עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ido2309,

היי, רציתי לדעת כיצד ניתן למחוק סיסמאות שהפיירפוקס שמר? תודה, עדו

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  2. שלום לכולם, אני חדש בפורום, ויש לי בעיה בכניסה למסנג'ר. כשאני מנסה להיכנס למסנג'ר אני מקבל בדרך כלל את הודעת השגיאה שבקובץ המצורף. לפעמים שגיאה דומה עם מספר אחר. כשאני לוחץ על "פותר הבעיות" הוא מציין שהכל תקין חוץ מ"יציאות עיקריות". יש לי Win xp באנגלית מעודכן עם sp2 ו-sp3. ב-Firewall של מערכת ההפעלה ב-Exceptions התוכנית מוגדרת. בנוסף, אני עובד עם nod אנטי וירוס ו-Avg אנטי וירוס. ב-AVG המסנג'ר גם מוגדר. אשמח לפיתרון בהקדם האפשרי. אין לי מושג מה השתנה בזמן האחרון שכתוצאה מכך זה קרה. לפני כ-3 שבועות שדרגתי את התוכנה לגסרתה האחרונה, ולא אהבתי אותה. בשלב מסויים התחילו בעיות התחברות. לפני כשבוע ניסיתי לחזור לגרסא 8.1 שאהבתי יותר (שהיא כרגע זו שמותקנת לי במחשב) ובעיות הה…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. במחשב שלי. לדוגמא,הרד דיסק- נפח, סל"ד, ATA אם יש ,יצרן, דגם.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. בתא אחד יש לי תאריך לידה. אני רוצה שבתא השני יעודכן הגיל בהתאם לתאריך היומי שמתעדכן. איזה פונקציה יודעת לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by LoopXXX,

חיפשתי קצת ברשת ולא מצאתי, משום מה רוב הלינקים הם למכשירים ולא לתוכנות. והתוכנות הן כולן בתשלום. האם יש נגן כזה חינמי או אפילו בתשלום אבל לא יקר? (50 דולר? )

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

התחלופה ל AudioGalaxy הגיעה מהר יותר מכפי שחשבתי... ונראה לי שאפילו קרובה יותר לנאפסטר! תנסו ותראו בעצמכם!

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by roey1,

שלום, רציתי ליצור מן "כלל" ב-GMAIL בדומה ל-OUTLOOK שכאשר מתקבלת הודעה ממשתמש X ההודעה תעבור באופן אוטומטי אל תיקייה Y במייל.. לא תעביר את ההודעה למייל אחר (FORWARD) . תודה

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by deking,

אהלן, יש לי בעיה באופיס שכל קובץ שאני מנסה לפתוח(אקסל,וורד, הכל) הוא רושם לי: microsoft office word לא הותקן עבור המשתמש הנוכחי. נא הפעל את תוכנית ההתקנה כדי להתקין את היישום. הסרתי את אופיס מהמחשב עשיתי סריקה של וירוסים והתקנתי מחדש והבעיה עדין ממשיכה.. מה לעשות?!

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by kobi_sion,

שלום לכולם, אני מחפש הגדרות לתוכנה VUZE היא הפסיקה להוריד פתאום ואני צריך הגדרות חדשות

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by sxs,

מהם ההבדלים בין ה- 5, 5.5 ו6? מבחינת מהירות, יציבות ופיצ'רים? עריכה: לי אגב יש את ה-5.5 SP2.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אני לא יודע אם השאלה הזאת מתאימה לפורום הזה, אבל כאשר אני במחשב שלי, מנסה להוריד את VLC, פיירפוקס רושם לי הודעת שגיאה שאינני זוכר מה היא, ואילו אינטרנט אקספלורר טוען שחתימת הקובץ לא חוקית או פגומה. במחשב של אבא שלי, הצלחתי להוריד את VLC בלי בעיות. מה יכולה להיות הסיבה לבעייה?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by udi,

יש קובץ אשר הסיומת שלו היא TAR האם משהוא יודע איך אני פותח את הקיבוץ הזה ?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Access Denied,

אני מחפש תוכנת שליטה מרחוק לצורך תחזוקה של 2 ניידים (יכולה גם לעלות כסף) השימושים: התקנת תוכנות מרחוק, בדיקת בעיות דרייברים ועדכון במידת הצורך. בדיקה שוטפת של תקינות התוכנה המטרה שלי היא לעזור לשני בני משפחה שלומדים בת"א וצריכים התקנות מדי פעם. אני לא מכיר את התחום בכלל, והמשפחה לא מבינים במחשבים אז רצוי תוכנה פשוטה וקלה. מה הייתם ממליצים?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by longhorn,

פעם ראשונה נתקל בקבצים כאלו יש למישהו מושג איזה תוכנת פתיחה צריך? תןדה ובוקר טוב

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. ניסיתי את ads gone לא משהו.. תודה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. מישהו יכול להמלית לי על תכונה טובה ? תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. אני עושה עבודה בכימיה ומקליד אותה ב-WORD, כשחלק די גדול ממנה דורש כתיב מתמטי (מעין חזקה בצד ימין ושמאל וכו'). איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. יש לי קובץ עם סיומת BIN . זה קובץ שמכיל שרטוט של מעגל אלקטרוני (סכמה). האם מישהו יודע איך ועם איזו תוכנה ניתן לפתוח אותו ולצפות בו?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום לכולם, המחשב שלי מחובר ל LED באופן קבוע, זה המסך של המחשב שלי, דגם הטלויזיה סמסונג ES660 אני משתמש בטלויזיה בעיקר לגלישה לאינטרנט פייסבוק וואלה וכו' הרזולוציה ששמתי ומתאימה לי למרחק שאני יושב לקריאת כתבות ובכלל לממשק הווינדוס היא 720*1280 כעת שאני רוצה לפתוח סרט פול HD (1920*1280) האם יש דרך שהרזולוציה של המסך תשתנה לי באופן אוטומטי לFULLHD בעת פתיחת הסרט? מבלי שאצטרך להיכנס להגדרות הווינדוס ולשנות את הרזולוצית מסך? אני יודע שבמשחקים איכותיים המחשב משתנה אוטומט לרזולצית המשחק, האם יש תוכנה או משהו שיכול לעשות לי את זה גם בפתיחת סרט וכשאצא מהסרט המחשב יחזור לרוזלוציה הנוכחית? (את העצה של לשים רזולוציה קבעה FULL HD ולשנות תפונט בווינדוס לגדול יותר לא עוזר…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. מה היא תוכנת ה-FTP הכי טובה וגם חינמית? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by 104952,

ברצוני לטשטש תמונה כמו שמתשטשים בטלויזיה כשמישהו לא רוצה שיגלו את זהותו. האם יש אפשרות לעשות זאת בפוטושופ? ואיך?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by oshri-d,

בס"ד שלום, אני צריך את עזרתכם, חבר קנה כונן חיצוני של SEGATE וחיבר אותו למחשב נייד עם מ.הפעלה ויסטה , ביצע פירמוט ווהעביר קבצים, עד כאן הכל תקין. לאחר מכן הוא פירמט את המחשב והתקין מחדש את מ.ההפעלה ויסטה. עכשיו שהוא מחבר את הכונן החיצוני בשביל להחזיר את הקבצים חזרה למחשב, הכונן דורש אתחול ולא נותן גישה לקבצים. בבדיקה במנהל הדיסקים מערכת הקבצים מזוהה כRAW ומבקשת אתחול לכונן לפני שניתן יהיה להשתמש בו. צריך את עזרתכם כיצד ניתן לגשת לקבצים מבלי לפגוע במידע שעל הכונן. האם תוכנה כמו PARTITION MAGIC יכולה לעזור בשינוי מערכת הקבצים או שמדובר בנושא מורכב יותר? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by ran1809,

טוב קודם כל מצאתי לנכון לרשום את ההודעה בפורום הזה אם היא אינה מתאימה נא להעביר. עכשיו לשאלתי: אם מישהוא עיצב לי בכתב יד פונטים של אותיות ואני רוצה להכניס אותם למחשב ובעצם להפוך אותם לפונטים שמישים לכל דבר . האם יש אופצייה לעשות זאת? ואם כן אז איך? תודה מראש רן

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שלום לכולם, הורדתי משחק, הוא הגיע כקובץ RAR פתחתי את הקובץ ובתוכו יש מיליון קבצי RAR, ההוראות היו Unpack the release with WinRAR or equivalent 2. Mount the image with Daemon-Tools with newest securom loader. 3. Install 4. Play את הסעיף הראשון עשיתי. מה הכוונה בסעיף 2? מה זאת התוכנה הזאת?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by sxs,

אני לא רואה עברית ב-ICQ ואנשים לא רואים כשאני שולח להם עברית. מה לעשות??? עריכה: יש לי WinXP.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים