אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם -רציתי לשאול -קניתי אתמול 2 מאווררים של : Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm והכבלים של המאוררים קצרים יש דרך להאריך את הכבלים ? למי שלא הבין אני מתכוון לכבלים של ה- 3 PIN שמתחבר ללוח האם תודה !
-
- 1 תגובה
- 393 צפיות
-
-
שמומלץ לתת ל A64 3000 939?? כרגע אני עובד עם 1.5 זה בסדר? וה HT-link control זה אפשרות להעלות מתח לצ'יפסט?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
יש מישהוא שעם מפרט דומה עבר את זה
-
- 12 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשים את הזיכרון ביחס של 1:1.....אני לא מצליח ,מישהו יכול לעזור? ניסיתי את כל הפונקציות שאפשרי ואני לא מצליח...... קניתי 2 סטיקים של הזכרונות הללו: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1322 עשו עליהם באתר כתבה והשוואה לזיכרונות אחרים והם יחסית יצאו טובים ........עלו לי בסביבות ה600 כולל משלוח..... בעיה היא שאני עושה אוברקלוק למעבד אני לא מליח לשים אותם ביחס של 1:1 גם כשאני מוריד את מהירות הזכרונות..... הזכרונות עובדים עכשיו ביחס של 4:5 ולפי מה שירון הסביר לי בפרטי זה מאוד איטי....... הם עכשיו על מהירות של 333 לזכרונות ולמעבד 133 באס ומכפלה של 20 ......על כמה אני צריך לשים אותם כדי שיהיה לי יחס של 1:1???!?!? התזמונים שלהם הם: 2-3-2-5 הכי נמוכים…
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
Arctic Cooling ATI Silencer 5 Rev.2 או ZALMAN ZM80D-HP + ZM-OP1 או Zalman Vga Cooler VF700-Cu ??? תודות מראש
-
- 6 תגובות
- 496 צפיות
-
-
זה גבול ה OC שלי רציתי לדעת לפני שאני מעלה אותו לDB של האתר האם אני יכול למשוך עוד קצת. מתח המעבד הוא 1.4 האם אני יכול לתת לו עוד מתח כדי למשוך אותו יותר למעלה? דרך אגב ה AGP נעול והזכרון רץ על 266 כלומר ביחס של 2:3 מה אתם ממליצים לעשות עוד? הזכרון שלי הוא dragon 466 לוח אם : p4p800 של asus ציפסט 865 תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מעבד amd 3500 לוח asus a8n-sli זכרון 2x adata vistra 512 ddr500 =1gb דיסק קשיח 160 wd sata כרטיס מסך gigabite 6600gt תודה
-
- 15 תגובות
- 856 צפיות
-
-
איזה משחה טרמית מומלצת ? ואם אפשר לקבל קישור לקנייה באינטרנט.
-
- 14 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם המערכת הזאת טובה? Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System כאן יש יותר פרטים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818 ואם כן האם יש למישהו מדריך לזה כי אני לא רוצה סתם לקנות ואחרי זה לא להרכיב
-
- 21 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני לא אפרט יותר מדי כי אני לא ממש עושה ביקורת אלא סיקור קצרצר עם תמונות לא בפוקוס החבילה המוצר הגיע בקופסאת קרטון גדולה ובתוכה היה - גוף קירור - 2 קליפסים לתפיסת מאורר 120 ס"מ - 2 מדבקות גומי למניעת זעזועים (רעשים) - משחה טרמית - מדבקה של ThermalRight - חוברת הוראות התקנה ההתקנה הייתה יחסית פשוטה, כל מה שההיתי צריך היה להכניס את 2 הקצוות ואז להפעיל קצת לחץ ולהדק את ה 2 הנותרים. לאחר חיבור הגוף, חיברתי את הקליפסים למאורר והדבקתי את הגומי למניעת זעזועים. אחרי הדבקת הגומי כל שהייתי צריך לעשות היה לחבר את המאורר ולהדק אותו בעזרת הקליפסים. סיכום קצר הגוף קירור הזה בהחלט גדול אך הוא יחסית קל. ההתקנה הייתה מאד נוחה וההוראות היו מפורטות ולא היו חסרים דב…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך המחשב שלי לאוברקלוק? כמה אני יכול להגיע איתו ? בחתימה... יש לי תמארז ATX 2202 אין לי מאוורים מיוחדים הכל גנרים שבאו עם המארז.... במידה ואני אעשה OC איזה מאוורים יהיו לי הכי מתאימים? יש איזה שהוא חשש לעשות OC במידה ואני אשים את הקירור המתאים? המעלות של המעבד הם במנוחה 36 במאמץ 45 הנה תמונה של CPU-Z של המחשב שלי ... משהו מוכן להסביר לי מזה ה NEW CASTLE ?? זה גרסה מתקדמת של הנטוורוד הזה? יש קשר בינהם כי אני ממש לא מבין בזה משהו מוכן להסביר לי על הדברים אלו? http://img189.echo.cx/my.php?image=10sw.png בקשר לכרטיס מסך אני לא מתכוון לעשות OC כי הטמפ' שלו בנתיים גבוהות 78 במאמץ מאוד אז עד שאני לא יקנה סליינסר זה לא רלוונטי... אני גם ממש לא מבין ביחס של הזכרונות משהו מוכן ל…
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
הנה תמונה........הטפמפרטורה במצב של אובר ל2800 מגה הרץ מעבד 2.2 אינטל פנטיום 4 (נקנה לפני כמה חודשים עם אחריות של איסטרוניקס) הAUX הוא בעצם של מעבד לפי מה שהבנתי משיטוט בפורומים בחו"ל .......כיצד אני יוכל לפתור את זה.......שמתי את כל הקירור שאפשרי לשים במארז (יש לי מארז של ANTEC) וגם רשום שם טפרטורה של מעבד שהיא 27 מה שלא כל כך הגיוני אז אני מתחיל קצת לחשוד שהלוח מזייף או שהטפרטורה היא 51 ......מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה לעשות.....? תודה רבה נ.ב גם EVERST מציג את אותם טפרטורות ......כנ"ל לגבי SPEEDFAN ואסוס פרוב
-
- 9 תגובות
- 584 צפיות
-
-
4:5 1:1 2:3 איזה מהם הכי מומלץ ואיך אני בדיוק משנה את היחס של הזכרונות מול המעבד?
