אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
זה הכרטיס עם ה-pcb היותר טוב אבל עם הקירור הסטנדרטי של 9800pro ,רציתי לדעת מה היא טמפ טובה בשבילו ואם אני צורב לא ביוס של xt האם יופיע לי החיישן טמפ???
-
- 8 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אז כן כן החלטתי שזהו נימאס לי מהאי יציבות של הלוח ועשיתי זאת ועוד בהצלחה חח וולט מוד ללוח שלי עשיתי את זה droop mode ואני מיתכוון אולי גם לעשות את הagp mode בכול מקרה מקודם היתי מגיע ל1.6 וולט למעבד ולא יכולתי לעבור את זה עם הייתי עובר לא היה פוסט ללוח משום מה.. וגם ב1.6 וולט בביוס המתח היה יורד גם ל1.456 וזה היה גורם לאי יציבות מאד רצינית בלוח ועכשיו אחרי הוולט מוד!! אני מכוון את הביוס על 1.6 וולט במקורי נימצא על 1.68 ברגיעה ו1.65 בעומס לא יורד מ1.65 לא משנה מה אני עושה!!! כך שהמוד בוצע בהצלחה ועם חיוך חח עכשיו הבעיות!! בזמן שבדקתי את הוולט של המעבד עם התוכנה של הלוח בדקתי גם את הוולט של הספק tt buterflay 480w על 12 וולט ( ולידע כללי אף פעם לא בדקתי את הספק הזה חח)…
-
- 18 תגובות
- 980 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק ל2300 מגה הרץ ומשום מה לא מצליח לעלות אותו יותר למעבד שבחתימה וכשאני מנסה להפעיל אותו ב2400 מגה הרץ כתוב לי שהוא עולה שהאוברקלוק נכשל ויש לי או לחזור לסטוק שלו או ללכת לביוס ולשנות. בקיצור המעבד רץ ב34 טמפרטורות במנוחה ו41 במאמץ. ובסטוק 32 במנוחה ו40 במאמץ. עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לעבור איתו את ה2300? יש לי ליבה new castle 1.550V ניסיתי לעלות ל1.6 וגם לא עבד לי. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
על המעבד יש צלעות קירור. בסדר. על הצלעות קירור מורכב מאוורר. בסדר. עכשיו איך בעצם הדבר הזה מקרר את המעבד? מה קורה שם בפנים? האם המאוור וההיטסינק בעצם מקררים ממש את הליבה? או שפשוט מנתבים את האוויר החם הרחק ממנה כדי שתתקרר מעצמה אבל יותר מהר (?) אם אפשר אותו הסבר לגבי קירור מים וגז תודה ענקית לעונה המלומד.
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. אני רווצה לדעת מה המגבלות שלו מבחינת חום הכוונה מתי כבר קיימת סכנה לכרטיס יש לי את הקירור סטוק של הכרטיס הזה. תודה אופק
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
-
-
תתנו עצות מה עשיתי לא טוב (עם עשיתי לא טוב בכלל) והעם זה מכובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
http://forums.legitreviews.com/viewtopic.php?t=1570 המכפלה נעולה ואי אפשר לשנות מתח בביוס :pissed: . אבל: 1) 28 שניות ב SUPER PI על מתח מקורי זה נחמד בתוספת DUAL DDR ו AGP8 2) אינטל חותכים את מחירי הדותן (אסוס בטח לא ידעו על זה מראש :) 3) מעניין מה זה יעשה עם עדכוני ביוס ו\או V MODS.
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
יש לי לוח p4ita ECS elite group ומעבד p4 1.7Ghz 423pin זכרונות RDRAM 4*128 במהירות 800MHZ קירור יש איזה אפשרות לעשות קצת OC למערכת הזאת אם כן.. תנו רעיונות איך להתחיל מה צריך לשנות בביוס... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלומות, אני מחפש לקנות מאורר\איטסינק למעבד שלי ואני לא יודע בדיוק מה אני רוצה :s05: הבנתי שהמעבדים PRESCOT מתחממים ...ואני רוצה לתקן את המצב, אין לי בעיה של תקציב ... P4 3.0 Socket 478 לא מבצע OC ,תודה רבה,
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אם יש איזהו מוד מX850PRO לX850XT או X850XT PE... ואם יש מוד מX800 לX800XL...תודה...
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות של מתחיל בנוגע למערכת קירור מים 1. היום קנתי משאבה של ATMAN (דגם AT-203) משאבה די חזקה 2000 ל/ש , גובה ראש 2 מ' אחרי שקניתי שמתי לב שהיא מתחברת לשקע 240V האם זה בטיחותי כי המשאבה טבולה :s05: כ"כ אני יצתרך להכין מפסק למשאבה אם למשהו יש כזאת משאבה אני ישמח אם לומר לי איך היא (מבחינת רעש וחיבורים חשמליים) שאלה אחרונה לגבי המשאבה האם היא גורמת למים להתחמם (טבולה כמובן). 2.באיזה סדר ממולץ לחבר את המערכת = משאבה ---> ראדיאטור ---> בלוק קירור או הפוך 3.איפה ניתן לקנות צנרת רגישה ל UV או לחלופין נוזל (בארץ כמובן) 4.מה אתם אומרים על הבלוק קירור הזה של TT http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0010waterblock/cl-w0010.htm תודה
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 800. לוח אם אינטל . האם כדאי לעשות אובר למעבד? האם אני ירגיש הבדל? או שלא כדאי לקחת סיכון? יש לי קירור טוב מאוד!!!! מאוד! (לכל החלקים במחשב) תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
לאחרונה אני שומע את המאוורר של המעבד מתאמץ יתר על המידה ומוציא קולות מעבר לגדר הרגיל. איך אני מחליף מאוורר למעבד? איפה אני קונה כזה מאוורר, ומה המחיר בערך? האם ההרכבה של המאוורר מסובכת ומצריכה ידע מקדים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 399 צפיות
-
-
או קי .... אז אני מנסה להעלות את המהירות של המעבד אפילו ממש קצת ולהוריד קצת את הזכרונות וגם לכוד זה לא עבד...שיניתי הפעלתי את המחשב והוא התחיל לצפצף....מה לעשות.מפרט: p 4 nortwood mpga 478 asus p4sgx-mx 512 mbytes ddr-sdram
-
- 8 תגובות
- 521 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הסתכלתי בspeedfan ואני רואה 52 מעלות הסתכלתי בsandra והיא הראית לי 36 מעלות (המעבד) אז למה speedfan וsandra מראות לי טמפרטורות שונות? אולי אני לא מסתכל במקום הנכון? מה זה temp1? temp2? temp3? ???
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
יש לי: ASUS P4SGX-MX (זהה לP4S533) P4 1.7GHz Williamette קירור של Thermaltake - http://www.tr2tt.com/products/coolers/m10se/m10se.htm 256MB DDR400 NCP 256MB DDR400 A-DATA הFSB הוא על 100 המעבד 100X17. טמפרטורות: במנוחה 33-35. אחרי 10 דקות של פריים: 43-44. תודה...
-
- 7 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי: מעבד Pentium 4 1.5Mhz Willamette (זה הישן) לוח אם (Asus P4T (Chipset 850i זיכרון Rd-Ram 4X128 Samusung אני לא מוצא בשום מקום מאוורר סבבה שמתאים לחיבור הזה!!! אני רוצה לעשות אוברקלוקינג ולא מצליח יותר מ 1650 כי פשוט אין אפשרות כזאת באוטומטי ואם הולכים על הכפלה ידנית אז ברגע שמעלים את הBUS יותר מ 110Mhzאז המחשב מצפצף או מתכבה... (המכפיל של ה 15 נשאר קבוע משום מה) בבקשה תעזרו לי, אני יודע שזו חומרה קצת ישנה, אבל please.... בתודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
יש לי Sapphire Radeon 8500LE 128MB DDR 128BIT אני מרגיש כאילו הוא כבר לא "סוחב" במשחקים חדשים.... עכשיו השאלה היא אם כדאי לעשות אוברקלוק כי אוברקלוק משפר רק את מהירות הכרטיס ולא את היכולות הגרפיות שלו... בכל מקרה... אתם יכולים להמליץ לי על חומרים לאוברקלוק וכמה לדעתכם אני יכול להגיע (במהירות) ? תודה ! ! !
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
אני חייב עזרה דחוף לפני שבוע וחצי בערך נשרף לי משהו בלוח הוא לא נידלק וקיבלתי חדש עכשיו כשאני מנסה לישלוט במאוורר דרך ה Ai Booster הוא פשוט לא מגיב יש לי לוח Asus P4P800-SE גם שאני מסובב ת וסת מהירות למינימום הוא נשאר על איזה 6000 סיבובים לדקה וזה דיי רועש..... מה אני יכול לעשות ? "HELP"
-
- 5 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש בכל העסק ויש לי כמה שאלות.. אני רוצה לקנות חלקי מחשב טובים וחדשים ולבנות מארז יפה (מודינג) בשביל החידוש, הכיף שבבנית המחשב והיעילות חשבתי להתקין מערכת קירור מים במחשב א. מידותיו של המחשב המיועד הם 40X30X30 (ממש קטן) ב. אני לא יודע מהו הגודל המינימלי האפשרי של כלי המים במערכת קירור המים? ג. האם זה מסוכן לבצע קירור מים במחשב עם חלקים יקרים וטובים? ד. האם מערכת קירור מים מקררת את כל המחשב ובכך מחליפה סופית את המאווררים? ה. האם יש לכם הצעות או המלצות בקשר למחשב שאני מתכנן.... ו. תודה ואני אוהב אותכם
-
- 7 תגובות
- 485 צפיות
-
-
זהו, נמאס לי לחפש ולשאול אנשים אם אלה מאווררים טובים או לא אז אני שואל אותכם. הבקשה לרובה בכותרת, ה 90 ש"ח (מקסימום 110) זה לשני המאווררים, מאורר שיתאים לפאנל של שני מקומות איפה שהסידירום צריך להיות משהו כמו .85 עכשיו בבקשה שהמאווררים יהיהו בסדר, הכוונה שלא יעשו רעש של מטוס, שיגיעו בזמן (אם בכלל) וכל השאר... תודה מראש slim_shady
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
Holy J - זה מיועד בשבילך ספצפית ולכל המעונין. מה יקרה אם תנסה לקרר GPU עם פלטייר 170W 20A על 5 VOLT. (החישובים אמורים להיות נכונים במידה והפלטייר הוא של 12 VOLT במידה ו VMAX=24VOLT אז הדיון לא נכון! - ראה דיון בסופו) ע"מ לחשב את יכולת הקירור של הפלטייר ב 5 VOLT יש להשתמש בנוסחה הבאה: Q=2*Qmax*I%-Qmax*(I%)^2 כלומר אם נכניס את הנתונים נקבל משהו בסביבות 110 W יכולת קירור של הפלטייר. די והותר לכרטיס מסך. צריכת החשמל של הפלטייר על קו ה - 5 VOLT תהיה: 5*12\5*20 = IV = כ 42 WATT (עוד 42 WATT לצריכה - יש לבדוק אם הספק יוכל לעמוד בכך). במידה ו VMAX=24 אז יכולת הקירור ב 5 VOLT תהיה 63 WATT וצריכת החשמל תהיה 20 WATT - כאשר תריץ אותו על קו ה - 5 VOLT. במידה ו VMAX=24 אז יכולת הקירור …
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-