עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gondor,

הרבה מאד זמן וכסף מושקע בכדי לקרר את רכיבי המחשב. בהנחה שלא עושים OC , המטרה של קרור היא להאריך את חיי הרכיבים במחשב. שאלתי היא כזו : בהנחה שהטמפ' לא גורמת לשריפת רכיבים או המסת הלוח וכו', למה אכפת לי שמחשב חם מאד ? בכל מקרה כל כ 3- 4 שנים בממוצע מחליפים מעבד+לוח+זכרון, למה לי להאריך את חייהם ? שיעבדו מצדי על המקסימום טמפ' המותר - הם יחזיקו את התקופה עד השדרוג הבא. מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Delux !!! מה אני צריך לעשות כדי לעשות לו OVER עצבני ?

• 28 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. * מעבד אינטל E8X00 עם קירור BOX * כ.גרפי בינוני מינוס: 8600GT או 2600XT עם קירור לא פאסיבי * ספק כוח זול ולא ג'נרי 400W-450W ללא משתיק קול (HEC, FSP וכו') * 2 מאווררים 12 ס"מ של מארז איכותי (לא ג'נרי) איך זה מבחינת הרעש: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤923 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 קרור למעבד GlacialTech Igloo 5062S ¤47 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Igloo5062S לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 32MB ¤431 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤453 כמות:1 http://skypc.co.il/prod…

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by landmn,

לפני כמה זמן גיליתי שהמאוורר האחורי (והיחיד) של המארז שלי (12 ס"מ) שבק חיים. כשהפעלתי את המחשב נמדדו טמפרטורות של 50-65 מעלות ואפילו קרוב ל-70. היתה לי הרגשה שהמחשב האט את הקצב. ניגשתי לחנות/טכנאי בסביבה וביקשתי לקנות ממנו מאוורר חדש. הוא ישר אמר לי "בשביל מה אתה צריך בכלל מאוורר במארז, יש לך פנטיום 4? (כן) אתה בכלל לא צריך מאוורר במארז אם אתה לא עושה אובר-קלוקינג". אמרתי לו שהטמפרטורות הן יותר מ-60, והוא אמר שזה נורמלי לגמרי ושאם המעבד יעבור את ה-70, רק אז יש טעם שאני אביא לו את המחשב לבדיקה... אחרי שהוא גמר את הטענות, הוא נזכר להגיד לי שאין לו בכלל מאוורר כזה (גם כן מעבדה...) אחרי כמה ימים מצאתי סוף-סוף חנות שמחזיקה מאוורר מתאים (לצערי עם חיבור ישיר לספק ולא ללוח אם) וה…

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by שמואלל,

מי צודק easy tune 5 או core temp? בeasy tune 5 מראה לי טמפרטורה של המעבד 34 ובcore temo 50 מי צודק מבינהם?

• 10 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by sstephan,

נראה לי ה cpu-z השתגע http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2380030

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  7. מה נישמע אנשים? שנים שלא הגבתי כאן, טוב סתם רציתי לשתף אתכם במשהו קטן, מדובר על מחשב הישן שלי אטלון כפול ליבה 4200. סתם בשביל להעמיס עלין העלתי מתח ל1.45V וOC קטן לבאס 235MHZ יש עלין קירור ביג טייפון האגדי! + מאורר 80MM העצבני של TT הכתום -4500RPM) הלילה הוספתי את הTEC שקיבלתי מסין שמוצהר כ136W אבל בפועל הוא צורך רק 65W ב12V (נו סינים אנשים אופטימיים מה חשבתם?) ולהלן התוצאות! ללא הTEC במצב סטוק ללא OC הטמפ' הייתה כ37 מעלות במנוחה בחדר ללא מזגן (26 מעלות בחדר) כעת תנו לתמונה לדבר! יצאתי מהחדר לדקה ושחזרתי ראיתי את המעבד על 9 מעלות!!! LOL - ישר כיביתי את הTEC שלא יעשה עיבוי מים LOL!!!! בOC קטן + תוספת מתחים בעומס מלא בסופר פאי X2 של 4MB הטמפ' בקושי הגיעה ל40!!! שבחדר כ26 מע…

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. אני וחבר שלי התווקחנו בינינו אם הדינוזאור הזה שיש על המארז זה חריטה או מדבקה, אבל לא הגענו להחלטה. תכריעו בינינו בבקשה ... הנה הקישור

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מי שהוא יכול לעזור לי בבקשה !!! איך עושים OC למעבד לא הבנתי ת'מדריכים של האתר ! מישהו יכול לתת לי מדריך מפורט אני אודה לו מאוד תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  10. גם קוד דגם אם אפשר וכמה עלתה?

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  11. תמשעו אז ככה יש לי כרטיס מסך geforce mx400 inno3d 64mb אני צריך עזרה באוברקלוק אם לעשות בכלל ? אם אפשר אם אפשר אז איך ? על הכל אני צריך עזרה כי אני לא מבין כל כך בזה תודה אחים שלי .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. :ylsuper: :ylsuper:

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by david85,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי, אבל הלוח אם שלי לא נותןצ לי לשנות את המהירויות, אז רציתי לדעת אולי יש תוכנה שאפשר לעשות איתה אוברקלוקינג? דרך אגב - עידכנתי את הביוס את הלוח אם ואת הכל...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ובכן, השאלה בכותרת. כמו כן, מי שקט יותר גם שהמעבד במנוחה? או שהוא עובד קצת?

