישהו יכול להמלית לי על תכונה טובה ? תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by roey1,

שלום, רציתי ליצור מן "כלל" ב-GMAIL בדומה ל-OUTLOOK שכאשר מתקבלת הודעה ממשתמש X ההודעה תעבור באופן אוטומטי אל תיקייה Y במייל.. לא תעביר את ההודעה למייל אחר (FORWARD) . תודה

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by ModChiP,

יש לי פיירפוקס 6 והוא ממש מאמץ את המעבד. זה הגיע למצב שכשאני כותב את התגובה הזו יש דילי ענק ורק כמה שניות אחרי שאני מסיים להקליד מה שכתבתי מופיע על המסך... יש סיכוי שזה בגלל ששידרגתי לפיירפוקס 6 מפיירפוקס 5? אשמח לעזרה!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by ran1809,

טוב קודם כל מצאתי לנכון לרשום את ההודעה בפורום הזה אם היא אינה מתאימה נא להעביר. עכשיו לשאלתי: אם מישהוא עיצב לי בכתב יד פונטים של אותיות ואני רוצה להכניס אותם למחשב ובעצם להפוך אותם לפונטים שמישים לכל דבר . האם יש אופצייה לעשות זאת? ואם כן אז איך? תודה מראש רן

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. האקספלורר שלי לא פותח חלונות מתוך חלונות קייימים (open in new window או לינקים בתוך דפי אינטרנט שמחייבים פתיחת דף נוסף על הדף הקיים). הפעולה שמתבצעת בעת הקשה על קישור או נסיון לפיחת חלון חדש מתוך חלון קיים היא פתיחת חלון לבן ללא תוכן. אשמח לעצות איך לפתור את הבעייה. לכל אוהדי הפייר פוקס, אני משתמש גם בו, אבל באתרים מבוססי אקספלורר בעיקר בארץ זה מפריע. אגב, הבעייה קיימת רק באקספלורר, הפייר פוקס עובד כמו שועל.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים