תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי שפתוחים לי 3-4 חלונות "סייר הקבצים" של WINDOWS בכל זמן נתון. האם יש סייר קבצים שמאפשר לעבוד בטאבים (כמו שיש בFIREFOX) כולל גרירה\העתקה מאחד לשני וכדומה?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בדקתי את דיון FIREWALL\ANTI VIRUS אך הוא לא עוזר במיוחד. בעקרון עד היום השתמשתי רק במובנה רק מה שמפריע בו הוא שאין אפשרות לשים טווחים כך כאשר יש מאות פורטים לאשר הדבר לא נעים. אני צריך משהו לא כבד. כמו כן אחד שיתן אפשרות לאשר גישה לתוכנות מסויימות מכל הפורטים שהתוכנה משתמשת בהן בלי הצורך להגדיר את הפורטים ספציפית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי NOD32 ואני לא רוצה לסמוך על ה-firewall של הווינדוס. איזה firewall כדאי לי לקחת?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לפיירוואל למחשב ולרשת אלחוטית ביתית. המטרה היא חסימת כניסה של זרים מהנט ובכלל, חסימת תוכנות להוציא מידע, להתחבר לשרתים אלה אם אישרתי אותם. עד היום אני משתמש בתוכנה Kerio Personal Firewall 2.1.5 הישנה והטובה משנת 2003. הגעתי למסקנה שהיא כבר לא מה שהיה פעם, עם כל מה שהתחדש. איך ה- KERIO החדש? ואולי יש לכם המלצה אחרת? ותוכנה לא מסובכת שלא תחסום לי דברים ואת הרשת האלחוטית וכו'.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני מחפש פשוט פיירואל טוב כל הזמן מישהו פורץ לי למחשב ומפרמט לי אותו מחדש ואני חייב פיירוואל תותח בבקשה עזרה אתם חושבים שזה יעזור לי אם אני יתקין פיירוואל או שעדיין ימשיכו ליפרוץ לי בקלות ??
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מחפש Fire wall טוב שלא עושה בעיות במחשב יש המלצות ?
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שמתאים ל-PIII 700 עם 128MB זיכרון. המשתמש הוא גם די חסר ידע ולכן רצוי FIREWALL ידידותי.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
מחפש FLAC PLAYER + תוכנת המרה ל-MP3 המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי PHOTOSHOP 8.0 ואני משתמש בפונטים שבאים איתו (פונטים ממש פשוטים) אז מאיפה אני יכול להוריד פפונטים חדשים? ואם מי שהוא יודע איפה יש מדריך לפוטושופ (בעיברית)? תודה לכל העוזרים Install
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכנסתי ל tucows ומצאתי כזו אך כל שעלה בידי להוריד זה ad aware. אודה למי שיעזור לי
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
איפה אני מוצא? (קיצורי דרך על ידי המקשים של המקלדת)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי שישנם דיסקים מיוחדים שעולים ללא התקנה (boot מדיסק) שמכילים כלים לטכנאיי מחשבים : תוכנות לחלוקה למחיצות, סריקת וירוסים, מידע מערכת, bechmarking, וכו'. אחד מהמוכרים נקרא "איירן" (או משהו בסגנון) האם מישהו מכם יוכל להמליץ לי על אחד מהם או אולי לספק לינק להורדה של קובץ ה iso ? תודה רבה, מקסים.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! האם יש לכם תוכנה הנקראת Memtest86 3.0 אני חיפשתי באינטרנט ואין אותה בכלל :-\ האם מישהו יכול לשלוח לי אותה ב E_MAIL :hi: ה E-MAIL תודה.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
למישהו יש המלצות למשהו טוב ? שישמור על איכות יחסית טוב בהמרה ? המרתי דיסק על 320 דרך MMJB והוא פשוט על הפנים .
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי אני מקליט מהטלוויזיה ע"י כרטיס LEADTEC WINFAST 2000 XP את הוידאו אני מקליט ע"י DIVX 5 אבל את האודיו הוא מקליט ע"י PCM שתופס המון מקום. (יש שם עוד כמה קודקים שאני לא מכיר, אבל אין ברשימה MP3) אני מחפש MP3 ENCODER שאוכל להגיד לתוכנה (שבאה עם הכרטיס) להקליט אודיו באמצעותו האם יש כאלו חופשיים? אם לא אשמח לקבל לינק גם לכאלו בתשלום תודה
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את קובץ ההתקנה של המסנג'ר , אבל בגירסא 7.5.0299 באנגלית. הפכתי את גוגל ומצאתי קישורים רק לגירסא האחרונה - 7.5.0306. בבקשה תעזרו לי.... :-\
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי קישור להורדה של office xp? תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
רוצה את המבחר של אימיול אבל שיהיה מהיר, לפעמים אני מחכה שבוע לקובץ ראיתי את ה ARES, יותר מהיר בלי הרבה מבחר, מעוניין בעיקר בסדרות טלוויזיה עם אודיו צרפתי, משתמש בזה לתרגול, וניתן למצא את זה בלי שום בעיה באימיול תודה
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
האם קיים PLAYER שיכול להקרין את הכתוביות בחלק התחתון של המסך (בשוליים השחורים)? כלומר שעדיין אני אשאר עם שני קבצים(תלוי בסרט) של הסרט ושל הכתוביות. את השיטה הישנה של הטמעת הכתוביות והתעסקות מיותרת עם VIRTUAL DUB זה גם אני מכיר...
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי ב purelyrics שמשום מה הפסיק לתפקד. אני מחפש כזה שיחפש לבד באתר שלו את המילים לפי שם ומבצע השיר, ויציג אותם. לא כזה שאפשר רק להדביק לתוכו מילים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה plug-in או מובנה בתוך התוכנה...אני יפרט.. שעוברים שירים לבד בתוכנה אז יש אפשרות של לשלב אותם ביחד.. זאת אומרת שלפני ששיר עומד להיגמר נכנס שיר שצריך להתחיל.... משיהו מכיר תעניין..?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש פלאג אין לווינאמפ שיאפשר לי לבצע חיפוש של MP3 בתיקיה מוגדרת תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ששירים בוינאמפ יתנגנו באותו סאונד כל הזמן, כך שאם שיר חלש מדי הסאונד שלו יגבר ואם הוא חזק מדי הוא יוחלש, על פי מידה שאני אקבע. האם קיימת כזו אפשרות?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
פלאגין, שמפאשר לי להגדיר מתי אני רוצה ששיר שבא אחרי השיר הנוכחי, בכמה שניות אחרי\לפני, מן כניסה כזאת במיזוג בין הטראקים. מקווה שהבנתם, בעבר היה לי וזה היה נחמד לשלב את זה בין שיר לשיר שרצים זה אחר זה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-