עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב יש לי מעבד 2.4C עם 2 סטיקים של זכרונות של מושקין 400MHZ DUEL DDR 512MB על לוח ABIT 1C7-E2 הבנתי איך פותחים את מכפלת המעבד, ואני עדיין רוצה להישאר בקירור רגיל (לא לפתוח את המארז ולהוסיף מאוורים וכולי) יש לי 2 מאוורים על המארז 120MM ועוד 80MM 1. לאיזו טמפרטורה מומלץ להגיע במעבד כדי לא לסכן את המעבד ? 2. איך אני מסנכרן את הזכרונות להתאים למהירות החדשה של המעבד ?? 3. מהי מהירות סבירה שלא תסכן את המעבד יותר מדי ?? תודה

• 53 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. עשיתי אובר קלוק לכרטיס הזה (יש לו יכולות אוברקלוק חבל"ז) והטמפרטורה במאמץ 80 מעלות - זה סביר ??? או שכדאי להוסיף אמצעי קירור כי אני קצת לחוץ בכסף ולא מתאים לי להוציא עוד על המחשב דרך אגב הכרטיס בחיבור AGP אם זה משנה משהו עוד שאלה המעבד מגיע ל 55 -60 מעלות במאמץ (גם כן אוברקלוקינג) סביר או להוסיף קירור (מעבד של פנטיום 4.2 )?????

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. חברה נגיד שקניתי דבק טרמי ועכשיו אני מעוניין להדביק דברים כמו צלעות קירור וכאלה לזיכרונות וכו אני יכול להשתמש רק בדבק לא צריך משחה טרמית או משהו? כאילו הדבק מדביק אתה זה והמשחה מה עושה ? <כותרת נערכה - לא ברור יותר?>

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  4. נראה כאילו אני צריל להחליף את ה HEATSINK יש לי מעבד XP ATHLON 2600 THOROUGHBER לוח אם Gigabyte GA-7VM400M שאלתי הראשונה האם זה SOCKET 462 או SOCKET A או שמה זה אותו דבר שאלה שניה האם אמצעי קרור שמצ"ב מתאים? http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=35-151-111&depa=1 ואחרון חביב קראתי את השרשור בנושא קרור ומאחר ואנני ידען גדול אשמח אם מיהו ימליץ לי בנושא (הטמפרטורה נמדדה גם בביוס וגם בתוכנת CPUCOOL ?) תודה

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  5. השאלה אומרת הכל חברים מה יותר טוב לקירור כרטיס מסך הקריסטל אורב המפורסם והטוב או האייסברקיו 4 של ונטק????

• 11 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by crovei,

צהריים טובים (: אני עכשיו לפני קנייה של קירור למעבד+לכ.מסך.. ויש לי קצת לבטים בנוגע למשחה הטרמית שעליי להשתמש בה.. הקירור למעבד הוא zalman cnps7000B alcu, והקירור לכ.מסך הוא Arctic-Cooling NV Silencer 5 - rev.2 (יש לי 6800GT). קיצור עד עכשיו הייתי בטוח ש-AS5 היא המשחה הטובה ביותר.. חוץ מכמה מקומות שבהם קראתי שהיא עושה קצת בעיות כי היא מוליכה חשמל.. (זה באמת יכול לגרום לקצר או בלאגנים אחרים? או שצריך להיות ממש מוכשר בשביל להרוס משהו איתה?) ולפני כמה ימים מצאתי כמה מקומות ששם היה כתוב ש-MX1 היא המשחה הטובה ביותר כיום ובנוסף לא מוליכה חשמל.. קיצור אני כבר מבולבל.. על מה כדאי לי ללכת? אולי בכלל להשתמש לכ.מסך במשחה שאני מקבל עם ה-silencer? קיצור אם מישהו יודע איזו משחה עדיפה…

• 14 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by dids22,

זה למחשב די ישן אם זה משנה ועדיף שיהיה בעברית אבל גם באנגלית בסדדר

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  8. בהנחה שאני נותן לו 200 שעות להתיבש????

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  9. שלום לאחר שהצלחתי להשיג את כל החלקים למערכת קירור מים שאני בונה (מערכת חיצונית) חסר לי רק נוזל מתאים, חיפוש בפורום לא הביא לי תוצאות ברורות (אנשים עשו מזה קוקטיילים ). תודה.

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. יש לי אפשרות להביא אותו מחו"ל, וקראתי את הכתבה פה עליו שרק היללה ושיבחה אותו, אבל באיזשהי ביקורת מחול קראתי שהוא לא טוב לאוברקלוק מה דעתכם? יחזיק אוברקלוק ?...

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  11. Started by bentzi,

שלום! ברשותי xfx geforce 6600GT עכשיו רציתי לדעת האם הטמפ' 60C טובה לכטיס מסך ועוד לא בזמן מאמץ, אם לא, איך אפשר לקרר אותו?

• 4 תגובות
    • 399 צפיות
  12. Started by yakir8,

אך המאורר הזה מבחינת שקט והכנסת אוויר ZALMAN ZM-F1 80MM

13. Started by ranyr,

קראתי בכל מני מקומות שעדיף תזמונים של 3,3,3,11 על 2,2,2,5 או בכל אופן בנוגע ל row active delay שיהיה על 11 ולא משהו יותר נמוך אני עובד כרגע על 2,2,3,5 230 mhz זה אופטימלי??

• 2 תגובות
    • 417 צפיות
  14. Started by GZA3,

איך אפשר לעשות OC שלא דרך הדרייברים המקורים בתוכנה ושהם כן ישמרו ולא כשאני עושה ריסאט אז הכל יעלם. עד היום מצאתי רק בדרייברים של אומגה ובדרייברים המקורים בתוכנה את האפשרויות ל OC אבל שתיהם יצאו ממש על הפנים. בתוכנה של הדרייברי (וגם בגרסאות העדכניות ביותר) פשוט שעושים ריסאט אז זה נימחק וגם התוכנה מאוד מאוד כבדה. באומגה סקריפט הדרייבר עצמו ממש על הפנים המשחקים עובדים לי רע מאוד (מבחינת מראה וביצועים ביחס לדרייבר המקורי) וגם פה יש את הבעיה של ה OC כשעושים ריסאט אז זה נימחק. ואם אפשר גם אפשרות לדעת טמפרטורות של הכרטיס.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Idanp,

יש לי בעיה בOC שאני מעלה את המהירויות מעל ל 445 בליבה ו 544 בזיכרון אני מתחיל ליראות ארטיפקטים בתוכנה במישחקים לא יש מצב שהיא מזייפת?!(ATI TOOL 0.24 BETA 7) הטמפ' במקס מאמץ בליבה 55 בזיכרון 50.. יכול להיות ביגלל שהזיכרון חם?או שזה סביר?(50 מעלות) או שזה הגבול של הכרטיס? >: זה התוצאה לבינתיים http://service.futuremark.com/compare?3dm05=772405

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by sh_idan,

3000+ , רוצה לעשות לו אוברקלוק על איזה קירור אתם ממליצים, ואם אפשר ציינו גם סדר גודל של מחיר ליד הדגם תודה

• 10 תגובות
    • 739 צפיות
  17. אומנם יקר אין ספק אבל האם זה נראה לכם שווה? וחוץ מזה אם הם מדברים על טמפ מתחת לאפס מה אם האיבוי?

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yakir8,

שלום שלום אני מחפש מאוורר למארז בגודל 80MM עד 40 שקל שהיה שקט ושיכניס הרבה אויר תודה מראש

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  19. האם גוף הקירור למעבד של זלמן מדגים 7000B CU יתאים לAMD 64 סוקט 939? יכול להיות שאני אקנה אחד כזה יד שניה, אך המוכר טוען שזה לא מתאים, וזה מתאים רק לסוקט 478 וסוקט A. יכול להיות שהוא טועה? שחיפשתי את הדגם הזה בגוגל, ראיתי שהוא מתאים להכל, אבל אולי זה מצא לי דגם חדיש יותר? תודה!! עריכה: ועוד שאלה, האם סוקט A = סוקט 462 ?

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by slater,

האם אני ישמע רעש ממש חזק אם אני ישים vantec tornado 92 על הxp 90 שלי? האם יש סיכוי שהוא לא יעשה רעש חזק בגלל שהוא בתוך המארז? או שהוא ממש ירעיש ולא כדי לי לקנות אותו? האם אתם יכולים להמליץ על מאוורר 92 חזק ואמין (שלא ישבר) שמגיע לבין 70-100cfm ויותר שקט?

• 1 תגובה
    • 357 צפיות
  21. Started by taotao,

עכשיו היא אומרת לי שהטמפרטורה בלוח היא 25 מעלות וזה לא זז ושהמעבד הוא 32 מעלות וגם לאא זז עכשיו אוורסט בכלל מזייפת ברמות של קופצת מ50 ל100 וכו עכשיו אני שואל אם זה הגיוני וסבבה או שיש לישהו תוכנה שבאמת יודעת תתוצאות ולא מזיפת או מחליטה לעצמה תטמפרטורות? אני רוצה לעשות OC אבל בגלל אשני לא יודע תטמפרטורות אני לא רוצה להיסתכן סתם

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by taotao,

אני מוריד עכשיו תתוכנה 3DMARK יצא לי לקרוא כמה וכמה הודעות ולפי מה שהבנתי היא לא לOC עצמו אלה רק לראות תוצאות של לפני ואחרה ראיתי המלצות לתוכנות כמו ATI TOOL אני שואל אם זאת גם תוכנת בדיקה לפני וארה או שאיפשר לעשות איתה OC לכרטיס מסך כמו שלי NVIDIA FX 5700LE256MB DDR

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by m0tek,

שלום חברים , מאחר ואני חדש - אשאל שאלה טיפשית אך הכרחית נגמר לי נוזל הקירור שקיבלתי מהחברה.. מה עושים הלאה? האם בינתיים אני יכול להשתמש בנוזל קירור של רדיאטורים שמכיל - אתילן קליקול ודברים שמונעים קורוזיה? האם אני יכול להשתמש פשוט במים מזוקקים? עזרה!!! תודה!

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  24. יש לי את התוכנה EVEREST Home Edition אבל אני לא מוצא ממש מפרט של כל החלקים (אפילו לא חצי מהם) שרשום טמפרטורות. מעבד, לוח, מארז ושתי הרד דיסקים (מתוך 7) ראיתי. אבל איפה כל השאר ? בכלל רציתי בעיקר לבדוק לכרטיס מסך.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  25. Started by Harel007,

אז ככה -קניתי תמארז הזה חבר שלי חיבר לי את הכל והכל עובד יפה ויש לי שאלה על הצג שמראה את הטמפרטורה אצלי הוא מוצג כ Faherenheit איך אני עושה שהוא יוציג ב Celsius? ועוד דבר יש לי חוט שיש לזה שהוא ה- "חיישן" איפה צריך למקם אותו ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים