תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
האקספלורר שלי לא פותח חלונות מתוך חלונות קייימים (open in new window או לינקים בתוך דפי אינטרנט שמחייבים פתיחת דף נוסף על הדף הקיים). הפעולה שמתבצעת בעת הקשה על קישור או נסיון לפיחת חלון חדש מתוך חלון קיים היא פתיחת חלון לבן ללא תוכן. אשמח לעצות איך לפתור את הבעייה. לכל אוהדי הפייר פוקס, אני משתמש גם בו, אבל באתרים מבוססי אקספלורר בעיקר בארץ זה מפריע. אגב, הבעייה קיימת רק באקספלורר, הפייר פוקס עובד כמו שועל.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך להריץ מעבד תמלילים איינשטיין לצורך איזה עניין. הורדתי את מעבד התמלילים, וכשאני מריץ אותו, אני מקבל את העברית כג'יבריש.\ אני עובד תחת XP. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
על איזה חברה אתם ממליצים? (כמובן מאלה שמשתתפים ב BF)
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה למציאת פונקציה הופכית, למשל ל-x^2 הפונקציה ההופכית זה שורש של x. היא צריכה לעבוד עם פונקציות יחסית מסובכות(המכילות עצרת וסכומים). אשמח מאוד לשמוע אם מישהו מכיר משהו כזה (אפילו אם זה לא עובד לפונקציות מסובכות אלא רק לפולינומים). תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן שיטותי בפייסבוק, לא זוכר על מה לחצתי באותו רגע, אבל הפונטים באנגלית (בפייסבוק בלבד) ההתכווצו ונעשו דקים... זה מופיע אך ורק בפייסבוק עד כה למה שראיתי אך מאידך זה נמצא גם באקספלורר וגם בכרום (למרות שהאקספלורר באותו רגע לא היה פתוח). ניסיתי: 1. Ctrl + גילגול בעכבר - לא מתקן. 2. שינוי הפונטים והגדלים בדפדפן - לא מתקן. מישהו נתקל בזה?? מצ"ב תמונה להמחשה.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כמו שעושים crop לתמונה תודה ומקווה שהייתי ברור
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ! עכשיו אני מחפש אנטי ווירוס בנתיים אין. קופצות לי פרסומות הרבה בדפדפנים נפרדים וכל פעם שאני עושה חיפוש בגוגל מופיע לי 3 שורות עם פרסום של אוויס וכל מני דברים מעצבנים! יש למשהו תוכנה להמליץ לי ?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתציג תמונות מתוך תיקייה על הדסקטופ. לא, לא כמו האפשרות להחליף wallpaper כל X זמן מתוך תיקייה, אלא מסגרת נפרדת שתציג תמונה. יש חיה כזאת? לא משנה לי איזו מסגרת זו ולא משנה לי אם זה תוסף לסקינים ל-RAINMETER, הכל יתקבל בברכה.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם. אני אוהב להשתעשע בתוכנת המקסים וירטואל די ג'יי. כדי שהקבצים שלי ישמעו באותה העוצמה עשיתי נירמול אודיו בתוכנת MP3 GAIN. כאשר ניגנתי אותם במדיה פלייר הם באמת נהיו באותה העוצמה אך כשניסיתי לנגן בוירטואל התוכנה הרימה לי את העוצמה בחלק מהקבצים.מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התקנתי וירטואל VM גירסה 6.5 ואני מריץ חלונות XP. אני מעונין שב"מחשב שלי" האקספלורר יזהה את הכוננים הקשיחים שלי. כיצד עושים זאת?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפרסומות ביוטיוב תמיד היו לחצן "דלג" שמאפשר לדלג עליהן החל מאתמול כל קליפ שאני לוחץ עליו יש פרסומות אבל אין לחצן דלג !!!! למה זה ?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אין דבר יותר מעצבן מלפתוח כמה טאבים ואז לגלות שכמה מהם מנגנים וידאו אוטומטית בלי שבכלל ביקשתי אני משתמש בתוסף שעוצר את פעילות הFLASH. מה אתם עושים?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מכניס גופן שאני מוריד מהאינטרנט באיזה תיקיה לשים את הגופן כדי שהתוכנה תזהה את הגופן אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
לפני- אחרי- נערך ב Adobe After Effects CS5 ו-Sony Vegas Pro 9.0 עכשיו שמתי לב לזה! חחח האנשים לא זזים! ממשיכים ללכת כאילו לא קרה כלום!
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, לצערי הרב קניתי מארז הגה, דוושות גז ברקס, בלם יד ומעביר הילוכים למחשב של חברת MULLER. זוהי חברה ג'נרית ופשוטה, המוצר ידוע רק בישראל מכיוון שחברת dr-byte משווקים אותם. דבר ראשון קניתי את המוצר במחיר מאוד מוגזם מכיוון שלא עשיתי השוואת מחירים, 170 שקל הוא עלה לי בKSP שבכל חנות הוא עולה כ100 שקל. חרא מחיר וחרא שירות. הבעיה העיקרית שהדרייבר שבא עם המוצר לא עובד בכלל, אני לא מצליח להפעיל את ההתקנה בכל דרך אפשרית. אז בהגדרות של וינדוס 7 אני לא מצליח להגדיר את הדוושות גז כדוושות גז. זאת אומרת שוינדוס 7 מגדיר אותם ככפתור גז ולא כדוושה שניתן לשלוט עליה. פניתי לKSP אבל הם מתעלמים מהאימייל. באינטרנט אני לא מוצא דרייברים למוצר, אני מחפש מין דרייבר אוניבסלי שיתן לי להגדיר את זה כ…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
לא אני לא מעוניין לפרוץ. יש לנו פרוייקט השו"ת שאפשר להתקין אותו מכונן רשת ולהשתמש בו כל עוד אתה מחובר (עזבו שאצלי יש בעיה עם השרת hasp או משהו כזה) בדקתי ואם עושים קובץ תמונת דיסק זה לא עובד כשמתנתקים. הכונן רשת הוא עם מערכת קבצים של דיסק. אין לי טעם לפרוץ את זה אני בכל מקרה לא משתמש בתוכנה בבית ז מה זה הhasp הזה ואיך זה עובד?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בשעה טובה, ג'יגהבייט הוציאו גרסה נורמלאית לתוכנה. שעובדת ללא בעיות. אין פונקציות חדשות אבל התוכנה הרבה יותר יציבה ונוחה. גם העיצוב שונה, אם כי דומה באופן חשוד ל CPU-Z [br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 19:18:42 עוד תמונות[attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה ליהיות תחליף ראוי לDT על ווינדוס 7? ניסיתי להתקין את אלכוהול, אבל הוא כל הזמן מבקש לעשות ריסט למחשב ולא ממשיך בהתקנה...
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי חבר שיש לו יום הולדת ואני רוצה כזה סתם איזה משו מצחיק כזה על החולצה (יש לי מה לעשות..) אבל הבעיה שאני לא יודע אחרי זה איך אני מדפיס אותה כאילו אני צריך לעשות את העיצוב באיזה גודל? רזולוציה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מצגת בפאוור פוינט ואני רוצה לצרוב אותה על דיסק ככה שיוכלו לראות אותה במכשיר ה DVD איך אפשק לעשות זאת תודה רן!
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איזה תוכנה יכולה לעזור לי בעיצוב החדר שלי תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לבצע חיפוש בקובץ PDF, כאשר הקובץ המוצג בתוכנה הוא בעצם סריקה של מסמך. האם זה אפשרי?... תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב! אני הולך לעבוד עם תוכנה כגון MATLAB , אז נניח בהעמסה מקסימלית שלה (הרבה חישובים, שרטוט מורכב) איזה דרישות מערכת של המחשב מומלצת בשביל זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שאני כותב בעברית במירק ושולח אני רואה רק סימני שאלה (15:50:43) (@iz) ????? אבל שאחרים רושמים בעברית אני יכול לראות אני נמצא על פונט עברי במירק , עכשיו David , אבל ניסתי כבר כמה פונטים ובכלום אותה בעיה למישהו יש פתרון ? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-