אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שזה ממש מעט המעבד שלי XP ATHLON2600 במנוחה נמצא על 63 ביום חם כך שנראה לי שאני צריך להחליף את ה HEATSINK שאלתי בכמה מעלות יוריד HEATSINK טוב? תודה
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
אני בדרך כלל משאיר את האימיול פעיל כמה ימים דלוק לאחר מכן המעבד לוהט מוות ואין לי ממש פיתרון לזה עם הקירור..אני בדרך כלל חורש עם האימיול מה אני אמור לעשות בשביל לקרר אותו מקסימום פעם ב5 ימים ללא שיעבד מידע? [זה קרה לי בעבר] ויש לי intel pentium 4 ???
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ראיתי את הפאן בס הזה ואני רוצה לדעת אם הוא טוב ואם הוא בא עם מאווררים? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5829
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
דבר ראשון המפרט שלי: amd athlon 1.7 256 ram gf 4 mx440 רציתי לדעת לכמה אני יכול לשדרג את המחשב שלי, ל2 GHZ ויותר ( אם בכלל) והוספת ראם עד ל1024, ואם אפשר גם מחירים יעזרו... תודה רבה לעוזר.
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
-
-
-
מ 400/490 ל 435/510 בכרטיס X800XL של גיגהביט עם קירור פאסיבי ו3 מאווררים מכוונים עליו מהמארז. דרך ATITOOL 0..24 BETA 8 .. עכשיו התמונה הפכה לכל כך נעימה לצפייה וזה שיפר את התוצאה ב3DMARK2005 ב 400. ועכשיו לשאלות. 1יש שמה איזו בדיקה שזה מריץ שמראה קוביה שעירה דבילית וסופר זמן...כמה זמן זה צריך להיות יציב כדי שאני ידע שהכל בסדר ואני לא הורג את הכרטיס?? 2.הטפרטורות הם 44/40 זה בסדר??? 3.שיחקתי קצת בCS:S ופתאום נהיה מסך שחור והיה רשום לי NO SIGNAL מה זה אומר??? כי המחשב פעל בסדר רק עשיתי ריסט וחזר,זה קשור לOC שעשיתי??
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
http://service.futuremark.com/compare?2k3=3908735 כן כן, הכרטיסים האלו לא מפסיקים להפתיע, אותי במיוחד אם נתחשב בזה שכשקיבלתי אותו אז הוא בקושי עבר ת 250 ועכשיו הוא מפוצץ על 265 המערכת: P4 2.0 @ 2.6 1 GB RAM R9550 GB (נו מה ) הכל על מתח סטוק בעזרת השם אני אגיע יותר רחוק.
-
- 85 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
לכרטיס X800XL עם קירור סיילינסר 5... Zalman ZM-RHS1 או OCZ Copper BGA Ramsink תודה...ירון
-
- 6 תגובות
- 499 צפיות
-
-
טמפרטורת CPU1 היא 71 מעלות צלסיוס יציב לא זז מזה במצב מנוחה . ה-AUX על +1.66V. המחשב שלי נכבה אחרי כל פעולה קטנטנה שדורשת מאמץ . רק שתבינו שפתחתי אותו יענו חצי מחשב פתוח כדי שייכנס אוויר ועדיין אני משחק ICYTOWER והמחשב נכבה סעמק ! מה לעשות אני משתגע זה AMD דרך אגב . אין איזה משהו לעשות דרך הדוס לפתוח תמאורר יותר חזק או משהו ? אני מיואש כבר
-
- 21 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המעולה הזה !!!! אני יחסית חדש באתר הזה (מבחינת רישום לאתר ולא מבחינת הגלישה בו) ואני צריך לקבל השבוע מערכת קירור מים שקניתי מחברת DANGER DEN המערכת כוללת: משאבה של DD 12V-D4 בלוק מים למעבד DD TDX בלוק מים + פלטייה לכ. מסך שלי DD MAZE4GPU?80 WATT PELTIER צינורות: CLEARFLEX + DD UV BLUE?GREEN TUBING יש לי רדיאטור חימום של רכב GMC בגודל של 240 מ"מ (2 מאווררי 120 בצד אחד יושבים עליו) והרדיאטור הוא מאלומיניום . 1. האם הרדיאטור - שעשוי אלומיניום הורס את כל מערכת המים שלי או שזה בסדר ? 2. מאיפה אפשר להשיג נוזל קירור למערכת שלי - תקציב של עד 100 ש"ח 3. אשמח אם מישהו שמבין יציע לי עזרה פיזית בהרכבה של המערכת אם יש לכם עצות לגבי התקנה / מיקום /…
-
- 40 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 3000 64 על לוח של MSI NEO2PLATINUM וכרטיס מסך R.9550 256M 128B אני מאוד מעונין לעלות את מהירות המעבד {עכשיו 1800} ללפחות 2200 הבעיה היא שהקירור שלי הוא סטנדרט-BOX הייתי שמח אם משהוא מנוסה ידריך אותי לפחות למעבד אני יכול לקנות מאוורר לכרטיס המסך אבל חשוב יותר O\C למעבד אז בבקשה תדריכו אותי
-
- 3 תגובות
- 402 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ati radon 9800 pro איזה קירור כדאי לקנות לו?
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי רועש כמו לא יודע מה, והוא מגיעה ל55 מעלות אפילו בלי שאני יישחק? רק שתדעו מה הרמת רעש שלו זה 40 דציבל (כנראה שזה בגלל שזה מאוורר של אינטל)....... למישהו יש פיתרון איך לפתור את זה? אני לא רוצה לקנות מאוורר חדש למעבד וכבר ניסיתי לשמן אותו!!!!!!ואני משתגע מהרעש!!!!זה כמו שתעביר מסור חשמלי מול האוזן!!!!!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 9 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה קצת גדולה במחשב, המחשב שלי רועש כמו לא יודע מה!!!!! (יש לו את המאורר המקורי של אינטל) הוא מתחמם מאוד (המעבד במצב מנוחה 55 מעלות)........ וכשאני מוריד משהו בלילה והולך לישון אני משתגע מהרעש!!!!! מישהו יכול לעזור? כבר ניסיתי לשמן אותו וזה לא עזר......... <*כותרת נערכה*>
-
- 109 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
עכשיו ככה..אני עומד לקנות PowerColor X800XL.. אני רוצה לשים את הקירור הזה....השאלה היא אם הוא מקרר גם את הזיכרונות??? ועוד אחת...האם אני יגיע רחוק עם הקירור הזה??
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם היום פעם ראשונה עשיתי OC למעבד הדי ישן שלי ATHLON XP 1.7 POLOMONIO אז רציתי לדעת מה יכול מושפע מה OC חוץ מהמעבד הזיכרונות הלוח אם כרטיס מסך אהרד דיסק?? אני רואה גם שהמהירות של הזיכרונות עולה אחרי OC בנתיםם העליתי מי 133 FSB ל140 FSB מ1466MHZ ל-1540MHZ אה ורציתי לדעת עד כמה אני יכול להגיע ב OC הזה זה תלוי בהתחממות רק?? או שיש גורם נוסף?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
היי חברים אני מריץ מחשב P4 2.66 לא מומהר, הסוקט הישן אני לא זוכר את המספר שלו בדיוק (לא ה775) בכל מקרה איזה קירור ושל איזה חברה יתן לי שקט בחדר? + האם יש מאווררים שהם יחסית שקטים, או הכי שקטים שיכול להיות למארז עצמו? (CHIEFTEC FULL TOWER)
-
- 12 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Intel Pentium 4E, 2815 MHz ומעבד של gIgabyte GA-8I848P סתם רציתי לבדוק את הטמפטורה במחשב כי גיליתי שהמאוור של הספק הפסיק לעבוד והנה הטמפרטורה.. זה לפי התוכנה EVEREST רציתי לשואל אם הטמפ היא מה שבסוגריים?.. והאם הטמפרטורה הזאת נורמלית למרות שנראה לי ששל המעבד קצת גבוהה מדי.. (רשום בסטיקי 45 ...חח) ולמה יכול לגרום טמפרטורה גבוהה של מחשב? זה יכול לגרום לאיטיות של המחשב? בבקשה עזרו לי.. בתודה רבה מראש http://d7.yousendit.com/E/0ANXWD8GTH2Y72QDOX76RIM7LA/HOT.GIF
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מהם כל ההבדלים בין שני הקירורים הבאים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7599 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7598
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יום טוב לכולם רציתי לברר אחת ולתמיד איפה לעזעזל נימצא היחס CPU:DDR בלוח הזה אני לא מוצא אותו בשום מקום! תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 399 צפיות
-
-
זו תוכנה דיי ישנה.. נדמה לי היא עושה אוברקלוק על לוחות של אינטל דרך הוינדוס או שהיא עושה אוברקלוק למעבדים עם לוחות ישנים.. תקולע לי בראש השם Cpuclock אבל זה לא זה.. תודה רבה לעוזרים !! __________________________________________ עריכה : התוכנה נקראת SoftFSB או CPUFSB עדיין לא ניסיתי, אם יעבוד אני יעדכן..
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני חתכתי חתיכה מקירור סטוק של AMD בגודל המתאים של הציפ' שמתי משחה טרמית אבל זה לא נדבק וכל הזמן נופל איך להדביק???
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה טוב יותר מבחינת ביצועים??? יש לי מחשב: 2.4C ASUS P4P800 2X256MB של היניקס DDR400 בסטוק הזיכרונות פועלים בתיזמונים של 8 3 3 3 אך ניתן גם להפעיל אותם בתיזמונים של 6 3 3 2 ע''י תוספת מתח קטנה וכל זה בהמהירות של ה400MHZ בנוסף ניתן גם לעשות OC ולהפעיל אום ללא בעיות בבאס של 250MHZ אבל בתיזמונים גבוהים של 8 4 4 3 אני עושה OC ל3000 MHZ ואני יכול ליבחור שהזיכרונות יפעלו ביחס ישר בבאס של 250MHZ כלומר 500 MHZ ובתיזמונים של 8 4 4 3 ו אני גם יכול ליבחור ביחס של 4\5 ואז הזיכרונות יפעלו בבאס של 200 ובתיזמונים של 6 3 3 2 מה יותר טוב מבחינת הביצועים ???? תיזמונים נמוכים או מהירות גבוהה??
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-