-
- 10 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, יש לחברים שלי בעיה עם המאורר שעל המעבד (פנטיום 4), הבעיה היא שזה מותג COMPAQ ודי בלתי אפשרי להשיג מאורר במחיר אנושי ובזמן סביר. התוצאות של חוסר התיפקוד של המעבד הם כשהוא מפסיק לעבוד (כל כמה דקות) הטמפרטורה עולה והמחשב מכבה את עצמו. רציתי לדעת מה ניתן לעשות, האם ההשפעה של המאורר היא כל כך קיצונית או שהוא גם ה HEATSINK פגום? האם שווה לנסות להוציא למרוח משחה חדשה האם יש סיכוי להחליף בסתם מאורר אחר?
-
- 7 תגובות
- 453 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד אינטל 2.8 פרסקוט הגעתי ל3.5 אחרי שהעלתי מתחים ל-1.61 והרצתי 3Dmark03/01 והמחשב יציב אבל מה הציונים שלי ירדו הם יותר נמוכים מהציון לפני הOC... ??? אני לא מבין למה... ניסיתי אח"כ להוריד מתח ל1.58 בלי לשנות מהירות והציון ירד עוד יותר. מישהו יודע למה?
-
- 10 תגובות
- 489 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה המקסימום מעלות שהכרטיס מסך שלי יוכל לעמוד אני עשיתי לו OC קטן עם ריבה טיונר של 1000@1130 זכרון וליבה 500@560 והוא עכשיו על 66 מעלות במאמץ ובמנוחה 57 בארך עד כמה אני יכול להגיע בלי שזה יחשב מסוכן בתוכנה של NVIDIA של יש את הצג טמפ' וכתוב שם גם core slowdown thershold ומתחת לזה 145 מעלות צלזיוס מזה אומר בדיוק? זאת התשובה שלי?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
טוב אני כבר ממש מוכן לעשות OC אבל לפני הכל אני רוצה לדעת עם נעלתי את ה AGP\PCI ועשיתי יחס טוב בין הזיכרון למעבד. הנה תמונה: איך ככה זה צריך להיות?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני צריך מאורר ממש טוב כדי שהמחשב לא יעשה לי ריסט שמתאים לאינטל אהה ואיך אני ידע האם זה מתאים לספק שלי ? והאם זו בעיה להתקין אותו ? האם כדי לקנות ThermalTake Extreme Volcano 12 ?
-
- 22 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני יוסיף תמונות להבהרה. ב-speedfan זה תמיד לא מזהה את השני של ההארד דיבק זה שעל 5 מעלות, אבל נוסף לי אחד נוסף... יש לי שני temp1.. מה קורה פה??? http://img133.echo.cx/img133/2704/13gr.jpg http://img133.echo.cx/img133/1599/19pm.jpg תודה לעוזרים עריכה: אולי זה יעזור: http://img133.echo.cx/img133/3848/27px.jpg
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מישהו מכיר? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני צריך חנות טוב באזור המרכז לא רמאים שגם יעזרו לי להתקין את המאורר ויתנו אחריות וכל זה ואני לא ממש רוצה לקנות דרך האינטרנט
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי בעיה בביוס , הוא לא מוכן לעשות את הזיכרונות ב AUTO יחד עם ה FSB של המעבד . הוא נותן לי לבחור ... בין ( 333 , 233 , 400 , 235 ) וכאלה עכשיו מה הכי כדאי לבחור שהוא יהיה יחד עם ה FSB של המעבד? הנה תמונה מהביוס: תודה רבה ,
-
- 1 תגובה
- 392 צפיות
-
-
תמונה ששלח לי gigabot אחרי שביקשתי ממנו שיוכיח לי שהאובר קלוק שלו ל 4000 אמיתי. יש לי כמה בעיות כאן: זה פרסקוט בלי HT,יש כזה דבר? פרסקוט על 133 באס,יש כזה דבר? איך לעזאזל על כזה מתח נמוך? לא נראה לכם מוזר שהוא עבר את השיאן של באתר ב 400 מג"ה? בחיים לא ראיתי 2.4 מגיע לכזאת מהירות,ראיתם פרוייקטים אחרים? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
טוב אז עשיתי OC קטן ככה לסמפרון שלי והצליח עכשיו הFSB שלי עומד על 222 והוא גם יציב בPRIME ברגע שאני מעלה אותו ל223 הוא הופך להיות לא יציב בPRIME95 ועושה אררור אחרי כמה דקות של עבודה מה שכן הצלחתי להפעיל את המחשב עם FSB של 235 ועשיתי SUPER PI יצא תוצאה של 48 שניות!! אז ככה הנה כל הפרטים אולי תוכלו לעזור לי להעלות את המהירות ועדיין לשמור על היציבות?? דרך אגב למי שלא יודע בלוח של אביט אפשר להעלות את המתח למעבד באחוזים זה הולך 6 אחוז 12 אחוז ו14 אחוז והמתח לזיכרון הולך בקפיצות של 0.05 [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 560 צפיות
-