עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כפי שמצויין בכותרת. אם אפשר כמה שיותר נוחה ופשוטה לתפעול (מיועד לאבא). אם יש תוכנה אחת שעושה גם וגם מעולה, אם אני זקוק לשתי תוכנית - בסדר. ניסיתי כבר All converter ואני חושב שהוא מצריך אותי להשתמש ב-Adobe מה שאני לא ומכן לעשות (יש Foxit Reader) וניסתי משהו שעונה לשם Word 3.5 שאמור להוסיף סרגל ב-Word - לא ממש עבד.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום אני משתמש במחשב A8R32-MVP Deluxe + כרטיס מסך 7800 מערכת הפעלה MCE 2005 אני קראתי את הנאמר על VISTA לא הצלחתי לראות משהו שמשפר לי את הביצועים במשהו לעומת מ"ע MCE שיש לי . השימושים שלי לראות סרטים +DVD +XVID על מסך גדול LCD האם מישהו מצליח לראות משהו במערכת VISTA שיהיה לי כדאי לקנותה ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Holography,

למשהו יש מושג מהו גודל ה-Avater המקסימלי מבחינת גובה\רוחב שנכנס ב-MSN Messenger? לקחתי תמונה ולא משנה עד כמה אני מקטין אותה המסנג'ר עושה לה Cropping למרכז התמונה ואת השאר זורק. ניסיתי גם להעזר בתוכנה Picture resize (שאמורה) לדעת לפלוט מתמונה נתונה avater מסנג'ר - אך ללא הועיל, המסנג'ר עשה Cropping למרכז התמונה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by uriya,

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה (אני חושב?!), יש לי את התוכנה הזו, bitcomet, אבל משהו לא ברור לי, למה היא לא נישארת על מהירות הורדה קבועה או לפחות שתהיה עיקבית, מה ז"א? לפעמים המהירות היא 175-181kb\s אבל לפעמים זה יורד ל-10-15 kb\s מדוע ולמה?, האם זה בגלל שהמודם שלי מחובר באמצעות usb למחשב או שזה בכלל לא קשור למהירות הורדה? (אני פועל באמצעות שיטת האילמניציה, קודם אני שולל את כל האפשרויות שבכלל קיימות), רוחב הפס שלי הינו 1.5 על 256. אנא עיזרו לי לדעת למה זה לא עקבי כ"כ!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by chenrp,

יש למישבו ניסיון איתה? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by dudi2002,

אני עושה עבודה מסויימת בחלקים בתוכנת הword של מייקרוסופט. הבעיה היא שאני מנסה לשמור כל פעם את החלק שעשיתי היום, ופתאום נתקלתי בבעיה. המחשב לא מצליח לשמור (save as), וכותב לי את השגיאה הבאה: error writing updated settings to registery. מה הבעיה? זה ממש מתסכל שאי אפשר לשמור.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by nokobik,

יש לי כרטיס מסך R9800Pro. אני רוצה לחבר אותו ל-TV ונמאס לי מה-CATALIST הכבד הזה של ATI. יש אפשרות לחבר ל-TV בלעדיו?

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by MK007,

כרגע יש לי רק כונן קשיח אחד שמסומן באות E השאלה שלי היא האם אפשר לשנות זאת ושיהיה מסומן באות C ?

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by nimrods,

שלום לכולם..! היום הופיע לי למטה בסרגל מין הודעה אם סמל אני לא זוכר כול כך מה היה רושם משהו אם אני צריך לצמצם קבצים או למחוק מכונן c טוב אז ניסתי לעביר קבצים/תקיות מ Program Files של c ל-Program Files של D ואז קפץ לי הודעה אם חלון כזה למטה מה אלי לעשות...? תודה לעוזרים...!! )nimrods)

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by Goliath,

היום אמא שלי באה למחשב לעשות עבודה בword , ופתאם היא מגלה שאין word. אין לי מושג למה ואיך, אבל זה לא משנה, אני חייב להשיג את הword חזרה. עכשיו שמעתי שיש כזו אפשרות של system restore - להפוך את המחשב למצב שהוא היה לפני כמה ימים, אני חייב עזרה איך לעשות את זה, כי אין לי מושג ובבקשה מפורט ולא רק תיכנס לפה ולפה ומשם תסתדר לבד - הכל!!

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

לאדע איך לקרוא לסוג התוכנות האלה אבל תוכנה שאני יכול לדבר עם מישהו באינטרנט אבל שיהיה אפשר להתחבר בלי שאני אצטרך להוריד את הגרסת סרבר של התוכנה ושהוא יוריד את של הCLIENT תוכנה פשוטה שתתן לנו לדבר באינטרנט ולא תעלה את הפינג מה מומלץ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by cousinIT,

קניתי R9800SE קיבלתי איתו דיסק של ATI באמצע התקנת הדריברים מופיעה ההודעה: "error extracting support files: the file or directory is corrupted and unreadable"

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Night,

אני לא יכול להאזין לדיסקים מקוריים במחשב, שיש בהם "בונוסים" (מצגת שעולה כשמכניסים תדיסק למחשב, עם תמונות וקליפים...). גם כשאני נכנס לכונן של הדיסק, אני רואה את הקבצים של המצגת והקליפים אבל לא את הקבצים של השירים. קניתי דיסקים מקוריים ואין לי בידיוק איך לשמוע אותם אין לי מערכת סטריאו (מי שומע במערכת היום? יש תמחשב..) וכרגע אני שומע בדיסקמן שחיברתי לרמקולים ~_~ לא שומעים משהו. יש תוכנה שמאפשרת לשמוע מהדיסק? אני לא רוצה להעביר את השירים (ripping).

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום!, אני מישתמש כבר שבוע בתוכנה ההצפנה הטובה הזאת שניקראת TrueCrypt, כדי שילדיי לא יגלו את הסרטים-הכחולים, (רחמנא ליצלן), שאנוכי מוריד מהאינטרנט.....אבל קורה דבר מאוד מוזר, כשזוגתי ואנוכי מסיימים ליצפות באיזה סרט קצר, או סרט לא מוצלח, פשוט אני עושה עכבר-ימני + delete , הוא שואל אם אני מעוניין ליזרוק את הקובץ ל-RecycleBin, ואני נותן לו כמובן YES....אבל אחרי שאני זורק סרטים דפוקים, או סרטים שסיימנו ליצפות בהם ואנחנו הולכים לישון מבסוטים מהחיים, ביום למחרת כשאני בא לנקות את סל-המיחזור, (כפי שהייתי עושה לפני שהיה לי את ה-TrueCrypt והייתי מוצא שם איזה 10סרטים שזרקתי), אני לא מוצא ב-RecycleBin שום-דבר....התיקייה חלקה ונקייה, כמו טוסיק של תינוק אחרי החלפת-חיתול.....ואל תציעו ל…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. האם יש את זה רק בוויאמנפ או גם ה-WINDOWS MEDIA PLAYER?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DJ Luminus,

אני מנסה להתקין 7.10 MS-DOS על דיסק קשיח Western Digital 640GB SATA, אבל בכל פעם תכנת ההתקנה מפסיקה לפעול. בתחילת ההתקנה יש לבחור באחת מתוך ארבע אפשרויות כאשר האפשרות הראשונה היא להתקין את MS-DOS 7.10. אחרי שבחרתי באפשרות הראשונה קיבלתי את ההודעה הבאה: "Now loading MS-DOS 7.10 installation disk... Running DOS71INS.IMG Emulating CHS 80/9/2" ואז תוכנת ההתקנה הפסיקה להגיב. מדוע זה קורה? האם קיימת דרך לתקן את הבעיה, או שעלי להמשיך להשתמש בכונן ה-IDE הישן שלי?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by oba3k,

אני כותב את ההודעה הזאת על IE8. בינתיים זה נראה ממש נחמד - למשל יש בדיקת איות של בבילון. הדפדפן תומך סטנדרטים די טוב ובגלל זה אני צריך להריץ אותו במצב תאימות לIE7 :'(. דבר אחד שממש השתפר זה הגלילה. הגלילה ממש חלקה גם במצב הסופר גלילה של הmx revolution. בהמשך אני אתן ביקורת קצת יותר מקיפה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. חשבתי לנסות את עצמי ברקעים.. עשיתי את זה ממש עכשיו 10 דקות אבל אהבתי את מה שיצא, יש לזה את המראה הוויסטי הזה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by nitro_6,

שלום, עוד מעט אני משתחרר מהצבא וחשבתי ללמוד אנימציה, הלכתי לכמה ימים פתוחים מכללות ורציתי לקבל מכם קצת מידע על המקצוע, על המכללות בארץ וגם על דברים כמו פוסט פרודקשן ואפטר פרודקשן. ואם צריך לדעת לצייר? אין לי שום ניסיון בדברים האלה או בתוכנות כמו photoshop,maya ודומיהם למורות שהן מותקנות לי על המחשב. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. Started by BenM,

היי. אני חדש. אני צריך תוכנה, יש לי קליפ למשל, בפורמט mpg ואני רוצה לשנות לפורמט אחר. מישהו יכול לתת לי לינק או לפחות שם של תוכנה שעושה את זה? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 718 צפיות
  21. התחלתי לבנות מודל של בית בית קרקע עם חצר וחנייה קטנה אשמח אם תתנו לי הצעות הערות איך להמשיך בעיצוב , בטקסטורות וכו' כמו כן אני אשמח אם תתנו לי בערך את ההצעה להגדרות הכי טובות לרנדר של האובייקט לדו מימד אני עובד על מאיה 8.5 , אני חדש על התוכנה , עובד כשיוצא לי (סופי שבוע אני בצבא ) . בתודה מיכאל [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by nimrodim,

רציתי להתדכן בנושא. מזה מספר שנים אני משתמש ב NOD 32 ו SYGATE PERSONAL FIREWALL PRO. הבנתי ש SYGATE נרכשה ע"י סימנטק :\. לאחר שמאסתי קצת ב NOD32 ניסיתי את KASPESRKY TRIAL היום ללא הצלחה. המחשב נחסם לחיבור אינטרנט (דרך ראוטר SPEEDTOUCH) ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. - חזרתי ל NOD32 הגרסא האחרונה...אבל אינני מרוצה ממנה עדיין. אולי למישהו יש פתרון לגבי הקספרסקי? עכשיו לגבי FIREWALL - האם לדעתכם כדאי לעבור מה SYGATE אליה התרגלתי שנים רבות? אני ממש לא אוהב את ZONEALARM ולכן המלצות לגבי FIREWALL אחר יתקבל בברכה. - האם למישהו יש נסיון עם COMODO?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by orlupo,

עזבתי את הנורטון, עברתי ל-AVAST. עכשיו יש וירוס שבבדיקה של BITDEFENDERE און ליין הוא מוצא אבל ה-AVAST לא מוצא... האם לעבור שוב? בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. את התוכנה מפתח ישראלי שגר בתל אביב, והוא מחפש בטא טסטרים. התוכנה נקראת Rodi. ובנוסף לחיפוש מובנה היא יכולה גם להסתיר את הIP שלכם. (בעיקרון דומה לIP Spoofing) מאחר ואני עייף לא אפרט כרגע איך זה עובד, אלא רק אתן לכם לקרוא בעצמכם את המקור. http://blogs.zdnet.com/open-source/?p=303

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by elad-k1,

שלום קופץ לי הדבר הזה של ה60 שניות אני לא יודע מה זה ניסתי לעשות הכול 1)הרצתי את האנטי וירוס (קספרסקי) 2)הורדתי מימקרוסופט עידכוני אבטחה 3)הרצתי את הכלי להסרת תוכניות זדוניות. ואין ואני לא מוצא כלום וכול פעם שאני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה דק' זה עושה לי ת60 שניות מה עושים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.