עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם יש דרך או תוכנה שתאפשר לי להריץ סרטים במהירות כפולה, למען האמת אני רואה הרצאות בוידאו , באוניברסיטה, ואני רוצה להשתמש במהירות כפולה , המערכת שלי היא win 2000 , מה לעשות יש לי פנטיום 2 , אגב עובד מצויין .. או תוכנה אחרת , זה עובד בסטרימינג !. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gtf,

למה המהירות בביטורנט קשורה כי זה לא עובר לי את ה 8 קילו?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. Started by galh_5,

יש לי 1.5 מגה לפני שבועיים היה לי750KB הבעיה היא שבפיירפוקס זה מוריד לי על אותם מהיריות כמו שהיה לי עם ה-750 שזה מוריד על פחות מ-100 ק"ב לשנייה ובאקספלורר זה מוריד לי על 170 ק"ב אשמח לעזרה זה קורה לי בכל האתרים

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  4. שלום! אינ מוריד את משחק ?והאימיול פשוט זוועתי מוריד לי על 3-4 קילובייט כל הלילה הוא הוריד לי רק 250 מגה. קודם כל אין לי lowid ... פתחתי פורטים ויש לי high id ....אני גם יודע שיש לו מלא מקורות אז זה לא הבעיה... מה שאני כן יכול להגיד שעשיתי זה הכנסתי שרתים חדשים אתמול ומחקתי את האחרים (בהמתחצה של חבר ) וזה דפק אותו יותר ..לפני זה הוא הוריד על 10-15 (עדיין לא משו ) עככשיו הוא לא זז! מקווה שתוכלו לעזור לי ... נ.ב. אם אני מחליף אימיול ..ההורדות נשארות ?

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by liran10,

רציתי לדעת הטם יש תוכנה שיכולה לבדוק על איזה מהירות צרבו את הדיסק

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by Lanzar,

מה אתם אומרים ?? עריכת המודר: יפה מאוד, אבל למה אתה חושב זה משנה לנו משהו? התמונה נמחקה כיוון שהכילה לינקים להורדות לא חוקיות.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  7. בערך לפני חודשיים התחלתי לחשוד שהמחשב שלי איטי מדי אבל לא הצלחתי למצוא שום בעיה אז ירדתי מזה עד שלפני שבוע ביקרתי אצל אחי והשתמשתי במחשב שלו ונדהמתי לגלות שהוא עובד מהר יותר מהמחשב שלי למרות שהוא ישן יותר משמעותית.האם תוכלו להסביר לי מה מאט את המחשב שלי ? רק לצורך ההשוואה המפרט שלי אחי (בערך , כי אני לא באמת מכיר את כל החומרה שלו) היא: מעבד : e6700 זכרון : 2GB DDR2 כ"מ:GEFORCE 210 מערכת הפעלה WIN7PRO 32 BIT החומרה שלי היא : מעבד:Q9400 זכרונות:2X2GB DDR2 800MHZ MUSHKIN לוח אם:MSI G31M2 V1 כ"מ:9400GT הרד דיסק:320GB 7200 RPM SATA II מערכת הפעלה WIN7PRO 64 BIT תודה מראש על העזרה

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=974784 איך עושים את זה ??

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  9. מהם דריברים של OMEGA?(לכרטיס מסך ATI) שנית מאיפו אני מוריד אותם בשביל ה X1800XT שלי?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  10. שלום רב, פירמטתי את המחשב כדי לשדרג מוינדוס 98 ל- XP, ועקב כך האופיס נמחק. על המחשב הייתה מותקנת אופיס 2000, רציתי לדעת האם אופיס 2003 יעבוד אצלי? כמו כן, מה ההבדל בין אופיס 2003 לאופיס XP? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by prelly,

מהם הFIREWALL והANTI VIRUS הכי טובים שיש? הNORTON שלי לא עושה את העבודה פרצו לי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. יש לנו קלטות משפתיות מלפני 23 שנה ואנו רוצים להקליט אותם ולהפוך אותם לפורמט AVI בעזרת המחשב עם ההתקן Easycap שמיועד לקבל תמונה אנלוגית ולהעביר אותה למחשב. הבעיה היא שאנחנו לא יודעים מהם ההגדרות המומלצות ביותר להקלטה. חשוב שהקובץ יציג את כל האיכות ושלא יתפוס הרבה מקום כי אלה צילומים של עשרות שעות. אשמח לקבל הדרכה בנושא אנחנו משתמשים בתוכנת הקלטה videostudio המקורית שבאה עם ההתקן תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by almog1620,

היי. לאחרונה התקנתי במחשב שלי אופיס 2016. בבית הספר שלי יש אופיס 2013. לא הרגשתי בשום הבדל בניהם. האם יש הבדלים? ואם כן אז מהם? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. שלום רב מזל טוב רכשתי LCD פצצה של LG 37 אינץ 1:100000 ניגודיות 2 מ"ס מפרט טוב טוב. אני מחשבר אותו למחשב הנייח עם כבר 1.8 מטר DVI TO HDMI(כבל סביר לא מהפשוטים) בנייח יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512 MB מה שאני צריך זה הסברים איך לערוך את ההגדרות בתוך הNVIDIA או מחוצה לו בווינדוס אקספי כדי לקבל את איכות התמונה הטובה ביותר..... זתומרת.....איך לסדר את ההגדרות אחד לאחד תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  15. למה הוא כ"כ 'כבד'? והאם שווה להתקינו? תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  16. Started by eladbu,

מישהו יודע מהם החידושים העיקריים ב messenger 8 חוץ מהעיצוב הנחמד?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  17. Started by tommasi,

היי משהו יודע מהם הפורטים של ה IMASH ? אני רוצה לחסום אותם!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  18. מהם התוכנות (שהמשתמש הממוצע עשוי להריץ ) שיודעות לנצל מעבד Q6600 בתחום הקידוד אני עושה : 1 המרות מסרטי dvd לקבצי divx \ xvid 2 דחיסה של קבצי וידיאו שאני מצלם עם המצלמה הדיגיטאלית שלי (המצלמה יוצרת קבצי avi לא דחוסים שתופסים הרבה נפח ) 3 דחיסה של קבצי וידיאו מ- capture מהטלוויזיה באמצעות כרטיס TV card (אני לוכד live בפורמט לא דחוס יחסית כדי לא לאבד פריימים ולאחר סיום ה- capture אני דוחס לפורמט xvid או DIVX. כל 3 הפעולות שתיארתי ,לוקחות לפעמים זמן רב. האם ישנן כבר היום, תוכנות קידוד ודחיסה שמסוגלות לנצל ביעילות את ה- quad core ולקצר את זמן ביצוע הפעולות שתיארתי קודם , לחצי הזמן הנדרש (לעומת מעבד כפול ליבה כמו הe6850) האם ישנם עוד תוכנות שימושיות (ללקוח הממוצע ) ש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת מהם התוכנות שישמרו עליו מפני "מזיקים"... תנו את התוכנות הכי חשובות גם אם הם עולות כסף.. לאו דווקא חינמיות תודה לעוזרים מראש

• 20 תגובות
    • 963 צפיות
  20. מהם התוכנות הטובות ביותר שניתן להריץ ממערכת ההפעלה לבדיקות חומרה? כגון : לוח אם,דיסק קשיח,זכרונות,מעבד,כרטיס מסך,ספק. מתוך מערכת ההפעלה, וכמובן גם בהפעלה מדיסק BOOT , לדוגמא מתוך HIREN 15.2

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by דרומי,

אהלן לכולם, יש לי בתיקייה של EMULE,בתוך תיקיית TEMP קבצים,שנקראים MET ו PART,עכשיו קבצי ה PART לוקחים כל אחד איזה 600-700MB וכאלה יש לי יותר מעשר! יש לי איזה 8-9GB תפוס על ידם! מה זה?זה הדברים שנמצאים בהורדות או מה?האם אני יכול למחוק אותם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. השאלה בבכותרת!!!! דוגמא לשם:toper-01-17d1t10.flac ??

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by A.Iniesta,

אני מחפש אנטיוירוס, ופייר וול, שמספקים את ההגנה המקסימלית ביותר. תודה

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  24. אני עומד לרכוש מחשב כאשר הפעילות הכי מאמצת ממנו היא שימוש בתכנת ה-autocad. מה חשוב מבחינת החמרה מעבר ל-1GB זיכרון ומעבד מהיר (amd s939 3000+). האם צריך כרטיס מסך טוב או שמספיק ה-FX5200?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים