אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
קניתי FREEZER 64 של Arctic Cooling ובקרוב הוא יותקן במערכת חדשה עם מעבד Venice. הבעיה שהוראות מריחת המשחה באתר של החברה: http://www.arctic-cooling.com/downloads/installation/install_freezer64.pdf "Apply the thermal paste on a clean CPU surface like a star shape as shown. About half of the injection will be used. Do not spread the paste. לא תואמות את ההוראות שהגיעו עם גוף הקרור: "A thin film of the provided paste should be applied evenly over the GPU" ויש תמונה של מעבד מכוסה כולו במשחה. האם יש לכך חשיבות רבה מבחינת קירור המעבד לבחור שיטה נכונה מבין השתיים? דבר נוסף: המשחה המצורפת היא MX1 ולא הצלחתי למצוא השוואות בינה לבין AS. האם כדאי לבקש במעבדה שישתמשו ב-AS3 או AS5 במקום…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסקוט 2.8 אני מתכנן לבנות לא מערכת קירור במים לפי המדריך של עופר לביא מישהו ניסה לכמה זה יוריד לי את הטמפרטורה האם זה מסוכן או שזה מערכת טובה? דבר שני איזה משחה כדאי לי לקנות? במחיר סביר קלה לשימוש שלא מסוכנת...
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אין לי לא כסף לבוסטר ולא מקום (סלוטים) יש איזה שהיא דרך להוסיף מתח כמובן שדרך הביוס כבר הוספתי.. תודה, אלי.
-
- 7 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי מארז עם מאוורר 120 מכניס...ועוד 80 ליד המעבד מוציא...ספק 480 עם שני מאווררים שהוא מוציא. מעבד עם קירור של ThermalTake אבל ג'נרי....המעבד באופן קבוע על 58-63 מעלות!!!!!! הלוח על 30-34 מעלות (אין לי בעיה עם זה) מה אתם ממליצים לי לעשות כדי לקרר אותו?? המעבד הוא AMD Barton 2500 רצוי לציין שאני עובד בסטוק..לא אוברקלוקר ... ולא מתכווןן לעשות..המתתח הוא 1.660 -1.640 של המעבד..לא שיחקתי ולא נגעתי. לא מבין למה הוא כזה חם :-[ אין לי שום בעיה הכל עובד מעולה..אבל זה מפריע לי
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי חברה יש לי מעבד פנטיום 4 3000 מגה הרץ 1 מגה (פרסקוט)סוקט 478 לוח אם:אינטל רוק לייק זיכורנות:קינגסטון 400 מגה הרץ 2 סטיקים של 256 +קינגסטון 256 (266 מגה הרץ)+ניינה 256 (333 מגה הרץ) ספק 480W נ.ב האם אני יכול לבצע אוברקלוק למעבד שלי? (לא רציני) האם כדאי להשתמש קלוקגן ? טמפ-50 מנוחה מאמץ 60 למרות שמד הטמפ במחשב שלי מראה 37 מנוחה ומאמץ 42 ולפני שניקיתי את המאורר של המעבד המד יראה לי 44-45 במנוחה ו55-57 מאמץ ככה שהייתה ירידה לפי מה שהמד טמפ במחשב אומר (אחרי שניקתי את המאורר של המעבד) מה אתם אומרים ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אממ אולי תרצו להסתכל כאן: http://www.digital-daily.com/video/peredelki/ הם לקחו את ה6600 של לידטק ואת ה6200 של ספרקל, צרבו ל6600 ביוס אחר מבחרה אחרת - ספרקל ואסוס ובכך הצליחו להגיע לOC גדול יותר בליבה - הספרקל ביוס אפשר להם להגיע ל500/733! מה450/720 שהם הצליחו לפני. ב6200 הם גם צרבו את אותו הביוס והצליחו להביא אותו ל500/700 מ 450/700 ללא VMOD ממה שהבנתי. אין לי מושג למה זה קורה זה גורם לOC יציב יותר. מפורומים שביקרתי בהם זה פשוט פועל. למישהו בא לנסות? מסתבר שיש יתרון בצריבת ביוס)
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום יש לי p4 1.7 willamette asus p4s333-m וa-data 512mb ddr 400 אני מעוניין לעשות אוברקלוק קטן בינתיים אני שיניתי את fsb מ100 ל115 והמעבד עובד על 1.9ghz אבל המכפלה נשארה 17 יש לי אפשרות לשנות בין שתיים: 17 ו100 או 22 ו133 הבעיה שאם אני עובר את ה120 fsb המחשב לא עולה הבנתי שאני צריך לעלות את המתח בביוס עם משהו בשם vcore הבעיה שיש את זה בhardware monitoring אבל הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ללחוץ אנטר או +/- וזה משנה בין הצגה של המתח לבין "ignore" יש דרך להעלות את המתח?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
חח חברה קניתי מאוור רגיל ואני לא יודע לחבר אותו כי יש מקום למאוורר אחד או שפשוט לא הסתכלתי על המקום הנכון שצריך לחבר..אם אתם יכולים להביא תמונה זה יהיה טוב תודה אחים שלי
-
- 4 תגובות
- 393 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים קיבלתי את הXP120 עם הThermoflow 120MM עליו למעבד שלי ומשום מה אני לא ממש מרוצה מהטמפ' של המעבד שלי בכל זאת... הטמפ' הן: 30-33 במנוחה 34-36 במאמץ. מה דעתכם? אני די מבואס מפני שההבדל היחיד הוא שהטמפ' במאמץ ירדה מ38 לסביבות 35 מעלות שזה די כלום.. האם אלה טמפ' נורמליות או שיש מצב שהגוף קירור לא הורכב טוב? עוד דבר זה שאמרו לי שהטמפ' של הלוח אם והצ'יפסט ירדו לאחר התקנת הגוף קירור - דבר שלא קרה תודה לעוזרים, עמית
-
- 14 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם. טוב אז אני רוצה לקנות 6200 בגרסת AGP ויש לי כמה שאלות: 1) יש לי אפשרות בין כמה חברות נכון לעכשיו - club3d, laedtek, inno3d איזה חברה תתן לי ביצועי OC הכי טובים בניסיונכם וניסיון ברשת וכמובן גם מידע על איך שהכרטיס בא בסטוק?(חשוב לציין שקלאב3די יעלה לי הכי פחות, מחיר ממש ברצפה). 2) ברגע שאני עושה OC וסופטמוד איך אני יודע אם לתת לכרטיס עוד מתח?איך אני עושה את זה? 3) במידה והורדתי ביוס "משופר" המאפשר מתח גבוהה יותר לכרטיס זה לא יכול לפגום בו אם החומרה לא תעמוד בזה? 4) האם צריך קירור נוסף לכרטיס?יש לי סירקולציה מעולה במארז ומאורר 60מ"מ חזק מאוד שיושב קבוע מתחת לכרטיס המסך. 5) אפשר בבקשה כל חנות שמצאתם בארץ שאפשר לקנות ממנה את הכרטיס הנ"ל? תודה רבה רבה רבה רבה לעוזר…
-
- 39 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
1. אני קונה מחשב חדש בקרוב, אני רושם לאבא שלי רשימת חלקים והוא מביא לי מחו"ל ואז מרכיבים בבית. עכשיו רציתי לעשות למחשב OC לא גדול אבל משהו סביר (לעלות 400מגה הרץ ככה..). אז בקשר ללוח אם ביקשתי DFI LANPARTY שהוא המועדף לOC למיטב הבנתי. את המעבד אני קונה עם ליבת ויניס בשביל לאפשר OC בביטחון. א. בקשר למאורר, מכיוון שמאורר זה לא חלק יקר אז תקציב הוא לא הבעיה שלי, הייתי בטוח שאני קונה של זלמן: Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan אבל אחרי שקראתי את הביקורת על TR SI97 אז אני שוקל גם אותו. רציתי להתייעץ איתכם איזה מאורר יותר טוב, אבל מכיוון שאני לא מתחנן לשבור שיא עולם בOC אז איזה קירור משיג טמפרטורה יותר נמוכה זה לא חשוב לי אם ההבדלים לא גדולים כמובן, מה שיותר חשוב לי זה מי מהם יותר קל…
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כפי שציינתי באשכול קודם עומדים להתקין את גוף הקרור FREEZER 64 במחשב החדש שלי. מכיוון שהגוף הוא סימטרי וללא מגרעת ניתן כנראה להתקין אותו בשני כוונים על לוח ה-DFI Ultra-D שיהיה במערכת. ראיתי המלצה לכוון את המאוורר לכוון חזית המארז משום מה ונטען, ללא נימוק, שזה ישפר את הקרור: "As you can see here the HSF is mounted in a sideways fashion in my case rather than up and down. I recommend, if you can, to have a motherboard that mounts HSFs in this manner for optimal airflow." לקוח מכאן: http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=96671 האם לא רצוי יותר שהמאוורר יכוון בכוון ההפוך לעבר מאוורר האקזוסט שיפלוט אותו החוצה? ד"א, בגג המארז של המחשב (XaserV V7000 Wingo) יש מאוורר נוסף…
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
יש לי מעבד כזה: ולוח אם GIGABAYTE 648 וזכרון 512 400MHZ איך אני יכול לעשות אוברקלוק על המעבד?
