תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה שאלות... הייתי רוצה לדעת איך אפשר למחוק קובץ מבלי שיהיה אפשרי לשחזר אותו? איך אפשר לשחזר קובץ? ואיך אפשר לנקות את ההרד דיסק משאריות של קבצים? ואיזו תוכנה תעזור לי לראות את FAT TABLE ? אם אפשרי לעשות את כל זה דרך XP ? אם לא אז איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום ! בדיסק און קיי נשמרים לי קבצים זמניים (לפחות כך התברר לי לאחר שניסיתי להבין). איך אני מונע הצגתם של קבצים אלה ? מצ"ב תמונה (אופיס 2013 מערכת הפעלה WIN 7). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ..... הורדתי לפניי זמן מה אנטי וירוס של קאפרסקי ותוכנה להורדת מוזיקה של אימיול וכנראה בגלל שיש לי ויסטה הוא לא תומך בהם ואני רוצה למחוק את הקבצים האלו כי הם תופסים לי מקום אבל כל פעם שאני בא למחוק אותם קופץ לי חלון שמבקש ממני לאשר את הפעולה הזאת מה לעשות כדיי לאשר את הפעולה הזאת ולמחוק את הקבצים האלו מהמחשב הניייד שלי.... תודה רבה מראש על העזרה..... החלון שעולה לי אומר לי you need to confirm this operation
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה אך אני לא מצליח להסיר אייקונים מלוח הבקרה משהו יודע אך עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך ניתן למחוק קובץ לצמיתות? הכוונה שלא יהיה ניתן לשחזר אותו או לפחות יהיה קשה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך? אולי בעצם אין אפשרות לקוקיז רק בגלל שזה לא הדפדפן הראשי אצלי? אני שואל את זה ]פשוט כי אנלא יודע כל כך אם זה משנה זה שזה לא הדפדפן הראשי אלדע אולי בגלל זה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אם נגיד קיבלתי באן מאיזה פורום\אתר , אז אם אני אמחוק את הקוקיס ואשנה IP אז אותו פורום\אתר לא יוכל לזהות אותי ,ואוכל לפתוח משתמש חדש ? אן שבעצם אותו פורום יכול לזהות אותי אפילו שמחקתי קוקיס +שיניתי IP
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני צריך עזרה.. . ישלי תמונה שסרקתי והרקע שלה לבן, איך אני מוחק אותו? שתישאר רק התמונה בעצמה...
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום יש לי דפדפן הרגיל של מיקרוסופט אל אחרי כמה זמן כולו מפוצץ באתרים וזה מציק אני כותב אות אחד וזה מראה לי המון דברים השאלה שלי זה יש מצב למחוק את זה איכשהו ?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אולי מישהו יודע איך מוחקים את רשימת החיפוש ב- kazaa ? אני מתכוון לרשימה הניפתחת search for אני לא רוצה שמישהו אחר יראה מה חיפשתי ?!
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אחרי שימוש ממושך מאוד-מאוד באותו אימיול, רשימת חיפוש הקבצים שלי כבר מתחילה להציק לי מבחינת אורכה... האם אתם יודעים על דרך בה אני אוכל לנקות אותה או למחוק אותה לגמרי? בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין למחוק את רשימת האנשים שאלהם התחברתי דרך ה-Outlook כלומר ברגע שרוצים להתחבר אל לוח שנה של משתמש אחר בארגון אז נכנסים דרך קובץ=>פתח=>תיקייה של משתמש אחר..ובקובץ פתח רשום את כל ההסטוריה שאלהם נכנסתי.. איך מוחקים את זה?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר דרך למחוק את רשימת הקבצים בקאזה? תודה.
-
איך מוחקים לצמיתות את כל היסטורית החיפוש באימיול? ניסיתי ctrl+a ולא עזר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני משתמש חדש בתוכנה, רק לשם סידור הספריית של המוסיקה במחשב וכאלה, אין לי אייפוד או משהו. בכל אופן, רציתי לדעת, ברגע שאני מכניס קבצים לתוך ITUNES, כמו כל אפשרות של תוכנה מוסיקה, שמתי לב שככל שאני מכניס יותר שירים לתוכנה, יש תיקייה נוספת של התוכנה שנמצאית "במסמכים שלי", אז גם הנפח שלה גדל עם הזמן, למה זה? (תופס לי מקום מיותר בכונן C) שאלה אחרת זה שאלה לגבי מחיקת השירים, נניח סתם פתחתי איזה ספרייה עם שירים דרך התוכנה, ואז לחצתי DELETE, חשבתי שזה רק מחק אותם סתם מהספרייה של התוכנה, והם נעלמו לי לגמרי מהתיקייה המקורית, מצאתי חלק מהשירים בסל מחזור :.. מה בדיוק העניין עם זה? אני לא מעוניין שזה ימחק לי את השירים לצמיתות מהמחשב.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
היי, בעת פתיחת ה - Live Messenger יש את המקום בו כותבים את שם היוזר שלך, יש לי שם רשימה של אנשים שהתחברו אך אני רוצה למחוק אותם מהרשימה ושרק היוזר שלי יהיה ברשימה זו. איך זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק תוכנה אחת אבל לגמרי שלא ישאר קובץ אחד שלה איך עושים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מוחק תוכנה לצמיתות?? ככה שלא יהיו שאריות שלה או כל רמז שהיא היתה על המחשב.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי תוכנה מסויימת, כיוונתי את ההגדרות שלה ככה שיהיה לי נוח איתם... אחר כך מחקתי את התוכנה (UNINSTALL) , והתקנתי אותה שוב וגיליתי שההגדרות שאני כיוונתי עדיין תופסות. איך אני מוחק תוכנה לגמרי?? שכשאני יתקין אותה מחדש היא לא תזכור את ההגדרות שלי
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, לאחר ניסיון חזרה של קבצי גיבוי מכונן חיצוני אל המחשב, נוצרה לי תיקיה ללא תוכן שאיני מצליח למחוק. הדברים שניסיתי: 1. כמובן מחיקה ע"י delete 2. ניסיון מחיקה מדוס - כאשר אני נכנס לתיקיה דרך דוס (לאחר הפעלה מ run) המחשב לא מזהה את התיקיה. 3. ניסיון מחיקה ע"י CCLEANER - התוכנה מזהה את התיקיה אבל לא מצליחה למחוק אותה. כל ניסיון לעזרה יתקבל בברכה. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה למחוק את תיקיית גוגל דרייב מהמחשב. האם זה יגרום לאיזה שינוי לקבצים בתוך הכונן בענן? איך אני עושה את זה בדרך ה"בטוחה"? תודה רבה לכל העונים.
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו אולי יודע איך אני מוחק את כל התמונות מרשימת אנשי הקשר שלי במסנג'ר ? אני רוצה מסיבה כלשהי לטעון אותם מחדש וחייב למחוק את הקיימות. יש לציין שאני משתמש בגירסה 8 בטא 566. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש תמונות שניסיתי להסיר מהענן כבר 5 פעמים לפחות והן חוזרות ומסתנכרנות איני יודע עם מה. ניסיתי מהנייח בבית, מהנייד, מהסלולרי וכלום לא עוזר. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי מישהו מכיר את האתר הבא: http://www.allsoft-disks.com ? השאלה היא אם זה בכלל חוקי למכור את התוכנות במחירים כאלה, והאם ניתן לסמוך עליהם?
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני יודע שיש עוד כמה תוכנות שקרואות PDF תנו לי אחת מהן... שתהיה פשוטה להפעלה ולא מסורבת אני לא יוצר קוצבי PDF אלה רק קורא אותם.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-