עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Spider76,

שלום, אני עובד עם WIN XP PRO ENG התקנתי את NTUNE ובחרתי בהורדה את הגרסא באנגלית. משום מה לאחר ההתקנה התפריטים הם בעיברית. יש אפשרות לבצע התקנה באנגלית ? אולי לשנות את הגדרות השפה ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  2. Started by prido,

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  3. Started by yuraxp,

שלום, אם למשהו יש את ההתקנה הזאת בבקשה ליצור קשר באי סי קיו 227651622.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by night-fire,

שלום, למישהו במקרה יש קישור או יכול לשלוח לי את ה"עיצוב"של לונגהורן? תודה רבה רבה מראש! NiGHt-FiRe

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  5. שלום מקווה שאני במקום הנכון ושזו שאלה שיש לה תשובה... לפני שנה יצרתי את התמונה המצורפת באתר שבו אפשר לבחור כל מיני אפשרויות לפרצופים, לבוש, תכשיטים, תסרוקות וכך להרכיב לך כל מיני דמויות. לצערי כל התמונות שיצרתי באתר זה אבדו עם הדיסקונקי. הייתי מעדיף למצוא את האתר המקורי ולא אתר אחר אלטרנטיבי מסיבות שלי שמסובך לפרט. תודה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. מחפש את הגירסה הכי אחרונה של Windows Media Player 11 להורדה ישירה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  7. אם מישהו יכול להביא לי את הגרסה הכי חדשה של AVG החינמי תודה

8. נכנסתי לטירוף בנצ'מרקינג עצבני למחשב שלי...(כן, כן מעבד עגלה אבל זה כל הכיף...) שבו אני מתחרע כמעט על כל תוכנת בנצ'מרקינג אפשרית. כל הזמן קראתי באתר של טום (THG) על ה Unreal Tournament דמו, שבו הוא משתמש כבנצ'מרק למעבדים וכרטיסים גרפיים וכו'. אז החלטתי: גם אני רוצה גם אני רוצה.... מי שיכול ויודע שיספק את הקישור המתאים. אשמח גם לשמוע על הקומנד ליינז המתאימים. ומי שמכיר עוד בנצ'ים מעניינים (רק לכרטיס מסך ולמעבד) מוזמן לתרום. אבל הכי חשוב - Unreal Tournament Demo שאיתו אוכל להמשיך בטירוף הבנצ'ים !!!!!!! תודה מראש :saint:

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  9. אני צריך את הדפדפן והאנטי וירוס הכי קלים שאפשר ככה שכמעט ולא יעמיסו ויהיו הכי פשוטים שאפשר למחשב של אמא שלי שהוא נורא ישן P-3 866 ASUS TUV4X 256 SDRAM GF 4MX חשבתי על FF 1.5 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  10. חברים יקרים רכשתי לאחרונה את הלוח אם DS3 וגם את הרמקולים של LOGITECH X540 עכשיו שומעים טוב האמת... אבל אני רוצה בבקשה למצוא את הדרייבר הכי חדש של הכרטי קול REATLEK שתומך ב HD sound כי זה שבא עם הדיסק הוא מתאים רק ל SP1 . בקיצור חחח אחרי החפירה הזאת , הדרייבר הזה קיים בכלל , משהו שיעשה את איכות השמע לאולטימטיבית יותר בגדר העובדה שיש לי כרטיס OB ?

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  11. באתר http://www.4flasher.com היו הדרכות וידאו בעברית למתחילים, מדריכים ממש טובים. האתר כבר לא קיים. האם ניתן להשיג את המדריכים שהיו שם בצורה כלשהי ? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. פריהאנד פוטושופ פייג' מייקר מחשהו שמע? יודע? מכיר? :-/ תודה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  13. Started by ciauai,

מחפש את המסנג'ר ליב את הגירסה הכי חדשה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by yoss,

אם מישהו יכול לשלוח אותו לכיווני או לומר לי איזה תוכנה מתקינה אותו.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  15. הפונט השחור שמופיע על הצו. הוא מנוקד כזה... מישהו מכיר את הפונט?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים . יש למישהו פה אולי את התוכנה הנ"ל ל64 ביט או שיוכל לתת לי לינק להורדה?

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  17. נכנסתי לעשרות אתרים יפנים/סינים, וכל מה שמצאתי שם היתה גירסא יפנית... ככה אי אפשר לעבוד. תודה.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by פינוקיו,

מחפש את התוכנה MYHTPC - התוכנה היא ממשק משתמש פשוט הנעזר בתוספים ובתוכנות חיצוניות על מנת לנהל את המדיה שלנו. (גירסה מלאה ולא זמנית)

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  19. Started by pro,

אני זוכר את הימים של NORTON תגידו למשהו יש מושג איפה להוריד אותו תודה רבה רבה למוצאים ואם אפשר של דוס ולא של ווינדוס

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by izikd,

מחפש את התוכנה(חבילת התוכנות) orcad עדיף הגרסאות החדשות כמו 9.2 נ.ב. היכן ניתן להשיג ליד כחול?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  21. שלום אני צריך את התוכנה S&M בגרסה הכי חדשה שלה לא משהו ישן חיפשתי בגוגל באימיול ולא מצאתי אשמח אם תמצאו לי תודה!

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  22. היי אני בעל מינידיסק SONY MZ-N707 מזה זמן רב. לצערי, איבדתי את הדיסק עם התוכנה שאיתה העברתי שירים מהמחשב למינידיסק. עוד יומיים אני נוסע לנסיעה ארוכה מאוד ואני חייב להעביר מספר לא קטן של שירים. לא הצלחתי למצוא את התוכנה שלמיטב זכרוני נקראת SONY NET MD, אפילו לא באתר הרשמי של סוני אך זמני קצר. אם למישהו יש לינק לתוכנה זה באמת דחוף. תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. Started by UZI_BILI,

אני מחפש את התוכנה Suites זו תוכנה שבעזרתה ניתן להתקין סקינים.. תודה למי שיעזור..

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  24. שלום חברים, אני מעוניין לחזור שוב לעבוד בשרטוט 3D אחרי הרבה זמן שלא נגעתי בנושא ורציתי לדעת איזו תוכנה "נחשבת" כיום בתחום כמו שפוטושופ היא התוכנה לעריכת תמונות. בעבר שירטטתי בsolid edge ו- skech up ומאז עברו קצת מים מים בנהר ואשמח להיתעדכן. מלבד זאת אני רוצה פה ושם לשחרר חלק מהחלקים ליצור פיזי במחרטה/ הדפסה תלת מימדית (דבר ממש מעניין!)/ CNC וכו'.. אני כרגע מחפש תוכנה שתהיה יחסית ידידותית למשתמש, פשוטה ונוחה שלא אאלץ לחפש כפתור לעשיית EDGE או קיטום או משהו אחר במשך שעה מרוב כפתורים מבלבלים. שמעתי על SolidWorks, pro engineer והתוכנות שדיברתי עליהם מעלה ואז יצאתי עוד יותר מבולבל בנוגע להיצע השוק. אשמח קצת לסידור חוט המחשבה ולדעת קצת יותר על כל תוכנה, מה עדיף לשימוש היו…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by THE KING,

אני מחפש את התוכנה מרשם 2002 למי שיש את האתר בבקשה שיגיד לי ואל תגידו לי יש את זה ברשת כי אין שם מחקו אותה

• 2 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים