עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Evyatar,

שלום, יש לי בקשה שאני לא בטוח שקיימת... האם יש אפשרות כלשהי על ידי תוכנה חיצונית או כל דרך, שברגע שמישהו מסויים מתחבר לאייסי זה שולח לי הודעה לפלאפון? יענו שהאייסי יעקוב אחריו וברגע שהוא מתחבר הוא שולח לי התראה לפלאפון (הודעת SMS או כל דבר אחר) תודה!!!

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by talgold,

אני מעונין ליצור משחקים פשוטים בסגנון פאקמן וכו איזה אתרים או ספרים אתם ממליצים (יש לי ידע בסיסי ב FLASH)

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  3. Started by davidcohen,

שלום!!! רציתי להוריד גרסת ניסיון של kaspersky והגעתי לאתר הזה, שכתוב בו: ללחוץ כדי להוריד את התוכנה המלאה זה מבאמת התוכנה המלאה??? http://www.kaspersky.co.il/iaaoeoeei/iuuiuei_aeueei/adee_aaeoeaan_6

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  4. שלום! אמא שלי רצת הלדעת האם יש דרך לפתוח את כל הEMAILים שלה מהמשרד מהמחשב בבית. חשבתי לפתוח לה חשבון בGMAIL ולעשות שכל המיילים שהיא מקבלת למשרד יועברו אוטומטית לGMAIL כעותק - משמע יהיה את אותו הEMAIL במשרד ובGMAIL. במשרד היא משתמשת בOUTLOOK. אשמח אם תוכלו להדריך אותי בהגדרות, אם הדבר בכלל אפשרי. אם יש לכם דרך אחרת כדי שהEMAILים ימצאו גם בבית וגם במשרד - אשמח לשמוע הצעות. תודה!

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  5. שלום! עד לא מכבר השתמשתי בBITCOMET אבל בגלל שהיא הורידה הרבה מאוד זבל, מה שגרם לפעולת ההורדה להתמשך מעבד לצפוי, ניסיתי לעבור לuTORRENT. הבעהי היא שאני לא צליח לעבור את ה20KB/S במקרה הטוב ורוב הזמן זה על כ8KB/S. שמתי לב שתחתית חלון התוכנה (מצורפת תמונה) יש הודעה שלא כל הפורטים פתוחים והוא אורמ שצריך לפתוח לחלוטין את פורט 55630. אני לא מוצא איפה עושים זאת בKaspersky Internet Security גרסא 6... אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איפה מאשרים את פתיחת הפורט הזה בKIS. תודה! נ.ב עברתי על המדריך אליו התוכנה קישרה ואני רואה שזה קשור גם לראוטר (624+ של DLINK) אבל בכל מקרה לא הצלחתי... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by davidcohen,

שלום יש לי מחשב חדש ואני רוצה לקנות אנטי-וירוס הכי טוב שיש... אני בכלל לא מוגבל בכסף תגידו לי איזה אנטי-וירוס הכי משתלם לי לקנות, כמובן שמדובר בהכי חדשים שיצאו [אנטי-וירוסים של 2006] בבקשה תענו לפי מה שטוב ולא לפי מה שיש לכם בבית תודה לכל העונים

• 69 תגובות
    • 5.9k צפיות
  7. אני חושב שקראתי על זה אבל לא מצאתי את זה עכשיו בפורום. בכל מקרה, האם יש כלי שמאפשר לבנות חבילת הפצה של Firefox+תוספים? כלומר שאני אצור חבילה כזו ואז אני אוכל להתקין להפיץ בעזרתה על תחנות אחרות את השועל+התוספים???

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by kamasutrance,

שלום לכולם אני חדש פה אז אני מקווה שזה המקום לבקש עזרה בעניין אני עורך עם פרמייר פרו ואני מחפש אתר או קובץ תמיכה בעברית יש כל מיני אופציות שאני לא מצליח למצוא להן קיצורים , כמו אייך לסמן את הסימון לאיזור לרנדר . אשמח אם מישהו יעזור בעניין פה , אן למייל, d_j_ofir@walla.co.il תודה אופיר-באר שבע

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  9. Started by Sunny Jim,

בזמן האחרון כל הורדה שלי נעצרת ב99.9 אחוז ואז מורידה שוב ושוב את החלק האחרון... זה מראה שנשאר למשל 30 קילובייט של מידע, ואז זה מוריד אותו, וזה חוזר ל30 כל פעם(לא מגיע אף פעם ל0, כל פעם כמעט) לפעמים זה גם מתחיל מכמה מגה אחרונים... ואין קשר למספר מקורות, יש קבצים של גם 2000 מקורות מלאים, שאת 99.9 האחוז הראשונים זה מוריד תוך כמה שעות אבל את האחוז האחרון זה לוקח לו ימים בלולאה כמעט אינסופית כזאת, עד שלבסוף זה מסתיים... מישהו יודע אולי מה הפתרון לבעיה?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  10. אני עורך סרט בתוכנה studio 9 וחלק מהמקורות שלי צולמו ב-NTSC וחלק צולמו ב-PAL. ואני ממש מתחרפן מלנסות לחבר ביניהן מבלי להתפשר על האיכות. כשאני מעביר את קטע ה-PAL ל29.97 FPS (ז"א- NTSC) התמונה מתפצלת לקווים שחוצים אותה לרוחב במיוחד בקטעים שבהם יש תזוזה רצינית. בבקשה, כל מידע יתקבל בברכה. אני יומיים כבר מחפש באינטרנט... תודה.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by ^Z^,

עם תמיכה מלאה בעברית. יש חיה כזאת?

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by xtract1,

כמו שאתם רואים בתמונה שצירפתי..הדבר הזה גוזל לי הרבה זיכרון...מזה הדבר הזה?! [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by MoRtZkInG,

היי, בתור סטודנט להנדסה אני משתמש המון במטלאב. השאלה היא האם יש גרסא של התוכנה שתומכת בעיבוד ב-64bit ואיזה גרסא זו. מור

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  14. Started by OmriF,

יש לי תוכנת NERO, ואני רוצה לדעת איך צורבים מספר סרטים על דיסק DVD? כשעושים דרך התוכנה Make a vcd disk, הוא מראה רק 700 מגה-בית מהדיסק. איך מסדרים שהוא יראה 4.7 ג'יגה? אני מעוניין לשים מספר סרטים על דיסק 1 ולראות אותם בDVD שהוא קורא צרובים ויש לו גם אופציית DVIX.

• 7 תגובות
    • 6.5k צפיות
  15. Started by dd7,

אפשר בבקשה רעיון ללוגו לחברה שמייצרת מיטות דוגמאות יתקבלו בברכה תודה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  16. Started by dragon772,

שאני רושם בהפעלה convert e: /fs:ntfs אז הוא פותח חלון דוס שכותב שהכונן הוא FAT32 ונותן לי לרשום משהו מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by MoAv,

מישהו מכיר אולי מפה של ישראל ואירופה שתומכת ב-XP וGPS עם USB ? אני פשוט קונה רסיבר של GPS למחשב נייד לאוטו ומחפש תוכנת מפה שתומכת ב-XP ולפי מה שהבנתי אין הרבה כאלה.

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  18. Started by nir1992,

כמה פעמים ביום קורה לי שהמחשב לא מגיב ונתקע, כל כך נתקע ש-ctrl+alt+delete לא עוזר וצריך לאתחל אותו מהכפתור של ה-restart , אבל שאני עושה ctrl+alt+delete אני רואה שהמעבד עובד במאה אחוז ויש שני תהליכים שתופסים לבדם את כל הנפח פעולה שלו , לשניהם קוראים dumprep.exe כל אחד מהם תופס כל הזמן כמעט 50 אחוז ואני לא יכול לסגור התוכניות הלא מגיבות דרך "סיים משימה" הרגיל . מה זה הקבצים ואיך אני מעיף אותם?,היתכן שיש לי וירוס או שהמחשב לי מפוצץ בתוכנות ריגול עד כדי כך שהוא לא מתפקד ? איך אני פותר את המצב? :s05:

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  19. Started by MilkMan,

כול סרט שיש לו סיומת AVI פשוט לא עובד, לא ב Bsplayer לא בVLC ולא ב WMP. יש לי את הקודק K-Lite Codec Pack,והורדתי עוד כמה קודקים של AVI אבל כלום לא פועל. אה וזה בכול סירטי AVI לא רק אחד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by bugosdckh,

בס"ד שלום אני מחפש תוכנה טובה (אני יודע שיש הרבה ניסתי אבל האיכות לא טוב) שממירה מקובץ AVI של 13GB לקובץ DIVX ל 700MB אורך הסרט הוא בערך שעה וחצי. האיכות שיוצאת לי מתוכנות אחרות לא טובה ( במיוחד שיש ריקודים או שהסרט זז מהר) לעומת זאת סרטים שמורידים מהרשת לא רואים את הבעיה הזאת. האם מישהו יודע איך לעשות זאת מקצועי? תודה

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה מוזרה ביותר ב- Internet Explorer שהחלה שלשום. כשאני מנסה להכנס לאתר אחד ספציפי, הוא רושם למטה done אבל לא נכנס לאתר. עד שלשום הייתי נכנס לאתר לעיתים תכופות ללא בעיה. כשמנסים להכנס ממחשב אחר בבית לאותו אתר אין בעיה. ניסיתי למחוק את כל הקבצים הזמניים של הדפדפן ואת ה- cookies, אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  22. בזמן האחרון בזמן שנאי גולש באינטרנט קופץ לי דו"ח שגיאות ואז כרגיל אני לוחץ על: "Dont Send" והאקספלורר נסגר.... לפעמים זה לא קורה לפעמים זה קורא כל כמה דקות מה זה.. איך פותרים את זה אבא שלי כבר קיבל עליי קריזה רוצה לזרוק את המחשב !! מה אפשר לעשות !? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  23. ראיתי יש מלא תוכנות שכותבות למשל שהאינטרנט שלך ישתפר ב100 אחוז ....... זה בכלל אפשרי? :s05:

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  24. אני צריך שתכתבו לי שמות של תוכנות באמת יעילות לניקוי טוטאלי!! של המחשב! תודה מראש עומרי

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by hd500,

שלום. ראיתי שאפשר לשדר איתה לייב בבלוגים, או אפילו במסנג'ר עצמו. (שזה מזהה את זה כמצלמה, או משהו בסגנון) יעני שרואים את כל המחשב עצמו וכו'.. (שולחן עבודה, וכל פעולה שעושים במחשב) השאלה איך אני מתאים את התוכנה למסנג'ר? איך אני מפעיל במסנג'ר את זה, בשביל שיראו? כבר נכנסתי וסימנתי אנדליי על לייב וזה.. אבל אין, פשוט ללא הצלחה.. לא מצליח לשדר חי במסנג'ר.. אולי האם מישהו יודע איך להתאים את זה אחד על לשני? (אפשר גם לשדר במסנג'ר בלייב - בדוק!) אז מי שלא יודע , שלא יענה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים