אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
חודש הבא קונים לי מחשב חדש ואני רוצה לקנות את גוף הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7266 רציתי לדעת אם אני יוכל להלביש על גוף הקירור מאוורר 80 מ"מ, ולא מאוורר 92 מ"מ. יש אפשרות כזאת?
-
- 8 תגובות
- 445 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול וולקנו סליינטבוסט של טרמלטייק(קירור ממוצע ומטה..) , והמעבד שלי על 1.95וולט יושב על מקסימום 45מעלות במאמץ! , זה לא יאמן פשוט , אני מכוון לעבר ה2500\2550 ומקסימום של 2.1V(אני לא רוצה לתת לו יותר) , בקיצור , בישראל , אין עוד מישהו חוץ מThe Byter שעבר את ה2400מגהרץ בAMD עם ליבת Thoroughbred על קירור אוויר ממוצע(ומטה) המעבד יציב לגמרי בכל המבחנים ועבר פריים כל הלילה אתמול. תמונות(Vaild של CPUZ יעלה בערב כי פשוט שכחתי לעשות אתמול , וכרגע אין לי כל כך זמן) : עריכה : שחכתי לומר שזה רק אוברקלוק התחלתי , לא היה לי כמעט זמן להתעסק איתו , מחר שיפורים.(היום רופא שיניים :PP) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבירם! אני מחפש גריז דיאלקטרי למעבד בשביל הקרור גז שלי איפה אני יכול למצוא בארץ לא נעה ולא פנדה יכולים לעזור לי... למרות שפנדה הציעה לי רעיון עם ארטיק סילבר אלומינום או משהו כזה והם אומרים שהוא יתאים גם לקרור גז (לעבודה עם מינוס) מה אומרים זה יתאים? ועם לא אז איפה אני יכול להשיג גריז דיאלקטרי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
http://www.techniz.co.uk/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=219
-
- 7 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום! אני כבר יותר מחצי שנה סובל עם המאורר סטוק של ה-P4.. ובזמן האחרון התחיל קצת להמאס לי.. (גם מהתחממות של המעבד ובעיקר מהרעש..) מרוב הסקירות שקראתי הבנתי שביחס של מחיר-ביצועים-שקט, הכי משתלם הוא ה-CNPS7000B-AlCu של זלמן.. ועכשיו שיש גם מהדורה עם לדים, בכלל טוב.. הבעיה היא שבדקתי באתר של זלמן.. ויש שם רק מעט מעוד לוחות ברשימת לוחות תואמים.. (כנראה שהתעצלו להוסיף עוד..). עם גוגל גם לא הלך לי.. כל פעם קיבלתי תוצאה שקשורה או ללוח או לקירור.. שום תוצאה של בנאדם עם הלוח הנ"ל+הקירור הנ"ל.. (יש איזה 500 תוצאות.. לא בדקתי את כולם כמובן..) קיצור מישהו יודע אם יש לי אפשרות להשתמש בקירור הזה עם הלוח שלי? ואם לא יש המלצה אחרת לקירור שקט עם ביצועים טובים יחסית ומחיר סביר, שכן י…
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
שלום רב, כפי שניתן לראות בתמונה למטה, התוכנה SpeedFan מזהה לי המון טמפ' במחשב.... רציתי לדעת רק מה היא Temp3 שזה מינוס 48 מעלות, מה זה Local Temp שזה 40 מעלות, מה זה Remote Temp שזה 8 מעלות ומה זה ה-Temp1 למטה של ה-38 מעלות... בנוסף יש בפי שאלה חשובה: כפי שניתן לראות בצד שמאל למטה, ניתן לשלוט על מהירות המאווררים 1 ו-2, 1 הוא של המעבד, בו איני נוסע, 2 הוא של המאוורר שמתחת לספק, שאותו אני שם על 5% כשאני הולך לישון וזה באמת עוזר ומאיט אותו קצת. הבעיה היא שאין שם 3, המאוורר שמכניס אוויר בקידמת המארז... רציתי לדעת איך אני יכול לשלוט על אותו מאוורר כדי להשקיט אותו גם. תודה רבה http://forums.ort.org.il/files/175/2206910/1598722.PNG
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איך הקירור שמגיע עם ה-AMD64 סוקט 939? למחשב שלא נועד ל-OC. הכי חשוב זה כמה רעש? תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש את המארז של צנברו (מארז מעולה ! ונוח ביותר !) אבל הוא לא בידיוק מאוורר ביותר (עד 90 מ"מ מקדימה ו 120 מ"מ אחורה ) אני בכל מיקרה רוצה יותר . מבלי לכער את אותו (כלומר בלי מאווררים מכניסים בדלת ) טוב אז נישאר הגג אבל משם עדיף להוציא אוויר אבל יהיה רק 90 אחד שמכניס ושני 120 שמוציאים ... אפשרי ? יעיל ? ואז ניזכרתי בויכוח (פה קוראים לזה ת'רד ;D) שקראתי שאפשרי לקרר את המחשב אפילו טוב יותר רק אם מאווררים מוצאים כי הם יצרו תת לחץ והאוויר בעצם ישאב מכל מקום במארז (גם האבק ישאב מכל החדר ... :'( ) אז למה אני שואל אם אני זוכר את זה ? כי אני לא זוכר/יודע אם מישהו ניסה ואיך זה עבד . ועוד דבר אחרון איפו אני יכול לימצוא נתונים על ה 120 מ"מ שמגיע איתו ?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הנה רשימת המתמודדים : AFB1212SHE AFB1212VHE WFB1212H WFB1212HE WFB1212HHE WFB1212M WFB1212ME מה שמצחיק הוא שיש כמה עם אותו שם אז לא כתבתי אותם אני צריך לדעת מה העדיף ביותר ביחס של CFM/DBA
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש איזה רשימה של לוחות??.. ומה עם הלוח של DFI?? (ה lanparty nf4 ultra-d)..
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נורא חדש פה זה השאלה הראשונה שלי שמעתי שאם משייפים היטסניק(צלע קירור) מלמטה היא תוליך חום יותר טוב האם זה נכון???
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מארז חדש ורציתי לדעת איפה למקם כל מאוורר איזה גודל הוא צריך להיות והמלצה לדגם (אם אפשר) זה המארז:http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5489 ואלו הם הגדלים: עומק: 580 מ"מ רוחב:210 מ"מ גובה:480 מ"מ
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני כאמור חדש בכל חדש בכל נושא הOC ,מה שסה"כ עשיתי עד כה זה להמהיר את המעבד שלי מ-1.8 ל-2 וגם את הזכרון המהרתי קצת אני אפילו לא זוכר איך אבל זה היה בביוס..... קניתי מארז חדש שמקרר את הלוח והמעבד קצת יותר טוב והטמפ' כעת 45 מעלות מעבד ו-25 מעלות לוח מבחינתי שהמעבד יהיה על 60 מעלות קבוע והלוח על 35 מעלות קבוע. כך שיש פה מקום לOC , פה אבקש את עזרתכם: איך אני ממהיר את המעבד עוד, לכמה להמהיר אותו, מה קורה בינתיים עם הזיכרון והאם יש עוד דברים שעלי לדעת קודם? הרכיבים: לוח ABiT NForce NF7 v2.0 מעבד AMD 2500+ שזה בעצם 1.8 היה ועכשיו הוא 2, כאמור זכרון 512mb של GEIL עם קירור עליו תודה רבה לכם חבר'ה יקרים שבוע טוב
-
- 22 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לומר לי אם אני יכול להשתמש בקיור הזה Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP למעבד amd athlon xp 2500+ עם לוח n-force2 nf7-s2 של abit וכמובן אם יש למישהו הצעה לקירור אוויר טובה יותר שתתאים לנתונים אני ישמח לשמוע בתודה: djez26
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום חברים... אני בא לספר משהו מצער נורא :s07: אני מתכנן לבנות עכשיו מארז מפרספקט מלא לכול המחשב שלי כולל הקרור גז וכו כו (חתימה) ומתי שפירקתי את הלוח והמעבד בשביל למדוד מידות וכאלה.. אז ראיתי שיש חורררררררררררררר על מעבד שלי :kopfpatsch: כולי בבאסה.. מה יש מצב שהמעבד גמור? את המחשב לא הדלקתי כבר איזה שבועיים כי אני בבסיס ועם כול הפרויקט כוו וכו וכו.. אז מה אומרים הלך המעבד או שאפשר לעשות משהו איתו אחריות וכאלה הינה תמונה מצערת..... נ.ב אני מחפש גריז דיאלקטרי בדחיפות איפה אפשר למצוא?שוב תודה.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אליו מבין 2 הגופי קירור הללו יותר טוב? (למעבד את'לון64) ***עריכה*** אם אפשר גם המלצה למאוור 120mm שחור, כמה שיותר שקט בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 403 צפיות
-
-
2X512 PC4400 LE 2.7 ג'יגהרץ @ 1:1 (300) - 2.7 וולטעז'. אתן לתמונות לדבר... 8) יציב לבינתיים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו לפני כמה ימים הזמנתי מחשב חדש ופתאום עכשיו חברים שלי ניכנסו לכזה קטע של OC ורציתי לדעת אם אני אוכל לעשות משהו מעניין עם המחשב שלי ואם כן אז בקצרה לאיזה חלק לעשות ואיך לעשות כזה הוא המפרט של המחשב החדש והאהוב שלי: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN - מעבד GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 - לוח PDP DDR400 512Mb פעמיים - זכרונות Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA - דיסק קשיח POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB - כרטיס מסך LG GSA-4163B BULK - צורב DVD Teac Floppy Drive 1.44 כונן דיסקטים A-TOP Alien PC Gaming Server yellow 500W - המארז ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series - ספק כוח אני יודע שיש כאן דברים שממש לא קשורים לאוברקלוקינג אבל אני גם ל…
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
גם השוואה עם XP-90 וXP-120... http://www.systemcooling.com/thermalright_xp-90c-01.html
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
שלום יש לי geforce4 mx440 agp 8X 64MB ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק תוכלו לעזור לי הכרטיס עצמו הוא של ASUS הנה תמונה שלו: http://img150.exs.cx/img150/5053/278l8ws.jpg לכל העוזרים תודה רבה מראש :yelclap:
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש מארז פול טאוור, ללא ספק, ואפילו ללא מאווררים לא עקרוני יש לי הכל העיקר שיהיה בו 6 מקומות 5.25 ,הרבה מקומות לדיסקים קשיחים, והרבה מקומות למאווררים מישהו יודע על משהו כזה??? עד ה500 שקל
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלחתי אליכם תוצאות ומה כלום כאילו בלעה האדמה, קשה להאמין נכון אבל הבאתי את כל ההוכחות ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של לידטק 6600gt במשחקים הטמפרטורה של הכרטיס היא 60 עד 66 מעלות זה טוב? עם לא מה עושים
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת די איכותית של amd 64bit 3000+ עם זיכרונות ballistix המעולים ולוח אם המוזכר מעלה. המעבד מקורר על ידי מאוורר של Tt והמארז מקורר גם הוא היטב. הבעיה שאני לא מצליח להמהיר את המחשב. כל ניסיון לעשות אוברקלוקינג ולו הקל ביותר מסתכם במערכת שלא עולה אני לא מצליח להבין למה ואיפה הבעיה ... אני מעלה את FSB ב 10 מגה הרץ וכבר כלום לא עובד! יש למישהו רעיון/ השערה/ ניסה בעבר להמהיר מערכת דומה? תודה מראש, ניר
-
- 3 תגובות
- 454 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור ממעבד amd בלי המאוורר שלו, האם אפשר איכשהוא לחבר את זה לכרטיס מסך (6800gt) מהצד השני, ז"א לא מהצד שיש כבר מאוורר.
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-