14. Started by idanpc,

מה זה דרמל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הרכישה תתבצע דרכי מחו"ל. אין מדמי משלוח. הקנייה לא תבוצע מיד, ולכן יש לכם זמן לחשוב טוב טוב מה אתם רוצים בדיוק. צרו קשר דרך האייסיקיו להזמנה. אפרט את המוצרים האפשריים: לד כחול 3 מ"מ (מצויין כדי לשים במקומות קטנים, ש 5מ"מ לא נכנס), 6 ש"ח ליחידה קוד 284-1386 מסך 7 segments, קטודה משותפת, 10 ש"ח ליחידה. קוד 588-639 מקלט אינפרא-אדום (לבניית שלט למחשב), 40שח ל-5 יחידות. קוד 321-9213 10 קליפסים ללדים 5מ"מ, 10 ש"ח ל-10 יחידות. קוד 589-569 לד שלשה צבעים. קתודה משותפת, רגל לאדום, רגל לירוק, צהוב מתקבל כאשר שני הצבעים דולקים. 2 ש"ח ליחידה. קוד 578-294 לד 10 מ"מ פשוט. 12ש"ח ל-5 יחידות. ירוק-590-187 אדום- 590-171 צהוב- 590-193 לד אדום 5מ"מ חזק מאוד (10…

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  16. שלום לכולם אני רוצה לייצר HEATSINK באופן עצמאי ואני צריך מידות בסיס של הסוקט האם יש כזה דבר אשמח אם יש אפילו בפורמט של : DWG SLDPRT DXF או סתם PDF תודה חברים

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by master af,

שלום לכולם אני מבקש לדעת את קוטר החורים ואת המרחק ביניהם במעבד, גשר צפוני (chipset), וכרטיס מסך. (מדובר בחורים של בלוק הקירור) :s05: תודה רבה! המערכת שלי : _________________ -ABIT NF7-SL rev.2 -mobile barton xp 2500 218x11@1.7v (קירור מים) -TwinMos pc3200 2x512mb 2.5-3-3-8 2.8v (dual -ATI radeon 9800pro -דיסק קשיח WD 160GB S-ATA -PSU GYRO 500w

• 2 תגובות
    • 413 צפיות
  18. Started by Xyro,

שלום, יש לי מארז Tower Compucase CI6919 עכשיו ביום שישי הקרוב אני מתכוון לקחת את הצד לפחח רק אני צריך לדעת מהן המידות המדויקיות של החלון, אם מישהו בעל חלון או שיודע מהן המידות של החלון יוכל לומר לי את המידות אני יודה לו מאוד. תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by nas,

אממ , אז ככה .. יש לי ת NF7 , והמידות של הסוקט הן משהוא בסביבות ה3.6 66.04x עכשיו , אם מישהוא יכול למצוא לי מידות מדוייקות של המרחקים בין החורים לברגים של הסוקטים האחרים ואם אפשר גם של הסוקט שלי אני אשמח מאוד 8)

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  20. Started by Big_White,

איפה אפשר למצוא מידות (מרחק בין חורים) לסוקט 478 (פנטיום4) סוקט 939 (AMD) כי יש לי ג'יגה בייד רוקט 3די פרו בלי מתאמים ואני רוצה להכין לו. תודה.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  21. שלום לכולם, רציתי לדעת איך הקירור CoolIT Eliminator CPU Cooler ביחס לאלה שמומלצים פה בפורום והאם אפשר להשיג אותו בארץ ? http://www.3dgameman.com/content/view/6163/103/ תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  22. Started by amisha,

יש לי לוח P4C800 דלוקב ואני רוצה לשנות יחסים בזכרונות ואני ממש לא יודע מהם אני יודע שהם נמצאים בבחירה של המהירות של הזכרונות אהל אני לא יודע מה היחסים כול מהירות

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by zaroor,

לפי איזה מידע יודעים לבחור לוח לאברקלוק ? ידוע שיש להתחשב בלוח -מעבד-זיכרון .. זה שרשום בנתוני הלוח שיש אפשרות לאוברקלוק עדיין לא אומר שכל מיני אופציות פתוחות בתוכו ,יכול להיות רק חלק מהאפשרויות לשינוי הנתונים ,ואחרי שקונים אין אפשרות החלפה,חשבתי גם על אפשרות של הורדת החוברת שימוש וגם בזה מצאתי שיש שורות של אופציות רשומות אבל בלוח זה לא מופיע ,בדקתי לפי דגם וגירסת הוצאה !!!! אז על פי מה הבסיס כאן שממליצים למישהו על איזה לוח ??? או שזה אחרי ניסיון שמישהו קנה ואמר כבר ?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by Guarding angel,

http://www.mrsci.com/Computer-Hardware/Overclocking.php כתוב שם על כול מה שהמבצע אמור לדעת לפני ביצוע C@ ובמה זה כרוך HAVE A NICE READING ***האם ניתן להכניס את זה לסטיקי?***

• 1 תגובה
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.