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ה A-DATA DDR 500 VITESA האם הם טובים ועד כמה . אני מעוניין לבצע השוואה בין הזכרונות שעובדים במהירויות האלו . צירפתי תמונה של הזיכרונות אצלי במחשב . ואם יש אנשים בעלי זכרונת במהירות שרוצים לעזור בהשוואה כולל איזה תמונה או נתונים אתם מוזמנים להצטרף. כמובן שיש השפעה ביחד עם הלוח אם והמעבד אז אני לא יודע עד כמה הבדל יהיה לעומת המערכות החדשות - אבל כדי לראות באמת עם הם שווים ) אני יודע שנערכה השוואת זיכרונות באתר אבל אני מעוניין לראות אם הם באמת טובים [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקירור הזה אמור להספיק? הוא רועש? וספק 300W HEC אמור להספיק להחזיק מערכת עם מעבד כזה 6600 GT וכו?
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד ביוס לכ.מסך שיתן יותר מתח? זה אפשרי ביכלל? כי הגעתי לגבול של הכרטיס עוד מגה הרץ אחד הוא ניתקע >: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=860244 5592 ואיך התוצאה?
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי Intel P4 3ghz עם תושבת 775 רציתי לדעת מה הגוף קירור הכי טוב שאני יכול לקנות התקציב הוא בסביבות ה200 שקל. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי לאבא שלי את המעבד הזה עם לוח הNF3 הכי זול שמצאתי (GIGABYTE K8NS) המעבד אוברקלוקר ממש טוב (וגם הלוח בכלל לא רע) המעבד עם קירור סטוק ונמצא במארז ישן ללא מאווררים פשוט תענוג של מעבד חבל שהמכפלה כ"כ נמוכה (הלוחות בסוקט 754 לא מגיעים לHTT כ"כ גבוה) המעבד במתח סטוק, והטמפ' ממש נמוכות [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אמממ... שלום. לאחרונה חשבתי על להריץ את המעבד שלי קצת בגלל ש"התלהבתי" מהאוברקלוקר'ס הגדולים שיש לכם פה באתר... בעקרון, המחשב שלי מספיק לי ביותר, אך בכל זאת אני מעוניין לשפר ולהאיץ אותו עוד כמה שאפשר. רכיבי המחשב הם ככה: Asus P4S800D Intel 2.8 HT עם היחידת קירור המקורית של אינטל שבאה עליו Radeon 9600 256mb 256X2 (=512) MB DDR NCP ספק ג'נרי 480W עם מאוורר הוצאת אוויר. ובנוסף קיבלתי את המחשב גם עם מאוורר 8' (נראה לי, לא בטוח. איך אני בודק בדיוק?) שמוציא אוויר. המאוורר יושב בצד האחורי העליון של המארז. מלבד אלה אני בעצמי הוספתי עוד מאוורר בחלק הקדמי התחתון שמכניס אוויר (אותו מאוורר כמו האחורי, אבל דיי ישן, ככה שאני מניח שהוא פחות טוב ממנו). אני אציין כמה דברים: *במחשב הזה אני …
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אני בונה לקנות קירור למעבד ואני רוצה לשאול עים הקירור הזה טוב:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_935&products_id=2672 עריכה: אתה שואל שאלה, אז נא לסיים אותה עם סימן שאלה ולא עם סימן קריאה. הכותרת נערכה על מנת למנוע בילבול בקרב הקוראים
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
במחשב החדש שקניתי יש 2 מאוררים במארז. האנשים הטובים ב KSP לא תרחו לחבר את ה מאורר בקדמת המארז אלא רק את זה שמאחור. בלוח-אם (GA-K8NF-9) יש חיבור למאורר אחד בלבד למארז, לאן אני אמור לחבר את המאורר השני של המארז? דבר נוסף: בלוח-אם יש חיבור נוסף למאורר ללוח-אם עצמו. בניגוד לציור בחוברת שבאה עם הלוח, לא מותקן אצלי שום מאורר על הלוח-אם, רק צלעות קירור. זה תקין? אגב, אם אתם תוהים למה אני פשוט לא מחבר את המאורר השני של המארז לחיבור של המאוור של הלוח אם, זה בגלל שמספר הפינים לא תואם (2 במקום 3).
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם k8n Neo4 של MSI ומעבד AMD athlon 64 3000 מישהוא יכול להסביר לי איך לשנות מכפלה או מה הדרך הכי טובה להגיע מ1800 ל-3000 במהירות שלו? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 429 צפיות
-
-
תשמעו יש לי AMD 3200 939 עם קירור זלמן 7000b-alcu והטמפ היא 70 מעלות האר פי אם הוא 1834 והסתכלתי באתר של זלמן ורשום 2500 והסוייצ' מכוון על מקסימום אז: 1. הטמפ נורמלית? 2. למה הזלמן לא עובד כמו שצריך?
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כמה מקסימום אפשר להגיע איתו באוברקלוק עם קירור טוב? בתוכנה ATI Tool
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-