תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
משום מה לפעמים מקשי החיצים פשוט מפסיקים לתפקד אצלי ורק אתחול של הFF מחזיר אותם לפעולה ולפעמים פשוט סגירת הTAB ופתיחתו מחדש (לא RELOAD) היא המוצא ולפעמים זה קורא גם עם מקשי END/HOME. מישהו שמע אולי על בעיה כזו ו/או יש לו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב אני מקבל שני שורות שרשום שם sata driver not found אני לי מושג מה זה אומר ואיך אני מבטל את זה דרך אגב המחשב הוא פנטיום 4 לוח אסוס המחשב עולה בסדר אבל זה לא הופיע לי אף פעם רק בחודש האחרון
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי אנשים אני עובדת עם שני דפדפנים. firefox ו- IE6 לגיבוי. עם firefox לא הצלחתי להתחבר לאתר (כן ראיתי אותו) והאתר שלח אותי לדבר עם האדמיניסטרטור. דרך IE6 אני כותבת ברגע זה. מה אני צריכה לשנות כדי שאוכל להכנס דרכו? תודה עריכה: לאחר כמה שעות פתאום היא הסכים. מקווה שהבעיה לא תחזור
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לאחר שפירמטי את המחשב עם מחשב ישן הוא אומר שיש או וירוס או משהו כזה לא פירמטטי בדרך שיגרתית אלא c:format ואז Yes וכו לאחר מכן שעשיתי ריסט אז הוא נדלק והכול אך הוא לא מתחיל את הוינדוס לא מדיסקט ולא מדיסק אני לא יודע למה אולי צריך בוט או משהוא דרך אגב זה וינדוס 98
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
היי! יש לי מצלמת וידאו PANSONIC NV-GS60 ששומרת את המידע על קלטת MINI DV. יש לי כמה קלטות מלאות בסרטים שצילמתי. חיברתי כבל FIREWIRE בין המצלמה למחשב, ויש אפשרות להעביר את הסרטים בפורמט WMV ובפורמט AVI. הבעיה היא, שאני רוצה להעביר את הסרטים בפורמט המקורי שבו הם צולמו, כדי למנוע כל מצב של איבוד מידע בהעברה עתידית לפורמט אחר. יש למישהו מושג איך ניתן לבצע זאת? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
ראיתי שיש באימיול אבל זה איטי רצח ממש איטי אז אם מישהו יכול להשיג לי את זה WINDOWS XP SP 2 כולל הכל וכו... זה שוקל 500 עד 600 מגה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי הרבה בעיות באקספלורר בזמן האחרון ורציתי לדעת אם אפשר לעשות reinstall לאקספלורר?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, לאחרונה עברתי להשתמש ביוטורנט, שהיא מאוד נחמדה קלה ו(לפעמים)אפילו מהירה. הבעייה היא כזאת: בזמן שיש לפחות טורנט אחד פעיל (כלומר מוריד או אפילו seeding אחרי שסיימתי להוריד), הדפדפן מתחיל לקרטע. הכוונה היא, דפים מתחילים לעלות, ואז מפסיקים כאילו מישהו לחץ על Stop. אם אני לוחץ על הכתובת ואנטר כמה פעמים הדף מועיל בטובו לעלות, אבל מספר הפעמים משתנה (יכול להיות 1, יכול להיות 7 ויכול לא לעלות בכלל). גם כשהדפים עולים, זה לא כמו שצריך, כלומר חסרות תמונות, לינקים לא מגיבים לעיתים, ולפעמים הדף סתם נראה מוזר (בלי רקע פתאום וכו'). זה קורה עם כל סוגי הדפים, לינקים, כתובות וכו'. גם האאוטלוק לא מצליח להתחבר לשרת (ומודיע על תקלה) כשהתוכנה פעילה. כדאי לציין שזה קורה בכל דפדפן שיש לי על …
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היייי שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות לייצא עבודה במקס לפוטושופ כשכול אובייקט יהיה "לייר"? עריכה : אוקי רק כדי שלכול מי שמתעניין יהיה בעתיד תשובה... מצאתי תוכנה כזאת היא אפילו ממש ממש לא רעה קוראים לה PSD MANAGER והיא פלאגאין לMAX ואני ממש מרוצה ממנה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ניסיתי בוינדוס מדיה פלייר אבל הוא רושם שהוא צריך להוריד מקודד ואז שהוא מנסה להתחבר הוא רושם שגיאה בהורדת מקודד השאלה שלי מאיפה אני יכול להוריד את זה והכוונה היא לא למקודד דיויקס כי יש לי את האחרון 5.02 אם אני לא טועה
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כשאני מתקין את האזוראוס הוא נותן לי פורט -6881 ולא מוריד בכלל, אז כנראה שהפורט חסום..... אז סתם חירבשתי פורט אחר שהוא התחיל לעשוב בדיקה וכשהוא סיים אותה אז ב טרקר הוא אומר לי שיש ארור... למישהוא יש פורט נכון? (הגירסא הכי חדשה...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המחשב עולה לווינדוס מציג שגיאה של refistry mechanics שכתוב בה "unicode system not supported....." ואז צריך ללחוץ אישור והוא מפעיל את עצמו מחדש, אני לא יודע אם זה קשור לתוכנה הזאת, כי גם אם אני לא לוחץ אישור אחרי חצי דקה דקה הוא מפעיל את עצמו מחדש... מה עושים?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
קרה לכם שאחרי פתיחת כמה טאבים הפיירפוקס התחיל לאכול לכם מעל עשרות (אם לא יותר) מגהבייטים של זכרון? אז זהו, אתם לא לבד ובשביל זה הכינו באתר הבא רשימת תוספים בעיתיים שגורמים לזליגות זכרון ובעיות נוספות בשועל ופתרונותיהם. http://kb.mozillazine.org/Problematic_extensions Enjoy. מומלץ לשים כסטיקי מאחר והבעיה די נפוצה אצל משתמשי השועל הזועם.
