אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש עוד מישהו שנתקל בתוכנה easy tune גם בגירסה 4 וגם ב-5 שלא מציגה טמפ' ומהירויות מאווררים (האופציה כבויה) עם הלוח הזה או לוח אחר דומה של ג'יגה ביית? אחרי מאמץ רצוף של 100% CPU בעת צריבת DVD עם נרו למשך יותר מחצי שעה רצופה (הצריבה אמורה לקחת שעתיים ויותר)הטמפ עולה ל-80 מעלות (לפי אוורסט) והמחשב נכבה (מעבד AMD 64 3000) ואי אפשר להשלים את הצריבה... זה סביר או שמעבד כזה אמור לעבוד בלי הפסקה על 100% בלי להתחמם ולהכבות גם במשך שעות ברציפות?
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
בתמונה הבאה מסומן באדום את מה שאני רוצה לשאול עליו: http://img41.echo.cx/my.php?image=untitled7sc.jpg בהרבה מחשבים אני רואה שכתוב 1:1 ופה כתוב כזה משהו מוזר... מזה? זה אומר שהמעבד לא עובד ביחס של 1:1 עם הזכרונות? כי כן צריך להיות 1:1 כי לי לי באס200 ו2 זכרונות שעובדים על 200....מוזר לא? המפרט בחתימה ביי
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי שבוע שעבר את החלקים הבאים ספק ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series גוף קירור XP-120 מאורר Thermaltake Thunderblade 120MM נתחיל אם הספק רואים שזה ספק ברמה גבוה לפי המשקל לספק יש 2 מאוררים אם כפתור לשליטה מהירות אין לי מה לומר הספק הזה שקט גם בעבודה קשה הרעש ממש חלש עוד דבר יפה גם מתי שאני מכבה את המחשב המאוררים של הספק ממשכים לפעול לכמה דקות לקירור הספק הרעש ממש שקט לא שומעים גם אם האוזן ליד הספק אני ממש מרוצה מהספק תודה לכול הממלצים החשב לגוף הקירור זה על באמת גוף גדול היה לי בעייה להתקין את הגוף בגלל שהמארז שלי לא גדול מספיק גם הקלפסים חזקים וצריך להפעיל כוח בשביל לחבר וגם הספק היה מפריע אז הוצאתי את הספק הרכבתי את הגוף ואז הכנסתי את הספ…
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי מינוס 1 טמפרטורה והמחשב הספיק לעבוד כמו שצריך אני מדליק אותו מפעיל תוכנה והמחשב לא זז לא יודע עם זה קשור אבל זה בא ביחדדד
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
השאלה אומרת הכל: מעבד: AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לוח אם: Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset זיכרונות(שלושה כרטיסים): 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original עם קירור של: Thermaltake silentTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 תודה רבה =)
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מנהלים ההודעה פה מכיון שאני צריך מארז טוב ל oc http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bws/bws.htm האם לדעתכם המארז הזה יוכל לשמור על קרירות מעל לסבירה עם החומרה שלי (בחתימה)? שימו לב שהספק כוח שלי על שני המאווררים שלו מוציא חום רב ומאחר והוא קרוב למעבד אז המעבד שלי נמצא ב 50 מעלות במנוחה!!! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מחפש קירור טוב למעבד עד 250 שח מה אתם אומרים על זה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=3225
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
צירפתי תמונה מ- RivaTuner. זה ה- Defaults. על איזה מהירות ליבה וזכרון אתם ממליצים לי? יש לי קירור סטוק ואין לי חיישן על הכרטיס כך שאני לא יודע מה המעלות בדיוק. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי מעבד נורטווד 2000 מגה הרץ שהוא באובר רצחני ביותר ל3100 עכשיו הבעיה התחילה כשהמכרתי כמה מהמאווררים שיש לי במחשב בכדי לקנות מערכת קירור מיים של זלמן .........אז ככה שיש לי 3 מאווררים ג'נרים במחשב עכשיו..........רציתי לדעת מה המקסימום שבו המעבד יכול לעמוד בו.........הרצתי המון תוכניות משהו כמו 7 דפים של אקספלורר +סריקת ווירוסים +ספייסוויפר ומעבד התחיל להגיע ל47 מעלות.........רציתי לדעת אם זה מסוכן כל העסק הזה ומהו המקסימום של המעבד הנ"ל.........אני מציין שוב שהוא באוברקלוק גדול מאוד......כשהמעבד יגיע לטמפרטורה מסויימת הוא יישרף או שהוא יוריד מהמהירות שלו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שבגירסת ה PRO של ה X850 יש רק 12 צינורות עיבוד שלא כמו ב XT ששם יש 16 השאלה שלי היא האם אפשר בעזרת RIVATUNER לפתוח את הארבעת הצינורות החסרים ואם לא איך אפשר גם בלי התוכנה תודה עריכה: הכותרת נערכה כדי שתהיה ברורה. נא לשים לב לכך בפעם הבאה כשכותבים עברית ואנגלית ביחד [כמובן סמני שאלה, לא לשכוח]
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה הנ"ל דרך אגב היצרן הוא ASUS??? תודות מראש
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
המפרט בחתימה.... אני מתכנן OC אבל בגלל שיש לי מערכת יקרה (וגם אני מאוד פחדן) וזו הפעם הראשונה שלי בOC אני רוצה לעשות הכל ביסודיות ושיהיה לי את המידע הרב בקשר לOC .... טוב השאלה שלי היא בזכרונות אני שמתי לב למקרים שOC של אנשים "נתקע" בגלל התיזמונים של הזכרונות שלהם... ואז אומרים להם לשחרר תזמונים כדי לאפשר המשך לOC.... (אומרים להם במקום 2.5 לשים 3 CAS ואז יהיה אפשרות להמשיך בOC) אבל הזכרונות שלי הגיעו בCAS 3 זה אומר שאם אני אתקע בOC שלי בגלל זכרונות אני לא אוכל לשחרר תיזמונים (כי אין לי לאיפה הרי 3 זה הכי הרבה) ואז הOC שלי יתקע? :s05: משהו מוכן לתת לי קצת הסבר על זה (בליל לשלוח אותי לסטיקים)?
-
- 16 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות לאתר יות מתמונה אחת איך אני יכול לעלות לנושא שפתחתי תמונות אני משתמש באתר הבא בשביל לאחסן את התמונות http://www.imageshack.us/
-
- 4 תגובות
- 457 צפיות
-
-
עשיתי oc לזיכרון adata vistera ddr 500 d12 mb x2 htt:280 ddr volte:2.9 multiplier:8 ככה שהמעבד 2.24נשאר במהירות כמעת בסטוק2.2 זה מסוכן לזכרון ככה? תודה
-
- 4 תגובות
- 463 צפיות
-
-
ליבה עם NEWCATLE נחשבת החלשה ביותר לOC מבין הווינצסטר והאחרים (אני פשוט לא זוכר את השמות שלהם)?
-
- 13 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש את הכרטיס מסך הזה: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3?. רציתי לדעת לדעתכם אם הוא טוב ? יעני החברה XFX ...! ואם אפשר בבקשה תוכנה בישביל לעשות לכרטיס OC בבקשה...תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי מה אלו התזמונים אם אפשר לשנות אותם שהזכרון יעבוד יותר טוב ואם כן לפי מה אני משנה אותם ומה התזמונים של adata vistera 512 ddr500 תורה רבה
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
טוב יש לי את המעבד בחתימה וזה עובד על 200*10 ואז יוצא את ה2000 מגהרץ של במעבד שלי(לפי מה שאני הבנתי) יש לי מספר שאלות... 1: בביוס אני מצאתי את האפשרות לשנות את ה200 למשהו יותר גבוה(כמובן לOC) אבל לא מצאתי שום מקום ששם אפשר לשנות את ה10 איפה זה נמצא בביוס? 2: שעושים OC מה יותר כדאי לשנות את ה200 או את ה10?? 3: הבנתי שהזכרונות יכולים למנוע(להגביל) ממני OC טוב אבל לא מצאתי גם את השנוי תיזמונים הזה בביוס איפה הוא נמצא? (לחצתי CTRL +F1 ) אבל לא מצאתי שם את זה... 4:האם הזכרונות שלי טובים לOC כי יש כאלה שאומרים שA-DATA טובים לOC ויש כאלה שאומרים שלא... 5:הספק שלי נחשב טוב לOC בינוני? נגיד אם ארצה לעלות ל2.5 מגהרץ הוא יחזיק לי OC כזה? 6: במשך ביצוע OC איך אני יודע אם הזכרו…
-
- 16 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הרעש שעושה מאוורר Volcano 11+ מטריף אותי לאחרונה. אז החלטתי לפנות אליכם ולבקש עזרה. בבעלותי יש לום gigabyte ga-7n400l. אני הייתי רוצה לקנות משהו שקט (עדיפות ראשונה) ומשהו שעושה את העבודה (קירור), ונתמך ע"י הלוח שלי. גם משהו שניתן לרכוש בחנויות בארץ. תודה
-
- 3 תגובות
- 409 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=62128
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3 גיגה אני צריך מאורר שקט למעבד וספק כוח שמתאים שקטים ככל האפשר אם אפשר המלצות ספציפיות ואפילו קישור לחנות אינטרנט תודה
-
- 12 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אז נעים מאוד שמי הוא מתן! רציתי לשאול ברשותי כרטיס מסך גיפורס 6800 XFX 128MB האם אפשר לבצע בו אוברקלוקינג?רק שתדעו שאין לי מקרר או משהוא מיוחד לקירור,המשך המפרט הוא מעבד 3.0 זיכרון 1024,בלי שום ערכת מקררים,רק עם ספק חדש ומיוחד שנותן כל הזמן הספק של 450 וואט.רציתי לשאול האם אפשרי לעשות אוברקלוקינג מבלי כמובן לשרוף את המחשב תודה רבה לכל העוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה... יש לי gigabye gf 6600gt עשיתי לו OC והגעתי בליבה מ500 עד 561 ובזכרון מ 1000 ל1117 ואם אני מעלה עוד קצת כבר יש ארטאפקטים... במצב כזה בשביל להעלות עוד אני צריך לעלות במתח... איך אני מעלה מתח בלי לגעת פיזית בכרטיס? לא מצאתי בbios. דרך אגב יש עליו קירור דיי טוב vga silencer 6 ככה שאני לא ממש דואג מטמפ' תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-