תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנת עריכה לוידאו עד כה עבדתי עם Magix אבל אני מחפש משהו אחר ויותר מקצועי. על מה הייתם ממליצים לי? תודה,
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול באיזה תוכנה אתם נוהגים לשתף קבצים. אני אישית משתמש בכולם,אך העיקרית היא סבבה דיסי. הערה: "ביטורנט" או "אמיול" יכול להיות כל קליאנט שתרצו.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת טורנט טובה ומהירה שמורידה על מקסימום מהירות החיבור. פלוס אם תוכלו לתת לי אתרים עם קישורים להורדות תודה לכל העוזרים.....
-
- 19 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה להתקין ווינדווס 98 על מחשב שקיבלתי, ואין לי מאיפה להשיג fdisk, מכיוון שהboot disk של windows xp לא כולל את התוכנה (למיטב ידיעתי). אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאתר שממנו אוכל להוריד את התוכנה, או אם תשלחו לי במייל (oavinoam@hotmail.com) אגב, יש לי PM7 אבל אני צריך את אף-דיסק ספציפית --Vega
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
אם יצאה הגרסה כבר מהיכן ניתן להוריד את מורפיוס 2???
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה את הגרסא שמתעדכנת אוטמטית זו שמופיעה כאן: http://www.filehippo.com רק שתתמוך במערכת 64bit. בנוסף, מישהו מכיר מקור חינמי כמו filehippo לגרסאות של 64bit? אתר מעולה! תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אתר חדש עומד לעלות, ואני מחפש מאיפה לקנות תמונות עיצוב (רקעים, וכו') . אם יש אתרים חינמיים = בכלל פצצה. תוכן האתר הימורים. אשמח לתשובות, תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני כשבועיים עברתי מ 012 (1.5 מגה) לבזק בינלאומי (2.5) אני לתומי חשבתי שמהירות ההורדה תרקיע שחקים אך לצערי לא כך קרה, בד"כ אני מוריד על 10 ק"ב גג 20ק"ב , ובקבצים שמפוצצים סידרים זה מגיע גג ל 100 ק"ב סרטי HD שאני מוריד בקצב הורדה כזה (10 ק"ב) לא יסתיימו גם עוד חודש, וכידוע הסרטים הללו לא מבורכים בסידרים. אבל עדיין ניסיתי גם קבצים אחרים והמהירות לא השתנתה משמעותית וכמו שכבר אמרתי לא עלתה על יותר מ 100 קב"ש. אם נשווה לרגע ל 012 (המסלול היה 1.5 מגה) , כן הם היו חוסמים פורטים אחרים, אבל אם היה איזה משתף שהיה גם הוא לקוח 012 זה היה מוריד על מהירות שיא ב 1.5 מגה - 180 ק"ב ועכשיו כשאני על בזק אני מוריד גג על 2 ק"ב מכל IP ולאחר הצי…
-
- 11 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לאחרונה עברתי מהגירסה של ליאון בעקבות ההתפתחויות האחרונות וכל הגירסאות שניסיתי ממש לא זזות לי. יש לי חבילה של מגה וחצי וראוטר,כל הפורטים שלי פתוחים ואני מקבל HIGH ID אבל התוכנה מורידה לי בלילה משהו כמה 40 מגה בקושי למרות שיש לי איזה 8-10 הורדות ויש גם מקורות. אני יודע שיש לי קרדיט חדש אבל מה שמעצבן זה שיש לי עוד מחשב בבית (לא חלק מהרשת שלי) עם חיבור אינטרנט של כבלים,חבילה של 750,והתקנתי במחשב הזה את אותם הגירסאות אבל במחשב השני האימיול יותר מהיר. מה אני יכול לעשות? כבר שיחקתי עם כל ההגדרות וכלום לא עוזר. דיברתי גם עם בזק ונטוויז'ן הספקית שלי והם בדקו ואמרו לי שאין לי בעיה עם האינטרנט,בדקתי גם עם הספקית והורדנו איזה קובץ מהם וראינו שהמהירות היא 200 בערך אז הם אמרו לי שהכל …
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קבצים בMIRC מXDCC BOT ומהירות שלי היא מקסמיום 4K בעוד שחבר שלי מוריד ב 40K מאותו XDCC BOT לי יש ADSL 512K לו יש כבלים 750K בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
בעת הורדה מתוכנת שיתוף הקבצים UTORRENT אני מוריד רק קבצים חוקיים. התוכנה לא חסומה על ידי אף פיירוול במחשב, ביטלתי את כולם. למרות זאת אני מצליח להוריד במהירות שלא תעלה על 5 קילובייט וניסיתי כמה קבצים שונים. חשוב לומר שבתוכנה אחרת sababaDC אני מנצל את כל רוחב הפס - 650 קילובייט. שם אני יכול להוריד על 620 קילובייט בכיף. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום אני לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הנושא אבל החלטתי שפה זה מתאים יש כמה חבילות לאי די אס אל (מהירויות שונות)? אם יש לי את החבילה הכי מהירה , בתוך כמה זמן אני אוכל להוריד שיר של 4 מגה? אני בנתיים לא רוצה להזמין אבל אני רוצה לדעת ניתונים מאנשים אמינים ולא מבזק עצמה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עברתי לוינדוס 7 והמהירות גלילה של העכבר ממש איטית יחסית לXP!! הגעתי למצב של מספרים מטורפים של המהירות גלילה בהגדרות, דבר שנראה מוזר יחסית לXP. כמו כן ישנו תוסף מיוחד בדפדפן chrome שנקרא smode scoll נדמה לי : ואיתו גלילה של הדפים הייתה הרבה יותר נוחה. אך כשאני מתקין אותו עכשיו, אני בכושי יכול לגלול את הדף למעלה ולמטה. יש למישהו הצעות מה לעשות במקרה זה?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן WIN XP ו IE7 העלאת דפי האינטרנט איטית- האם תוכנת FIREFOX תשפר את זמן התגובה?
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
למישהו יש פתרון למכה הזאת של הXP, הוא צובר מלא זבל והוא נהיה איטי מאוד יש לי מחשב חזק בן חצי שנה שעובד כמו מחשב שלא פירמטטי שנתיים מישהו מכיר איזה תוכנה טובה שעושה סדר מנקה ..גורמת למחשב שיעבוד יותר מהר . אחרת האופציה היחידה שלי היא לפרמט את המחשב
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הדלקתי עכשיו הורדה בUTORRENT ושמתי לב לקפיצה במהירות ההורדה בכמה שניות ראשונות של ההורדה. אחרי זה המהירות ירדה ל-10-20 KB... (תמונה..) למה זה קורה ואיך אפשר לגרום לUTORRENT להוריד במהירות גבוהה תמיד? כמו כן, אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי למדריך טוב להגדרות של UTORRENT. כל מדריך שאני מוצא באינטרנט, משהו טיפה שונה שם ואני לא יודע מה לבחור.. אשמח אם מישהו ידע להפנות אותי למדריך שעובד הכי טוב.. (כמובן שיהיה נחמד אם הוא יהיה בעברית, אבל גם עם אנגלית אני אסתדר..) תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה לביטורטנט שלי במחשב הישן הייתי מגיע למהירות של 100 קילובייט ועכשיו במחשב החדש אני בקושי מגיע ל10 קילו בייט חשוב לציין שכרגע אני עובד עם ווינדוס XP SP2 ואז היה גירסה של SP1A והFIREWALL של הווינדוס כבוי למישהו יש רעיון מה הבעיה??
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בחבילה של 2.5M, עובד דרך ראוטר. הפורט של הטורנט (utorrent) פתוח והכל מוגדר בסדר. ובכל זאת, מהירות ההורדה מתייצבת על משהו מגוחך של 10kb (כמובן שישנם הרבה מאד אנשים על אותה הורדה) הורדה של קבצים מישראל מתבצעת על מקסימום, לפי קצב החבילה. דבר נוסף מעניין - ישנם מדי פעם קפיצות מטורפות של הטורנט הן בהעלאה והן בהורדה, שנמשכות שניות בודדות.. מישהו נתקל, שמע, מכיר או יודע מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מהירות ההורדה היא מאוד נמוכה משהו כמו 2KB מה לעשות? אני בטוח שזה לא מהשרתים עצמם כי שמעתי שיש אנשים שמורדים ב 10 או 20 לפחות
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ברשותי MESSENGER LIVE 8.1 והבעיה היא שלאחרונה (חודשים אחרונים) מהירות העברת הקבצים פשוט מזעזעת.. (לוקחות כמה דקות עד שעוברת תמונה מסכנה של חצי מגה, ואם שיר עובר אחרי חצי שעה בלי שגיאה בהעברה זה עוד מקרה טוב) . בדקתי אם יש איזושהי הפרעה , משום שבעבר לא נתקלתי בהעברה איטית שכזו , גם בגרסה 8 ובבטא שלה (גם בגרסה 8 היתה העברה איטית לאחרונה, ובעבר העברה חלקה ומהירה - אין לי מושג מה השתנה ) . בדקתי אם יש הפרעה מצד הפיירוול או האנטי וירוס (KASPERSKY INTERNET SECURITY) וגילתי שכל הפורטים הדרושים פתוחים.. ממה יכולה לנבוע הבעיה? עזרה תתקבל בברכה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי הגבלה ל20KB והאימיול מעלה על 10 בערך.. אין שום פיירוול חוסם ואין פה בעיה נראית לעין. מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין שגם החיפוש לוקח לא מעט זמן יש לי חיבור של 2.5MB ומה זה הדבר הזה שמחפשים קובץ מסוים ומופיע לי COPY OF אין איזה פילטר לדבר הזה?
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
גרסת ה- WINRAR היא 3.93 ( אני יודע שהיא די ישנה, השאלה אם החדשות בכלל משפרות דרמטית את המהירות ), מחשב בן קצת יותר משנה, I5 4 ליבות 2.8, דיסק שעליו התבצע הכיווץ- בלאק קאוויאר של ווסטרן- בקיצור, החומרה היא לא הבעיה. הכיווץ היה לקובץ ראר אחד, ולא חלקים, והתבצע לאותה מחיצה של הדיסק- בכל מקרה, הזמן נראה לי מוגזם לחלוטין- האם אני טועה, וזה פחות או יותר משך הזמן הנדרש?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-