עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yossik17,

שלום, לצערי הרב קניתי מארז הגה, דוושות גז ברקס, בלם יד ומעביר הילוכים למחשב של חברת MULLER. זוהי חברה ג'נרית ופשוטה, המוצר ידוע רק בישראל מכיוון שחברת dr-byte משווקים אותם. דבר ראשון קניתי את המוצר במחיר מאוד מוגזם מכיוון שלא עשיתי השוואת מחירים, 170 שקל הוא עלה לי בKSP שבכל חנות הוא עולה כ100 שקל. חרא מחיר וחרא שירות. הבעיה העיקרית שהדרייבר שבא עם המוצר לא עובד בכלל, אני לא מצליח להפעיל את ההתקנה בכל דרך אפשרית. אז בהגדרות של וינדוס 7 אני לא מצליח להגדיר את הדוושות גז כדוושות גז. זאת אומרת שוינדוס 7 מגדיר אותם ככפתור גז ולא כדוושה שניתן לשלוט עליה. פניתי לKSP אבל הם מתעלמים מהאימייל. באינטרנט אני לא מוצא דרייברים למוצר, אני מחפש מין דרייבר אוניבסלי שיתן לי להגדיר את זה כ…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  2. לפני- אחרי- נערך ב Adobe After Effects CS5 ו-Sony Vegas Pro 9.0 עכשיו שמתי לב לזה! חחח האנשים לא זזים! ממשיכים ללכת כאילו לא קרה כלום!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. אני לא מצליח לשמוע כלום כי חסר לי התקני שמע והתקני ערבול במחשב... אז איך אני מתקין אותם מחדש אם אין לי שום דיסק או משהו כזה... תודה!

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by ibo,

שלום. יש לי כרטיס טלווזיה וקיבלתי איתה את התוכנה WINPVR. התקנתי את הדרייבר וזה מראה לי את ההערה כשאני פותח אותה: מה לעשות??? פתחתי את המחשב וחיברתי טוב טוב את הכרטיס הטלווזיה, התקנתי מחדש את הדרייבר ושום דבר לא עוזר! מה עושים? תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. הורדתי היום סרט, ואני שומע ת'קול לפני שאני רואה תתמונה, בעיה בתיזמון... איך אני פותר את זה??? windows media player 9 beta תודה לעוזרים... יונתן

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by shlomom,

מישהו יודע אם יש בעיה ל-Cubase 3SX לעבוד על Win 7 64bit? התוכנה עבדה טוב לפני על XP SP3 וכעת מסרבת לעבוד עם שגיאת SRV #001; CLED error איזה שהיא בעיה עם H2O driver?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. יש לי מצגת בפאוור פוינט ואני רוצה לצרוב אותה על דיסק ככה שיוכלו לראות אותה במכשיר ה DVD איך אפשק לעשות זאת תודה רן!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום נוכחתי לשים לב לכך שמאז ששדרגתי את פיירפוקס לגרסה 55, על כל התוספות שלי הופיע הכיתוב "דור קודם" ברקע צהוב. כאשר לחצתי על זה, נודע לי בקישור הזה, שפיירפוקס בגרסה 57 עברו לפלטפורמת הרחבות חדשה בשם Webextensions, שההרחבות הותיקות (שמכונות ע"י מוזילה "Legacy" [או "דור קודם" בגרסה העברית) לא נתמכות בה יותר. משמעות הדבר הוא שרוב ההרחבות הותיקות, ובהן אדבלוק ואדבלוק פלוס, uBlock Origin, Noscript, Session Manager ועוד הרבה מאוד הרחבות פופולאריות, ייחסמו בגרסה 57 של פיירפוקס ויפסיקו לעבוד (וזה כבר קורה עכשיו ב-Firefox Nightly שכבר זמין בגרסה 57). מידע נוסף: וזה מטריד אותי כי מלבד זה שיש תוספים מסויימים שאינם מסוגלים לבצע את מטרתם שלא כ-Leg…

9. Started by sami lami,

אהלן, אני רוצה לבצע חיפוש בקובץ PDF, כאשר הקובץ המוצג בתוכנה הוא בעצם סריקה של מסמך. האם זה אפשרי?... תודה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by iz,

שאני כותב בעברית במירק ושולח אני רואה רק סימני שאלה (15:50:43) (@iz) ????? אבל שאחרים רושמים בעברית אני יכול לראות אני נמצא על פונט עברי במירק , עכשיו David , אבל ניסתי כבר כמה פונטים ובכלום אותה בעיה למישהו יש פתרון ? תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Haflo,

יש לי קובץ בגודל 130MB, מה התוכנה הכי טובה לחלק אותו לקבצים קטנים? ואיפה היא נמצאת ברשת?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by ag43,

עד עכשיו השתמשתי בTEAMVIEWER לשליטה על מחשב מרחוק. מסיבות מסויימות אני לא יכול להשתמש יותר בTEAMVIEWER ומחפש לה תחליף. היתרון העיקרי של TV הוא שאין צורך להזין IP חיצוני אלא ששם המשתמש והסיסמה שלך מספיקים לחיבור. כל התוכנות שבדקתי עד עכשיו דורשות הכנסת IP חיצוני וזה לא מה שאני מחפש. אשמח לתחליף חינמי כזה שגם מאפשר שליטה מאנדרואיד.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. קודם כל, נעשה ב3DS MAX, בAfter Effects CS5, ובסוני וגאס לסאונד נקודת דם יחידה נעשתה ב3DS MAX. הרבה נקודות דם שוכפלו (בPARTICULAR) באפטר אפקטס, וכל האפקטים, כולם נעשו באפטר. סוני וגאס 9 רק לסאונד. אז.. חוות דעת?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום! חבר שלי עיצב לי אלבום דיגטלי ואני מעוניין לדעת היכן אוכל להדפיס אלבום דיגיטלי ברמה כמו שהצלמים מביאים באופן פרטי, אך בטווח מחירים של 600-800 וגודל של 30*40 (בערך) ואם מישהו יוכל לומר מתוך נסיונו זה יהיה מעולה! תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by mavingadol,

האם יש דרך כלשהיא להתקין את Internet Explorer 10 ו internet Explorr 11 על אותו מחשב ?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by maxwell10,

שלום, אני מתקין Microsoft Office Outlook 2003 במחשב הבייתי שלי, ברשותי שתי תיבות דוא"ל של hotmail.com ואני רוצה לפתוח שני חשבונות ב Outlook. במהלך ההתקנה אני מקבל אפשרות לבחור בין ארבעת האפשריות הבאות: 1. Microsoft Exchange Server 2. POP3 3. IMAP 4. HTTP ויש אפשרות חמישית שהיא לא מעניינת אותי. אני רוצה להוריד את הדוא"ל למחשב אבל אני לא רוצה שהם ימחקו מהשרת אלא אם אני מוחק אותם אצלי במחשב. איזו אפשרות תענה על דרישות אלו? תודה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  17. איזה מדריכים או/ו שפות אני צריך ללמוד כדי לדעת ליצור אנימציות ב FLASH? כמו כן גם משחקים הבוניים ב FLASH?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום רב! אני הולך לעבוד עם תוכנה כגון MATLAB , אז נניח בהעמסה מקסימלית שלה (הרבה חישובים, שרטוט מורכב) איזה דרישות מערכת של המחשב מומלצת בשביל זה? תודה!

19. שלום לכולם! כבר זמן מה שאני תוהה לגבי כיווץ קבצים. אני יודע שניתן להקטין גודל של קבצים בהרבה (אני מקווה שאני לא אומר דברים לא הגיוניים אבל ראיתי כיווץ של כמעט 50%). ניסיתי לכווץ עם winrar, winace, winuha ובכל אחת מהתוכנות אני מקבל כיווץ עלוב של מספר MB בודדים לג'יגה... לקחתי בחשבון שאני כנראה לא חכם במיוחד ופשוט מפספס איזושהי פקודה נסתרת של אולטרה כיווץ אבל לא מצאתי מה שהשאיר אותי תוהה לגבי תוכניות כיווץ. אז אחרי כל זה מה שאני באמת מחפש זה תוכנת כיווץ חזקה או שמישהו יסביר לי לאט ובזהירות מה אני עושה לא בסדר. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אהלןאני מעוניין להתקין על 20 מחשבים את התוכנה google drive, שיהיה מקושר לחשבון שאני אצור במיוחד בשבילו. כאשר אני מחובר דרך התוכנה במחשב (win xp) וגולש דרך הדפדפן (chrome), האם החשבון שכבר מחובר ב-google drive יהיה מקושר לכרום או שיהיה אפשר להתחבר ל-gmail בדפדפן לחשבון שונה ממה שמוגדר בתוכנה לצורך סינכרון? הכוונה היא שהחשבון שמקושר ל-google drive יהיה קבוע לצורך סינכרון קבצים. כאשר משתמש צריך להתחבר לחשבון gmail שלו (דרך chrome) הוא יוכל לעשות זאת ללא צורך להתנתק מהחשבון שמחובר לאפליקציה שמותקנת במחשב. האם זה אפשרי? אם ההודעה לא בפורום הנכון אשמח אם האדמין יעביר אותה נ.ב. מנסיון אישי שלי אני יודע שאפשר לגלוש באותו הדפדפן ל 2 חשבונות gmail שונים אבל כאשר מתנתקים מאחד מהם, ג…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. ה Scheduled Task של windows לא מספיק אמין ועושה לי בעיות. אני מחפש תוכנה חיצונית טובה לניהול משימות מתוזמנות. יש המלצות?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אהלן כולם, יש לי שאלה פשוטה לכאורה, אבל היא מושפעת מכמה פקטורים. האם למאיץ הגרפי השפעה ניכרת על רינדור ותצוגה מקדימה לפני רינדור? אם כן, איזה כרטיס מסך מומלץ? אם לא, מה עוד עשוי להשפיע חוץ ממעבד, זכרון ומהירות ההארד-דיסק? יש לי מחשב שנועד לעריכת וידאו. המעבד הוא Intel Q8200 (ארבע ליבות), ויש לי 4GB זכרון פנימי. כרטיס המסך הוא onboard ולכן אני שואל את השאלה, כדי שאדע מה הצעד הבא שלי. אני משתמש בתוכנות Premiere Elements 8 וב-Premiere Pro CS4 ובאף אחת לא התרשמתי מהביצועים, בלשון המעטה. מצד שני, אני עורך סרטים ברזולוציית 720p (אבל לא בפורמט סטנדרטי, דהיינו 264).

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  23. @multicore בבקשה תקרא את התוכן לפני שאתה נועל: הסיפור הוא כזה: יש איזו תוכנה שאני צריך לעבודה. אחי הקטן בנסיון לחסוך כסף התקין לי אותה פרוצה. לאחר מעט זמן התוכנה זיהתה את זה ונעלה את עצמה. עכשיו אני רוצה להסיר אותה ולהתקין עותק חדש ולקנות את הרשיון עבורה. אבל לא משנה כמה אני מסיר אותה ומתקין אותה מחדש ישר אחרי ההתקנה היא מזהה את הרשיון שאחי הזין לה ונועלת את עצמה. ניסיתי להסיר עם revo uninstaller בצורה הכי יסודית פלוס נקיון הרגיסטרי אבל כלום לא עוזר תמיד זה חוזר על עצמו. שוב: אני רוצה להתקין אותה ולשלם על הרשיון. אבל לא יכול כי ישר מזהה שהוזן לה רשיון פרוץ וננעלת. איך אני עושה התקנה נקיה כך שאוכל לשלם על רשיון?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by MiniMizer,

מי שלא יודע, גרסה סופית של Winamp 3 כבר יצאה וניתן להוריד אותה מהאתר של החברה (Winamp.com). מי מכם שכבר הוריד והתקין, מה דעתכם על הגרסה החדשה?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.