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
אילו תוכנות צריבה טובות וקלות לשימוש אתם מכירים? האם יש משהו טוב חוץ מ-Nero?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכם, הדפדפן- פיירפוקס- דרש ממני עבור צפיה בוידאו מסוים, להתקין פלג אין של מדיה פלייר. הורדתי הכל טוב ויפה עד פה. כשהתקנתי, באמצע ההתקנה אני מקבל שגיאה מוזרה. צלמתי לכם אותה. סתכלו בקישור הבא: http://img710.yfrog.com/i/53356741.jpg/ התקנתי פיירפוקס מחדש. ובמדיה פלייר של מחשב עצמו לא אמור להיות בעיה [התקנתי לפני זמן לא רב את חלונות 7, והשתמשתי במדיה פלייר פעמים מועטות..] בקיצור אם יש לכם פתרון לזה בלי למצוא לי תוספות אחרות שגם תומכים במדיה.. כי שמעתי שיש ברובם בעיות. ומומלץ בעיקר מדיה פלייר. לכן בזה מעדיף תשובה . תודה יניב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ואני מקווה שזהו הפורום הנכון עבור דיון זה. התחלתי להשתמש ב- OneDrive כפתרון נוח עבור אחסון המוזיקה שלי ויכולת הגישה מכל נקודה, היה לי חשוב שאוכל להשמיע את המוזיקה כשאני ברכב או בכל נקודה בעולם, אני משתמש בתוכנה CloudBeats ע"מ להזרים את המוזיקה בצורה מייטבית. השאלה היא כזו, חלק מהקבצים ל ניתנים להשמעה ע"י התוכנה, וגם לא ע"י האפליקציה של OneDrive עצמה... רק דרך ווינדוס/מחשב... יש למישהו רעיון למה ומדוע זה קורה ואיך ניתן לפתור את הבעיה? ואם יש מחשבות לשיפור השימוש ע"י המלצה לתוכנות/פלטפורומות אחרות, אני יותר מאשמח לשמוע... תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
צריך דרייבר למדפסת psc 2410 של hp שיתאים לויסטה 64 ביט..יש כזה? אפשר לינק בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנות האלו עפ התוכנה ventoy ביצעתי מולטי בוט שאלתי היא כיצד אני בודק את המולטי בוט עובד על אחת המכונות ה-virtualbox או hyper-v צריך תוסף ממה שאני זוכר virtualbox כן צריך זוכר את שם התוסף תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לפני חצי שנה זנחתי את האנטיוירוס ANTIVIR לטובת EZ ETRUST עכשיו מכיוון שANTIVIR שינו את התוכנה שלהם כליל אני ניסיתי להתקין אותה מחדש... אך... המחשב מסרב לעלות כמו שצריך ונתקע,ואגב לא מחקתי את האנטיוירוס EZ הקודם מה כדאי לעשות? ואיך מבטלים את הצורך בסיסמת כניסה בWINXP?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תכנה שעובדת רק בדוס ואני צריך להכין דיסקט הפעלה לדוס יש לי xp ואני צריך שיעבדו העכבר(אלחוטי של מיקרוסופט) והכרטיס קול רילטק 97 אונבורד מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה כמובן תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
תוכנת הנוד 32 שלי מתריעה על וירוס אולם כל ניסיונותי למוחקו עלו בתוהו. יש לציין כי ניסיתי להריץ גם את הזון אלרם והסיסי קלינר, ספיי בוט, אולם לשווא יש לציין כי המחשב מגיב בקושי עובד באיטיות וכל רגע נתקע דבר שמעולם לא היה. ניסיתי לעקוב אחרי ההוראת של הנוד 32 כולל ריסט וכד' אולם ללא הצלחה זה תוכן הודעת הנוד 32 FILE C:\windows\SYSTEM32\GoMghGXO/dll THREAT Win32\adware.Virtumonde application Comment he file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed. Event occurred at an attempt to access the file by the application: \??\C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe. אנא עזרת המומחים ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה update notifier בשביל לדעת אילו תוכנות שיש לי על המחשב קיבלו עידכונים, אולם היא הפסיקה להתעדכן. למישהו יש תוכנה portable שעושה את אותו דבר.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
טוב חברה הייתה לי בעיה רצינית במחשב וקניתי הארדיסק חדש וסידרתי הכל עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא את כל הfavs שלי וגם את הלינקים על הaddress bar זה אמור להיות בפרופיל בתוך הפיירפוקס אבל זה לא שם אולי בגלל שאני משתמש בזה זמן רב אז פעם היה להם תיקיה אחרת אבל אני פשוט לא מוצא...יכול להיות שנעלם? תודה על העזרה משה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש לי בעיה איתו כל פעם שהEMULE עובד. איך אני יכול להסיר אותו לגמרי?
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-